Gennyzsákszem nappalija (nyitott, bárki bejöhet)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

A nappali egy medvebőrről szól, ahol egyesek dugnak, egyesek beszélgetnek, egyesek sütit esznek, egyesek alkoholt isznak, egyesek elmesélik örömüket, egyesek elmondják bánatukat, egyesek kérdéseket tesznek fel, egyesek válaszolnak, és egyesek csak úgy véletlenül betévednek...és egyesek felfedezik életük leszbi oldalát :)

Az eddigi hozzászólások

... 1909 1910 1911 1912 1913 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#10543   2007. 08. 15. szerda 17:55
X Törölt felhasználó (24620)
Én nem nézek sorozatokat.
Mert... Mert vagy várni kell rájuk, vagy nélküled indulnak... olyan mint a busz, úgy utálom.
Úgyhogy csak azt nézem amit letöltök.

Nem vagyok animeBuzi, de a CowBoyBebop-ot muszáj volt letöltenem, és megnéznem. Egyszerűen fantasztikus. (a szó szoros értelmében is)
Szerettem, mert nagyon ki voltak benne találva a karakterek, mindegyikeben volt valami, amiért nagyon lehetett szeretni. Mindegyiknek titok volt a múltja, melyet szépen apránként ismerhettünk meg, vagy legalábbis betekintést nyertünk.

Klikkelj a normál/tömörített mérethez

Az egész sorozatot átitatja a keserédes blues.
És ami még nagyon tetszett: Ugye megesik, hogy előre tudjuk egy filmnél, hogy mi fog következni. Mert olyan egyértelmű, amolyan "ziccer"
De nem ebben. Talán a japánok gondolkodnak másképp, talán csak szakítani akartak a sablonokkal. De olyan jó volt, hogy mindig máshogy lett vége a dolgoknak.
Plusz, mit még szerettem, hogy többnyire kihagyták a számomra idegesítő, erősebb túlzásokat, amelyek részei egy anime kelléktárának (aki látott ilyet, az tudja miről beszélek, aki meg nem, az nem). Egyedül egy karakteren jelentek meg ezek, azon pedig felettébb szórakoztató volt.

Amit nézegetek mostanság az az amerikai Family Guy rajzfilmsorozat.
Mérhetetlen abszurditás, szürreális baromságok, kis társadalomkritika, emberi gyatraságok, sex, rengeteg paródia.
Egy kis család: Egy retardált apuka, egy tüzes anyuka, egy kisebbségikomplexusos lány, egy kövér fiú, egy titkon zseni, világuralmi terveket szövögető csecsemő (választékosan, brit akcentussal beszél), és egy művelt jómodorú házieb (néha kicsit többet iszik a kelleténél), aki szívesen hallgat Jazz-t, és kedvence a mojito koktél.

South Parkot gondolom mondanom sem kell. Trey Parker és Matt Stone zsenik.

Legutolsó sorozat amit rendszeresen néztem (tehát időre leültem a TV elé, és megnéztem végig mindig), talán a Discoveryn a Mythbusters volt (nagyon bírtam belőle a két lökött fószert és szerettem, hogy mindent felrobbantottak), illetve a Scrapheap challenge (kiskorom óta betegesen érdekel a mindenből való barkácsolás)

Valamint a Spektrumon ment a "Kapa-kasza-fakanál" (imádtam, hogy mindenből tudott kaját csinálni, meg egyébként is, tetszett, ahogy elvan ott a "vidéki élettel")

Barátokköztből csak addig voltam up-to-date, míg itthon laktam és egy szobában volt a számítógép és a TV.

Régen az űrgammák nagyon király volt. nyes Basszus, volt egy sci-fi sorozatunk! És technikailag nem is volt annyira gázos, főleg az akkori viszonyokat nézve.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 15. szerda 14:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812) Admin
2007. 08. 15. szerda 14:00
Asszonyság? Ez tök úgy hangzik, mint az Isaurából a dagadt néger szakácsnő megszólítása. Hihi
Te talán nem is tudod, ki az Isaura.

Na, ha már tegnap előkerültek a sorozatok, és kiderült, hogy azért nézünk sorozatokat, válaszoljatok a következő kérdésre (ha van kedvetek):

Miért néztek egy adott sorozatot? Mi fog meg benne?

kerdes
#10542   2007. 08. 15. szerda 17:26
X Törölt felhasználó (24620)
nem valami hozománylesők volt vagy ilyesmi?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 08. 15. szerda 14:22), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2007. 08. 15. szerda 14:22
moncynak: köszi a fagyit smile tényleg imádom...egyébként a múltkor olvastam, hogy a hideg ételek gyomorban történő felmelegítésével (az emészthetőség miatt szükséges) a szervezet 60-valahány kalóriát éget el..vagyis a fagyi nem is hízlal annyira hehe
és diana tényleg NŐ volt szomoru1
a szexes kérdésre adott válasz: még sose szexeltem udvariasságból, és velem sem szexeltek udvariasságból

amit én magamnak szeretnék tudni: axl w. rose boxeralsója vagy marlene dietrich egyik magasszárú cipője smile

sorozatokról: általában a mókásakat nézem, mint például a Cheers-et annak idején, vagy a M.A.S.H.-t (kiadtak 3 dvd-t belőle, nem tudom hány rész van rajta, és 6e Ft...sajna)...aztán a Will és Grace...'97 környékén a gyes alatt függően néztem "A farm, ahol élünk"-et smile smile smile
akkor nézek sorozatot, ha megtetszenek a karakterek, és azért, mert egy tetszetős karakterrel mindig új és újabb érdekes dolgok történnek smile
jah...a NAGY KEDVENC: csengetett, mylord smile
volt egy másik sorozat, asszem ugyanezen szerzőktől, sem a magyar, sem az angol címe nem jut eszembe(mintha benne lett volna a flavour szó)...kb. 6, egy üzletben dolgozó ember megörököl(?) egy angol vidéki kúriát, amiből hotelt akarnak csinálni...ott lakik egy gazda, meg a lánya, disznókat, meg állatokat tartanak...a lány magyar hangja kökényessy ági volt, és apusnak hívta a papát, ha jól emlékszem...ismeri valaki?
jah..és meg kell említenem a waczak szállót smile
és a hallo, hallo-t
ezek mind idétlen sorozatok, amin vihorászni lehet...szóval én ezeket szeretem...tuti nem vagyok normális smile
#10541   2007. 08. 15. szerda 15:55
Moncy Moncy
Sorozatok?

Atya világ... az abszolut favorit volt anno:

Kórház a város szélén, Rabszolgasors, Dallas, X akták, mindenféle Bujtor film, Zenthe filmek, Liliomfit kb. 25x láttam.

Mesefilmek:

Moha és Páfrány, Babar, Vuk, Frakk, Vizipók, Tom & Jerry...Walt Disney filmek... /Még most is nézem.../

A jelen: Szívek szállodája, Szex és N.Y., Kés/alatt, Harmadik műszak, Elnök emberei, McLeod lányai, ilyen olyan Helyszínelők és az Animal-ról az állatrendőrséges sorozatok mindenféle formában, mennyiségben... Várom újra a Vészhelyzetet, a Dr. Csontot, és a Született feleségeket.
Vajon a Férfi fán terem is folytatódik?

ÓÓÓ ezt majdnem kifelejtettem:

wink
#10540   2007. 08. 15. szerda 15:55
Jenó Jenó
De el spriccelt mindenki !

Igy megijesztettelek benneteket ?
Értek én, a szóból. Húzok a megyébe ! nyes wave
#10539   2007. 08. 15. szerda 15:37
Jenó Jenó
Te, figyi... ki az a Joel ???

Rémlik egy ilyen nevű fórumozó a megyéből, de az olyan régen volt, hogy azóta a dinók is kihaltak... nyes
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 08. 15. szerda 15:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 15. szerda 15:27
Örülj Neki ha a acconyság fenekel el, nem Joel jön a korbáccsal nyes wave
#10538   2007. 08. 15. szerda 15:33
MmePrune MmePrune VIP Admin
nézd már! de nagy a szája valakinek...csak azért, mert admin vagyok, legyek mindjárt visszahúzozkodó?
(na ki tudja, hogy miből idéztem? ha nem is pontosan smile )

jenó drága...verhetjük kölcsönösen is...szeretem smile főleg, ha közben enyhén a hajamba is kapaszkodnak wink
(Ez egy válasz Jenó üzenetére (2007. 08. 15. szerda 15:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 15. szerda 15:22
Naaa,tessék !!!!

Most akkor kifenekel kit is ???!!!! nyes
#10537   2007. 08. 15. szerda 15:27
Moncy Moncy
Örülj Neki ha a acconyság fenekel el, nem Joel jön a korbáccsal nyes wave
(Ez egy válasz Jenó üzenetére (2007. 08. 15. szerda 15:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 15. szerda 15:22
Naaa,tessék !!!!

#10536   2007. 08. 15. szerda 15:22
Jenó Jenó
Naaa,tessék !!!!

(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 08. 15. szerda 15:08), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2007. 08. 15. szerda 15:08
egyébként hülyeséget írtam, mert nem ugyanaz a szerzőpáros smile
itt jeremy lloyd és david croft...a mylord-nál meg jimmy perry és david croft...
#10535   2007. 08. 15. szerda 15:08
egyébként hülyeséget írtam, mert nem ugyanaz a szerzőpáros smile
itt jeremy lloyd és david croft...a mylord-nál meg jimmy perry és david croft...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 08. 15. szerda 15:02), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2007. 08. 15. szerda 15:02
hehe...találtam valamit smile
csak az elejét nézzétek meg...az asztalnál ülők utaznak le vidékre...de asszem rájöttem még valamire...az áruházos részeket nálunk nem adták le...vagyis nem a teljes sorozat ment, csak az a pár rész, amire én is emlékszem...a szerzőpáros ugyanaz, mint a csengetett mylordnál...most már valaki tényleg mondja meg, hogy mi volt a címe nálunk
#10534   2007. 08. 15. szerda 15:04
éééés? asszed, hogy ilyen mentségekkel elkerülheted, hogy a térdemre fektesselek, és elverjem a meztelen seggedet???
(Ez egy válasz Jenó üzenetére (2007. 08. 15. szerda 15:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 15. szerda 15:00
Na jó, igazad van...tényleg nem figyeltem.

Mentségemre szóljon, hogy Charlotte nem hotelost, hanem szállodást irt.
Viszont a másik én sem ismerem. szomoru1
#10533   2007. 08. 15. szerda 15:02
hehe...találtam valamit smile
csak az elejét nézzétek meg...az asztalnál ülők utaznak le vidékre...de asszem rájöttem még valamire...az áruházos részeket nálunk nem adták le...vagyis nem a teljes sorozat ment, csak az a pár rész, amire én is emlékszem...a szerzőpáros ugyanaz, mint a csengetett mylordnál...most már valaki tényleg mondja meg, hogy mi volt a címe nálunk
#10532   2007. 08. 15. szerda 15:00
Jenó Jenó
Na jó, igazad van...tényleg nem figyeltem.

Mentségemre szóljon, hogy Charlotte nem hotelost, hanem szállodást irt.
Viszont a másik én sem ismerem. szomoru1
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 08. 15. szerda 14:47), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2007. 08. 15. szerda 14:47
nem-nem...ejnye jenó...nem figyelsz...térdelj le!

még az előző hszben írtam, hogy a kúriából hotelt akarnak csinálni, erre írta charlotte, hogy nem ismeri a hotelost, erre idéztem egy rész a memóriámból smile
#10531   2007. 08. 15. szerda 14:58
X Törölt felhasználó (94621)
A Csengetett mylord? viszont tényleg jó sorozat volt.

#10530   2007. 08. 15. szerda 14:50
zelli zelli
Szia, Jeno!
És ők forgatták "A hal neve Vandát is!" Meg "A fészkes fenevadakat is!"
"Dove abitano, vaticano?" Kérdezte Kevin Kline, a Curtis lánytól- action közben! De a "Fekete viperát" is imádom, kár, hogy mostnában nem vetítik! wink Palin tudományos műsorokban is részt vesz!(Pl. Himalája) circling
Jaj, Prune egymásra írtunk! Sorry!
(Ez egy válasz Jenó üzenetére (2007. 08. 15. szerda 14:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 15. szerda 14:40
De ugye ezt nem Waczak Szállóról irtad ?
Mert az egy egészen másik történet. Jhon Clees-el a főszerepben, aki a Monthy Python oszlopos tagja volt. wave
#10529   2007. 08. 15. szerda 14:48
most volt nyáron a fészkes fenevadak john cleese-zel smile és van ugye a hal neve wanda smile de ezek nem sorozatok
(Ez egy válasz Jenó üzenetére (2007. 08. 15. szerda 14:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Mert az egy egészen másik történet. Jhon Clees-el a főszerepben, aki a Monthy Python oszlopos tagja volt. wave
#10528   2007. 08. 15. szerda 14:47
nem-nem...ejnye jenó...nem figyelsz...térdelj le!

még az előző hszben írtam, hogy a kúriából hotelt akarnak csinálni, erre írta charlotte, hogy nem ismeri a hotelost, erre idéztem egy rész a memóriámból smile
#10527   2007. 08. 15. szerda 14:40
Jenó Jenó
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 08. 15. szerda 14:36), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2007. 08. 15. szerda 14:36
mrs slowcomb (?) bekocsizik a városba, és a nagy sebbességnél, amit a lovakból ki lehet hajtani, kilátszik a fehérneműje...meg van benne egy kicsit buzisan beszélő pasi is, aki aztán a lánnyal szűri össze a levet...nem állt sok részből a sorozat, talán 6 db 40-45 perces epizódja volt...asszem rákeresek a neten valahogyan smile imádtam benne, ahogyan teregettek...a kötél magasan volt kifeszítve, és aládúcolták egy bottal...amikor terítettek, akkor lengedték az alátámasztást, aztán megemelték a kötelet a bot segítségével...a nagynéném vidéken szerintem még ma is így tereget az udvaron smile
#10526   2007. 08. 15. szerda 14:36
mrs slowcomb (?) bekocsizik a városba, és a nagy sebbességnél, amit a lovakból ki lehet hajtani, kilátszik a fehérneműje...meg van benne egy kicsit buzisan beszélő pasi is, aki aztán a lánnyal szűri össze a levet...nem állt sok részből a sorozat, talán 6 db 40-45 perces epizódja volt...asszem rákeresek a neten valahogyan smile imádtam benne, ahogyan teregettek...a kötél magasan volt kifeszítve, és aládúcolták egy bottal...amikor terítettek, akkor lengedték az alátámasztást, aztán megemelték a kötelet a bot segítségével...a nagynéném vidéken szerintem még ma is így tereget az udvaron smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 15. szerda 14:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812) Admin
2007. 08. 15. szerda 14:29
Hopp, tényleg.

Waczak szálló, Halló halló, Csengetett, mylord és a Fekete vipera!!!

Na meg a Rém rendes család.

Én sem vagyok normális nyes

A szállodás sorozatot nem ismerem.

Ja, és bevallom, hogy a Született feleségeket is néztem.
#10525   2007. 08. 15. szerda 14:29
X Törölt felhasználó (21812) Admin
Hopp, tényleg.

Waczak szálló, Halló halló, Csengetett, mylord és a Fekete vipera!!!

Na meg a Rém rendes család.

Én sem vagyok normális nyes

A szállodás sorozatot nem ismerem.

Ja, és bevallom, hogy a Született feleségeket is néztem.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 08. 15. szerda 14:22), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2007. 08. 15. szerda 14:22
moncynak: köszi a fagyit smile tényleg imádom...egyébként a múltkor olvastam, hogy a hideg ételek gyomorban történő felmelegítésével (az emészthetőség miatt szükséges) a szervezet 60-valahány kalóriát éget el..vagyis a fagyi nem is hízlal annyira hehe
és diana tényleg NŐ volt szomoru1
a szexes kérdésre adott válasz: még sose szexeltem udvariasságból, és velem sem szexeltek udvariasságból

amit én magamnak szeretnék tudni: axl w. rose boxeralsója vagy marlene dietrich egyik magasszárú cipője smile

sorozatokról: általában a mókásakat nézem, mint például a Cheers-et annak idején, vagy a M.A.S.H.-t (kiadtak 3 dvd-t belőle, nem tudom hány rész van rajta, és 6e Ft...sajna)...aztán a Will és Grace...'97 környékén a gyes alatt függően néztem "A farm, ahol élünk"-et smile smile smile
akkor nézek sorozatot, ha megtetszenek a karakterek, és azért, mert egy tetszetős karakterrel mindig új és újabb érdekes dolgok történnek smile
jah...a NAGY KEDVENC: csengetett, mylord smile
volt egy másik sorozat, asszem ugyanezen szerzőktől, sem a magyar, sem az angol címe nem jut eszembe(mintha benne lett volna a flavour szó)...kb. 6, egy üzletben dolgozó ember megörököl(?) egy angol vidéki kúriát, amiből hotelt akarnak csinálni...ott lakik egy gazda, meg a lánya, disznókat, meg állatokat tartanak...a lány magyar hangja kökényessy ági volt, és apusnak hívta a papát, ha jól emlékszem...ismeri valaki?
jah..és meg kell említenem a waczak szállót smile
és a hallo, hallo-t
ezek mind idétlen sorozatok, amin vihorászni lehet...szóval én ezeket szeretem...tuti nem vagyok normális smile
#10524   2007. 08. 15. szerda 14:29
zelli zelli
Helyesen Sao Paolo. De imádom Perut,Cuscót,stb..... wink
Igen bejött Ted Danson, Bruce a "Simlis és szendében", A Taxi Vito-val, A kisebbik Döglesz! Most a "Dumagép"! finom
Ja és udvariasságból nem szexelek! wink
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 08. 15. szerda 14:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 15. szerda 14:07
Engem a dél-amerikai sorozatokban, nem a sztory fog meg, mert az bíz oltári gyenge, hanem a táj, az életmód. Így lett a mániám Dél-amerika, főként Brasilia, Manaus, Minas, Sao Polo,stb. Évek óta arról álmodom, hogy egszer elmegyek arra a tájra, de nem turistaúton, hanem hosszabb időre, magánúton!
wink

... 1909 1910 1911 1912 1913 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: GG-ufsz GG-ufsz
Nyitás ideje: 2007. 03. 30. péntek
Üzenetek: 48743db
Utolsó üzenet: 2025. 07. 17. csütörtök

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!