jah, tepertőt azt szeressük...
sajna tegnap reggel elfogyott a fokhagymás-petrezselymes túróm, úgyhogy lehet, hogy ma nem is reggelizem. (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 08. szerda 08:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 08. szerda 08:29
sajna tegnap reggel elfogyott a fokhagymás-petrezselymes túróm, úgyhogy lehet, hogy ma nem is reggelizem. (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 08. szerda 08:29), amit ide kattintva olvashatsz)

ebből maradt még?
igazán megkínálhatnál!
de ha nem hát nem!
a tepertő is jól fog ám esni!
ezzel tán még a willikát is elő tudjuk csalogatni!
igazán megkínálhatnál!
de ha nem hát nem!
a tepertő is jól fog ám esni!

ezzel tán még a willikát is elő tudjuk csalogatni!
akkor ezek szerint Nálad giza ángyóm nem jön be
(Ez egy válasz eros007 üzenetére (2007. 08. 08. szerda 10:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 08. szerda 10:03

Élvezésig nyalnám, dugnám a gyönyörű nappalis lányok nedves punciját, popsiját.
Amit szeretem:
Ha igazán tud nőies Nő lenni
Ha vannak olyan tulajdonságai amiért tisztelni tudom
Ha szeplős
Amit utálok:
Ha hp
Ha hisztis (nem a havi kötelező hiszti
)
Ha azt hiszi, hogy mindent jobban tud a pasiknál
Amit szeretem:
Ha szeplős
Amit utálok:
Ha hp

Ha azt hiszi, hogy mindent jobban tud a pasiknál
ezt írod:
de ahhoz megfelelő tenyészcsődőr kell! Nem a jelenlegi!
a jelenlegi az hipp
! hát meg tudlak érteni, h ez a véleményed!
de hát megtaláltad az igazi tenyészcsődört is, hisz itt vagyok!
viszont az én szívem

a lotyókámé!
a testem viszont a Tiétek!
csak a rózsalánynak nem adok magamból!
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 08. 08. szerda 09:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 08. szerda 09:10
de ahhoz megfelelő tenyészcsődőr kell! Nem a jelenlegi!
a jelenlegi az hipp

de hát megtaláltad az igazi tenyészcsődört is, hisz itt vagyok!

viszont az én szívem

a lotyókámé!
a testem viszont a Tiétek!
csak a rózsalánynak nem adok magamból!

Mi nem voltam még, bébiszvetter is, de a technikát valóban gyakorolni kell.
Tényleg akarok sajátot, de ahhoz megfelelő tenyészcsődőr kell! Nem a jelenlegi!
A Rebeca de Mo... film?
A kéz amely a bölcsőt ringatta?

A Rebeca de Mo... film?
A kéz amely a bölcsőt ringatta?
Élvezésig nyalnám, dugnám a gyönyörű nappalis lányok nedves punciját, popsiját.
Amit szeretem:
Ha szeplős
Amit utálok:
Ha hp
)
Ha azt hiszi, hogy mindent jobban tud a pasiknál (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 06. hétfő 18:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 06. hétfő 18:54
Amit szeretem:
Ha szeplős
Amit utálok:
Ha hp

Ha azt hiszi, hogy mindent jobban tud a pasiknál (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 06. hétfő 18:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Admin

Megnéztem. Hihi
Szép délutánt mindenkinek!
Játék:
1) Mindenki írjon egy mondatot! A mondatnak szexről kell szólnia és pontosan 10 szóból kell állnia.
2) Írjatok 3 dolgot, amit utáltok egy nőben/pasiban. Írjatok 3 dolgot, amit imádtok egy nőben/pasiban!

Szép délutánt mindenkinek!
Játék:
1) Mindenki írjon egy mondatot! A mondatnak szexről kell szólnia és pontosan 10 szóból kell állnia.
2) Írjatok 3 dolgot, amit utáltok egy nőben/pasiban. Írjatok 3 dolgot, amit imádtok egy nőben/pasiban!

Mi nem voltam még, bébiszvetter is, de a technikát valóban gyakorolni kell.
A Rebeca de Mo... film?
A kéz amely a bölcsőt ringatta? (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 08. szerda 09:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 08. szerda 09:03

A Rebeca de Mo... film?
A kéz amely a bölcsőt ringatta? (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 08. szerda 09:03), amit ide kattintva olvashatsz)

én má gyereket nem akarok többet, de a technikáját szívesen gyakorolnám Veled!
én má gyereket nem akarok többet, de a technikáját szívesen gyakorolnám Veled!
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 08. 08. szerda 09:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 08. szerda 09:00

Te, Surdipapák gyöngye! Nem más babáját akarom elvenni, hanem egy igazi férfinak még szülnék babát(-kat).
Amúgy Szépjóreggelt!
Amúgy Szépjóreggelt!
áááá
nem úgyvanaz!
ördög-ördög /a kiscsajod leendő udvarlója is az/, de az ördögségüket nekünk tartják!
a nagyszülőknek és általában mindenki másnak tündérek!
de azért bejött egy hasonló film, amikor a bébisintér /most: zelli/ elrabolja a gyermeket ...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 08. szerda 08:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 08. szerda 08:54
nem úgyvanaz!
ördög-ördög /a kiscsajod leendő udvarlója is az/, de az ördögségüket nekünk tartják!
a nagyszülőknek és általában mindenki másnak tündérek!
de azért bejött egy hasonló film, amikor a bébisintér /most: zelli/ elrabolja a gyermeket ...

Törölt felhasználó (21812)
Admin

Jó reggelt!
Áh nem félek én, hogy valaki elviszi a gyereket, vagy ha el is viszi, gyorsan visszahozza, mert a kiscsaj néha maga az ördög HIHI.
Áh nem félek én, hogy valaki elviszi a gyereket, vagy ha el is viszi, gyorsan visszahozza, mert a kiscsaj néha maga az ördög HIHI.
Te, Surdipapák gyöngye! Nem más babáját akarom elvenni, hanem egy igazi férfinak még szülnék babát(-kat).
Amúgy Szépjóreggelt! (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 08. szerda 08:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 08. szerda 08:45
Amúgy Szépjóreggelt! (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 08. szerda 08:45), amit ide kattintva olvashatsz)

Charl!
vigyázz a zellivel!
gyereket akar!
lehet így akar szerezni egyet magának!
vigyázz a zellivel!
gyereket akar!

Jó reggelt!
Áh nem félek én, hogy valaki elviszi a gyereket, vagy ha el is viszi, gyorsan visszahozza, mert a kiscsaj néha maga az ördög HIHI. (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 08. szerda 08:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Áh nem félek én, hogy valaki elviszi a gyereket, vagy ha el is viszi, gyorsan visszahozza, mert a kiscsaj néha maga az ördög HIHI. (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 08. szerda 08:45), amit ide kattintva olvashatsz)

Charl!
vigyázz a zellivel!
gyereket akar!
vigyázz a zellivel!
gyereket akar!

Jó reggelt mindenkinek! Én is bevágódtam! De sajnos már megyek is dógozni...
Hipp: Sajnálom, de azért én még kitartok melletted!
Zelli: Értek mindent, majd egyszer én is olyan jól járok mint te Hippel.
Surdika:

Hipp: Sajnálom, de azért én még kitartok melletted!

Zelli: Értek mindent, majd egyszer én is olyan jól járok mint te Hippel.
Surdika:

osztán elfuttok egymás mellett /amennyire gyorsan leesett, h Ő akar Téged/ és Te +szólalsz:
"ugyanmá királylány én csak az orosházi baromfikonzervekért rohanok!" (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 08. 08. szerda 08:45), amit ide kattintva olvashatsz)
"ugyanmá királylány én csak az orosházi baromfikonzervekért rohanok!" (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 08. 08. szerda 08:45), amit ide kattintva olvashatsz)

Nah...mottan olwasom,hogy Moncy is rohan...höhö...remélem egymásba rohanunk...

Charl!
vigyázz a zellivel!
gyereket akar!
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 08. 08. szerda 05:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 08. szerda 05:04
vigyázz a zellivel!
gyereket akar!

Most összefoglalom a válaszom:
Charlotte, ingyenesen elvállalom gyermeked felügyeletét, szakképzett vagyok ezen a téren, a pindurkákat imádom. Ne Tomra bízd, ha jót akarsz!
Etetem, itatom, szakszerűen foglalkozok vele, és szeretem is. És még imádni is fogom.
A nap további kérdéseire:
A véreshurkát imádom, nem gyakran, és nem zsírosan, jó kis házi savanyúsággal.
Guinness-rekord: Az eddigi 1,5 napos rekordomat szeretném felülmúlni, de jócskán. Ígéretet már kaptam 3 naposra, enyhe pihenésekkel.
Totális kielégültség: Nem tudok se lábra, se kézre állni. Beleremeg minden részem. Remegek, mint falevél a szélben. Sokáig tart, nagyon sokáig. És nagyon jó, nagyon jó! Perverz a maqa módján, állati!(Nem animal.)
Charlotte, ingyenesen elvállalom gyermeked felügyeletét, szakképzett vagyok ezen a téren, a pindurkákat imádom. Ne Tomra bízd, ha jót akarsz!
Etetem, itatom, szakszerűen foglalkozok vele, és szeretem is. És még imádni is fogom.
A nap további kérdéseire:
A véreshurkát imádom, nem gyakran, és nem zsírosan, jó kis házi savanyúsággal.
Guinness-rekord: Az eddigi 1,5 napos rekordomat szeretném felülmúlni, de jócskán. Ígéretet már kaptam 3 naposra, enyhe pihenésekkel.
Totális kielégültség: Nem tudok se lábra, se kézre állni. Beleremeg minden részem. Remegek, mint falevél a szélben. Sokáig tart, nagyon sokáig. És nagyon jó, nagyon jó! Perverz a maqa módján, állati!(Nem animal.)
Nah...mottan olwasom,hogy Moncy is rohan...höhö...remélem egymásba rohanunk...

Amikor legelöször mail-t wáltottunk dijekt a teljes newemmel küldtem....noh csak utána wáltoztattam +...ha + wan simán rákereshetsz...még a mobil számom is tudni fogod Papa...mee ott figyel a zis...
De most mán tényleg rohanok...
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 08. szerda 08:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 08. szerda 08:40

De most mán tényleg rohanok...

ahoj poplacsekkkk
és nem kér vki nappalis?
oszt még meg se jelőtük 1mást, mint a kutyák a vágópesta házát?
és nem kér vki nappalis?
oszt még meg se jelőtük 1mást, mint a kutyák a vágópesta házát?
pedofil állat!
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 08. 07. kedd 23:23), amit ide kattintva olvashatsz)

Moncynak van iw +hívó...
Szóljatok ha kell...
Most nem reagálok papa... de majd ha hazajövök válaszolok.... De most tleg rohanok...
Legyen szép napotok!
(Itt már borul)

Szóljatok ha kell...
Most nem reagálok papa... de majd ha hazajövök válaszolok.... De most tleg rohanok...

Legyen szép napotok!
(Itt már borul)
miután élvezésig nyaltalak majd egy jót dugtunk végül pedig az utolsó cseppig kiszoptad ...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 08. 07. kedd 22:58), amit ide kattintva olvashatsz)
ahoj poplacsekkkk
és nem kér vki nappalis?
oszt még meg se jelőtük 1mást, mint a kutyák a vágópesta házát? (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 08. 08. szerda 08:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 08. szerda 08:37
és nem kér vki nappalis?
oszt még meg se jelőtük 1mást, mint a kutyák a vágópesta házát? (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 08. 08. szerda 08:37), amit ide kattintva olvashatsz)

Úgy sem tudja felszerelni...hihihi...(40 éwe a szakmába)
...még a talján se...nyugi Surdi...tugggya a zöreg kormányozni a hajót...
Minek nekem iwiw +híwó bratyó? Most adtam itt a G.G.-én nm rég wkinek...

Minek nekem iwiw +híwó bratyó? Most adtam itt a G.G.-én nm rég wkinek...
Úgy sem tudja felszerelni...hihihi...(40 éwe a szakmába)
...még a talján se...nyugi Surdi...tugggya a zöreg kormányozni a hajót...
Minek nekem iwiw +híwó bratyó? Most adtam itt a G.G.-én nm rég wkinek... (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 08. szerda 08:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 08. szerda 08:33

Minek nekem iwiw +híwó bratyó? Most adtam itt a G.G.-én nm rég wkinek... (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 08. szerda 08:33), amit ide kattintva olvashatsz)

ekkora egy balfax nem lehecc!
moncy 1edül ... felajánlkozik Neked .. Te meg!
áááááá balfax!
pedig moncy "nyanyus" má a lábát is enyhén széttette és elkezdte magát izgatni!
Te meg!
áááááá balfax!
áááááá balfax!

Te meg!
áááááá balfax!

ekkora egy balfax nem lehecc!
áááááá balfax!
Te meg!
áááááá balfax!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 08. 07. kedd 21:43), amit ide kattintva olvashatsz)
áááááá balfax!

Te meg!
áááááá balfax!