Gennyzsákszem nappalija (nyitott, bárki bejöhet)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

A nappali egy medvebőrről szól, ahol egyesek dugnak, egyesek beszélgetnek, egyesek sütit esznek, egyesek alkoholt isznak, egyesek elmesélik örömüket, egyesek elmondják bánatukat, egyesek kérdéseket tesznek fel, egyesek válaszolnak, és egyesek csak úgy véletlenül betévednek...és egyesek felfedezik életük leszbi oldalát :)

Az eddigi hozzászólások

... 1935 1936 1937 1938 1939 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#10027   2007. 08. 07. kedd 13:05
X Törölt felhasználó (94621)
eros te meg menj el gyúrni, mert láttalak, és nem vagyunk egy súlycsoportban, így téged nem bántalak,
surdával meg majd csak elboldogulok valahogy....

nyes violent
(Ez egy válasz eros007 üzenetére (2007. 08. 07. kedd 12:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 07. kedd 12:45
A nagyok dolgába?

Ejj... mindig elfelejtem, hogy te már járokerettel nyomod eplus2
#10026   2007. 08. 07. kedd 13:04
tom1019 tom1019 VIP Admin
HP-t egy darabig kihagyom az életemből (nem miattad, hanem magam miatt, maradok a jól bevált Tokajinál, és a hideg

nél!)

dalszöveg: Fábián Zsolt

Fábián Zsolt (A Bíborszél énekese, szövegírója)

1971 nyarán született Miskolcon és az első hangszerét - egy dobgitárt - valamikor 11 éves kora körül vásárolta, de mivel a bátyja viszonylag rövid időn belül elcserélte egy Deep Purple dupla koncertlemezre, így a gitáros karriere, mondhatni a kezdet kezdetén derékba tört. Ezután fordult a ritmushangszerek közül a dob felé és ehhez a hangszerhez kötődik az első koncertélménye is, aztán a sors úgy hozta, hogy mégis frontemberként ért el komolyabb (?) sikereket. Történt ugyanis, hogy a próbateremként funkcionáló hétvégi házba betörtek, majd távozáskor fel is gyújtották, így az ott található hangszerek a házzal együtt egy nagy halom hamuvá váltak, kivéve a fémtestű Premier pergőjét és a szerelés egyéb fém alkatrészeit, de ez így önmagában az újrakezdéshez kicsit kevés volt. Igaz a biztosító fizetett, de valahogy úgy alakult a helyzet, hogy a pénzből mikrofont vásárolt és egy-két – komolynak nem nagyon nevezhető – zenekari próbálkozás után került1988 -ban az akkor még GMK, később Bíborszél néven üzemelő, miskolci formációba, ahol jelenleg is az éneklésen kívül a szövegekért még felelős. A története innentől kezdve kapcsolódik össze a zenekar történetével. A számára etalon énekhang egy Steve Hogarth nevű úriember birtokában van, aki a Marillion énekes-zeneszerzője, így természetesen a zenekar munkássága is nagy hatással van rá, de nagyon sok formációval van így, tényleg a teljesség igénye nélkül néhány név: Simple Red, Simple Minds, Seal, U2, Corrs, Sting, Craig David és még lehetne sorolni, ezek tényleg csak a legmeghatározóbbak.
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 07. kedd 12:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 07. kedd 12:48
vazze pénteken télleg nem vótam jó formában, de most semmi bajom nincs /pedig semmi pozitív változás a farkas harmadban szomoru1 /

tudod mit!
az a házipáleszozás mán nagyon ránkférne!

egyébként ki írta a verset?
én Babitsra tippelnék ...
#10025   2007. 08. 07. kedd 13:02
én meg hozzájuk vágom a járókeretet, aztán befogják a szájukat a suhancok...

nyes nyes
(Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2007. 08. 07. kedd 12:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 07. kedd 12:54
Engem leitathattok, de Surdát még ittasan sem fogom leszopni. Hippet pedig ne bántsátok, mert velem gyűlik meg a bajotok!!! boxer Összeharapdosom a farkatokat, a finom szopás helyett! eplus2
#10024   2007. 08. 07. kedd 12:54
Rosemary Rosemary
Engem leitathattok, de Surdát még ittasan sem fogom leszopni. Hippet pedig ne bántsátok, mert velem gyűlik meg a bajotok!!! boxer Összeharapdosom a farkatokat, a finom szopás helyett! eplus2
(Ez egy válasz eros007 üzenetére (2007. 08. 07. kedd 12:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 07. kedd 12:46
Miért ha téged leitatunk leszopod surdát? hehe
#10023   2007. 08. 07. kedd 12:50
surdapapa surdapapa
ahhoz surdát is le kell ám itatni!

hipp járókerettel?!? nyes

sőt még a széklet is mankósbottal távozik tőle! eplus2
(Ez egy válasz eros007 üzenetére (2007. 08. 07. kedd 12:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 07. kedd 12:46
#10022   2007. 08. 07. kedd 12:48
surdapapa surdapapa
vazze pénteken télleg nem vótam jó formában, de most semmi bajom nincs /pedig semmi pozitív változás a farkas harmadban szomoru1 /

tudod mit!
az a házipáleszozás mán nagyon ránkférne!

egyébként ki írta a verset?
én Babitsra tippelnék ...
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 08. 07. kedd 12:40), amit ide kattintva olvashatsz)
tom1019 VIP Admin
2007. 08. 07. kedd 12:40
ez is egy vélemény, és minden vélemény egyformán fontos a fórum életében!
viszont nem túl jó formában vagy, baszasd már meg végre magadat egy jó csajjal!
de legalább szopasd le magadat, hogy kicsit szebben és ne ennyire negatívan lázsd a környezetedet és a világot!
ja, és még egy: a giccs mindig relatív (nagyon nehéz egy hsz-ben mindenkinek a kedvébe járni, én megpróbáltam, legfeljebb nem sikerült, ami nem azt jelenti, hogy az én ízlésvilágomat tettem a 10 ezresbe, csak mindenkinek szerettem volna egy keveset adni, de lehet, hogy igazad van, sok esetben a kevés értékesebb a soknál!)
vazzzeg, nincs giccses "béke"! mf2
#10021   2007. 08. 07. kedd 12:46
eros007 eros007
(Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2007. 08. 07. kedd 12:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 07. kedd 12:40
Én bennevagyok, Moncy viszont tartózkodik egy kicsit a dologtól, majd leitatom és akkor már talán sinen leszek.. hehe
#10020   2007. 08. 07. kedd 12:45
eros007 eros007
A nagyok dolgába?

Ejj... mindig elfelejtem, hogy te már járokerettel nyomod eplus2
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 07. kedd 11:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (94621)
2007. 08. 07. kedd 11:37
Szia Rosemary! ez az átok eros téged akar megbízni surda leápolásával, nem ismeri a körülményeket, csak belebeszél a nagyok dolgába.

nyes nyes

Meg aztán megy itt ezerrel megint a hülyeség, szokás szerint. Kellemes napot neked is wave
#10019   2007. 08. 07. kedd 12:40
Rosemary Rosemary
Én bennevagyok, Moncy viszont tartózkodik egy kicsit a dologtól, majd leitatom és akkor már talán sinen leszek.. hehe
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 07. kedd 12:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 07. kedd 12:07
én látni akarom, h magadévá teszed moncyt!

igérem végérvényesen leszállok Rólad!
#10018   2007. 08. 07. kedd 12:40
tom1019 tom1019 VIP Admin
ez is egy vélemény, és minden vélemény egyformán fontos a fórum életében!
viszont nem túl jó formában vagy, baszasd már meg végre magadat egy jó csajjal!
de legalább szopasd le magadat, hogy kicsit szebben és ne ennyire negatívan lázsd a környezetedet és a világot!
ja, és még egy: a giccs mindig relatív (nagyon nehéz egy hsz-ben mindenkinek a kedvébe járni, én megpróbáltam, legfeljebb nem sikerült, ami nem azt jelenti, hogy az én ízlésvilágomat tettem a 10 ezresbe, csak mindenkinek szerettem volna egy keveset adni, de lehet, hogy igazad van, sok esetben a kevés értékesebb a soknál!)
vazzzeg, nincs giccses "béke"! mf2
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 07. kedd 12:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 07. kedd 12:04
ne haragudj tom de nekem erről ez a véleményem:
önmagában szép dolgok, amiből a Bíborszél c vers tényleg kiemelkedik.

de ez így összefűzve egy giccsparádé, semmi keresni valója nem volt a nappaliban. nem illik a nappali hangulatához!

és ne vedd magadra! nem miattad írom ezt, hanem ez a véleményem az ilyen nyálas hsz-ekről! levele
#10017   2007. 08. 07. kedd 12:39
Rosemary Rosemary
Te jó ég! Eros itt játsza az eszét! nyes Én ugyan nem ápolom le Surdát, én téged akarlak leápolni!!! Surdi nem az esetem... hehe
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 07. kedd 11:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 07. kedd 11:37
Szia Rosemary! ez az átok eros téged akar megbízni surda leápolásával, nem ismeri a körülményeket, csak belebeszél a nagyok dolgába.

nyes nyes

Meg aztán megy itt ezerrel megint a hülyeség, szokás szerint. Kellemes napot neked is wave
#10016   2007. 08. 07. kedd 12:11
surdapapa surdapapa
gyurka bátyó!

milyen meztelen képekről beszélsz?
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 08. 05. vasárnap 20:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 05. vasárnap 20:13
Szasz Rózsajány...köszönöm jóóól waok...ha Surdi is látta a meztelen képeidet akkor ne csodálkozz,hogy rád kattant... wink ...de megsúgom ha Moncy talján barátja meglátna...tutti benne lenne a közös szexbe... eljen hehe ...jaaa..jóó a hajad!
#10015   2007. 08. 07. kedd 12:07
surdapapa surdapapa
én látni akarom, h magadévá teszed moncyt!

igérem végérvényesen leszállok Rólad!
(Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2007. 08. 05. vasárnap 19:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 05. vasárnap 19:31
Moncy, mondtam már, hogy nagyon tetszik a frizud? vigyor Majd még rádhajtok... hehe (Mostanában úgy érzem magam mint egy perverz, biszex, kis szajha) vigyor5
#10014   2007. 08. 07. kedd 12:04
surdapapa surdapapa
ne haragudj tom de nekem erről ez a véleményem:
önmagában szép dolgok, amiből a Bíborszél c vers tényleg kiemelkedik.

de ez így összefűzve egy giccsparádé, semmi keresni valója nem volt a nappaliban. nem illik a nappali hangulatához!

és ne vedd magadra! nem miattad írom ezt, hanem ez a véleményem az ilyen nyálas hsz-ekről! levele
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 08. 05. vasárnap 15:59), amit ide kattintva olvashatsz)
tom1019 VIP Admin
2007. 08. 05. vasárnap 15:59
az enyém! (tiszta játékkal, habár hipp bezsebelhette volna, de Ő egy ÚR!)

hippnek:

LÁNYOKNAK:

Klikkelj a normál/tömörített mérethez

Bíborszél : Szép lányok

Minden oly' szép
Tudod, én még mindig álmodom
Egy elveszett nyárt
Szép álmokat, puha ágyakon
Fut az idő
Rég volt, mikor úgy átölelt
Az az őrült tánc,
Amiből kihalt lassan
Minden érzelem

Valahol jó
Valahol jó, hogy itt vagy még
De túl mély a csend,
Ez egy régesrégen megunt játék
Nekem elég
Döntsd el, hogy mégy vagy ittmaradsz
Elmúlt a tél,
De a nyárból te már semmit se kapsz

Szép lányok, óóó
Tudom, nekem nem kell
Hogy simogass
Szép lányok, óóó

Szép lányok, óóó
Tudom, nekem nem kell
Hogy simogass
Szép lányok, óóó

Minden oly' szép
Tudod, én még mindig álmodom
Egy elveszett nyárt
Szép álmokat, puha ágyakon
Nekem elég
Döntsd el, hogy mégy vagy ittmaradsz
Elmúlt a tél,
De a nyárból te már semmit se kapsz

Szép lányok, óóó
Tudom, nekem nem kell
Hogy simogass
Szép lányok, óóó

Szép lányok, óóó
Tudom, nekem nem kell
Hogy simogass
Szép lányok, óóó

FIÚKNAK:

LGT : Álomarcú lány

Hívok egy régi álmot,
Várom, ki benne áll, álomarcú lány,
Értem, ha szólal bennem,
Érzem, ha megérint, álomarcú lány,
Mindig gondolj rám!

Átkarol, hogyha kérem,
Rámhajol, úgy, mint rég, álomarcú lány,
Érti, hogy miért is nézem,
Érzi, hogy miért is fáj, álomarcú lány,
Mindig gondolj rám!

Szép, mint egy színes álom,
Kár, hogy csak néha lát, álomarcú lány,
Vállamra száll a hajnal,
Búcsúzik ő is már, álomarcú lány,
Mindig gondolj rám!

Álomarcú lány!
Mindig gondolj rám!
Lépj közel hozzám!
Mindig gondolj rám!
Minden éjszakán!
Mindig gondolj rám!
Álomarcú lány!

LGT : Arra születtünk

Mi arra születtünk, hogy a föld sebeit begyógyítsuk,
életünkön át, életünkön át,

Arra születtünk, hogy mindig menjünk, meg ne álljunk,
induljunk tovább, induljunk tovább.

A holnapoknak minden kulcsa két kezedben van,
Nyitott szemmel álmodom, de nem vagyok magam.

Arra születtünk, hogy tiszta szívvel szerethessünk,
boldogok legyünk, boldogok legyünk,

Arra születtünk, hogy mégse dobjuk el hitünket,
hogyha szenvedünk, hogyha szenvedünk.

Mint a mécses világítson egész életed,
Fordulj felém, ha megérted, mit mondok neked.

Arra születtünk, hogy napsugárba kapaszkodjunk,
nem baj, hogyha fáj, nem baj, hogyha fáj,

arra születtünk, tiszta legyen még a szívünk,
s játszunk még tovább, játszunk még tovább.
#10013   2007. 08. 07. kedd 11:37

nyes nyes

(Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2007. 08. 07. kedd 11:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 07. kedd 11:29
Szevasztok! Miről van szó? Miről maradtam le? Mivel kellene engem megbizni? Nem értek semmit... Magyarázzátok már el fiúk! Hipp te legyél a fő-fő! nyes Még ez van nálam... sniffles
#10012   2007. 08. 07. kedd 11:29
Rosemary Rosemary
Szevasztok! Miről van szó? Miről maradtam le? Mivel kellene engem megbizni? Nem értek semmit... Magyarázzátok már el fiúk! Hipp te legyél a fő-fő! nyes Még ez van nálam... sniffles
(Ez egy válasz eros007 üzenetére (2007. 08. 07. kedd 10:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 07. kedd 10:28
A Rózsalányt kellene megbízni, legalább akkor kiderül, hogy csak a dékánoknak tetszik e a szopótechnikája hehe
Persze ez csak azután következhet be miután lestrapálta Sárlottot meg Szilvát crazya
#10011   2007. 08. 07. kedd 11:01
eros007 eros007
Akkor enegem is szeretsz? eplus2

Én biztos nem voltam ott, dolgoztam az éjszaka hehe
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 05. vasárnap 09:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 05. vasárnap 09:39
Szeretem az olyan embereket, akik azt hiszik van humorérzékük ha mások rovására viccelődnek, akit nem is ismernek. Az egyik te vagy, és most én sem vicceltem, van mikor engem is elhagy a humorérzékem.
#10010   2007. 08. 07. kedd 10:56
hűűűű, de rég röhögtem ilyen jót, Willy felpaprikázta a felnyalófiút......
lásd kivel van dolgod, kapsz tőlem egy satyekot, hogy mindig emlékeztessen öreg provokátor barátodra........

és egy képet rólam, ha szeretnél látni is:

nyes nyes nyes
#10009   2007. 08. 07. kedd 10:47
surdapapa surdapapa
remélem Fred holnap délig a csomó kötését próbálgassa! hehe
(Ez egy válasz Sonkás üzenetére (2007. 08. 07. kedd 10:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 07. kedd 10:45

Nya napalis uraságok tudtok ilyen csomót kötni a cérkára???? eplus2 eplus2 Én be valom férfiasan hogy nyem amit nyem is bánok eplus2 eplus2
#10008   2007. 08. 07. kedd 10:45
surdapapa surdapapa
akkor mit írjak!
willyke te kis pöcs!

hogy akaszthatnék a nyakadba egy fasszopó kurvát aki a baszásban is otthonosan mozog!

és csak utánna derüljön ki, h pénzért árult testéből élt valaha miután beleszerelmesedtél!

kishüje!
azt értetted amit írtam? mé kéne azé elítélned mert az életében volt olyan időszak amikor ezt tette?!!!

és kispöcs mifaszt írjak, ha nekem ugyanúgy hibám, csak más dolgokkal vagyok ilyen "fafejű"?

oszt nyasgem!
akkor is istenkirály vagy!

haragudni meg nem rád haragszom, hanem erre a provokátor vénemberre!

Fredre a piszkosra! mf3 mf1 mf2
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 07. kedd 10:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)
2007. 08. 07. kedd 10:35
csak ezeket a szeduktív előnyalásokat hagynád el... mindig ha valami kritikát írsz nekem, előtte leírod mekkora arc vagyok... hagyd a francba, mondd el amit gondolsz, a felszopást meg felejtsd el.

... 1935 1936 1937 1938 1939 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: GG-ufsz GG-ufsz
Nyitás ideje: 2007. 03. 30. péntek
Üzenetek: 48747db
Utolsó üzenet: tegnap 17:52

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!