Sziasztok! Csak felhörpöltem a kávédat Öcsy,aztán rohantam gályázni. Szép napot mindenkinek! Noki találj olyan rucit,amiben Te jól érzed majd magad!!
Szeva Kutyu!Vidámat!
És persze mutassa meg magát benne nekünk,hadd dobogjon a szívünk szaporábban...
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2019. 12. 17. kedd 08:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 12. 17. kedd 08:29

Sziasztok! Csak felhörpöltem a kávédat Öcsy,aztán rohantam gályázni. Szép napot mindenkinek! Noki találj olyan rucit,amiben Te jól érzed majd magad!!
Szia kutyu. Akkor farmerben megyek meg tornacipőben
Szép napot Neked is!
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2019. 12. 17. kedd 08:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 12. 17. kedd 08:29

Tedd azt! Nekem úgy tetszenél a legjobban!( majdnem)
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 12. 17. kedd 08:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 12. 17. kedd 08:41

Törölt felhasználó (4236812)
VIP

Szia kutyu. Akkor farmerben megyek meg tornacipőben
Szép napot Neked is!

Szeva Crazy! Húsz percig cirógattam reggel a combjait,hogy finoman felébresszem. Úgyhogy én már láttam!( álmomban)
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 12. 17. kedd 08:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 12. 17. kedd 08:39

Szeva Kutyu!Vidámat!

Sajna ki kell nyalnom magam, nem mehetek abban
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2019. 12. 17. kedd 08:48), amit ide kattintva olvashatsz)

Szívesen segítenék benne
Biztosan tök csini leszel
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 12. 17. kedd 08:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 12. 17. kedd 08:50

Biztosan tök csini leszel

VIP

Sajna ki kell nyalnom magam, nem mehetek abban

Rám mindig..
Megvan már mit veszel fel?
Mikor lesz? Uccsó nap?
Nekünk már volt,nem szoknyában voltam
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 12. 17. kedd 10:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 12. 17. kedd 10:22
Tudtam, hogy rád számíthatok.

Megvan már mit veszel fel?
Mikor lesz? Uccsó nap?
Nekünk már volt,nem szoknyában voltam

VIP

Holnap.....

Akkor érezd jól magad
Jó szokott lenni?
Khm..azért megnéznélek kicsípve....
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 12. 17. kedd 10:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 12. 17. kedd 10:37

Jó szokott lenni?
Khm..azért megnéznélek kicsípve....

VIP

Holnap.....

Igen, jó szokott lenni
Köszi

Hát gyerekek....itt a tavasz...biztos nem húsvét lesz?
Csajszik,én azért elmennék hozzátok locsolni...

Csajszik,én azért elmennék hozzátok locsolni...

Jó reggelt!
Szeva Mókus!
De eltűnt mindenki,pedig csak vicceltem a locsolkodással
Azért annyira nincs jó idő

Maradj már Crazy! Nokit kukkolom a próbafülke nyílásán keresztül!! A ruhák szót sem érdemelnek,a Csajtól meg elállt a lélegzetem!
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 12. 17. kedd 18:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 12. 17. kedd 18:20

Szeva Mókus!

Bocsi Mókus,jó reggelt!

Tudom,én segítem ráadni és levenni,véleményezni a ruhakölteményeket a fülkében...
Mindenben és anélkül is tünemény
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2019. 12. 17. kedd 18:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 12. 17. kedd 18:37

Mindenben és anélkül is tünemény

Maradj már Crazy! Nokit kukkolom a próbafülke nyílásán keresztül!! A ruhák szót sem érdemelnek,a Csajtól meg elállt a lélegzetem!

Szia mókus

Azért a fele igaz volt...
Most nem kívánok jó éjt..mert reggel olvassátok,oszt kómásan még visszafekszetek,melóból elkéstek,stb..
Öcsy,a reggeli kávé+gondolatokkal nyithatnál egy ébresztő és napindító szolgáltatást.Remek és ilyen tuti nincs,majd adom hozzá magam kabalának,reklámarcnak
Kutyu,legközelebb szólj ha látod a Csajszinkat próbafülkében,vigyázok rád,ha elakad a levegőd,segítek....addig lesem én míg visszajön....
Noki,vendéget nem vihetsz a buliba? Elkísérünk a Kutyuval,lesegítjük a kabátod,táncolunk Veled,így a részeg-tapizós pasikollegáktól megmentünk,hozunk ételt,italt,udvarlunk-bókolunk, ügyelünk rá hogy időben ágyba kerülj...
A többi csajszi tuti besárgulna az irigységtől..
Jó reggelt,legyen szép és mosolygós napotok!

Most nem kívánok jó éjt..mert reggel olvassátok,oszt kómásan még visszafekszetek,melóból elkéstek,stb..
Öcsy,a reggeli kávé+gondolatokkal nyithatnál egy ébresztő és napindító szolgáltatást.Remek és ilyen tuti nincs,majd adom hozzá magam kabalának,reklámarcnak

Kutyu,legközelebb szólj ha látod a Csajszinkat próbafülkében,vigyázok rád,ha elakad a levegőd,segítek....addig lesem én míg visszajön....

Noki,vendéget nem vihetsz a buliba? Elkísérünk a Kutyuval,lesegítjük a kabátod,táncolunk Veled,így a részeg-tapizós pasikollegáktól megmentünk,hozunk ételt,italt,udvarlunk-bókolunk, ügyelünk rá hogy időben ágyba kerülj...

Jó reggelt,legyen szép és mosolygós napotok!