ne játszd itt a "hattyúk halálát"!
nem is tiltottalak, pedig kijárt volna a mai "munkádért"!
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 07. 11. szerda 22:34), amit ide kattintva olvashatsz)
nem is tiltottalak, pedig kijárt volna a mai "munkádért"!

Jó éjszakát mindenkinek!

Nincs ebben semmi merészség csak ösmerem magam...de azzé a puszi jól esett...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 11. szerda 22:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 11. szerda 22:31

Törölt felhasználó (21812)
Admin

Hát így látatlanba ez elég merész kijelentés, de egy hatalmas pussssszi azért jár érte
*cupp*
*cupp*
Na jó éjt, Kedveseim!
Nagyon megbántódtam, de nem Miattatok!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 07. 11. szerda 22:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 11. szerda 22:30
Nagyon megbántódtam, de nem Miattatok!

Nos...kiwáncsi leszek a harmadik születési súlyára...
Én imádnám a melleiteket...ammá biztos...

Hát így látatlanba ez elég merész kijelentés, de egy hatalmas pussssszi azért jár érte
*cupp* (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 07. 11. szerda 22:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 11. szerda 22:30
*cupp* (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 07. 11. szerda 22:30), amit ide kattintva olvashatsz)

(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 11. szerda 22:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 11. szerda 22:23

Admin

A fiad születési súlya nagyon közel van a tiédhez, tehát az okés. A lányod időre született? Ha igen, akkor is ezer dolog van még, ami módosíthat az öröklődésen.
De hát mondtam, hogy ezek nem tények...

És az urad születési súlya?
Hát öööööööö akkor most képzeld el az én melleimet 2 év után. De téged ez nem zavar, mert imádsz engem!
Én meg úgy szeretlek téged, ahogy vagy!
Jaj, ezt most írtam le így először? *pirul*
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 07. 11. szerda 22:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 11. szerda 22:21
Hát öööööööö akkor most képzeld el az én melleimet 2 év után. De téged ez nem zavar, mert imádsz engem!

Én meg úgy szeretlek téged, ahogy vagy!
Jaj, ezt most írtam le így először? *pirul*

ohhh...beszéljünk kicsit ilyen intim dolgokról
igenis terhesség az, főleg a vége felé, ahogy lotyókám mondja...egyébként meg a teher szó nem feltétlenül negatív jelentésű...szóval nekem marad terhesség...nem jön a számra a várandósság
ami a szoptatást illeti, nekem 6-6 hónap volt mindkét skacnál...és elég tisztességesen nyomot hagyott a melleimen, de hát le van sz@rva..ha már tuti nem lesz több kölök, akkor megcsináltatom
vazze...ezentúl nem adhatom el magamat tökéletes nőnek?
és nagyjából egyforma súllyal születtek, 3150 és 3350 és centiben is hasonlóak voltak, 57 és 55 cm...de tisztességesen megszenvedtettek

igenis terhesség az, főleg a vége felé, ahogy lotyókám mondja...egyébként meg a teher szó nem feltétlenül negatív jelentésű...szóval nekem marad terhesség...nem jön a számra a várandósság

ami a szoptatást illeti, nekem 6-6 hónap volt mindkét skacnál...és elég tisztességesen nyomot hagyott a melleimen, de hát le van sz@rva..ha már tuti nem lesz több kölök, akkor megcsináltatom

és nagyjából egyforma súllyal születtek, 3150 és 3350 és centiben is hasonlóak voltak, 57 és 55 cm...de tisztességesen megszenvedtettek

A fiad születési súlya nagyon közel van a tiédhez, tehát az okés. A lányod időre született? Ha igen, akkor is ezer dolog van még, ami módosíthat az öröklődésen.
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 07. 11. szerda 22:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 11. szerda 22:20

Se a lányom se a fiam nm az én súlyommal született...a lányom kis 2,15 kilówal (ezt mán nm mondaná meg róla senki)a fiam 3,48 kilówal született...
Én a tw-ben láttam sok éwig szopató anyát...nm mondanám normálisnak...

Én a tw-ben láttam sok éwig szopató anyát...nm mondanám normálisnak...
Szia!
Nm már fél4-kor itthon woltam csak wendégünk wolt
és azért nm woltam a G.G.-n...
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 07. 11. szerda 22:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 11. szerda 22:12
Nm már fél4-kor itthon woltam csak wendégünk wolt
és azért nm woltam a G.G.-n...

Szia, Gyuri!
Megjöttél a melóból?
2,9 kg-mal születtem. Ismerek olyan nőt, aki azt állította, hogy a fiát 8 éves koráig szoptatta!
Engem meg az élet 38 éve!
Akkor Te Charlotte Kaposváron végeztél?
Megjöttél a melóból?
2,9 kg-mal születtem. Ismerek olyan nőt, aki azt állította, hogy a fiát 8 éves koráig szoptatta!

ohhh...beszéljünk kicsit ilyen intim dolgokról

Se a lányom se a fiam nm az én súlyommal született...a lányom kis 2,15 kilówal (ezt mán nm mondaná meg róla senki)a fiam 3,48 kilówal született...
Én a tw-ben láttam sok éwig szopató anyát...nm mondanám normálisnak... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 11. szerda 22:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 11. szerda 22:08

Én a tw-ben láttam sok éwig szopató anyát...nm mondanám normálisnak... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 11. szerda 22:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin

Hátmerhogy agronómus volnék, és a bikákat úgy választják ki spermaadásra, hogy megvizsgálják, hogy az utódaik milyen súllyal születtek, hogyan gyarapodtak (húsmarháknál), mennyi tejet adtak (tejelő markáknál).
És többször tapasztaltam már, hogy a születési súly embernél is így öröklődik, de ezt még asszem nem támasztották alá tudományosan

És többször tapasztaltam már, hogy a születési súly embernél is így öröklődik, de ezt még asszem nem támasztották alá tudományosan

Én saját szememmel láttam dokumentumfilmet egy angol nőről, aki az egyik gyerekét 5, a másikat 7 évig szoptatta.
Nnnna, az már gááááz! (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 07. 11. szerda 22:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 11. szerda 22:12
Nnnna, az már gááááz! (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 07. 11. szerda 22:12), amit ide kattintva olvashatsz)

Szia, Gyuri!
Megjöttél a melóból?
Megjöttél a melóból?

Szia, Gyuri!
Megjöttél a melóból?
Megjöttél a melóból?

Hátmerhogy agronómus volnék, és a bikákat úgy választják ki spermaadásra, hogy megvizsgálják, hogy az utódaik milyen súllyal születtek, hogyan gyarapodtak (húsmarháknál), mennyi tejet adtak (tejelő markáknál).
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 07. 11. szerda 22:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 11. szerda 22:03

Érdekes..az lett wolna a köwetkező kérdésem,hogy miként szülted meg...
Szarwasmarháknál??

Szarwasmarháknál??

Érdekes..az lett wolna a köwetkező kérdésem,hogy miként szülted meg...
Szarwasmarháknál??
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 11. szerda 21:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 11. szerda 21:57

Szarwasmarháknál??

Admin

Én meg 2,8 kg-mal. De a bolond uram szintén 4,5 kilós volt, és a születési súly apai úton öröklődik (szarvasmarháknál legalábbis
)
(ja, nem kell nagyon sajnálni a szülés miatt, mert császár lett belőle végül, szóval nem kellett kinyomnom - még szerencse. Majd' lefordultam a műtőasztalról, mikor a fülembe súgta a nővér: 4,5 kiló, 60 centi.)

(ja, nem kell nagyon sajnálni a szülés miatt, mert császár lett belőle végül, szóval nem kellett kinyomnom - még szerencse. Majd' lefordultam a műtőasztalról, mikor a fülembe súgta a nővér: 4,5 kiló, 60 centi.)
Én meg 2,8 kg-mal. De a bolond uram szintén 4,5 kilós volt, és a születési súly apai úton öröklődik (szarvasmarháknál legalábbis
)
(ja, nem kell nagyon sajnálni a szülés miatt, mert császár lett belőle végül, szóval nem kellett kinyomnom - még szerencse. Majd' lefordultam a műtőasztalról, mikor a fülembe súgta a nővér: 4,5 kiló, 60 centi.) (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 07. 11. szerda 21:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 11. szerda 21:53

(ja, nem kell nagyon sajnálni a szülés miatt, mert császár lett belőle végül, szóval nem kellett kinyomnom - még szerencse. Majd' lefordultam a műtőasztalról, mikor a fülembe súgta a nővér: 4,5 kiló, 60 centi.) (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 07. 11. szerda 21:53), amit ide kattintva olvashatsz)

4,5kilós gyerköc??Az szép súly...nm semmi...ha belegondolok én 3,65 kg-mal születtem...

4,5kilós gyerköc??Az szép súly...nm semmi...ha belegondolok én 3,65 kg-mal születtem...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 11. szerda 21:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 11. szerda 21:46

Admin

Hát, ez egy bonyolult kérdés, szerintem másokat nem nagyon érdekel a két oldalas véleményem, úgyhogy el sem kezdem
Az én barátnőim között nagyon sokan szoptattak 2-3 évig.
De olyat is ismerek, aki féltette a mellét.
Meg olyat is, akinek a sok hülye tanács miatt (éjjel ne szoptass, hanem teáztass) hamar elapadt a teje.
És igenis terhesség az! Főleg a vége. Főleg akkor, ha 4,5 kilós gyereket cipelsz bent. Alig bírtam vonszolni magam. Ja és hőségriadók voltak azokban a hetekben. A szülésem napján pl. 38 fok.
Na, kipanaszkodtam magam

Meg olyat is, akinek a sok hülye tanács miatt (éjjel ne szoptass, hanem teáztass) hamar elapadt a teje.
És igenis terhesség az! Főleg a vége. Főleg akkor, ha 4,5 kilós gyereket cipelsz bent. Alig bírtam vonszolni magam. Ja és hőségriadók voltak azokban a hetekben. A szülésem napján pl. 38 fok.
Na, kipanaszkodtam magam

Hát, ez egy bonyolult kérdés, szerintem másokat nem nagyon érdekel a két oldalas véleményem, úgyhogy el sem kezdem
Na, kipanaszkodtam magam
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 07. 11. szerda 21:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 11. szerda 21:35

Na, kipanaszkodtam magam

Azon csodálkoztam,hogy 2 éwig szoptattál (csak elírtam a számot) mert nm nagyon jellemző,hogy
mostanság 2 éwig szoptatnak az anyukák...nincs addig tejük...féltik a mellüket stb...
Az gondoltam,hogy terhesség alatt...bocsánat...wárandósságod(de fura!) alatt nm ittál...
mostanság 2 éwig szoptatnak az anyukák...nincs addig tejük...féltik a mellüket stb...
Az gondoltam,hogy terhesség alatt...bocsánat...wárandósságod(de fura!) alatt nm ittál...

Mijazhogy jó éjszakát???
Howa-howa...ilen korai órán??
Howa-howa...ilen korai órán??

Azon csodálkoztam,hogy 2 éwig szoptattál (csak elírtam a számot) mert nm nagyon jellemző,hogy
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 11. szerda 21:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 11. szerda 21:22

Admin

Két évig szoptattam, meg előtte a 9 hónap terhesség, és a fogantatás (október) előtt nyáron voltam utoljára buliban, ahol ittam. Szóval így jön ki a három év.
(ja, ezt a szoptatást azért nem úgy kell elképzelni, hogy 3 óránként mellre raktam a 2 éves, választékosan beszélő gyerekemet. Csak elalváshoz kérte a cicit. Ti, srácok, gondolom nem csak ahhoz kéritek...
)
(ja, ezt a szoptatást azért nem úgy kell elképzelni, hogy 3 óránként mellre raktam a 2 éves, választékosan beszélő gyerekemet. Csak elalváshoz kérte a cicit. Ti, srácok, gondolom nem csak ahhoz kéritek...