Gennyzsákszem nappalija (nyitott, bárki bejöhet)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

A nappali egy medvebőrről szól, ahol egyesek dugnak, egyesek beszélgetnek, egyesek sütit esznek, egyesek alkoholt isznak, egyesek elmesélik örömüket, egyesek elmondják bánatukat, egyesek kérdéseket tesznek fel, egyesek válaszolnak, és egyesek csak úgy véletlenül betévednek...és egyesek felfedezik életük leszbi oldalát :)

Az eddigi hozzászólások

... 2021 2022 2023 2024 2025 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#8304   2007. 07. 10. kedd 22:05
gazosgyuri gazosgyuri
Köszönöm az esti mesét... wink ...megyek is wízszintbe...wagy máshowa? nyes

Jóccakát mindenkinek!
Hipp-hipp hurrá! wave
#8303   2007. 07. 10. kedd 22:05
X Törölt felhasználó (94621)
Szia kedves Gyuri! remélem nem gondoltad, hogy meg tudom állni hosszú ideig, ha Tom mégis szót fogadott volna, az engedélyével visszajöttem volna egy másik nickkel, de így jobb.
Surda nem fog nekem örülni, nem tudom mennyi haja van, de meg fogja ritkítani.
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 07. 10. kedd 21:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 10. kedd 21:57
Köszönöm...köszönöm...brrrr...tök jó...felolwastam a páromnak... hehe
Hol lehet ezt megszerezni?A párom kötelező olwasmánya lesz.... eplus2 eplus2
#8302   2007. 07. 10. kedd 22:04
MmePrune MmePrune VIP Admin
kapaszkodj meg barátom smile ebből van színdarab is, és én láttam is, jah...meg pille is...még itt a nappaliban beszéltünk is róla smile
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 07. 10. kedd 21:57), amit ide kattintva olvashatsz)
#8301   2007. 07. 10. kedd 22:01
X Törölt felhasználó (21812) Admin
Priviben elküldöm a linket.
#8300   2007. 07. 10. kedd 22:00
(ez az előző fejezet vége)

Robert elmesélte, hogy ő már két éve forgatja nőkben a farkát. Hogy a mostohaanyja avatta be. Az apja valami miatt mozgásképtelen volt akkoriban, ő meg kint aludt a konyhában. És hogy a mostohaanyja kiment hozzá, elkezdte cirógatni így, becézni amúgy, a végén bent volt a keze a pizsama sliccében. És hogy az ő farka az első érintésre egyből felállt. A nő egy darabig folytatta ezt a játékot, ő akkor elmarta a mellét. És jöttek a leckék, mit, hogyan kell csinálni, hogy nagyon jó legyen.

Annyira jó lett, hogy a nyögést Robert apja is meghallotta a szobában, kérdezte, mi van. "Semmi, csak a Robika olyan szomorú dolgokat mesél", felelte a mostohaanya. És tovább edzette a Robika farkát, és adta magát. Majd a következo éjszakán már könnyű hálóingben ment ki a konyhába, az apa aludt, a nő lovagló ülésben rátelepedett Robertre, magába húzta a kemény kis farkát. A nő két melle odalógott a szájához, ő szopni kezdtea bimbókat, és lent egyre mélyebben és egyre keményebben nyomta be a - mostohaanyja így nevezte - "répát", míg a végén a nő elélvezett. És érződött, hálás. Délutánonként mindig eljátszották kisded játékaikat, aztán éjszaka jött, ami belefér. Egy ilyen délutáni játszadozást követően azonban a nő nem ment ki hozzá éjszaka. Robert nem bírt elaludni.

Hamarosan fura kis zajokat hallott a szülei szobájából, belesett a könnyű függönyön át; mit látott, a mostohaanyja ott ül az apján, rajta lovagol, az apja fasza ott van benne, a nő váltakozva lógatja bele a csöcseit az apja szájába. Visszament, gyötrődve hevert végig az ágyán. Ő is kis hangokat hallatott. Csakhamar megjelent a no, a mostohaanyja, kérdezte: "Leskelődtél?" De nem szidalmak következtek, hanem egy felszólítás: "Feküdj rám!" És megmutatta Robertnek, hogyan csinálják a dolgot így, a hálóingét is legyűrte, tök meztelenül hevert ott Robert alatt. Ő meg beleadott mindent, kefélte a nőt. Csak ez némi zajjal járt, az apa felriadt szendergésébol, kiszólt: "Mi van, hé? Mit akar a Robert?" - "Á,csak engem" - felelte a nő. Az apa mit semsejtett, visszaaludt.

Ők meg folytatták. Néha abba kellett hagyniuk, olyan vészesen recsegett az ágy. És hogy ő azt érezte, "elpusztítom ezt a dögöt, megspékelem", és hogy mindketten elélveztek, a nőnek még mindig kevés volt, akart egy további numerát, de a Robert farka csak fityegett, hát a mostohaanyja a szájába vette, szopni kezdte. Nem volt mese, úgy feltűrte a bőrt a Robert faszán a nő, hogy neki csaknem ordítania kellett már fájdalmában. Akkor felültette a hokedlire, és olyan keményen rávágta magát a Robert farkára, hogy csaknem felborultak, és Robert úgy érezte, ez a középkor, ilyen nincs, ez annyira fájt. Aztán végre megelégelte a mostohaanyja, visszakanyarította magára a hálóingét, ment az apához. Robert másnap fölkelni se bírt, és ez nem is volt baj, az apja legalább "látta, hogy nincs jól". És hogy attól fogva rendszeresen kefélte a mostohaanyját, most is csaknem minden nap basznak, ezt mondta.
#8299   2007. 07. 10. kedd 21:57
gazosgyuri gazosgyuri
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 10. kedd 21:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812) Admin
2007. 07. 10. kedd 21:37
Nem az én könyvem, de mivel ilyen szépen kérted, másolok neked érdekes részeket wink

És közben Mizzi is sikerrel járt. Addig bigyerészte Robert töke hegyét, addig rágta a tövét, addig bűvölt-bájolt a két kezével minden elképzelheto helyen, hogy a fasz felállt. S Robert természetesen készen arra, hogy keféljen. Franz és Anna nem tudott eléggé gyorsan félrehúzódni. Mert a Mizzi olyan volt, mint az őrült. Mardosta a saját mellét, sorra kapdosta el Robert ujjait, vette mindet a szájába, és pillanatokba se telt, hogy a megint telt faszt magába rángassa. És akkor úgy elkezdte dobálni magát, úgy kulcsolta Robertet a két lábával, és Robert úgy spékelte a pináját, úgy gyötörte a csöcseit, hogy az ágy csaknem szétment alattuk. Robert fasza most már masszívan kemény volt, "hosszú távú" - nem fenyegetett gyors elsülés -, így dolgozott a Mizzin, szájával a mellén.

"Bassz, te, bassz", hörögte Mizzi, "bassz meg te engem mindennap, éjjel-nappal basszál... Micsoda fasz vagy... micsoda tököd van... te gyilkos, te... ölj meg, basszál engem, basszál dögre... baszszál!" És alig volt hangja már, amikor azt nyögte: "Még! Te... még keményebben...ne hagyd... ne hagyd abba... nem akarok mást... éjjel-nappal... baszhatnék, amit bírok, csak téged akarlak, te édes jóistenem... te sátán... basszál. Te... hozzám te eljössz... holnap te eljössz hozzám, megbaszol, így... még, keményebben... csináld, ölj meg..." És Mizzi hördült egyet, aztán élettelenül hanyatlott hátra, Robert farka még mindig benne volt, de a Mizzi olyan volt, mint akit tényleg a ravatalon basztak meg, körül lehetett volna lengetni füstölővel. Ehelyett hirtelen egy nagyot fingott, aztán feltápászkodott. Nem részletezem, Robert volt a főszereplő. Anna boldog volt, hogy végre egyszer "olyat kefélt, mint a nagyok".
#8298   2007. 07. 10. kedd 21:55
gazosgyuri gazosgyuri
Csááááááki Hipp bátyám!!!! wave
Pedig mán azt hittem tényleg nm hallok soha többet rólad...pedig mit össze nm buzergáltam,hogy
regisztrázzak nálad...wazze...jó nap ez a mai... eljen
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 10. kedd 21:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (94621)
Szervusztok!
Egy vallomással tartozom: hiányoztatok.
Lehet nem mindenki fog örülni, hogy újra felbukkantam, de itt vagyok. Naponta megnéztem a nappalit, és el kell mondjam egyes emberek aljas dolgokat követtek el. Az összes csajt kisajátította magának valaki amíg nem voltam itt. / surdikám tudod kiről beszélek? / Ezért egy nemes bosszút forraltam ki, és majd akkor ha már lekaparta a falat, és esdekelve kéri a bűne megbocsátását talán szóba fogok állni vele.
Egyenlőre ennyit, köszönöm Tomnak, hogy nem fogadott szót, és nem zárolta a nickemet.
Kellemes estét kedves nappalisok!

#8297   2007. 07. 10. kedd 21:39
Nincs olyan széles mosolyú szmájli, amivel jelezni tudnám, mennyire örülök.

Nagyon hiányoztál!!!

wave
Törölt felhasználó (94621)
Szervusztok!
Lehet nem mindenki fog örülni, hogy újra felbukkantam, de itt vagyok. Naponta megnéztem a nappalit, és el kell mondjam egyes emberek aljas dolgokat követtek el. Az összes csajt kisajátította magának valaki amíg nem voltam itt. / surdikám tudod kiről beszélek? / Ezért egy nemes bosszút forraltam ki, és majd akkor ha már lekaparta a falat, és esdekelve kéri a bűne megbocsátását talán szóba fogok állni vele.
Egyenlőre ennyit, köszönöm Tomnak, hogy nem fogadott szót, és nem zárolta a nickemet.

#8296   2007. 07. 10. kedd 21:37
Nem az én könyvem, de mivel ilyen szépen kérted, másolok neked érdekes részeket wink

És közben Mizzi is sikerrel járt. Addig bigyerészte Robert töke hegyét, addig rágta a tövét, addig bűvölt-bájolt a két kezével minden elképzelheto helyen, hogy a fasz felállt. S Robert természetesen készen arra, hogy keféljen. Franz és Anna nem tudott eléggé gyorsan félrehúzódni. Mert a Mizzi olyan volt, mint az őrült. Mardosta a saját mellét, sorra kapdosta el Robert ujjait, vette mindet a szájába, és pillanatokba se telt, hogy a megint telt faszt magába rángassa. És akkor úgy elkezdte dobálni magát, úgy kulcsolta Robertet a két lábával, és Robert úgy spékelte a pináját, úgy gyötörte a csöcseit, hogy az ágy csaknem szétment alattuk. Robert fasza most már masszívan kemény volt, "hosszú távú" - nem fenyegetett gyors elsülés -, így dolgozott a Mizzin, szájával a mellén.

"Bassz, te, bassz", hörögte Mizzi, "bassz meg te engem mindennap, éjjel-nappal basszál... Micsoda fasz vagy... micsoda tököd van... te gyilkos, te... ölj meg, basszál engem, basszál dögre... baszszál!" És alig volt hangja már, amikor azt nyögte: "Még! Te... még keményebben...ne hagyd... ne hagyd abba... nem akarok mást... éjjel-nappal... baszhatnék, amit bírok, csak téged akarlak, te édes jóistenem... te sátán... basszál. Te... hozzám te eljössz... holnap te eljössz hozzám, megbaszol, így... még, keményebben... csináld, ölj meg..." És Mizzi hördült egyet, aztán élettelenül hanyatlott hátra, Robert farka még mindig benne volt, de a Mizzi olyan volt, mint akit tényleg a ravatalon basztak meg, körül lehetett volna lengetni füstölővel. Ehelyett hirtelen egy nagyot fingott, aztán feltápászkodott. Nem részletezem, Robert volt a főszereplő. Anna boldog volt, hogy végre egyszer "olyat kefélt, mint a nagyok".
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 07. 10. kedd 21:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 10. kedd 21:12
hehe Igeeen...walamilyen finom bogár... nyes
Kapok ma részletet a könywedből???...lécci... vigyor2
#8295   2007. 07. 10. kedd 21:37
X Törölt felhasználó (94621)
Szervusztok!

#8294   2007. 07. 10. kedd 21:31
X Törölt felhasználó (7767)
A Nappali "indulója" smile
Gennyzsakszem #1 | 2004.09.20
Túl sok a hálószoba már itt. Tessék egy nappali bárpulttal. Ülj le, kérj egy italt, gyújts rá és mesélj smile

Gennyzsakszem #2 | 2004.09.20
Oppardon azokat nem látom szívesen, akik privát hálószobával rendelkeznek. Azokat összeverem, és megyalázom, aztán kihajítom az utcára a harlemieknek jatékszerül. Szal értitek, akikre tartozik smile ))

rilu #3 | 2004.09.25
Hát öcsém...

Jól rábasztál erre az elutasító magatartásra...

ehe-ehe

rilu #4 | 2004.10.04
Azt-a-mindenit! Mekkora buli van itt!!! Szerintem be se' próbálok menni, úgyse' férnék be, annyian vannak...
ehe-ehe

Gennyzsakszem #5 | 2004.10.05
Rilukam, gyermekem. Eld csak a chates eletedet, az valo neked. Ez egy nappali, tobbe-kevesbe epeszu embereket fogadok csak, latogasd a tobbit, koszi smile
#8293   2007. 07. 10. kedd 21:25
gazosgyuri gazosgyuri
A puszilgatós és az ölelgetős nagyon tetszik... eljen

Köcce,készültem belöled is... worship
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 10. kedd 21:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)
2007. 07. 10. kedd 21:22
#8292   2007. 07. 10. kedd 21:22
X Törölt felhasználó (7767)
#8291   2007. 07. 10. kedd 21:18
MmePrune MmePrune VIP Admin
az új fórum indulása utáni ELSŐ TOPIC
ÉS A HARMADIK
másodikat nem találtam...és az ősnappali a 27es volt smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 10. kedd 18:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 10. kedd 18:41
Szerintetek mi volt a GG fórumon a legeslegelső topic, amit fórumozó nyitott?
És abban vajon mi lehetett az első pár hsz?

Ezt vissza lehet valahogy keresni, kedves adminok?

kerdes kerdes

Én úgy tippelem, hogy mivel pasik voltak itt először, bizonyára a pénisz méretével foglalkozott az a topic hehe

És valszeg valaki beírta, hogy neki 20 centis, a többiek lehurrogták és kezdődhetett a vita...

vigyor5
#8290   2007. 07. 10. kedd 21:12
gazosgyuri gazosgyuri
hehe Igeeen...walamilyen finom bogár... nyes
Kapok ma részletet a könywedből???...lécci... vigyor2
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 10. kedd 21:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 10. kedd 21:01
Hirtelen azt hittem, hogy ez valamilyen bogár, amelyik a hátára fordult és kapálózik...
#8289   2007. 07. 10. kedd 21:01
Hirtelen azt hittem, hogy ez valamilyen bogár, amelyik a hátára fordult és kapálózik...
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 07. 10. kedd 20:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 10. kedd 20:37
Szia rosszkislány...előkerültél... wink
Ma sem kapsz fagyit...csak a többiek... eplus2

#8288   2007. 07. 10. kedd 20:53
gazosgyuri gazosgyuri
Hát jó sok smiley wolt akkoriban...most is lehetne...wan köztük egy csomó super... vigyor5
#8287   2007. 07. 10. kedd 20:45
Már látom, hogy nálam is, csak béna vagyok nyes
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 07. 10. kedd 19:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 10. kedd 19:34
Nálam az elsővel wink
Ott van az összes téma is...
No és nem utolsó sorban sokkkkalta több szmájli volt wink
#8286   2007. 07. 10. kedd 20:37
gazosgyuri gazosgyuri
Szia rosszkislány...előkerültél... wink
Ma sem kapsz fagyit...csak a többiek... eplus2

(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 07. 10. kedd 19:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 10. kedd 19:34
Nálam az elsővel wink
#8285   2007. 07. 10. kedd 19:34
Moncy Moncy
Nálam az elsővel wink
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 10. kedd 19:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 10. kedd 19:28
Hihi, ez jó. Kár, hogy a 33. hsz-szel indul. Érdekelne a numero uno.

... 2021 2022 2023 2024 2025 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: GG-ufsz GG-ufsz
Nyitás ideje: 2007. 03. 30. péntek
Üzenetek: 48744db
Utolsó üzenet: ma 05:18

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!