Gennyzsákszem nappalija (nyitott, bárki bejöhet)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

A nappali egy medvebőrről szól, ahol egyesek dugnak, egyesek beszélgetnek, egyesek sütit esznek, egyesek alkoholt isznak, egyesek elmesélik örömüket, egyesek elmondják bánatukat, egyesek kérdéseket tesznek fel, egyesek válaszolnak, és egyesek csak úgy véletlenül betévednek...és egyesek felfedezik életük leszbi oldalát :)

Az eddigi hozzászólások

... 2037 2038 2039 2040 2041 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#7983   2007. 07. 06. péntek 08:36
MmePrune MmePrune VIP Admin
- romantika: győzike hehe
- mese: andersen
- internet:gg
- gyerek:sajátjaim
- tükör:uuuutálom
- reggeli: teraszon
- zene:nagyon nagyon fontos
- ragadós:méz
- fénykép:uuuutálom

surdinak: persze nem lehet...de ne is várjuk már el tőlük smile
#7982   2007. 07. 06. péntek 08:30
surdapapa surdapapa
willonyos!
de el vagy tűnve!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 05. csütörtök 22:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)
2007. 07. 05. csütörtök 22:25
Ha minden jól megy, holnap magamhoz ölelhetem hőn áhított szerelmem, egy s6500-ös Fuji gépet ^_^ nyes
#7981   2007. 07. 06. péntek 08:29
X Törölt felhasználó (21812) Admin
Jesszusom, mit találtam!

Én elhiszem, hogy kell a toleranciára és a másság elfogadására nevelés, de ennyire! wow3

#7980   2007. 07. 06. péntek 08:28
surdapapa surdapapa
- romantika: Charlotte
- mese: pici fiam
- internet: a "nappalink"/a volt 3.
- gyerek: imádom
- tükör: szívesen végig nézném benne a szeretkezésünket! /Charlotte és Surdi/
- reggeli: gyakran elfeledkezem róla a nappalizás miatt
- zene: Edda
- ragadós: sperma
- fénykép: külhetnél végre magadról
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 06. péntek 08:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812) Admin
2007. 07. 06. péntek 08:17
Jó reggelt!

Játsszunk asszociációs játékot megint!

Mindenki írja le, mi jut eszébe a következő szavakról:

- romantika
- mese
- internet
- gyerek
- tükör
- reggeli
- zene
- ragadós
- fénykép

kerdes kerdes
#7979   2007. 07. 06. péntek 08:25
zelli zelli
Haha! hehe De két "dudával" azért meg lehet itt férni? crazya
A lényeg semmit ne parázzunk túl, ahogy a mai ifjak mondják!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 07. 06. péntek 08:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 06. péntek 08:08
és módosítjuk a közmondást?

Két tökös nem fér meg egy csárdában kerdes

így járt a macskás embör:

#7978   2007. 07. 06. péntek 08:21
surdapapa surdapapa
hidd el SPapa betartja ezt! vigyáz rá, h túl ne hajszolja magát!

SZilva!
engedd meg, h kicsit belejavítsak a válaszodba, úgy gondolom részemről így pontosabb:
"de én nem hiszem, hogy egy kispapának teljesen rá lehet lényegülnie a várandósságra...lehet együtt örülni"
a többivel tejesen 1et értek!
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 07. 05. csütörtök 21:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 05. csütörtök 21:25
Szia, Gyuri!
Szerencsére nagyjából kimaradtunk a dolgok sűrűjéből. Mert akkor voltam távol, amikor besűrűsödtek a dolgok! De Mindegy! A Kismama, hogy van? Mit kíván? A Papa se hajszolja túl Magát, mert előkeresek egy cikket a netről! Hogy a Kispapa lelki világa is fontos, az együttrezdülések a Kismamával! STB... wink
#7977   2007. 07. 06. péntek 08:17
X Törölt felhasználó (21812) Admin
Jó reggelt!

Játsszunk asszociációs játékot megint!

Mindenki írja le, mi jut eszébe a következő szavakról:

- romantika
- mese
- internet
- gyerek
- tükör
- reggeli
- zene
- ragadós
- fénykép

kerdes kerdes
#7976   2007. 07. 06. péntek 08:08
surdapapa surdapapa
és módosítjuk a közmondást?

Két tökös nem fér meg egy csárdában kerdes

így járt a macskás embör:

(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 07. 05. csütörtök 20:59), amit ide kattintva olvashatsz)
tom1019 VIP Admin
2007. 07. 05. csütörtök 20:59
senki nem vitatta észrevételedet, csak véletlen egy "csárdába" tévedtünk! eplus2
#7975   2007. 07. 06. péntek 08:04
Moncy Moncy
Jóóó reggelt!

Jóóóó munkát!

Nékem szabi vigyor2 vigyor2 crazya
#7974   2007. 07. 06. péntek 07:40
tom1019 tom1019 VIP Admin
Jó reggelt!
Klikkelj a normál/tömörített mérethez

Sajnos ma még munka (lásd a képet), de péntek...majd pihi... nyes
Klikkelj a normál/tömörített mérethez
#7973   2007. 07. 06. péntek 06:54
gazosgyuri gazosgyuri
Jóó reggelt!

Tegnap este beájultam az ágyba... wink
Kispapa nm akar rezdülni mindenre(nm olyan fajta)
bááár a kismama szeretné ha mindenhowa kisérném...
ebből wan is súrlódásunk...pfff...majd rájön...
A kismama jól wan,köszönöm...az a hülye kispapa bewállalt egy csomó melót...wasárnap kiwétel... wink
Egyetértek Prunéwal...méé kéne mindenhol a kismamáwal ücsörögnöm...még ha otthon punnyadnék
akkor winném úgyis...de így??...az exemben az tetszett,hogy nm csinált belöle wilágfájdalmat...assszem itt fordítwa lesz...lehet...nm szeretném de úgy tünik... wink

Kellemes napot mindenkinek....

Ui.: a kismamának a G.G.-zés még mindig szúrja a szemét! confused
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 07. 05. csütörtök 21:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia, Gyuri!
Szerencsére nagyjából kimaradtunk a dolgok sűrűjéből. Mert akkor voltam távol, amikor besűrűsödtek a dolgok! De Mindegy! A Kismama, hogy van? Mit kíván? A Papa se hajszolja túl Magát, mert előkeresek egy cikket a netről! Hogy a Kispapa lelki világa is fontos, az együttrezdülések a Kismamával! STB... wink
#7972   2007. 07. 06. péntek 02:01
zelli zelli
Te Én már annyira öreg vagyok, hogy azzal tanultam az ipart!
hehe
Nő vagyok, de nem hülye, és nem szőke! circling
Már nem használom!
Ja és , mint kiadványszerkesztő, számíthatsz majd néhány kérdésre Tőlem, mert nagyon érdekel a téma, megfelelő hangulatomban.
vigyor5
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 06. péntek 01:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)
2007. 07. 06. péntek 01:56
Nő és ismeri a Nortont?! :O
MI A SZÁMOD?!

nyes
#7971   2007. 07. 06. péntek 01:56
X Törölt felhasználó (24620)
Nő és ismeri a Nortont?! :O
MI A SZÁMOD?!

nyes
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 07. 06. péntek 01:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 06. péntek 01:42
A napokban olvastam egy cikkben a neten, még a nappaliba is beakartam hozni a kispapáknak a témát!( A kispapa mit is érezzen a terhesség alatt!)
Én se szeretem, ha a dolgokat túlparázzák, ez tényleg csak vicc volt. wink
Helló, Willy! Még szerencse, hogy két szkennerem van! Mindjárt megnézem a popsim, A4 vagy A3 méretű gépet igényel!
Ez nagyon jót tett az önbizalmamnak, elég az A4-es! Jaj de jó! hehe
Csak viccből, Én még csak a Norton Commandert ismerem! Nem igaz a Totalt is! hehe
#7970   2007. 07. 06. péntek 01:42
zelli zelli
A napokban olvastam egy cikkben a neten, még a nappaliba is beakartam hozni a kispapáknak a témát!( A kispapa mit is érezzen a terhesség alatt!)
Én se szeretem, ha a dolgokat túlparázzák, ez tényleg csak vicc volt. wink
Helló, Willy! Még szerencse, hogy két szkennerem van! Mindjárt megnézem a popsim, A4 vagy A3 méretű gépet igényel!
Ez nagyon jót tett az önbizalmamnak, elég az A4-es! Jaj de jó! hehe
Csak viccből, Én még csak a Norton Commandert ismerem! Nem igaz a Totalt is! hehe
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 07. 05. csütörtök 21:37), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2007. 07. 05. csütörtök 21:37
jessszzzzzussss...ne má'...egy nagyon kedves barátom mesélte(akinek a feleségét koránt sem kedvelem annyira), hogy voltak asszem 3d-s ultrahangon, és készült felvétel is róla, és most naponta meg kell néznie neki is, mert a kismama be van sózva teljesen...nah...szerintem ilyenkor utálják meg a férjek a feleségüket hehe
a másik halálom, amikor a nő elmegy terhesrendelésre és a kispapák ott ülnek a váróteremben párjuk mellett, miközben az egyedül érkező kismamák hatalmas hasukkal oldalt állnak...mondjuk az én dokim azt mondta, hogy ez állapot, nem betegség
de én nem hiszem, hogy egy kispapának teljesen rá kellene lényegülnie a várandósságra...lehet együtt örülni, élvezkedni, de ne kelljen már szegénynek együtt rezdülni minden pillanatban hehe eplus2
#7969   2007. 07. 05. csütörtök 22:53
Nnah, válaszolok rá én is...
(a halálbüntire vonatkozó rész kimoderálva, mert elkerülhetetlen, hogy pol. filling is legyen a véleményetekben, még abban az esetben is, ha történetesen teljesen igazatok van!: tom)

másik kérdésre...
sajnos nem vagyok (eddig legalábbis nem voltam) elég határozott ahhoz, hogy megtegyem, mikor megtalálom a lányban az ilyen dolgokat.
De amit nagyon nem tolerálok. A giccsekhez való vonzalom, az igénytelen lelkesedés.
Ha macskát tart. nyes (most komolyan... mindegy, nem fogok magyarázkodni)
Ha nem használ Total Commandert fájljai kezelésére... (jó-jó-jó, vicceltem... ez csak azután érvényes, hogy megmutattam neki eplus2 )
Ha... ööö, ez már félő, hogy kissé politikai, és nem akarom szúrni tom szemét.... szóval, ha belémkötöget, bizonyos dolgokért, ha nem értünk egyet.
Ha olyan végtelenül "szabadelvű" (nem kell nekem sok-egyéjszakás, félrekufircolós, flörtölgetős, stb...)
Ha öntelt, ha törtető, ha "művész"...

Ööööh... tudjátok mit, képzeljétek ide az összes többi emberi tulajdonságot:
...

nyes
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 03. kedd 20:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 03. kedd 20:53
Rendben, egy lájtos kérdés:

- Mi az a belső tulajdonság, amiről ha kiderül, hogy a partneretekben megvan, azonnal elhagyjátok őt?

És egy kemény kérdés:
- Ti visszaállítanátok a halálbüntetést Mo-on? Ha igen, mik azok a bűnök, amik szerintetek halálbüntetést érdemelnek?

kerdes kerdes

(Utólagos módosítás: nem törlöm ki ezt a második kérdést és a válaszokat, mert még nem volt benne politikai tartalom. Aki alulról visszafelé olvasva válaszol a kérdésekre, azt kérem, hogy erre csak teljesen politikamentes választ adjon! Köszönöm)
#7968   2007. 07. 05. csütörtök 22:28
rá kell ülnie a scannerre? nyes

(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 07. 05. csütörtök 14:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 05. csütörtök 14:41
jó lesz nekem az a kép privibe is! eplus2

akkor sajnos szkennelned köll!
#7967   2007. 07. 05. csütörtök 22:25
Ha minden jól megy, holnap magamhoz ölelhetem hőn áhított szerelmem, egy s6500-ös Fuji gépet ^_^ nyes
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 07. 05. csütörtök 14:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 05. csütörtök 14:24
Na ha valamelyikőnk szert tesz egy masinára körbe fotózzuk Egymást nyes
#7966   2007. 07. 05. csütörtök 21:37
MmePrune MmePrune VIP Admin
jessszzzzzussss...ne má'...egy nagyon kedves barátom mesélte(akinek a feleségét koránt sem kedvelem annyira), hogy voltak asszem 3d-s ultrahangon, és készült felvétel is róla, és most naponta meg kell néznie neki is, mert a kismama be van sózva teljesen...nah...szerintem ilyenkor utálják meg a férjek a feleségüket hehe
a másik halálom, amikor a nő elmegy terhesrendelésre és a kispapák ott ülnek a váróteremben párjuk mellett, miközben az egyedül érkező kismamák hatalmas hasukkal oldalt állnak...mondjuk az én dokim azt mondta, hogy ez állapot, nem betegség
de én nem hiszem, hogy egy kispapának teljesen rá kellene lényegülnie a várandósságra...lehet együtt örülni, élvezkedni, de ne kelljen már szegénynek együtt rezdülni minden pillanatban hehe eplus2
Szia, Gyuri!
#7965   2007. 07. 05. csütörtök 21:25
zelli zelli
Szia, Gyuri!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 07. 05. csütörtök 20:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 05. csütörtök 20:58
Jóó estét... wave

Én kimelóztam magam rendesen...pfff wink

#7964   2007. 07. 05. csütörtök 20:59
tom1019 tom1019 VIP Admin
senki nem vitatta észrevételedet, csak véletlen egy "csárdába" tévedtünk! eplus2
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 05. csütörtök 15:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 05. csütörtök 15:43
Bakker, képesek vagytok Annával kapcsolatban ennyit idegbajoskodni? vigyor Bolondok! nyes

... 2037 2038 2039 2040 2041 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: GG-ufsz GG-ufsz
Nyitás ideje: 2007. 03. 30. péntek
Üzenetek: 48743db
Utolsó üzenet: tegnap 16:24

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!