- romantika: győzike
- mese: andersen
- internet:gg
- gyerek:sajátjaim
- tükör:uuuutálom
- reggeli: teraszon
- zene:nagyon nagyon fontos
- ragadós:méz
- fénykép:uuuutálom
surdinak: persze nem lehet...de ne is várjuk már el tőlük

- mese: andersen
- internet:gg
- gyerek:sajátjaim
- tükör:uuuutálom
- reggeli: teraszon
- zene:nagyon nagyon fontos
- ragadós:méz
- fénykép:uuuutálom
surdinak: persze nem lehet...de ne is várjuk már el tőlük

willonyos!
de el vagy tűnve! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 05. csütörtök 22:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 05. csütörtök 22:25
de el vagy tűnve! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 05. csütörtök 22:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)

Ha minden jól megy, holnap magamhoz ölelhetem hőn áhított szerelmem, egy s6500-ös Fuji gépet ^_^

Jesszusom, mit találtam!
Én elhiszem, hogy kell a toleranciára és a másság elfogadására nevelés, de ennyire!
Én elhiszem, hogy kell a toleranciára és a másság elfogadására nevelés, de ennyire!

- romantika: Charlotte
- mese: pici fiam
- internet: a "nappalink"/a volt 3.
- gyerek: imádom
- tükör: szívesen végig nézném benne a szeretkezésünket! /Charlotte és Surdi/
- reggeli: gyakran elfeledkezem róla a nappalizás miatt
- zene: Edda
- ragadós: sperma
- fénykép: külhetnél végre magadról
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 06. péntek 08:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 06. péntek 08:17
- mese: pici fiam
- internet: a "nappalink"/a volt 3.
- gyerek: imádom
- tükör: szívesen végig nézném benne a szeretkezésünket! /Charlotte és Surdi/
- reggeli: gyakran elfeledkezem róla a nappalizás miatt
- zene: Edda
- ragadós: sperma
- fénykép: külhetnél végre magadról
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 06. péntek 08:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Admin

Jó reggelt!
Játsszunk asszociációs játékot megint!
Mindenki írja le, mi jut eszébe a következő szavakról:
- romantika
- mese
- internet
- gyerek
- tükör
- reggeli
- zene
- ragadós
- fénykép
- romantika
- mese
- internet
- gyerek
- tükör
- reggeli
- zene
- ragadós
- fénykép

Haha!
De két "dudával" azért meg lehet itt férni?
A lényeg semmit ne parázzunk túl, ahogy a mai ifjak mondják! (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 07. 06. péntek 08:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 06. péntek 08:08

A lényeg semmit ne parázzunk túl, ahogy a mai ifjak mondják! (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 07. 06. péntek 08:08), amit ide kattintva olvashatsz)

és módosítjuk a közmondást?
Két tökös nem fér meg egy csárdában
így járt a macskás embör:

hidd el SPapa betartja ezt! vigyáz rá, h túl ne hajszolja magát!
SZilva!
engedd meg, h kicsit belejavítsak a válaszodba, úgy gondolom részemről így pontosabb:
"de én nem hiszem, hogy egy kispapának teljesen rá lehet lényegülnie a várandósságra...lehet együtt örülni"
a többivel tejesen 1et értek! (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 07. 05. csütörtök 21:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 05. csütörtök 21:25
SZilva!
engedd meg, h kicsit belejavítsak a válaszodba, úgy gondolom részemről így pontosabb:
"de én nem hiszem, hogy egy kispapának teljesen rá lehet lényegülnie a várandósságra...lehet együtt örülni"
a többivel tejesen 1et értek! (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 07. 05. csütörtök 21:25), amit ide kattintva olvashatsz)

Szia, Gyuri!
Szerencsére nagyjából kimaradtunk a dolgok sűrűjéből. Mert akkor voltam távol, amikor besűrűsödtek a dolgok! De Mindegy! A Kismama, hogy van? Mit kíván? A Papa se hajszolja túl Magát, mert előkeresek egy cikket a netről! Hogy a Kispapa lelki világa is fontos, az együttrezdülések a Kismamával! STB...
Szerencsére nagyjából kimaradtunk a dolgok sűrűjéből. Mert akkor voltam távol, amikor besűrűsödtek a dolgok! De Mindegy! A Kismama, hogy van? Mit kíván? A Papa se hajszolja túl Magát, mert előkeresek egy cikket a netről! Hogy a Kispapa lelki világa is fontos, az együttrezdülések a Kismamával! STB...

Jó reggelt!
- romantika
- mese
- internet
- gyerek
- tükör
- reggeli
- zene
- ragadós
- fénykép
- romantika
- mese
- internet
- gyerek
- tükör
- reggeli
- zene
- ragadós
- fénykép

és módosítjuk a közmondást?
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 07. 05. csütörtök 20:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 05. csütörtök 20:59

senki nem vitatta észrevételedet, csak véletlen egy "csárdába" tévedtünk!

Jóóó reggelt!
Jóóóó munkát!
Nékem szabi
Jóóóó munkát!
Nékem szabi

Jó reggelt!

Sajnos ma még munka (lásd a képet), de péntek...majd pihi...

Sajnos ma még munka (lásd a képet), de péntek...majd pihi...

Jóó reggelt!
Tegnap este beájultam az ágyba...
Kispapa nm akar rezdülni mindenre(nm olyan fajta)
bááár a kismama szeretné ha mindenhowa kisérném...
ebből wan is súrlódásunk...pfff...majd rájön...
A kismama jól wan,köszönöm...az a hülye kispapa bewállalt egy csomó melót...wasárnap kiwétel...
Egyetértek Prunéwal...méé kéne mindenhol a kismamáwal ücsörögnöm...még ha otthon punnyadnék
akkor winném úgyis...de így??...az exemben az tetszett,hogy nm csinált belöle wilágfájdalmat...assszem itt fordítwa lesz...lehet...nm szeretném de úgy tünik...
Kellemes napot mindenkinek....
Ui.: a kismamának a G.G.-zés még mindig szúrja a szemét!
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 07. 05. csütörtök 21:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Tegnap este beájultam az ágyba...

Kispapa nm akar rezdülni mindenre(nm olyan fajta)
bááár a kismama szeretné ha mindenhowa kisérném...
ebből wan is súrlódásunk...pfff...majd rájön...
A kismama jól wan,köszönöm...az a hülye kispapa bewállalt egy csomó melót...wasárnap kiwétel...

Egyetértek Prunéwal...méé kéne mindenhol a kismamáwal ücsörögnöm...még ha otthon punnyadnék
akkor winném úgyis...de így??...az exemben az tetszett,hogy nm csinált belöle wilágfájdalmat...assszem itt fordítwa lesz...lehet...nm szeretném de úgy tünik...

Kellemes napot mindenkinek....
Ui.: a kismamának a G.G.-zés még mindig szúrja a szemét!

Szia, Gyuri!

Te Én már annyira öreg vagyok, hogy azzal tanultam az ipart!
Nő vagyok, de nem hülye, és nem szőke!
Már nem használom!
Ja és , mint kiadványszerkesztő, számíthatsz majd néhány kérdésre Tőlem, mert nagyon érdekel a téma, megfelelő hangulatomban.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 06. péntek 01:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 06. péntek 01:56

Nő vagyok, de nem hülye, és nem szőke!

Már nem használom!
Ja és , mint kiadványszerkesztő, számíthatsz majd néhány kérdésre Tőlem, mert nagyon érdekel a téma, megfelelő hangulatomban.

Törölt felhasználó (24620)

Nő és ismeri a Nortont?! :O
MI A SZÁMOD?!
MI A SZÁMOD?!

Nő és ismeri a Nortont?! :O
MI A SZÁMOD?!
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 07. 06. péntek 01:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 06. péntek 01:42
MI A SZÁMOD?!

A napokban olvastam egy cikkben a neten, még a nappaliba is beakartam hozni a kispapáknak a témát!( A kispapa mit is érezzen a terhesség alatt!)
Én se szeretem, ha a dolgokat túlparázzák, ez tényleg csak vicc volt.
Helló, Willy! Még szerencse, hogy két szkennerem van! Mindjárt megnézem a popsim, A4 vagy A3 méretű gépet igényel!
Ez nagyon jót tett az önbizalmamnak, elég az A4-es! Jaj de jó!
Csak viccből, Én még csak a Norton Commandert ismerem! Nem igaz a Totalt is!

Helló, Willy! Még szerencse, hogy két szkennerem van! Mindjárt megnézem a popsim, A4 vagy A3 méretű gépet igényel!

A napokban olvastam egy cikkben a neten, még a nappaliba is beakartam hozni a kispapáknak a témát!( A kispapa mit is érezzen a terhesség alatt!)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 07. 05. csütörtök 21:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 05. csütörtök 21:37

jessszzzzzussss...ne má'...egy nagyon kedves barátom mesélte(akinek a feleségét koránt sem kedvelem annyira), hogy voltak asszem 3d-s ultrahangon, és készült felvétel is róla, és most naponta meg kell néznie neki is, mert a kismama be van sózva teljesen...nah...szerintem ilyenkor utálják meg a férjek a feleségüket
a másik halálom, amikor a nő elmegy terhesrendelésre és a kispapák ott ülnek a váróteremben párjuk mellett, miközben az egyedül érkező kismamák hatalmas hasukkal oldalt állnak...mondjuk az én dokim azt mondta, hogy ez állapot, nem betegség
de én nem hiszem, hogy egy kispapának teljesen rá kellene lényegülnie a várandósságra...lehet együtt örülni, élvezkedni, de ne kelljen már szegénynek együtt rezdülni minden pillanatban

a másik halálom, amikor a nő elmegy terhesrendelésre és a kispapák ott ülnek a váróteremben párjuk mellett, miközben az egyedül érkező kismamák hatalmas hasukkal oldalt állnak...mondjuk az én dokim azt mondta, hogy ez állapot, nem betegség
de én nem hiszem, hogy egy kispapának teljesen rá kellene lényegülnie a várandósságra...lehet együtt örülni, élvezkedni, de ne kelljen már szegénynek együtt rezdülni minden pillanatban

Nnah, válaszolok rá én is...
(a halálbüntire vonatkozó rész kimoderálva, mert elkerülhetetlen, hogy pol. filling is legyen a véleményetekben, még abban az esetben is, ha történetesen teljesen igazatok van!: tom)
másik kérdésre...
sajnos nem vagyok (eddig legalábbis nem voltam) elég határozott ahhoz, hogy megtegyem, mikor megtalálom a lányban az ilyen dolgokat.
De amit nagyon nem tolerálok. A giccsekhez való vonzalom, az igénytelen lelkesedés.
Ha macskát tart.
(most komolyan... mindegy, nem fogok magyarázkodni)
Ha nem használ Total Commandert fájljai kezelésére... (jó-jó-jó, vicceltem... ez csak azután érvényes, hogy megmutattam neki
)
Ha... ööö, ez már félő, hogy kissé politikai, és nem akarom szúrni tom szemét.... szóval, ha belémkötöget, bizonyos dolgokért, ha nem értünk egyet.
Ha olyan végtelenül "szabadelvű" (nem kell nekem sok-egyéjszakás, félrekufircolós, flörtölgetős, stb...)
Ha öntelt, ha törtető, ha "művész"...
Ööööh... tudjátok mit, képzeljétek ide az összes többi emberi tulajdonságot:
...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 03. kedd 20:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 03. kedd 20:53
(a halálbüntire vonatkozó rész kimoderálva, mert elkerülhetetlen, hogy pol. filling is legyen a véleményetekben, még abban az esetben is, ha történetesen teljesen igazatok van!: tom)
másik kérdésre...
sajnos nem vagyok (eddig legalábbis nem voltam) elég határozott ahhoz, hogy megtegyem, mikor megtalálom a lányban az ilyen dolgokat.
De amit nagyon nem tolerálok. A giccsekhez való vonzalom, az igénytelen lelkesedés.
Ha macskát tart.

Ha nem használ Total Commandert fájljai kezelésére... (jó-jó-jó, vicceltem... ez csak azután érvényes, hogy megmutattam neki

Ha... ööö, ez már félő, hogy kissé politikai, és nem akarom szúrni tom szemét.... szóval, ha belémkötöget, bizonyos dolgokért, ha nem értünk egyet.
Ha olyan végtelenül "szabadelvű" (nem kell nekem sok-egyéjszakás, félrekufircolós, flörtölgetős, stb...)
Ha öntelt, ha törtető, ha "művész"...
Ööööh... tudjátok mit, képzeljétek ide az összes többi emberi tulajdonságot:
...

Admin

Rendben, egy lájtos kérdés:
- Mi az a belső tulajdonság, amiről ha kiderül, hogy a partneretekben megvan, azonnal elhagyjátok őt?
És egy kemény kérdés:
- Ti visszaállítanátok a halálbüntetést Mo-on? Ha igen, mik azok a bűnök, amik szerintetek halálbüntetést érdemelnek?
(Utólagos módosítás: nem törlöm ki ezt a második kérdést és a válaszokat, mert még nem volt benne politikai tartalom. Aki alulról visszafelé olvasva válaszol a kérdésekre, azt kérem, hogy erre csak teljesen politikamentes választ adjon! Köszönöm)
- Mi az a belső tulajdonság, amiről ha kiderül, hogy a partneretekben megvan, azonnal elhagyjátok őt?
És egy kemény kérdés:
- Ti visszaállítanátok a halálbüntetést Mo-on? Ha igen, mik azok a bűnök, amik szerintetek halálbüntetést érdemelnek?

(Utólagos módosítás: nem törlöm ki ezt a második kérdést és a válaszokat, mert még nem volt benne politikai tartalom. Aki alulról visszafelé olvasva válaszol a kérdésekre, azt kérem, hogy erre csak teljesen politikamentes választ adjon! Köszönöm)
rá kell ülnie a scannerre?
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 07. 05. csütörtök 14:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 05. csütörtök 14:41

jó lesz nekem az a kép privibe is!
akkor sajnos szkennelned köll!

akkor sajnos szkennelned köll!
Ha minden jól megy, holnap magamhoz ölelhetem hőn áhított szerelmem, egy s6500-ös Fuji gépet ^_^
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 07. 05. csütörtök 14:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 05. csütörtök 14:24

Na ha valamelyikőnk szert tesz egy masinára körbe fotózzuk Egymást

jessszzzzzussss...ne má'...egy nagyon kedves barátom mesélte(akinek a feleségét koránt sem kedvelem annyira), hogy voltak asszem 3d-s ultrahangon, és készült felvétel is róla, és most naponta meg kell néznie neki is, mert a kismama be van sózva teljesen...nah...szerintem ilyenkor utálják meg a férjek a feleségüket
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 07. 05. csütörtök 21:25), amit ide kattintva olvashatsz)

Szia, Gyuri!

Szia, Gyuri!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 07. 05. csütörtök 20:58), amit ide kattintva olvashatsz)

senki nem vitatta észrevételedet, csak véletlen egy "csárdába" tévedtünk!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 05. csütörtök 15:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 05. csütörtök 15:43

Admin

Bakker, képesek vagytok Annával kapcsolatban ennyit idegbajoskodni?
Bolondok!