na elköszönök, már tényleg fáradt vagyok, zuhany aztán pihenő.
szia cuncus, ha nem találkoznánk, akkor kellemes hétvégét neked, szia! (Ez egy válasz cuncus üzenetére (2007. 06. 29. péntek 19:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 29. péntek 19:52
szia cuncus, ha nem találkoznánk, akkor kellemes hétvégét neked, szia! (Ez egy válasz cuncus üzenetére (2007. 06. 29. péntek 19:52), amit ide kattintva olvashatsz)

amig alkohol van es egyket jobarat, addig aggodasrol szo sem eshet...
csak az a rossz, hogy nem volt alkalmam latogatni a nappalit (nehaneha beneztem,csak nem szoltam hozza),most mikor lenne lehetoseg, annyira uress...
nem baj, toltok Neked kis whyskit, bontom a sort, belovom a zenet es odon kis fotellunkben elszurcsolgessuk a nedut
csak az a rossz, hogy nem volt alkalmam latogatni a nappalit (nehaneha beneztem,csak nem szoltam hozza),most mikor lenne lehetoseg, annyira uress...
nem baj, toltok Neked kis whyskit, bontom a sort, belovom a zenet es odon kis fotellunkben elszurcsolgessuk a nedut
amig alkohol van es egyket jobarat, addig aggodasrol szo sem eshet...
nem baj, toltok Neked kis whyskit, bontom a sort, belovom a zenet es odon kis fotellunkben elszurcsolgessuk a nedut (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 29. péntek 19:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 29. péntek 19:46
nem baj, toltok Neked kis whyskit, bontom a sort, belovom a zenet es odon kis fotellunkben elszurcsolgessuk a nedut (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 29. péntek 19:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (94621)

ne aggódj itt vannak, figyelnek, mint a nagy teso...

ne aggódj itt vannak, figyelnek, mint a nagy teso...
(Ez egy válasz cuncus üzenetére (2007. 06. 29. péntek 19:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 29. péntek 19:43

hol van mindenki???
Ugy latszik a riaszto hatasom nem mulik az idovel...

ha whyskirol van szo akko en a jo oreg jackre szavazok,de amint mar irtad...izlesek es pofonok
kedeves baratom, ezen biztos nem veszunk ossze...ha malnaszorprol volna szo, lehet (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 29. péntek 19:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 29. péntek 19:42
kedeves baratom, ezen biztos nem veszunk ossze...ha malnaszorprol volna szo, lehet (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 29. péntek 19:42), amit ide kattintva olvashatsz)

persze, ki mit szokott, még a whyskit szeretem, és a sörökből a heinekkent, de már sört ritkán iszom, inkább jó fajta bort, de azt is ritkán. nem tudom mikor kell mennem autóval, és aztán így pianó.
ez is egy jó márka:
ez is egy jó márka:

hol van mindenki???

persze, ki mit szokott, még a whyskit szeretem, és a sörökből a heinekkent, de már sört ritkán iszom, inkább jó fajta bort, de azt is ritkán. nem tudom mikor kell mennem autóval, és aztán így pianó.
ez is egy jó márka:
(Ez egy válasz cuncus üzenetére (2007. 06. 29. péntek 19:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 29. péntek 19:37
ez is egy jó márka:

nem mondom,hogy rossz, de azert a Jagger sem ketfokos.....
egy olyan 35 re tippelek, de lehet a negyven is megvan...
egy olyan 35 re tippelek, de lehet a negyven is megvan...
nem mondom,hogy rossz, de azert a Jagger sem ketfokos.....
egy olyan 35 re tippelek, de lehet a negyven is megvan... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 29. péntek 19:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 29. péntek 19:30
egy olyan 35 re tippelek, de lehet a negyven is megvan... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 29. péntek 19:30), amit ide kattintva olvashatsz)

a jagert nem kérem, beck's jöhet, csak az erőset szeretem a töményben. ma sok volt délután a meló, este pihi, már rámfér, holnap pihi, vasárnap kirándulok, még nem tudom hova..
ez a jófajta anyag...
ez a jófajta anyag...

a jagert nem kérem, beck's jöhet, csak az erőset szeretem a töményben. ma sok volt délután a meló, este pihi, már rámfér, holnap pihi, vasárnap kirándulok, még nem tudom hova..
ez a jófajta anyag...
ez a jófajta anyag...

nem en vagyok a pultos...
de azert megoszom veled a Jaggert es meg kapsz egy beck'set is ha izlesednek megfelel...
ha nem,akkor kerhetsz barmit....piara gondolok (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 29. péntek 19:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 29. péntek 19:24
de azert megoszom veled a Jaggert es meg kapsz egy beck'set is ha izlesednek megfelel...
ha nem,akkor kerhetsz barmit....piara gondolok (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 29. péntek 19:24), amit ide kattintva olvashatsz)

szia cuncus, mid van?
tudom mid van mostmár, de milyen piád van?
tudom mid van mostmár, de milyen piád van?
szia cuncus, mid van?
tudom mid van mostmár, de milyen piád van? (Ez egy válasz cuncus üzenetére (2007. 06. 29. péntek 19:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 29. péntek 19:13
tudom mid van mostmár, de milyen piád van? (Ez egy válasz cuncus üzenetére (2007. 06. 29. péntek 19:13), amit ide kattintva olvashatsz)

nemhiaba vagyom en annyira Afrikaba....
lassan fanatizmussa valik...
Amugy szep joo estet minden kedves lakonak!
Mit iszunk gyerekek?
Mit iszunk gyerekek?

mondtam mar, hogy jooo izlesed van ???? (Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 06. 29. péntek 15:36), amit ide kattintva olvashatsz)

zellinek abszint-kutatás.
- még a "lelke" is látható

- fontos a mértékletesség, be ne zöldüljön a szem

- csinos üvegcsék

- a zöld tündér

- szertartás

- hmmm...

- cééépség

- nocomment

- művészet rég

- művészet ma

- s ismét a mérték betartására figyelmeztet

remélem, nem volt unalmas.

- csinos üvegcsék

- a zöld tündér

- szertartás

- hmmm...

- cééépség

- nocomment

- művészet rég

- művészet ma

nemhiaba vagyom en annyira Afrikaba....
Mit iszunk gyerekek? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 28. csütörtök 20:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 28. csütörtök 20:35
Mit iszunk gyerekek? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 28. csütörtök 20:35), amit ide kattintva olvashatsz)

hehe, ki nem szeret?? ezt meg magamnak ma estére,
Gyuri ne is kérd nem adom...ez kérem így jó ahogy van, egész estére elég...kalandtúra...

Gyuri ne is kérd nem adom...ez kérem így jó ahogy van, egész estére elég...kalandtúra...

oh, hát közben átnevesedett Bolyhossá.
el is vitték, szeretik naon az új gazdik. a neve is megmaradt. állítólag a földig ér már a hasa.
és van egy négy héttel idősebb barátja is.
leonardo di caprio után biztos nem szeretném meg az abszintot. nem tetszik az ürge. és vizezve... úgy még nem próbáltam. amint beszerzek egy ilyen csodás kanálkát, megkóstolom vizezetten is, természetesen csakis a rituálé miatt.
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 06. 29. péntek 16:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 29. péntek 16:14

leonardo di caprio után biztos nem szeretném meg az abszintot. nem tetszik az ürge. és vizezve... úgy még nem próbáltam. amint beszerzek egy ilyen csodás kanálkát, megkóstolom vizezetten is, természetesen csakis a rituálé miatt.

Nagyon Köszönöm Pille!
Ez az ital varázslatos!
Sajnos nem sokszor volt benne részem!
Talán 2 éve jutalmaztam vele Magam utoljára!
Betartva az előírást, hogy csak higítva lehet inni! Egy Leonardo di Caprio-s filmben láttam meg először! Azonnal beleestem a színébe! A film Verlaine és Rimbaud kapcsolatáról szólt, és többször iszogatták e nedűt!
Kicsi Tüneményesed még megvan?
Köszönet mégegyszer!
Ez az ital varázslatos!
Betartva az előírást, hogy csak higítva lehet inni! Egy Leonardo di Caprio-s filmben láttam meg először! Azonnal beleestem a színébe! A film Verlaine és Rimbaud kapcsolatáról szólt, és többször iszogatták e nedűt!
Köszönet mégegyszer!

sűrűn látogatom az abszintmúzeumot.
csodálatosan míves kanálkák, élmény nézegetni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 29. péntek 17:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 29. péntek 17:41

Törölt felhasználó (7767)

Kicsit el lehet bolyongani itt...
ABSZINT-RITUÁLÉ1
ABSZINT-RITUÁLÉ2
VIRTUÁLIS ABSZINT MÚZEUM (Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 06. 29. péntek 15:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 29. péntek 15:36

ABSZINT-RITUÁLÉ1
ABSZINT-RITUÁLÉ2
VIRTUÁLIS ABSZINT MÚZEUM (Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 06. 29. péntek 15:36), amit ide kattintva olvashatsz)

- csinos üvegcsék

- a zöld tündér

- szertartás

- hmmm...

- cééépség

- nocomment

- művészet rég

- művészet ma

- csinos üvegcsék

- a zöld tündér

- szertartás

- hmmm...

- cééépség

- nocomment

- művészet rég

- művészet ma

Nagyon Köszönöm Pille!
Ez az ital varázslatos!
Köszönet mégegyszer!
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 06. 29. péntek 15:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 29. péntek 15:36
Ez az ital varázslatos!
Köszönet mégegyszer!

- csinos üvegcsék

- a zöld tündér

- szertartás

- hmmm...

- cééépség

- nocomment

- művészet rég

- művészet ma

- csinos üvegcsék

- a zöld tündér

- szertartás

- hmmm...

- cééépség

- nocomment

- művészet rég

- művészet ma

- csinos üvegcsék

- a zöld tündér

- szertartás

- hmmm...

- cééépség

- nocomment

- művészet rég

- művészet ma

- csinos üvegcsék

- a zöld tündér

- szertartás

- hmmm...

- cééépség

- nocomment

- művészet rég

- művészet ma

a sarokba állítottam a kedvest. miután elpusztítottad a halom finomságot, legyen kivel ledolgozd a felhalmozódott felesleget.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 28. csütörtök 21:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 28. csütörtök 21:09

Törölt felhasználó (7767)

Ááááá...A fene kimélje meg a jódolgotokat, mindeniketeket elhalmoznak finomságokkal, az irígység majd kifurdalja belőlem a sárgaságot... De hát: magad uram, ha szolgád nincs! Rátok köszöntöm:

Meg ezt is:

Meg ezt is:

már csak így vagyunk mi!
mi szinte mindig váltóműszakba vagyunk!
csók Neked is!
most már télleg menek:
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 06. 29. péntek 15:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 29. péntek 15:08
mi szinte mindig váltóműszakba vagyunk!
csók Neked is!
most már télleg menek:

én megjövök, te mész. aztán furmányosnak tetszik ám lenni dühöngés ügyében!

én megjövök, te mész. aztán furmányosnak tetszik ám lenni dühöngés ügyében!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 06. 29. péntek 14:50), amit ide kattintva olvashatsz)