surda! jó az anyag mi?

azé az nagyon bebaxna, ha az engömet megbaxna!
visszaadnám a szagmunkásbizonytványom ézsa diplomám is belülle ...
papalére vágysz mi?
rímhányásban vitézkedünk
Romhányin nevelkedtünk
Romhányi volt a mesterünk
mindannyian verselünk
Romhányi a rímhányó
Surdapapa rí ha hányó
Rossz neki olyankor a gyomra
mert teleitta, de agyonra
Sültszalonna vörösborral
mondta este: fogyasztom ezt azonnal
így ez volt neki az esti menű
ezért nem vót tegnap itten Ű! (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 06. 28. csütörtök 13:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 28. csütörtök 13:03
Surdipapa, jó hogy itt vagy!
Megnézhetnéd a kapcsolómat!
S ha megbaxna a villanyáram,
leápolnánk jónéhányan!
visszaadnám a szagmunkásbizonytványom ézsa diplomám is belülle ...
papalére vágysz mi?
rímhányásban vitézkedünk
Romhányin nevelkedtünk
Romhányi volt a mesterünk
mindannyian verselünk
Romhányi a rímhányó
Surdapapa rí ha hányó
Rossz neki olyankor a gyomra
mert teleitta, de agyonra
Sültszalonna vörösborral
mondta este: fogyasztom ezt azonnal
így ez volt neki az esti menű
ezért nem vót tegnap itten Ű! (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 06. 28. csütörtök 13:03), amit ide kattintva olvashatsz)

leápolnánk jónéhányan!

leápolnánk jónéhányan!

Áááááááááá!
ez tennap vóttt???
fél éjfélre értünk haza! pedig nézni akartam!
BAXA +!!! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 06. 27. szerda 20:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 27. szerda 20:21
ez tennap vóttt???
fél éjfélre értünk haza! pedig nézni akartam!
BAXA +!!! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 06. 27. szerda 20:21), amit ide kattintva olvashatsz)

magyar egyes...az oroszlán ugrani készül...bujtor, psota, medveczky...ugye ráér utána is?
totál retro...és még reklámot sem nyomnak bele
totál retro...és még reklámot sem nyomnak bele

hehe!
kérünk róla fotoillusztrációt a lány dug fiút topicba! (Ez egy válasz cuncus üzenetére (2007. 06. 27. szerda 19:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 27. szerda 19:59
kérünk róla fotoillusztrációt a lány dug fiút topicba! (Ez egy válasz cuncus üzenetére (2007. 06. 27. szerda 19:59), amit ide kattintva olvashatsz)

koszonom....de talan megis csak megtartom szuzen...
de ha TE nagyon ohajtod, tudod, nem tok Neked ellenallni
de ha TE nagyon ohajtod, tudod, nem tok Neked ellenallni

Látom készülsz a holnapi napra!
a Fesztiváldöntőre! látom melyik dalra fox szavazni!
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2007. 06. 27. szerda 19:11), amit ide kattintva olvashatsz)
a Fesztiváldöntőre! látom melyik dalra fox szavazni!

az én fijjam halkrémesnek hívja!
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 06. 27. szerda 13:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 27. szerda 13:06

A szomszéd kisgyerek úgy hívja a Family-s autót, hogy jön a "tütyürütyüs" autó!

pardon! mmePrune, pár perce olvastam ezt a hszt, én azt nem értem surda írásában,
"Te Laci vagy, de ki a zoroszjány?" , hogy milyen zoroszjányról beszél???
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 06. 28. csütörtök 12:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 28. csütörtök 12:34
"Te Laci vagy, de ki a zoroszjány?" , hogy milyen zoroszjányról beszél???
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 06. 28. csütörtök 12:34), amit ide kattintva olvashatsz)

nézz be a figyelemfelhívás fórumozóknak és adminoknak topicba... -de közbe Szilva már fel is homályosított!
Neked csak elég lenne azt visszanézni, h valyon Te mire is válaszoltál ...
szóval gyors vagyok?
1;2;3;4 -bocs Laci papa! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 28. csütörtök 12:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 28. csütörtök 12:30
Neked csak elég lenne azt visszanézni, h valyon Te mire is válaszoltál ...
szóval gyors vagyok?
1;2;3;4 -bocs Laci papa! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 28. csütörtök 12:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)

Nem esik le mit akarsz... de mindegy.
és ha Te nem tudod jól?
a bigjoe az Pista; tom az nemtom, hanem Ferri; gazosgyuri az Jancsi...a surda meg bizti nem annyira Borivó/jeee/, mint Sörivó/jeee/
erről csak ez jut eszembe:
a világon minden ötödik kínai, tahát a mi családunkba is van 1 kínai:
-Én Jóska vagyok, a Teri a feleségem, a Bözsi a lányom, a Pista a nagyobbik fiam, Hszi Kjüe pedig a kissebbik fiam.
- szerintem biztos a Bözsi a kínai ... (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 06. 27. szerda 11:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 27. szerda 11:57
a bigjoe az Pista; tom az nemtom, hanem Ferri; gazosgyuri az Jancsi...a surda meg bizti nem annyira Borivó/jeee/, mint Sörivó/jeee/
erről csak ez jut eszembe:
a világon minden ötödik kínai, tahát a mi családunkba is van 1 kínai:
-Én Jóska vagyok, a Teri a feleségem, a Bözsi a lányom, a Pista a nagyobbik fiam, Hszi Kjüe pedig a kissebbik fiam.
- szerintem biztos a Bözsi a kínai ... (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 06. 27. szerda 11:57), amit ide kattintva olvashatsz)

hehehe...mindenki üdvözli a lászlókat, de tudja valaki egyáltalán, hogy ki itt a lászló?
mert ugye bigjoe az joe, tom az tom, gazosgyuri az gyuri...surda bizti nem lászló...de akkor kiiiii????
mert ugye bigjoe az joe, tom az tom, gazosgyuri az gyuri...surda bizti nem lászló...de akkor kiiiii????
mert nem mozdultok ki a nappali 4 fala közül
UTOLSÓ HSZ (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 28. csütörtök 12:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 28. csütörtök 12:32

UTOLSÓ HSZ (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 28. csütörtök 12:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (94621)

surda ezt én sem értem, visszanéztem de nem tudom miről beszélsz? lassabban mert látod se willy, se én nem tudunk követni...
surda ezt én sem értem, visszanéztem de nem tudom miről beszélsz? lassabban mert látod se willy, se én nem tudunk követni...
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 06. 28. csütörtök 12:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem esik le mit akarsz... de mindegy.
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 06. 28. csütörtök 12:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 28. csütörtök 12:24

ma úgy látszik gonosz vagyok!
beárultalak a macskás embörnek!
surdapapa #1261 | ma 12:23
baráTom!
ezt neked hoztam!
kiemelem Neked a lényeget belőle!
willy87 #7488 | 2007.06.26
baráTom!
ezt neked hoztam!
Te para!
oly ritkán vagy!
mi t jelent ez a szomorkás hsz-ed??? (Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 06. 26. kedd 21:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 26. kedd 21:23
oly ritkán vagy!
mi t jelent ez a szomorkás hsz-ed??? (Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 06. 26. kedd 21:23), amit ide kattintva olvashatsz)

szeretném,ha minden olyan lenne és maradna ,mint tavaly decemberben volt Karácsony elött...
Te Laci vagy, de ki a zoroszjány?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 26. kedd 19:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 26. kedd 19:00

Rendben, Charlotte néni majd mesél willykének, csak ne sírj, mert azt nem ceressük...

ma úgy látszik gonosz vagyok!
baráTom!
ezt neked hoztam!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 26. kedd 18:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 26. kedd 18:47
baráTom!
ezt neked hoztam!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 26. kedd 18:47), amit ide kattintva olvashatsz)

Mondd hogy nem igaz!
MONDD HOGY NEM! Utállak titeket! Utállak, utállak! Brühühühüüüü...
Egyébként az volt a kérdésem, hogy mit kivánNÁl (tehát feltételes módban) egy hullócsillagtól.
Én nem vagyok annyira babonás. Mondjuk ha feketemacska idul elém, akkor nekifutok, hátha el tudom rúgni jó messzire, mielőtt még átmenne előttem...
Ha meg kívánnék csillagtól, akkor sem teljesülne.
Mindenesetre én bátorságot és szorgalmat kértem. Eddig sem volt, eztán sem lesz, de nem a csillagon múlik.
MONDD HOGY NEM! Utállak titeket! Utállak, utállak! Brühühühüüüü...
Egyébként az volt a kérdésem, hogy mit kivánNÁl (tehát feltételes módban) egy hullócsillagtól.
Én nem vagyok annyira babonás. Mondjuk ha feketemacska idul elém, akkor nekifutok, hátha el tudom rúgni jó messzire, mielőtt még átmenne előttem...

Ha meg kívánnék csillagtól, akkor sem teljesülne.
Mindenesetre én bátorságot és szorgalmat kértem. Eddig sem volt, eztán sem lesz, de nem a csillagon múlik.
nocsak-nocsak csak nem Ronaldinho?
Surdi pont ily pocakos!
no menek a visszaolvasást folytatni! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 28. csütörtök 12:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 28. csütörtök 12:16
Surdi pont ily pocakos!
no menek a visszaolvasást folytatni! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 28. csütörtök 12:16), amit ide kattintva olvashatsz)

na jó megbocsájtok, kapsz egy sörbontót, hogy kéznél legyen!

ez meg surdi "övtáskában":

na jó megbocsájtok, kapsz egy sörbontót, hogy kéznél legyen!

erre csak egyet tudok mondani:
"hipp!
meg ne sértődj ám!" -kitől is idéztem
vazze!
mi vok én? seggnyaló!
úgyis tudod magadról, h qrva jók a verseid! a jányok meg tennap megerősítettek benn!
vazze az enyém a zellié és a többi is nagyon ott volt!

miért kell ezt agyon ragozni!
faxa versek vótak!!!
csak töredékét tudnám a rímfaragásról, mint Te!!!
talicska majom ... én fetrengek a röhögéstől és nem Te!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 28. csütörtök 12:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 28. csütörtök 12:05
"hipp!
meg ne sértődj ám!" -kitől is idéztem

vazze!
mi vok én? seggnyaló!
úgyis tudod magadról, h qrva jók a verseid! a jányok meg tennap megerősítettek benn!
vazze az enyém a zellié és a többi is nagyon ott volt!

miért kell ezt agyon ragozni!
faxa versek vótak!!!
csak töredékét tudnám a rímfaragásról, mint Te!!!
talicska majom ... én fetrengek a röhögéstől és nem Te!!!

surda te egy dög vagy, többet nem írok neked verset, vagy ha igen akkor egy jó csúfondárosat, de azt nem teszed zsebre!
figyelmedbe ajánlom a következő képet, ami a beállításokat mutatja:

most leírom neked a beállításokat, mert látom az illemmel hadilábon állsz:
a 2-es és a 4-es csúszkákat lécci lejjebb húzni, de inkább a saját érdekedben minimumra állítsad, és alul azt a kis négyzetet is jobb ha bejelölöd, biztos ami biztos. egyenlőre a másik kettő jó lesz középállásban. hogy baxxon meg téged egy talicska majom! én meg lejjebb állítom az 1-es csúszkát miattad.
figyelmedbe ajánlom a következő képet, ami a beállításokat mutatja:

most leírom neked a beállításokat, mert látom az illemmel hadilábon állsz:
a 2-es és a 4-es csúszkákat lécci lejjebb húzni, de inkább a saját érdekedben minimumra állítsad, és alul azt a kis négyzetet is jobb ha bejelölöd, biztos ami biztos. egyenlőre a másik kettő jó lesz középállásban. hogy baxxon meg téged egy talicska majom! én meg lejjebb állítom az 1-es csúszkát miattad.

azt, h nehogy legyen mégegy nappalis aki állandóan kérdezősködik!
hehe szerelmetes lotyókám Rólad meg egy mese jutott az eszembe: a "mindent tudni akarok!" (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 26. kedd 18:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 26. kedd 18:33
hehe szerelmetes lotyókám Rólad meg egy mese jutott az eszembe: a "mindent tudni akarok!" (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 26. kedd 18:33), amit ide kattintva olvashatsz)

Tegnap kifeküdtünk haverommal a stégre, vízipipázni, közben vizslattuk az eget, és volt szerencsém hullócsillagot látni. (sajna szegény pajtásom lemaradt róla)
Ti mit kívánnátok most egy hullócsillagtól?
Ti mit kívánnátok most egy hullócsillagtól?