szóval most se azt írod, h miattam kényeztetsz, hanem csak a kommuna miatt!
hehe egyébként a leggyakrabban én figyelmeztettelek benneteket! (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 06. 26. kedd 11:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 26. kedd 11:17

hehe egyébként a leggyakrabban én figyelmeztettelek benneteket! (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 06. 26. kedd 11:17), amit ide kattintva olvashatsz)

Drága Surdikám!
Ha nem emlékeznél, többször figyelmeztettek Engem, hogy a nappaliban kommuna van. Én csak igyekszem integrálódni!
Nyugi, Te is kapsz finomságokat!
Ha nem emlékeznél, többször figyelmeztettek Engem, hogy a nappaliban kommuna van. Én csak igyekszem integrálódni!

Drága Surdikám!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 06. 26. kedd 11:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 26. kedd 11:02

szóval Te céda nem miattam, hanem pusztán a kommuna miatt kényeztetsz engem is!
Meg vagy te hippanva? (
) Hát azt mondtam, hogy haverokkal röhögnénk rajta egyet...
viszont vadidegeneknél idegesítő lehetne egy idő után a felvázolt reakció. (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 06. 26. kedd 08:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 26. kedd 08:34

viszont vadidegeneknél idegesítő lehetne egy idő után a felvázolt reakció. (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 06. 26. kedd 08:34), amit ide kattintva olvashatsz)

a búbánatos faszom!
akik számítanak azok megértenék, a többiek meg le vannak szarva!
Kátya! Willy! miért másoknak akartok megfelelni???
hipp! nem a vacogós fogú velosziloptorra gondolsz?
bocsi!

hipp! a példavicc Earnest Hammingwayről szól! ő játszotta ezt el! /legalábbis urban legend szerint/
akik számítanak azok megértenék, a többiek meg le vannak szarva!
Kátya! Willy! miért másoknak akartok megfelelni???
hipp! nem a vacogós fogú velosziloptorra gondolsz?
bocsi!

hipp! a példavicc Earnest Hammingwayről szól! ő játszotta ezt el! /legalábbis urban legend szerint/
szóval Te céda nem miattam, hanem pusztán a kommuna miatt kényeztetsz engem is!
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 06. 26. kedd 09:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 26. kedd 09:37

Kommunában élünk,
ezt tudomásul vettem.
Üdvözlök minden betérőt,
lehet, hogy tegnap túlságosan "bedinnyéztem"?
ezt tudomásul vettem.
Üdvözlök minden betérőt,

látom inkább pihensz!

egyébként jó volt a szopás videó is /a jujon a top 10ben az 5. volt/, nagyon jól szophat az a ribi!
de ami bejött helyette a tankcsapdás az télleg ide, a nappaliba való lenne, ahogy Szilva is mondta! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 25. hétfő 17:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 25. hétfő 17:35

egyébként jó volt a szopás videó is /a jujon a top 10ben az 5. volt/, nagyon jól szophat az a ribi!
de ami bejött helyette a tankcsapdás az télleg ide, a nappaliba való lenne, ahogy Szilva is mondta! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 25. hétfő 17:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)

A prűdség messzire elkerült, de ezt azért mégse!
. Mit szólnának az ismerősök, barátnők?! Valószínűleg égtájat kellene váltanom, abban pedig nagyon konzervativ vagyok: Nem megyek sehová!

Charlott és Mee prunne egymásra talált

A hét törpe a bányába
Hófehérkét dugja sorba
Ha nem dugta volna
Az én versem is továb volna
Hófehérkét dugja sorba
Ha nem dugta volna
Az én versem is továb volna
Kommunában élünk,
ezt tudomásul vettem.
Üdvözlök minden betérőt,
ezt tudomásul vettem.
Üdvözlök minden betérőt,

Tanítom a népet, de mindhiába.
Hüppög itt a Hippem,
mert nem vár a sorára!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 06. 26. kedd 09:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 26. kedd 09:06
Hüppög itt a Hippem,
mert nem vár a sorára!

basszus...ez tök jó
írjon mindenki saját magáról ilyet! a #7399 alapján...szóval legyen benne dugás, és a foglalkozás elrejtése is

írjon mindenki saját magáról ilyet! a #7399 alapján...szóval legyen benne dugás, és a foglalkozás elrejtése is

Teeeeeeeee!
míg nem voltál összeírtad az eszedbe jutó kérdéseket? ez ma reggel a 3. kérdésed!
mi hiányozna a legjobban!
szex Veled! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 26. kedd 08:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 26. kedd 08:58
míg nem voltál összeírtad az eszedbe jutó kérdéseket? ez ma reggel a 3. kérdésed!
mi hiányozna a legjobban!
szex Veled! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 26. kedd 08:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Admin

Még egy kérdés:
Ebben a pillanatban mi hiányzik nektek a legjobban?

Válaszok Charlotte kérdéseire:
1. Nem érdekel az exem jelenlegi élete.(Bár amit megtartott magának a cuccaim közül, arra igényt tartanék, meg a pénzre is amit megítéltek.)
2. Jelenlegi kapcsolatomba nem kevert be az ex.(Szerencséjére.)
3. Nem vagyok féltékeny a párom múltjára.
4. Annyit tudok, hogy már nem az vagyok, aki voltam a megismerkedésünkkor. Akkor egy dinamikus személyiség voltam, kissé harsányabb, mint most! Nem tetszik, ahogy át akar alakítani a párom. Ez már nem Én vagyok. A szemem mostanában nyiladozik. Erről csak később tudnék írni.
5. A nyugodt élet hiányzik a legjobban ebben a pillanatban, a jó egzisztencia!
Drága Hippem, hát nem kommunában vagyunk? Nyugi, van még esélyed!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 26. kedd 08:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 26. kedd 08:28
1. Nem érdekel az exem jelenlegi élete.(Bár amit megtartott magának a cuccaim közül, arra igényt tartanék, meg a pénzre is amit megítéltek.)
2. Jelenlegi kapcsolatomba nem kevert be az ex.(Szerencséjére.)
3. Nem vagyok féltékeny a párom múltjára.
4. Annyit tudok, hogy már nem az vagyok, aki voltam a megismerkedésünkkor. Akkor egy dinamikus személyiség voltam, kissé harsányabb, mint most! Nem tetszik, ahogy át akar alakítani a párom. Ez már nem Én vagyok. A szemem mostanában nyiladozik. Erről csak később tudnék írni.
5. A nyugodt élet hiányzik a legjobban ebben a pillanatban, a jó egzisztencia!

Drága Hippem, hát nem kommunában vagyunk? Nyugi, van még esélyed!

Admin

Jó reggelt!
Nemrég az uram osztálytalálkozóra ment, ahol tudtam, hogy találkozni fog az egyik exével. Tudom, hogy hülyeség, de kicsit zavart...
Kérdés ezzel kapcsolatban:
Ti akartok/szerettek tudni a párotok exeiről, korábbi szerelmi/nemi életéről?
Volt már olyan, hogy egy kapcsolatotok az ex miatt ment tönkre?
Szoktatok féltékenyek lenni párotok múltjára?
Nemrég az uram osztálytalálkozóra ment, ahol tudtam, hogy találkozni fog az egyik exével. Tudom, hogy hülyeség, de kicsit zavart...
Kérdés ezzel kapcsolatban:
Ti akartok/szerettek tudni a párotok exeiről, korábbi szerelmi/nemi életéről?
Volt már olyan, hogy egy kapcsolatotok az ex miatt ment tönkre?
Szoktatok féltékenyek lenni párotok múltjára?

Ezkurvajóóóóóóóó
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 26. kedd 09:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 26. kedd 09:04

Törölt felhasználó (94621)

Kettő sorba nem fért bele:
"hangolni a zongorát legszebb a világon,
megdugni zellikét ez már csak álom,
másé lett a bestia eldobta hippet,
másfelé kell néznem kurficolni,
ezzel a versem is kész lett!"

basszus...ez tök jó
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 26. kedd 09:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 26. kedd 09:04

(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 26. kedd 08:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 26. kedd 08:56

Admin

Hát akkor itt az ideje, hogy költs egy kétsorost magadról!

Látod a 7408-at? Egyszerre gondoltunk megint ugyanarra
Ez tutttti szerelem
Ugyanazt csináltam Borsodban, mint Fejérben, csak netezés nem volt... (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 06. 26. kedd 09:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 26. kedd 09:00

Ugyanazt csináltam Borsodban, mint Fejérben, csak netezés nem volt... (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 06. 26. kedd 09:00), amit ide kattintva olvashatsz)

hééééééééj béjjjjjjjjjbi...nem győzlek utolérni...várjá' má' ezekkel a kérdésekkel...hát még az előzőekre se tudtam válaszolni
pedig szeretnék...jahmost sem lesz időm...csak ebéd után...hiányoztam édes?
...
esetleg mesélhetnél, hogy mit is csináltál nélkülünk

hééééééééj béjjjjjjjjjbi...nem győzlek utolérni...várjá' má' ezekkel a kérdésekkel...hát még az előzőekre se tudtam válaszolni
pedig szeretnék...jahmost sem lesz időm...csak ebéd után...hiányoztam édes?
...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 26. kedd 08:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 26. kedd 08:55

(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 26. kedd 08:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin

Kérdés:
Volt már olyan, hogy egy kapcsolatban elvesztettétek önmagatokat? Úgy értem, hogy pl. annyira szerelmesek voltatok és annyira a másikra koncentráltatok, hogy a saját igényeitek, vágyaitok eltörpültek és elhalványultak? Vagy annyira alkalmazkodtatok, hogy az már nem volt egészséges? Vagy olyan emberré váltatok a kapcsolatban, amivé nem szerettetek volna, tehát a legrosszabbat hozta ki belőletek?
És mi történt, amikor kinyílt a szemetek?
Volt már olyan, hogy egy kapcsolatban elvesztettétek önmagatokat? Úgy értem, hogy pl. annyira szerelmesek voltatok és annyira a másikra koncentráltatok, hogy a saját igényeitek, vágyaitok eltörpültek és elhalványultak? Vagy annyira alkalmazkodtatok, hogy az már nem volt egészséges? Vagy olyan emberré váltatok a kapcsolatban, amivé nem szerettetek volna, tehát a legrosszabbat hozta ki belőletek?
És mi történt, amikor kinyílt a szemetek?

Nekem pl. Prune. Bééééébi, hol vagy?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 26. kedd 08:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 26. kedd 08:58
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 26. kedd 08:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin

Még egy kérdés:

Jó reggelt Nappalisok!
Zenés ébresztő...
Zenés ébresztő...

Még egy kérdés:

Hát akkor itt az ideje, hogy költs egy kétsorost magadról!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 26. kedd 08:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 26. kedd 08:53

nagyon jó, csak az én mesterségem nincs benne...