tudod, h hasonlón keresztül mentünk!
de mifaszé ültettek be 6 magzatot? itt /és általában európába/ 3 max 4 magzatot ültetnek be! ez is a szokásos amerikai nagyzás!
egyébként: általában szignifikáns kockázati különbség van a között, h az a veszélyesebb a magzatokra, h mindet megtartani, v az, h elvesznek belőlük ...
jelen esetről: BAROM ORVOSOK!!! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 13. szerda 20:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 13. szerda 20:24
de mifaszé ültettek be 6 magzatot? itt /és általában európába/ 3 max 4 magzatot ültetnek be! ez is a szokásos amerikai nagyzás!

egyébként: általában szignifikáns kockázati különbség van a között, h az a veszélyesebb a magzatokra, h mindet megtartani, v az, h elvesznek belőlük ...
jelen esetről: BAROM ORVOSOK!!! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 13. szerda 20:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Admin

Elgondolkodtató kérdés (egy tegnapi hír kapcsán jutott eszembe).
Szitu:
Régóta nem sikerül összehoznotok a kisbabát és akkor a megtermékenyítés eredményeként HAT magzat fogan meg. Az orvosok azt javasolják, hogy csak két magzatot tartsatok meg, a többit el kellene ölni, mert túl nagy a kockázat hat babával. Nyilván van rizikója annak, ha megbolygatják a magzatokat, előfordulhat az is, hogy egy sem marad életben.
És nyilván van kockázata annak is, ha mind a hatot megtartjátok, mert elképzelhető, hogy egy nagyon korai szüléssel életképtelen babák jönnek a világra.
Mit választotok?
Szitu:
Régóta nem sikerül összehoznotok a kisbabát és akkor a megtermékenyítés eredményeként HAT magzat fogan meg. Az orvosok azt javasolják, hogy csak két magzatot tartsatok meg, a többit el kellene ölni, mert túl nagy a kockázat hat babával. Nyilván van rizikója annak, ha megbolygatják a magzatokat, előfordulhat az is, hogy egy sem marad életben.
És nyilván van kockázata annak is, ha mind a hatot megtartjátok, mert elképzelhető, hogy egy nagyon korai szüléssel életképtelen babák jönnek a világra.
Mit választotok?

Egyeztessünk! Ahogy az ügynökök szokták!

mikor kóstolod a Surdi sűrítményt?
az a tubusos nekem se bejövős, de anno kv-ba nem volt rossz. /tudod én semmit nem eszek, nem szeretek ami túl édes/ (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 06. 14. csütörtök 08:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 14. csütörtök 08:53
az a tubusos nekem se bejövős, de anno kv-ba nem volt rossz. /tudod én semmit nem eszek, nem szeretek ami túl édes/ (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 06. 14. csütörtök 08:53), amit ide kattintva olvashatsz)

Szia, Surdikám!
Hát ezt akkor is közölhetted volna, és akkor nem állok sorba. A Surdi-sűrítmény kedvemre való, de a tubusos bigyó az Nekem émelyítő volt!
Hát ezt akkor is közölhetted volna, és akkor nem állok sorba. A Surdi-sűrítmény kedvemre való, de a tubusos bigyó az Nekem émelyítő volt!

és nem jöttél korrepetícióra Surdapapihoz?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 06. 13. szerda 18:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 13. szerda 18:28

jóregg
ma végre államilag is elismerték, hogy remek pedagógus vagyok
lezártam 3(+1halasztás) évet az életemből
a lotyónak meg a dokinak extra szopás-nyalás velem 3asban eme jeles napon
megyek körülnézek...bár ma már egyszer voltam itt

Szia, Surdikám!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 06. 14. csütörtök 08:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 14. csütörtök 08:48

banáné sorba állni?
hehe!
akinek szatócsbótos a zannya annak nem!
hehe!
akinek szatócsbótos a zannya annak nem!
ha megnövöget akkor Petőfi Willmos leszel!
akkor én má nem írom : "Akkor azt fényképezd" -pedig a lyányok biztosan annak jobban örülnének! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 13. szerda 18:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 13. szerda 18:28
akkor én má nem írom : "Akkor azt fényképezd" -pedig a lyányok biztosan annak jobban örülnének! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 13. szerda 18:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)

Nnah, itt van:

Az a gáz, hogy a seggemben sokkal több szőr van...
(Erre visszaír haverom: Akkor azt fényképezd.)

Az a gáz, hogy a seggemben sokkal több szőr van...
(Erre visszaír haverom: Akkor azt fényképezd.)

jóregg

Ő ennek a pasi csokornak nem tud igazán örülni, mert nincs benne az Ő Surdija!
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 06. 13. szerda 18:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 13. szerda 18:02

Kedves Charlotte!
Virágcsokor helyett pasi csokorral kívánok sok boldogságot és minden jót névnapodon!
Virágcsokor helyett pasi csokorral kívánok sok boldogságot és minden jót névnapodon!

banáné sorba állni?
hehe!
akinek szatócsbótos a zannya annak nem! (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 06. 13. szerda 17:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 13. szerda 17:09
hehe!
akinek szatócsbótos a zannya annak nem! (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 06. 13. szerda 17:09), amit ide kattintva olvashatsz)

A dunakavicsról mindig leettük a héját, lemostuk, besóztuk. A banánért meg sorba kellett állni, és max. 5 kg-t lehetett venni! Nosztalgia!!!!!

Drágáim én egyikőtöknek sem az eredeti sűrített tejet ajánlom! hanem ami kinézetében és állagában nagyon hasonlít rá!
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 06. 13. szerda 15:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 13. szerda 15:33

a sűritett tej sosem jött be... tisztára gusztustalan, mikor nyomom ki a tubusból.
a sűritett tejet esetleg likőrkhöz használom. igazán finom likőröket tudok ám késziteni.
poritsd a tejed, s lesz belőle tejpor. a tenyeredből nyaljuk majd ki!
a sűritett tejet esetleg likőrkhöz használom. igazán finom likőröket tudok ám késziteni.

poritsd a tejed, s lesz belőle tejpor. a tenyeredből nyaljuk majd ki!

willy!
hálám üldöz!
leköteleztél!
letöltöttem, de még nagyon nem sikerült foglalkozni vele. a mplayer /első kísérletre/ csak hangot játszik le. mással még nem próbáltam.
legfeljebb ráuszítom a számtekeseket! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 13. szerda 14:14), amit ide kattintva olvashatsz)
hálám üldöz!
leköteleztél!
letöltöttem, de még nagyon nem sikerült foglalkozni vele. a mplayer /első kísérletre/ csak hangot játszik le. mással még nem próbáltam.
legfeljebb ráuszítom a számtekeseket! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 13. szerda 14:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Jó reggelt!
Na, a termékfejlesztők nem alszanak (avagy: Klónozzuk Willyt!)
Péniszkézművesség ügyeskezűeknek: megálmodni, kiönteni, formázni és használni, netán elfogyasztani.
Aki technika órán szeretett gyurmázni, és tudja milyen álmai pénisze, örülhet, mert egyenesen neki találták ki a Clone-a-Willy Kit elnevezésű termékcsaládot. Ennek lényege, hogy otthon készíthetjük el a megálmodott vibrátort. A doboz tartalmazza azt a speciális gumi alapanyagú port, amit felhígítva, egy öntőminta segítségével megformálva megalkothatjuk azt az álomdildót, ami nem okoz allergiát, és még vibráló egységgel is felszerelhető.
Ínyencek csokiporból is elkészíthetik az ehető hímtagot, egyszerűen csak össze kell keverni a speciális öntőport egy kis tejcsokival, kiönteni, használni, majd elfogyasztani. A csomagolás részletes leírást tartalmaz a felhasználást, megformálást és a félt mellékhatásokat illetően. A készlet továbbfejlesztett változata, mikor kedvesünk péniszét örökíthetjük meg időtálló és mindig harcra kész állapotban.
Na, a termékfejlesztők nem alszanak (avagy: Klónozzuk Willyt!)
Péniszkézművesség ügyeskezűeknek: megálmodni, kiönteni, formázni és használni, netán elfogyasztani.
Aki technika órán szeretett gyurmázni, és tudja milyen álmai pénisze, örülhet, mert egyenesen neki találták ki a Clone-a-Willy Kit elnevezésű termékcsaládot. Ennek lényege, hogy otthon készíthetjük el a megálmodott vibrátort. A doboz tartalmazza azt a speciális gumi alapanyagú port, amit felhígítva, egy öntőminta segítségével megformálva megalkothatjuk azt az álomdildót, ami nem okoz allergiát, és még vibráló egységgel is felszerelhető.
Ínyencek csokiporból is elkészíthetik az ehető hímtagot, egyszerűen csak össze kell keverni a speciális öntőport egy kis tejcsokival, kiönteni, használni, majd elfogyasztani. A csomagolás részletes leírást tartalmaz a felhasználást, megformálást és a félt mellékhatásokat illetően. A készlet továbbfejlesztett változata, mikor kedvesünk péniszét örökíthetjük meg időtálló és mindig harcra kész állapotban.

Sziasztok! Jó reggelt Mindenkinek!
Nagyon nehéz a kérdésedre választ adni!
Eü. szempontból valóban meg van az esélye annak, hogy a 6 magzat mindegyike fejletlen lesz, mert a normál terhesség túl rövid a teljes kifejlődésükig. Nagy szerencse kell ahhoz is, hogy épen, egészségesen jöjjenek világra.( Biztosan veszélyesen alacsony lesz a súlyuk.) Nem szeretem, ha a megfogant életkét el kell venni, de az arany középutat választva azt mondanám, tartsunk meg hármat! Na de melyik hármat?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 13. szerda 20:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 13. szerda 20:24
Nagyon nehéz a kérdésedre választ adni!
Eü. szempontból valóban meg van az esélye annak, hogy a 6 magzat mindegyike fejletlen lesz, mert a normál terhesség túl rövid a teljes kifejlődésükig. Nagy szerencse kell ahhoz is, hogy épen, egészségesen jöjjenek világra.( Biztosan veszélyesen alacsony lesz a súlyuk.) Nem szeretem, ha a megfogant életkét el kell venni, de az arany középutat választva azt mondanám, tartsunk meg hármat! Na de melyik hármat?

Admin

Elgondolkodtató kérdés (egy tegnapi hír kapcsán jutott eszembe).
Szitu:
Mit választotok?
Szitu:
Mit választotok?

Willy,ne hidd! Csak beszerzek egy felcsatolhatót és máris
Na,én fexem.Bár felesleges,mert mindjárt kelek.
Jó éjt! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 13. szerda 23:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 13. szerda 23:08

Na,én fexem.Bár felesleges,mert mindjárt kelek.
Jó éjt! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 13. szerda 23:08), amit ide kattintva olvashatsz)

Fordítva működőképesebb a dolog

Meg hát
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 13. szerda 23:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 13. szerda 23:14

Admin

Nyugodtan rakd be, izéééééé öööööööö fel!
A topicod megmaradt a fórumcserekor?
A topicod megmaradt a fórumcserekor?
Nyugodtan rakd be, izéééééé öööööööö fel!
A topicod megmaradt a fórumcserekor? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 13. szerda 23:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 13. szerda 23:12
A topicod megmaradt a fórumcserekor? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 13. szerda 23:12), amit ide kattintva olvashatsz)

abból már úgyis láttál pár verziót
ki is elemezted...
Mondjuk gondolkodom rajta, hogy a végső stádiumot felrakjam...

ki is elemezted...

Mondjuk gondolkodom rajta, hogy a végső stádiumot felrakjam...
abból már úgyis láttál pár verziót
ki is elemezted...
Mondjuk gondolkodom rajta, hogy a végső stádiumot felrakjam... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 13. szerda 23:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 13. szerda 23:09

ki is elemezted...

Mondjuk gondolkodom rajta, hogy a végső stádiumot felrakjam... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 13. szerda 23:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin

Ha Pilléé a hátsód, nekem jó lesz az elsőd

Ha Pilléé a hátsód, nekem jó lesz az elsőd
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 13. szerda 19:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 13. szerda 19:21

Hát... én nem értek a névnapokhoz... nem is szeretem őket. De ha neked most az van, akkor legyen mindenképp boldog!
Képet most nem tudok beszúrni, mert nincs rá ötletem.
LEfényképezhetném a hátsómat, de azt már Pille lefoglalta.

Képet most nem tudok beszúrni, mert nincs rá ötletem.
LEfényképezhetném a hátsómat, de azt már Pille lefoglalta.
Fordítva működőképesebb a dolog
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 13. szerda 23:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 13. szerda 23:06

Törölt felhasználó (75419)

Áhh, az idő nem számít.