Lehet,azért írtam,amit írtam,mert nekem az álompasi szerencsére általában elérhető,ha épp itthon van
Csak most egy hónapig nem lesz élvezhető...csak le ne szokjak a fórumozásról majd,ha kezd korogni már a puncim az éhségtől.

Csak most egy hónapig nem lesz élvezhető...csak le ne szokjak a fórumozásról majd,ha kezd korogni már a puncim az éhségtől.

Tejberizs illatot érzek...
Hát azt hiszem, ha tényleg az álomnő lenne az, és az lenne az egyetlen alkalom, a pillanat hevében lehet, hogy elmaradna a védekezés, mégha tudom azt is, hogy ez felelőtlenség.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 12. kedd 15:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 12. kedd 15:19
Törölt felhasználó (21812)
Admin

Most olvastam, hogy Madonna azért nem feküdt le JFK-vel, mert egyiküknél sem volt óvszer.
Szitu:
Randiztok az álompasival/álomnővel és lehetne szex is, de egyikőtöknél sincs óvszer. Tegyük fel, hogy nincs lehetőségetek óvszert szerezni. Ott az adott pillanatban hogy döntenétek? Belemennétek így is, vagy védekezés nélkül nem? Szerintetek elragadna titeket a pillanat heve, vagy tudnátok tiszta fejjel gondolkodni?
Szitu:
Randiztok az álompasival/álomnővel és lehetne szex is, de egyikőtöknél sincs óvszer. Tegyük fel, hogy nincs lehetőségetek óvszert szerezni. Ott az adott pillanatban hogy döntenétek? Belemennétek így is, vagy védekezés nélkül nem? Szerintetek elragadna titeket a pillanat heve, vagy tudnátok tiszta fejjel gondolkodni?

Ezt is surdának köszönhetjük, mert állandóan disznó dolgokat írogat, csoda, hogy megbolondul a rendszer?

Régen elragadt volna a pillanat heve(mindig...), de már nem feküdnék le vele úgy,akárki isten is.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 12. kedd 15:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 12. kedd 15:19
Admin

Most olvastam, hogy Madonna azért nem feküdt le JFK-vel, mert egyiküknél sem volt óvszer.
Szitu:
Szitu:

Szitu:
Szitu:

Igen, úgy tűnik, helyreáll a rend a galaxisban
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 12. kedd 15:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 12. kedd 15:07
Törölt felhasználó (75419)

Na,most talán már megjavult...
Na,most talán már megjavult...
(Ez egy válasz CPT üzenetére (2007. 06. 12. kedd 15:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Mi a fene van itten? Szerverelhalásos betegség?
Tegnap este az uram azt mondta, hogy nyugodtan lefekhetek bárkivel. Gyorsan a kezébe adtam egy tollat és papírt toltam elé, hogy adja írásba.
Elkezdte írni:
Nyugodtan kefélhetsz!
Mondom neki, írja oda azt is, hogy kivel. Leírta:
Bárkivel!
Mondom neki, írja oda, hogy kit hatalmazott fel. Odaírta a nevem.
Aztán vigyorogva még gyorsan odafirkantott egy sort:
De én is!
És aláírta.
Elkezdte írni:
Nyugodtan kefélhetsz!
Bárkivel!
De én is!
És aláírta.

Figyeljetek, ezt a momu.hu-t (mp321.hu) valaki magyarázza el nekem.
Minden nap változik? Rohadtul idegesítő, hogy amikor kéne akkor mindig a klipgyűjtemény jön be.
Minden nap változik? Rohadtul idegesítő, hogy amikor kéne akkor mindig a klipgyűjtemény jön be.
Bezakkant a gépem...asszem egy ideig nem megfelő sorrendben jönnek a hozzászólásaim...vagy nem tudom...
Charlotte,és ki fogod használni?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 12. kedd 13:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 12. kedd 13:53

Admin

Tegnap este az uram azt mondta, hogy nyugodtan lefekhetek bárkivel. Gyorsan a kezébe adtam egy tollat és papírt toltam elé, hogy adja írásba.
Elkezdte írni:
Nyugodtan kefélhetsz!
Bárkivel!
De én is!
És aláírta.
Elkezdte írni:
Nyugodtan kefélhetsz!
Bárkivel!
De én is!
És aláírta.

Érdekes, hogy nálam korábbi hsz-nek jelenik meg willy reagálása az enyémre. Időgépben vagyuuuuuunk!
(14.36-kor írtam ezt)
(14.36-kor írtam ezt)
Szerver átköltözött másik időzónába...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 12. kedd 13:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 12. kedd 13:25

Törölt felhasználó (24620)

13:20???
hát most dobtam be ezt a kommentet... bugos a GG
hát most dobtam be ezt a kommentet... bugos a GG
juj... :(
ez durva... nem mennék bele semmiképp... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 12. kedd 13:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 12. kedd 13:53
ez durva... nem mennék bele semmiképp... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 12. kedd 13:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin

Elkezdte írni:
Nyugodtan kefélhetsz!
Bárkivel!
De én is!
És aláírta.
Elkezdte írni:
Nyugodtan kefélhetsz!
Bárkivel!
De én is!
És aláírta.

Valami nem kóser a GG-vel...
talán a rendszeridejük... ezt a kommentet mindenesetre 14:26-kor teszem be...
bár, mondjuk nem lenne baj, ha még csak fél kettő lenne...
talán a rendszeridejük... ezt a kommentet mindenesetre 14:26-kor teszem be...
bár, mondjuk nem lenne baj, ha még csak fél kettő lenne...
13:20???
hát most dobtam be ezt a kommentet... bugos a GG (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 12. kedd 13:20), amit ide kattintva olvashatsz)
hát most dobtam be ezt a kommentet... bugos a GG (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 12. kedd 13:20), amit ide kattintva olvashatsz)
ki is kezdte?
ld 6091-es hsz-t!
"hipp!
Nehogy megharagudj!
Surda"
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 12. kedd 13:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 12. kedd 13:13
ld 6091-es hsz-t!
"hipp!
Nehogy megharagudj!
Surda"

Törölt felhasználó (94621)

Surda te egy dög vagy. Hát má' tebenned sem bízhatok? Irigykedsz mi, hátha kapok valami jó kis beosztást a forgatáson. Mindenki nekem drukkol, és akkor jön ez az egrikislányszomorító és beleköp a levesembe. Várjál te gg betyár jön még surdára dér..