Valóban az. Kár, hogy snapszerezni valószínűleg nem tud
. Jó éjszakát. Nagyon kellemes itt a társaság. Jövök holnap is a kávémért. Puszi
(Ez egy válasz Tetasi üzenetére (2020. 07. 27. hétfő 21:34), amit ide kattintva olvashatsz)

Jó reggelt! Zsuga-Bubus kávé is felkerült a kávé lapra. Van hosszú változat, nevezzük kabátosnak és rövid, az a rutinos zsuga kávé
Ha már nincs ruha a vesztesen, akkor a nyertes felvesz valamit... Milyen rossz lehet már egy partyban ha öltözik a másik
Elég motiváló szerintem.

Ha már nincs ruha a vesztesen, akkor a nyertes felvesz valamit... Milyen rossz lehet már egy partyban ha öltözik a másik

Vannak ilyen született őszinte lelkek. Rögtön kiteríted a lapjaid
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2020. 07. 27. hétfő 20:09), amit ide kattintva olvashatsz)

Crazy meddig bírsz mozdulatlanul hanyatt feküdni? Ezek a csajszik a te hasadon fognak bundás kenyerezni és snapszerozni édeshármasban

JóReggelt♡♡
Ma korán indul a nap, köszi a kávét, jó ez a zsugás, majd megtanulok tőle kártyázni
Ipari mennyiségű bundáskenyér az asztalon, igyekezzetek, mert kihül
Szép napot ♡♡
Ma korán indul a nap, köszi a kávét, jó ez a zsugás, majd megtanulok tőle kártyázni

Ipari mennyiségű bundáskenyér az asztalon, igyekezzetek, mert kihül

Szép napot ♡♡
Sziasztok szép reggelt
Egy jó kávé, sok sok finom bundáskenyér, jó társaság, csodaszép hölgy
Ez csakis egy szép nap kezdete lehet
Egy jó kávé, sok sok finom bundáskenyér, jó társaság, csodaszép hölgy
Ez csakis egy szép nap kezdete lehet

Kávét lassan kortyolgatós csodaszép reggelt nektek! Ma úgy érzem minden snapszer bemondást kontrázni fogok délelőtt, de ha jól alakul, a következő kávém is veletek lesz majd. Remélem addig az ideiglenes snapszer és bundaskenyér asztalunk is meg mozdul mert a 3as partinál sokkal jobb a 4es.
Vidámat
Csajszik,kávé,bundás miegymás
Jól indul

Csajszik,kávé,bundás miegymás

Jól indul

Szép gömbölyü és íves belem van,nehéz lenne asztalnak használni
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2020. 07. 28. kedd 05:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 28. kedd 05:31

Crazy meddig bírsz mozdulatlanul hanyatt feküdni? Ezek a csajszik a te hasadon fognak bundás kenyerezni és snapszerozni édeshármasban

Bekukucska
Kicsi kávészünet a melóban,az is kell,sütöttem nektek is,lazítsatok egyet.
A napon ne snapszerozzatok ma,erős a fény

Kicsi kávészünet a melóban,az is kell,sütöttem nektek is,lazítsatok egyet.
A napon ne snapszerozzatok ma,erős a fény

ÉS lezuttyantam a kanapéra? ágyra? mindegy is a kávé életet ad most
De egy nagy nagy bögrével kérnék

Én a kertben heverek, lavórnyi kávéval
A tiéd úton, vigyázz, forró
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 07. 28. kedd 13:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 28. kedd 13:55

Törölt felhasználó (4382602)

ÉS lezuttyantam a kanapéra? ágyra? mindegy is a kávé életet ad most
De egy nagy nagy bögrével kérnék

Szuper ötlet, megyek én is kifelé. Egy kis szín nem árt. De csak egyenletes szép barna uh biztos megint kapok pár gyilkos tekintetét a szomszédasszonytól. De hát nem szerethet mindenki
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2020. 07. 28. kedd 14:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 28. kedd 14:38

Én a kertben heverek, lavórnyi kávéval

Nekem is vége a melónak mára
Azért sokat ne hemperegjetek a napon csajszik,inkább többször kevesebbet,nehogy leégés legyen,gyilkos a nap.
Ha esetleg nincs kéznél aki benaptejezzen titeket,én épp ráérek

Azért sokat ne hemperegjetek a napon csajszik,inkább többször kevesebbet,nehogy leégés legyen,gyilkos a nap.
Ha esetleg nincs kéznél aki benaptejezzen titeket,én épp ráérek

Hát a comcéd asszonyt miért zavarja?Tán aptyuknak is mindig akkor van kint dolga?
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 07. 28. kedd 15:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 28. kedd 15:16

Szuper ötlet, megyek én is kifelé. Egy kis szín nem árt. De csak egyenletes szép barna uh biztos megint kapok pár gyilkos tekintetét a szomszédasszonytól. De hát nem szerethet mindenki

Neked is BunkóNéni a szomszédod?
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 07. 28. kedd 15:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 28. kedd 15:16

szép napot mindenkinek.

lányok, a napozás helyett inkább jertek, csobbanjuk egyet.

Tudod az a fajta aki vasárnap templomba jár de a gyerekével úgy beszél, h abban nyoma sincs a szeretetnek. Hát aztán lehet a hálónk is túl közel van hozzájuk
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2020. 07. 28. kedd 15:38), amit ide kattintva olvashatsz)

Nagyon szívesen ugranék egy fejest
(Ez egy válasz Edes_ pilleje üzenetére (2020. 07. 28. kedd 15:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 28. kedd 15:39

szép napot mindenkinek.