Hát akkor ezentúl a capslockot nyomd be, ha nagy betűvel akarsz írni, mert a shifttel sokkal körülményesebb
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 06. 08. péntek 21:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 08. péntek 21:42

Nem azt nyomtam, csak a shiftet, mert igenis egy Nőben ott van a vad ösztön, és a női intelligenciából fakadó ismeret, tudás, fantázia, kreativitás, stb, a tudatos irányítás is.

NEEEEEEEEEE!!!!!! inkább forditva! kicsi pillés jobban tetszik.
szegény hipp! kikészitjük itt péntek éjjel.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 08. péntek 21:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 08. péntek 21:43

szegény hipp! kikészitjük itt péntek éjjel.

Törölt felhasználó (94621)

Áááá én már kéremszépen ezentúl csak hallgatni fogok, mert egyedül maradtam, és ennyi nőszemély már egy hadtest.
Pille!
nem mondtam, de úgy teccett ez a kép, muszáj volt betennem..Lehet fordítva volt? Nagy pille egy kicsi faszon? ki tudja?
Mentsen meg már valaki itt kérem bántják a fiúkat!
Pille!
nem mondtam, de úgy teccett ez a kép, muszáj volt betennem..Lehet fordítva volt? Nagy pille egy kicsi faszon? ki tudja?
Mentsen meg már valaki itt kérem bántják a fiúkat!
A 8.-os emlékkönyvemet mindegyik aláírta........... Egyszer, ha meg is halok, bescannelem, és feltöltöm! Ne most! Oh, ne!!!!!
Hippem, nem bántjuk a Fiúkat, hanem szeretjük! Ennyi belevaló Nő! Ne okozz csalódást Nekünk!!!!! (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 06. 08. péntek 21:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 08. péntek 21:39
Hippem, nem bántjuk a Fiúkat, hanem szeretjük! Ennyi belevaló Nő! Ne okozz csalódást Nekünk!!!!! (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 06. 08. péntek 21:39), amit ide kattintva olvashatsz)

Bevallom, neked Mónikám
Soha sem volt harmonikám.
Nevess csak cim-cim-cimbora
Mozgásom több mint jópofa.
Ó, a Mónika, őt is megrágta az idő vasfoga,
(Ja. Jól kiharapott belőle egy darabot!)
Ó, a Mónika, ő is ráncos, mint a jó harmonika.
És a bőre lóg, ő is felszedett vagy 35 kilót,
(Van az 40 is...)
Így ő nem kell nekem, és az expresszben már nem kerestetem....
Jaaa ez az IHM...
Hogy is van az eredeti??
(Van az 40 is...)
Jaaa ez az IHM...
Hogy is van az eredeti??

mi? ezt még nem hallottam! engem nem csúfoltak ilyen ráncos nótákkal.
a fogorvosom szokott mondogatni egy régi porszívóreklámot (én nem emlékszem rá), hogy ... "mónikával szivassa ki". nekem meg közben tátva a szám, rettegek, s ő meg nevettet... zizzent fogorvosom van, az biztos! (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 06. 08. péntek 21:39), amit ide kattintva olvashatsz)
a fogorvosom szokott mondogatni egy régi porszívóreklámot (én nem emlékszem rá), hogy ... "mónikával szivassa ki". nekem meg közben tátva a szám, rettegek, s ő meg nevettet... zizzent fogorvosom van, az biztos! (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 06. 08. péntek 21:39), amit ide kattintva olvashatsz)

Bevallom, neked Mónikám
(Van az 40 is...)
Jaaa ez az IHM...
Hogy is van az eredeti??
(Van az 40 is...)
Jaaa ez az IHM...
Hogy is van az eredeti??

Áááá én már kéremszépen ezentúl csak hallgatni fogok, mert egyedül maradtam, és ennyi nőszemély már egy hadtest.
Pille!
Mentsen meg már valaki itt kérem bántják a fiúkat! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 08. péntek 21:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Pille!
Mentsen meg már valaki itt kérem bántják a fiúkat! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 08. péntek 21:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Admin

Pille hol írta azt, hogy ő egy kicsi pillangó egy nagy faszon?

Nem azt nyomtam, csak a shiftet, mert igenis egy Nőben ott van a vad ösztön, és a női intelligenciából fakadó ismeret, tudás, fantázia, kreativitás, stb, a tudatos irányítás is.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 08. péntek 21:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 08. péntek 21:37

Admin

Zelli, kapcsold ki a capslockot, mert írásban az kiabálásnak minősül.

mentem módosítani a háeszed, mert nem volt megette kék kérdőjel! de már megelőztél!
nem szoktam azon gondolkodni beszélgetés közben, hogy mit csinál az ágyban. hogy mit csinálhatnánk együtt (?), no, az néha előfordul, de rögvest zavarba is jövök, úgy érzem, látszik rajtam.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 08. péntek 21:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 08. péntek 21:35

nem szoktam azon gondolkodni beszélgetés közben, hogy mit csinál az ágyban. hogy mit csinálhatnánk együtt (?), no, az néha előfordul, de rögvest zavarba is jövök, úgy érzem, látszik rajtam.

Admin

Kérdés:
Biztos előfordul veletek, hogy egy emberről elképzelitek, hogy milyen lehet az ágyban. Milyen tényezők alapján bíráltok? (pl. mozdulatai, beszéde, valamilyen jellegzetes gesztusa, kinézete, ruházata)
(tök érdekes lenne egyszer egyeztetni az így elképzelt dolgokat a valósággal, nem? milyen érdekes lenne pl. megtudni valakiről, hogy lepedőakrobata, miközben azt sem nézzük ki belőle, hogy a misszionáriuson kívül mást is csinál...)
Biztos előfordul veletek, hogy egy emberről elképzelitek, hogy milyen lehet az ágyban. Milyen tényezők alapján bíráltok? (pl. mozdulatai, beszéde, valamilyen jellegzetes gesztusa, kinézete, ruházata)
(tök érdekes lenne egyszer egyeztetni az így elképzelt dolgokat a valósággal, nem? milyen érdekes lenne pl. megtudni valakiről, hogy lepedőakrobata, miközben azt sem nézzük ki belőle, hogy a misszionáriuson kívül mást is csinál...)

Bevallom, neked Mónikám
(Van az 40 is...)
Jaaa ez az IHM...
Hogy is van az eredeti??
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 06. 08. péntek 21:23), amit ide kattintva olvashatsz)
(Van az 40 is...)
Jaaa ez az IHM...
Hogy is van az eredeti??

Pille hol írta azt, hogy ő egy kicsi pillangó egy nagy faszon?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 08. péntek 21:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 08. péntek 21:33

Jaj de jó, hogy ez a téma előjött! Igen kisasszony Prune a Madonnára hivatkozik, aki szereti a szűzeket, most megkérlek, hogy lécci átnevezni a szobát a "szűzek" és megrontóik szobára. Meg az a jó mert ilyenkor legalább elmondjátok egymásról amit én nem tudhattam: szexéhes szuka, mármint Pille, wazze nem tudom, mi folyik itt teljesen összezavartok.
Pillécske igaz ez:
Pillécske igaz ez:

hát hallod, én ilyen bizgentyűre még nem szálltam le!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 08. péntek 21:33), amit ide kattintva olvashatsz)

Jaj de jó, hogy ez a téma előjött! Igen kisasszony Prune a Madonnára hivatkozik, aki szereti a szűzeket, most megkérlek, hogy lécci átnevezni a szobát a "szűzek" és megrontóik szobára. Meg az a jó mert ilyenkor legalább elmondjátok egymásról amit én nem tudhattam: szexéhes szuka, mármint Pille, wazze nem tudom, mi folyik itt teljesen összezavartok.
Pillécske igaz ez:
Pillécske igaz ez:

Naaaa... békaphatjátok ááááám....
Abban az időben nevet akartam változtatni...
Abban az időben nevet akartam változtatni...

Zelli, kapcsold ki a capslockot, mert írásban az kiabálásnak minősül.
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 06. 08. péntek 21:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 08. péntek 21:31

MI NŐK VADSÁG ÉS GYENGÉDSÉG VAGYUNK EGYSZERRE!
TI FÉRFIAK, EZT NEM FOGJÁTOK FEL EGYSZERRE?
PARADOXONOK AZ ÉLETBEN!!!!!!!!!!!!!

Kérdés:

AZ A DOLGUNK, HOGY ÖSSZEZAVARJUNK TITEKET, SZÁJHŐSÖK!

Pillécske igaz ez:
Pillécske igaz ez:

Pillécske igaz ez:
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 06. 08. péntek 21:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Pillécske igaz ez:

Köszönöm,én most kihagyom....
Mennem kell...jóccakát mindenkinek....
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 06. 08. péntek 21:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 08. péntek 21:29
Mennem kell...jóccakát mindenkinek....

MI NŐK VADSÁG ÉS GYENGÉDSÉG VAGYUNK EGYSZERRE!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 08. péntek 21:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 08. péntek 21:22

Admin

Mert téged annak ellenére angyalnak tart mindenki, hogy milyen képeket teszel be a bondage-ba
És meglepődnek, hogy egy szexéhes szuka vagy igazából.

Moncsi, Moncsi, Moncsicsi.............
Ulmann Mónika: Írtam a bátyámnak egy dalt...
Gyerekrablás a Palánk utcában...
Égigérő fű..
Miegymás.....(álmodozó, nosztalgiázó szmájli) (Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 06. 08. péntek 21:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Ulmann Mónika: Írtam a bátyámnak egy dalt...
Gyerekrablás a Palánk utcában...
Égigérő fű..
Miegymás.....(álmodozó, nosztalgiázó szmájli) (Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 06. 08. péntek 21:23), amit ide kattintva olvashatsz)
nem, nem. azt hiszik, egy vad nőszemély vagyok. közben... törékeny pilleszárnyaim vannak.
olykor.
huh! a lelkem pilleszárny. az ágy... ott levetem.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 08. péntek 21:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 08. péntek 21:22

huh! a lelkem pilleszárny. az ágy... ott levetem.

Admin

Mert téged annak ellenére angyalnak tart mindenki, hogy milyen képeket teszel be a bondage-ba