Nyugi lassan 2xesen nagykorú leszek

Szia Moncy! Aha eddig nem fedted fel magad..
A végén tényleg kiderül, hogy itt mindenki szűz. Remélem azért 14 évesnél idősebbek vagytok, mert tudjátok a törvény szigora, ha netán kezelésbe veszünk benneteket.. (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 06. 08. péntek 19:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 08. péntek 19:38
A végén tényleg kiderül, hogy itt mindenki szűz. Remélem azért 14 évesnél idősebbek vagytok, mert tudjátok a törvény szigora, ha netán kezelésbe veszünk benneteket.. (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 06. 08. péntek 19:38), amit ide kattintva olvashatsz)

Akkor most már felfedem...
Szűz Máriához van szerencsétek
Egyébként meg vízöntő vagyok

Akkor most már felfedem...

Lám, a dalai láma lámája dalol!

Bíz, jöhettek, Szíveim! Wilicestül, egyem a lelkét!!!!!!!!! A csillagok vezéreljenek Titeket, mert Én akkor is szűz vagyok!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 06. 08. péntek 19:16), amit ide kattintva olvashatsz)

Én meg a dalai láma személesen! Azt akarja Zelli kiprovokálni, hogy dugjuk meg, dehát azt nem kell provokálni!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 06. 08. péntek 19:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Küldtem neked privit! Nem idevaló téma.
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 06. 08. péntek 19:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 08. péntek 19:15

De wettem, csak kiwáncsi lettem wolna,hogy mire gondoltál...mit játszik welem "anyuci"...
Ne idegeld magad...wagy...ahhá...értem már!!!
Pályázol 1 képre amit majd Prune szúr be ide neked...

Én + Bruce Willis.....ha te szűz...
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 06. 08. péntek 19:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 08. péntek 19:02

Gyerekek! Most néztem, hogy én még nem is tartozok a öreg punci, nem vén punci kategóriába. 40 alatt. De majd a közeljövőben már öreg, vén leszek? Így a középkorbor egyből az aggkorba?
Én tényleg szűz vagyok!!!!!!!!

De wettem, csak kiwáncsi lettem wolna,hogy mire gondoltál...mit játszik welem "anyuci"...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 08. péntek 19:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 08. péntek 19:02

Törölt felhasználó (94621)

Hát azt írtad, hogy szűz vagy még egy-két helyen..látom nem vetted a lapot. Most meg mérges vagyok, merénylet készül a városunk ellen, és éppen a polidilin ecsetelem a dolgot. A közvéleményt akarom befolyásolni, hogy ez ne történhessen meg. Mindjárt át megyek a dühöngőbe és szétkáromkodom a topicot. Kurva egy világ ez Gyuri!
Gyerekek! Most néztem, hogy én még nem is tartozok a öreg punci, nem vén punci kategóriába. 40 alatt. De majd a közeljövőben már öreg, vén leszek? Így a középkorbor egyből az aggkorba?
Én tényleg szűz vagyok!!!!!!!!

Hát azt írtad, hogy szűz vagy még egy-két helyen..látom nem vetted a lapot. Most meg mérges vagyok, merénylet készül a városunk ellen, és éppen a polidilin ecsetelem a dolgot. A közvéleményt akarom befolyásolni, hogy ez ne történhessen meg. Mindjárt át megyek a dühöngőbe és szétkáromkodom a topicot. Kurva egy világ ez Gyuri!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 06. 08. péntek 18:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Eztetet fejtsd mán ki jobban légyszi....
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 08. péntek 18:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 08. péntek 18:43

az a te bajod Gyuri, a gg-n lehet vásárolni bizonyos eszközöket, és anyucit megkéred...
az a te bajod Gyuri, a gg-n lehet vásárolni bizonyos eszközöket, és anyucit megkéred...
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 06. 08. péntek 18:29), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 06. 08. péntek 18:29), amit ide kattintva olvashatsz)
De hülye vagy , Gyuri, meg Én is!
Zsaru a szomszédom!(sajnáljatok szmájli)(hasfogós szmájli) (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 06. 08. péntek 18:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 08. péntek 18:33

Zsaru a szomszédom!(sajnáljatok szmájli)(hasfogós szmájli) (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 06. 08. péntek 18:33), amit ide kattintva olvashatsz)

Most láttam a tw-ben,hogy rendőröknek túlsúlyt jelzett a lift és erre ők
átszálltak mindannyian a másik liftbe....

Most láttam a tw-ben,hogy rendőröknek túlsúlyt jelzett a lift és erre ők

Én is szűz waok még 1-2 helyen...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 08. péntek 18:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 08. péntek 18:08

Gyuri! Halkan megsúgom neked, hogy Moncy és Zelli és sajnos a többi nappalis lány is szűz még. /sajna tőlünk!!/

Ejnye, Én tényleg szűz vagyok még!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 08. péntek 18:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 08. péntek 18:08

Gyuri! Halkan megsúgom neked, hogy Moncy és Zelli és sajnos a többi nappalis lány is szűz még. /sajna tőlünk!!/

(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 06. 08. péntek 18:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 08. péntek 18:01

Hát lehet,hogy akik beírnak azok azután
wesztették el...
De csöndes a nappali ma...mindenki kidőlt a melegben????
wesztették el...

Hát lehet,hogy akik beírnak azok azután
wesztették el...
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 06. 08. péntek 17:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 08. péntek 17:03
wesztették el...

Te Moncy, meg Többiek!
A mikor vesztetted el a szüzességedet topicban egy csomóan azt állítják 18 felett!
Ti ezt elhiszitek? Főleg manapság!
A 6. osztályos tanítványaim között is jó pár már túl volt rajta. Amikor huszonévesen összefutottam a discoban a tanítványaimmal, ott döngölték őket, hulla részegek voltak. Én hazaküldtem őket, de hát nem én vagyok a szülejük! Pipa lettem!
A mikor vesztetted el a szüzességedet topicban egy csomóan azt állítják 18 felett!
A 6. osztályos tanítványaim között is jó pár már túl volt rajta. Amikor huszonévesen összefutottam a discoban a tanítványaimmal, ott döngölték őket, hulla részegek voltak. Én hazaküldtem őket, de hát nem én vagyok a szülejük! Pipa lettem!

Te Moncy, meg Többiek!
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 06. 08. péntek 16:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 08. péntek 16:50

Itt meleg... fülledt... Ilyenkor aztán az embernek semmihez nincs kedve...
Felhők akadnak.. de esőnek nyoma sincs...
Felhők akadnak.. de esőnek nyoma sincs...