hú!
nem vagy könnyű helyzetben!
de sajna ma én is el foglak hanyagolni! mert rossz helyre megyek délután /temetésre/ és e miatt korábban lépek, így torlódik a meló is!
na meg természetesen a függőségem miatt reggelizni is elfelejtettem! (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 06. 08. péntek 08:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 08. péntek 08:59
nem vagy könnyű helyzetben!
de sajna ma én is el foglak hanyagolni! mert rossz helyre megyek délután /temetésre/ és e miatt korábban lépek, így torlódik a meló is!

na meg természetesen a függőségem miatt reggelizni is elfelejtettem! (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 06. 08. péntek 08:59), amit ide kattintva olvashatsz)

Hát igen, Surdi! Zellike egyedül a nappaliban, árván.(sírós szmájli)
Megoszthatom!
Jelenleg egy peres ügy felperese vagyok! Házvételkor az eladó eltitkolta a ház alapvető tulajdonságait.(pl. vizesedés, repedések, stb)
Hétvégén egy beadványt kell szerkesztenem, ami nem kis munka. Tulképp a lakás lakhatatlan, ezért élek a szüleimnél összezsúfolva.
De ma csak az élvezeteknek akarok élni!!!!!
Megoszthatom!
Jelenleg egy peres ügy felperese vagyok! Házvételkor az eladó eltitkolta a ház alapvető tulajdonságait.(pl. vizesedés, repedések, stb)
Hétvégén egy beadványt kell szerkesztenem, ami nem kis munka. Tulképp a lakás lakhatatlan, ezért élek a szüleimnél összezsúfolva.

léböjt?
én ezzel kezdem:

(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 06. 08. péntek 08:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 08. péntek 08:33
én ezzel kezdem:

Ma lébőjt kúra...
Ez csak elég lesz...
96 liter narancs juice
4 liter mangó püré
20 liter vodka
10 liter Blue Curacao
10 kg jég
díszítéshez friss gyümölcs
Ez csak elég lesz...
96 liter narancs juice
4 liter mangó püré
20 liter vodka
10 liter Blue Curacao
10 kg jég

Szervusztok, szép jó délelőttöt mindenkinek.
A nő legszebb testrésze, nekem egyértelműen a feneke. Egy szép női hátsó sokat emel egy nőn.
A nő legszebb testrésze, nekem egyértelműen a feneke. Egy szép női hátsó sokat emel egy nőn.

Hát igen, Surdi! Zellike egyedül a nappaliban, árván.(sírós szmájli)
Megoszthatom!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 06. 08. péntek 08:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 08. péntek 08:51
Zelli!
el voltál apátlanodva?
nem csodálom, h elapátlanodtál, miutémn elmentem!
a 7végéken én nem vagyok!
nehéz feladatok? konkrétan? /már ha megoszthatod velünk/
Megoszthatom!

el voltál apátlanodva?
nehéz feladatok? konkrétan? /már ha megoszthatod velünk/
tegyétek már az előzővel egybe:
mennyivel jobban jártunk, mint a Napoli esetleges feljutásakor járhatunk!
akkor a 70 és a halál közötti Lollobrigida fog vetkőzni! bár inkább Ő vetkőzzön, mint a kishazánkbali "alteregója"!!! (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 06. 08. péntek 08:56), amit ide kattintva olvashatsz)
mennyivel jobban jártunk, mint a Napoli esetleges feljutásakor járhatunk!
akkor a 70 és a halál közötti Lollobrigida fog vetkőzni! bár inkább Ő vetkőzzön, mint a kishazánkbali "alteregója"!!! (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 06. 08. péntek 08:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Charlotte és a többi nappalis lány meghódításáért!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 08. péntek 00:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 08. péntek 00:01
Törölt felhasználó (21812)
Admin

Cikk:
Győzött a Milan, vetkőzött a riporter
Az olasz Tele Lombardia televízió csinos riportere Renata Teixeira Nunes megfogadta, ha nyer a Milan a BL-döntőben, élő adásban mutat be sztriptízt. A Milan nyert, a csinos riporter pedig állta a szavát.
videó
Kérdés:
Ti milyen lehetetlennek tűnő ügyért, eredményért vállalnátok be sztriptízt? (természetesen a kérdés a srácoknak is szól!)
Győzött a Milan, vetkőzött a riporter
Az olasz Tele Lombardia televízió csinos riportere Renata Teixeira Nunes megfogadta, ha nyer a Milan a BL-döntőben, élő adásban mutat be sztriptízt. A Milan nyert, a csinos riporter pedig állta a szavát.
videó
Kérdés:
Ti milyen lehetetlennek tűnő ügyért, eredményért vállalnátok be sztriptízt? (természetesen a kérdés a srácoknak is szól!)

Csak úgy, hoztam nektek sziasztok

el voltál apátlanodva?
nehéz feladatok? konkrétan? /már ha megoszthatod velünk/ (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 06. 08. péntek 08:34), amit ide kattintva olvashatsz)

Szia, Surdi!
Tegnap délután úgy el voltam apátlanodva itt!
Még a mai teljes nap az örömködésé lesz itt!
Hétvégén nehéz feladatokatat kell elvégeznem, de időnként benézek majd!

miért kérdezed ki az ezüstlányt?
mikor a Szilvával csókolózást is csak nekem mesélted él?
Ezüstlány Ne hagyd magad! csak akkor ha Neked is bejön a lotyókám! akkor megcsinálhatjuk a a lotyókám-ezüstlány-surdi 3ast!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 07. csütörtök 22:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 07. csütörtök 22:56
mikor a Szilvával csókolózást is csak nekem mesélted él?
Ezüstlány Ne hagyd magad! csak akkor ha Neked is bejön a lotyókám! akkor megcsinálhatjuk a a lotyókám-ezüstlány-surdi 3ast!

Admin

No, akkor most újabb kérdés jön! (gondolom nem lepődsz meg)
Hogy volt ez a lánnyal csókolózás?
Fiatal korod ellenére, elég sok mindent kipróbáltál már.
Mesélsz még esetleg nem hétköznapi dolgaidról?
Hogy volt ez a lánnyal csókolózás?
Fiatal korod ellenére, elég sok mindent kipróbáltál már.
Mesélsz még esetleg nem hétköznapi dolgaidról?
azt hiszem most Terád férne egy kis kielégülés! jer egy kis kényeztetésre!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 07. csütörtök 22:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 07. csütörtök 22:08

Admin

Ne általánosítgassunk, kérem!
Charlotte örök elégedetlen...
Charlotte örök elégedetlen...

Szia, Moncy!
Hasonló az ízlésünk!
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 06. 08. péntek 08:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 08. péntek 08:33
Hasonló az ízlésünk!

Ma lébőjt kúra...
Ez csak elég lesz...
96 liter narancs juice
4 liter mangó püré
20 liter vodka
10 liter Blue Curacao
10 kg jég
Ez csak elég lesz...
96 liter narancs juice
4 liter mangó püré
20 liter vodka
10 liter Blue Curacao
10 kg jég

Szia, Surdi!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 06. 08. péntek 08:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 08. péntek 08:29

dehogy vitatkozunk, dehogy veszekszünk! csak imádom őket zrikálni, Ők + engem!
tolj valami érdekesebbet magadról osztán biztosan veled foglalkozunk!
de hát napközbe semmi punci illat a nappaliba, inni meg mindig nem ihatunk! figyeld meg ha van akkor vele foglalkozunk /ld zelli/!
de hát Te mikor küldtél magadról /legalább privibe/ valamit???
de hát napközbe semmi punci illat a nappaliba, inni meg mindig nem ihatunk! figyeld meg ha van akkor vele foglalkozunk /ld zelli/!
de hát Te mikor küldtél magadról /legalább privibe/ valamit???
wazze!
Te is Tele vagy prejudikációkkal és prekoncepciókkal!
és most ne gyere, h a 10 %ba vagyok benne!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 06. 07. csütörtök 21:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 07. csütörtök 21:13
Te is Tele vagy prejudikációkkal és prekoncepciókkal!

és most ne gyere, h a 10 %ba vagyok benne!

erről jut eszembe...a férfiak is ezt csinálják...ők is szelektálnak...általában milyen nőt keresnek maguknak? 25 éves bombázót, szolibarnán, fullos cuccokban, stb...akivel villogni lehet...na oké, csak a 90%uk

Ma lébőjt kúra...
Ez csak elég lesz...
96 liter narancs juice
4 liter mangó püré
20 liter vodka
10 liter Blue Curacao
10 kg jég
Ez csak elég lesz...
96 liter narancs juice
4 liter mangó püré
20 liter vodka
10 liter Blue Curacao
10 kg jég

Lotyókám!
Téged "középkorú, középkategóriás nőnek látna."?
magam cipelném szemészhez!
hisz gyönyörű vagy! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 07. csütörtök 20:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 07. csütörtök 20:59
Téged "középkorú, középkategóriás nőnek látna."?
magam cipelném szemészhez!
hisz gyönyörű vagy! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 07. csütörtök 20:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin

Hát, velem ezt a szitut bebuktad, mert lesz*rom, ha valakinek menő kocsija van és drága órája, sőt valamilyen szinten még előítéletes is vagyok vele, mert ha ilyen gazdag, akkor tuti nem tud normális életet élni (nem biztos, hogy maga miatt, hanem a körülményei miatt). Sosem érdekelt, hogy a pasinak milyen vagyoni háttere van. Csak olyan pasiba tudtam beleszeretni, akivel jót lehetett beszélgetni.
Ja, és mellesleg én baromira nem kellenék egy ilyen menő pasinak, mert csak egy középkorú, középkategóriás nőnek látna. Hehehe
Ja, és mellesleg én baromira nem kellenék egy ilyen menő pasinak, mert csak egy középkorú, középkategóriás nőnek látna. Hehehe
dehogy vitatkozunk, dehogy veszekszünk! csak imádom őket zrikálni, Ők + engem!
de hát Te mikor küldtél magadról /legalább privibe/ valamit??? (Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 06. 07. csütörtök 19:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 07. csütörtök 19:04
de hát Te mikor küldtél magadról /legalább privibe/ valamit??? (Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 06. 07. csütörtök 19:04), amit ide kattintva olvashatsz)

és lécci hagyjátok mán abba a forma egyes izét, rettentő unalmas, már bő egy hete csak erről beszélgettek, vitatkoztok. lécci, lécci, lécci, lécci. összetett-kéz-kérlelő-édes-mosoly.
Szia, Gyuri!
Valami folyadék nem jár hozzá?
Pá
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 06. 08. péntek 08:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Valami folyadék nem jár hozzá?

Pá

Sziasztok...mennem kelll.....

A mai reggelre ezt "sütőttem ki" nektek....

Szép reggelt!
Sztriptíz...nm hinném...nagy röhögés lenne wagy
+dobálnának....
Utolsó nap...beszélgetés anyámmal és a lányommal...
Nm ettem még semmilyen ajzó hatású dolgot...
1.fenék 2.lábak 3.arc ....stb.

Sztriptíz...nm hinném...nagy röhögés lenne wagy
+dobálnának....

Utolsó nap...beszélgetés anyámmal és a lányommal...
Nm ettem még semmilyen ajzó hatású dolgot...
1.fenék 2.lábak 3.arc ....stb.