Hát, velem ezt a szitut bebuktad, mert lesz*rom, ha valakinek menő kocsija van és drága órája, sőt valamilyen szinten még előítéletes is vagyok vele, mert ha ilyen gazdag, akkor tuti nem tud normális életet élni (nem biztos, hogy maga miatt, hanem a körülményei miatt). Sosem érdekelt, hogy a pasinak milyen vagyoni háttere van. Csak olyan pasiba tudtam beleszeretni, akivel jót lehetett beszélgetni.
Ja, és mellesleg én baromira nem kellenék egy ilyen menő pasinak, mert csak egy középkorú, középkategóriás nőnek látna. Hehehe (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 07. csütörtök 11:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 07. csütörtök 11:50
Ja, és mellesleg én baromira nem kellenék egy ilyen menő pasinak, mert csak egy középkorú, középkategóriás nőnek látna. Hehehe (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 07. csütörtök 11:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (94621)

Azért kiváncsi lennék az alábbi sztoriban hogyan viselkednél.
Hivatalos vagy egy partyra, nem ismersz mindenkit. Egyedülálló vagy, magyarul szingli. Több jóvágású, dumás pasas van a társaságban, és akkor megérkezik egy másik aranyifjú, jaguár autóval, rolex óra, stb. Szintén jóvágású, dől a duma belőle, ő a központ. Te is rá fogsz hajtani, és minden női praktikát be fogsz vetni, hogy téged csípjen fel. Miután ez sikerül, hazavisz, látod a "kastélyát", mire felértek a hálószobába, te már téped le magadról a ruhát, annyira "szerelmes" leszel. Lehet ellentmondani, de biztosra veszem 100 nőből 90 így tenne. Én nem is szólóm meg őket, mert ez az élet, csak az igzsággal szemben nem érdemes berzenkedni, nem nekem kell bevallanod, önmagadnak. Természetesen a sztori egy véglet, de piciben is így műxik. A legtöbb nő számító, és ez nem baj, csak sokszor elszámítják magukat. Mielőtt megkérdeznéd, kiegyensúlyozott házasságban élek, nincs ilyen gondom, de láttam egy-két dolgot magamkörül.
Lehet vitatkozni velem.
Hivatalos vagy egy partyra, nem ismersz mindenkit. Egyedülálló vagy, magyarul szingli. Több jóvágású, dumás pasas van a társaságban, és akkor megérkezik egy másik aranyifjú, jaguár autóval, rolex óra, stb. Szintén jóvágású, dől a duma belőle, ő a központ. Te is rá fogsz hajtani, és minden női praktikát be fogsz vetni, hogy téged csípjen fel. Miután ez sikerül, hazavisz, látod a "kastélyát", mire felértek a hálószobába, te már téped le magadról a ruhát, annyira "szerelmes" leszel. Lehet ellentmondani, de biztosra veszem 100 nőből 90 így tenne. Én nem is szólóm meg őket, mert ez az élet, csak az igzsággal szemben nem érdemes berzenkedni, nem nekem kell bevallanod, önmagadnak. Természetesen a sztori egy véglet, de piciben is így műxik. A legtöbb nő számító, és ez nem baj, csak sokszor elszámítják magukat. Mielőtt megkérdeznéd, kiegyensúlyozott házasságban élek, nincs ilyen gondom, de láttam egy-két dolgot magamkörül.
Lehet vitatkozni velem.
Gondoltam rá, de itt ahol most lakom nagyon jól érzem magam, ráadásul most ültettem fákat, majd bolond lennék.
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 06. 07. csütörtök 19:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 07. csütörtök 19:00

nem kéne másik városba költöznöd? hátha ott jobb a statisztika.
mondjuk 50-50, esetleg 20-80%.
felháborodásról szó sincs, há nem látod, végig mosolygok?

felháborodásról szó sincs, há nem látod, végig mosolygok?
és lécci hagyjátok mán abba a forma egyes izét, rettentő unalmas, már bő egy hete csak erről beszélgettek, vitatkoztok. lécci, lécci, lécci, lécci. összetett-kéz-kérlelő-édes-mosoly.
nem kéne másik városba költöznöd? hátha ott jobb a statisztika.
mondjuk 50-50, esetleg 20-80%.
felháborodásról szó sincs, há nem látod, végig mosolygok? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 07. csütörtök 15:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 07. csütörtök 15:01

felháborodásról szó sincs, há nem látod, végig mosolygok? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 07. csütörtök 15:01), amit ide kattintva olvashatsz)

Kedves Pille!
Nem kell ennyire felháborodnod, tudod a jelenlevők mindig kivételek. Nem is azt írtam, hanem ezt:
"Lehet ellentmondani, de biztosra veszem 100 nőből 90 így tenne"
és ezt:
"A legtöbb nő számító"
Egyáltalán nem célom a női nemet bántani, én csak a nem kevés tapasztalatomat próbáltam megosztani veletek, és bátorkodtam azt írni, hogy lehet velem vitatkozni. Tudod Pille, én ha meg akarom védeni a női nemet, akkor azt írtam volna, hogy nincs, nincs ilyenfajta nő nem létezik, ezt te találtad ki. És akkor magamra maradok a rossz tapasztalataimmal. Mégeccer hangsúlyozom, a környezetem, az élettapasztalatom mondatja ezt, és továbbra is fenntartom, legföljebb megköveztek..
Nem kell ennyire felháborodnod, tudod a jelenlevők mindig kivételek. Nem is azt írtam, hanem ezt:
és ezt:
"A legtöbb nő számító"
Egyáltalán nem célom a női nemet bántani, én csak a nem kevés tapasztalatomat próbáltam megosztani veletek, és bátorkodtam azt írni, hogy lehet velem vitatkozni. Tudod Pille, én ha meg akarom védeni a női nemet, akkor azt írtam volna, hogy nincs, nincs ilyenfajta nő nem létezik, ezt te találtad ki. És akkor magamra maradok a rossz tapasztalataimmal. Mégeccer hangsúlyozom, a környezetem, az élettapasztalatom mondatja ezt, és továbbra is fenntartom, legföljebb megköveztek..
Nnah, tegnap vízipipáztunk haverokkal.
Épp szerelem össze a készséget, mielőtt bezárnám a vízkamrát, még ránézek haverokra:
Valamit akartok belerakni? Hogy mit? Hát valami ízt, gyümölcsöt, piát, gyümölcslevet...
Aztán hazaszaladtam még valami cuccért, mire visszajövök, mondják, hogy tettek egy kis pájinkát a vízbe... nézem... plusz egy beosztásnál volt a vízszint...
Modnom, mégis mennyit raktatok bele?
Hááát, nagyjából úgy fél decit.
Belegondoltatok, hogy ez igencsak közvetlenül megy a véráramba? Na higítsunk egy kicsit rajta...
Szóval szilvaízű volt a vízipipa
Azt mondták, hogy ők már éreznek valamit, én semmi furát nem éreztem. Igaz, ők pezsgőztek mellé erősen.
Épp szerelem össze a készséget, mielőtt bezárnám a vízkamrát, még ránézek haverokra:
Valamit akartok belerakni? Hogy mit? Hát valami ízt, gyümölcsöt, piát, gyümölcslevet...
Aztán hazaszaladtam még valami cuccért, mire visszajövök, mondják, hogy tettek egy kis pájinkát a vízbe... nézem... plusz egy beosztásnál volt a vízszint...
Modnom, mégis mennyit raktatok bele?
Hááát, nagyjából úgy fél decit.
Belegondoltatok, hogy ez igencsak közvetlenül megy a véráramba? Na higítsunk egy kicsit rajta...
Szóval szilvaízű volt a vízipipa

Azt mondták, hogy ők már éreznek valamit, én semmi furát nem éreztem. Igaz, ők pezsgőztek mellé erősen.

Sajnos én is a tapasztalatról beszélek, mint Hipp is tette. Vagy én vagyok rossz helyen a világban, hogy ilyen emberek közt élek!
Imádok csábítani! (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 06. 07. csütörtök 15:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 07. csütörtök 15:19

Imádok csábítani! (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 06. 07. csütörtök 15:19), amit ide kattintva olvashatsz)

azért remélem ez is csak preudikáció!
nem szeretem az általánosításokat és az előítéleteket!
szeretem azt hinni, h ezek nem helyesek! se ffiak/nők esetében; sem politikai; se faji; se ... esetben nem helyesek!!!
mint ahogy a Surmóher rajongók is lehetnek jó emberek! erre kiváló példa: Moncy és Gyurka bátyó!
szeretem azt hinni, h ezek nem helyesek! se ffiak/nők esetében; sem politikai; se faji; se ... esetben nem helyesek!!!
mint ahogy a Surmóher rajongók is lehetnek jó emberek! erre kiváló példa: Moncy és Gyurka bátyó!
azért sajnálom, h nem vagyok a fizikai közelségetekbe! ennyi jó nőt, ez mind mind csábítás: Charlotte; Szilva; Pille; Moncy; Kátya; Te /és még nagyon sokan/
bár lehet, h ez inkább szerencse!
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 06. 07. csütörtök 15:18), amit ide kattintva olvashatsz)
bár lehet, h ez inkább szerencse!

azért remélem ez is csak preudikáció!
mint ahogy a Surmóher rajongók is lehetnek jó emberek! erre kiváló példa: Moncy és Gyurka bátyó! (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 06. 07. csütörtök 15:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 07. csütörtök 15:13
mint ahogy a Surmóher rajongók is lehetnek jó emberek! erre kiváló példa: Moncy és Gyurka bátyó! (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 06. 07. csütörtök 15:13), amit ide kattintva olvashatsz)

A Velem hasonló életkorú nők még az érzelmeket tartották fontosnak, és tartják ma is. A mai huszasok közül sokan az általad vázolt módon gondolkodnak.
Belegondolok, hogy ha gazdag pasihoz mentem volna férjhez, már lenne gyerekem. De nem! Kétszer is csórihoz mentem. A fizetésünkből ketten is alig éltünk meg, nemhogy még gyereket is vállaljunk!
Nem mondtam még le a babyről, de sürget az idő!
A mai csajok nagy része a könnyebb és rövidebb utat választja. Gazdag pasi, karrier, gyerek, érzelem ritkán. Civilizációs ártalom, elidegenedés, stb!
Belegondolok, hogy ha gazdag pasihoz mentem volna férjhez, már lenne gyerekem. De nem! Kétszer is csórihoz mentem. A fizetésünkből ketten is alig éltünk meg, nemhogy még gyereket is vállaljunk!
A mai csajok nagy része a könnyebb és rövidebb utat választja. Gazdag pasi, karrier, gyerek, érzelem ritkán. Civilizációs ártalom, elidegenedés, stb!

Pápá, Te kis GG-csődör, ahogy korábban olvastam!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 06. 07. csütörtök 15:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 07. csütörtök 15:16

nékem meg jöhet a pap csöcsös-bögyös takaros menyecske jánya!
én nem azért fikázom, mert a Ti kedvencetek, hanem mert ezt érzem a Kerpeni iránt!
sőt mi több Senna halála óta első sörban azért néztem az F1et, h Ő szívjon!!!
de befejeztem!
úgyis mennem kell!
kár, h nincs egy csókos bocsáratkérő szmájli, mert azt akartam Neked betenni!
Szasztok!
hipp!
remélem nincs igazad!
legalábbis az arányokban nincs igazad! hiszem, h a nők döntő része nem ilyen!!!

én nem azért fikázom, mert a Ti kedvencetek, hanem mert ezt érzem a Kerpeni iránt!
de befejeztem!
úgyis mennem kell!
Szasztok!

hipp!
remélem nincs igazad!
legalábbis az arányokban nincs igazad! hiszem, h a nők döntő része nem ilyen!!!
nékem meg jöhet a pap csöcsös-bögyös takaros menyecske jánya!
de befejeztem!
úgyis mennem kell!
Szasztok!
hipp!
remélem nincs igazad!
legalábbis az arányokban nincs igazad! hiszem, h a nők döntő része nem ilyen!!! (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 06. 07. csütörtök 14:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 07. csütörtök 14:29

de befejeztem!
úgyis mennem kell!
Szasztok!

hipp!
remélem nincs igazad!
legalábbis az arányokban nincs igazad! hiszem, h a nők döntő része nem ilyen!!! (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 06. 07. csütörtök 14:29), amit ide kattintva olvashatsz)

Nem érdekel...
Felesleges vitázni...
Kinek a pap, kinek a papné...
Mindenkinek megvan a maga sztárja, kedvence legyen az bármilyen sport, politika, közélet, zene, stb...
Ennyi.. sztem...
Kár ezen vitázni...
Senki kedvencét nem gecizem le...
Felesleges vitázni...
Mindenkinek megvan a maga sztárja, kedvence legyen az bármilyen sport, politika, közélet, zene, stb...
Ennyi.. sztem...
Kár ezen vitázni...

A Velem hasonló életkorú nők még az érzelmeket tartották fontosnak, és tartják ma is. A mai huszasok közül sokan az általad vázolt módon gondolkodnak.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 07. csütörtök 15:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 07. csütörtök 15:01

Kedves Pille!
és ezt:
"A legtöbb nő számító"
és ezt:
"A legtöbb nő számító"
Kedves Pille!
és ezt:
"A legtöbb nő számító"
Egyáltalán nem célom a női nemet bántani, én csak a nem kevés tapasztalatomat próbáltam megosztani veletek, és bátorkodtam azt írni, hogy lehet velem vitatkozni. Tudod Pille, én ha meg akarom védeni a női nemet, akkor azt írtam volna, hogy nincs, nincs ilyenfajta nő nem létezik, ezt te találtad ki. És akkor magamra maradok a rossz tapasztalataimmal. Mégeccer hangsúlyozom, a környezetem, az élettapasztalatom mondatja ezt, és továbbra is fenntartom, legföljebb megköveztek.. (Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 06. 07. csütörtök 14:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 07. csütörtök 14:48
és ezt:
"A legtöbb nő számító"
Egyáltalán nem célom a női nemet bántani, én csak a nem kevés tapasztalatomat próbáltam megosztani veletek, és bátorkodtam azt írni, hogy lehet velem vitatkozni. Tudod Pille, én ha meg akarom védeni a női nemet, akkor azt írtam volna, hogy nincs, nincs ilyenfajta nő nem létezik, ezt te találtad ki. És akkor magamra maradok a rossz tapasztalataimmal. Mégeccer hangsúlyozom, a környezetem, az élettapasztalatom mondatja ezt, és továbbra is fenntartom, legföljebb megköveztek.. (Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 06. 07. csütörtök 14:48), amit ide kattintva olvashatsz)

na, ezt már szó nélkül nem állom meg!
kikérem a nők nevében ezt az általánositást! nem vagyunk számitóak!
saját életemből röpke példa: imádtuk egymást - ő szegény volt. nem szerettük egymást - gazdag lett. ismét szerettük egymást - megint szegény. szakitás újfent - gazdagság. a harmadik kapcsolatunkkor szintén szegény volt.
nem, nem vagyok teli lével.
csak a pénztől elszáll a férfi agya - már akinek. az én szerelmemnek elszállt annakidején.

saját életemből röpke példa: imádtuk egymást - ő szegény volt. nem szerettük egymást - gazdag lett. ismét szerettük egymást - megint szegény. szakitás újfent - gazdagság. a harmadik kapcsolatunkkor szintén szegény volt.

na, ezt már szó nélkül nem állom meg!
kikérem a nők nevében ezt az általánositást! nem vagyunk számitóak!
nem, nem vagyok teli lével.
csak a pénztől elszáll a férfi agya - már akinek. az én szerelmemnek elszállt annakidején.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 07. csütörtök 11:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 07. csütörtök 11:50

Azért kiváncsi lennék az alábbi sztoriban hogyan viselkednél.
Lehet vitatkozni velem.
Lehet vitatkozni velem.
Azért azt sem szeressük, ha érezhető különbség van a kettőnk családja közt... se felfele, se lefele.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 07. csütörtök 08:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 07. csütörtök 08:17
Törölt felhasználó (21812)
Admin

Hopp, ezzel nem értek egyet!
Szerintem a legtöbb nőnél nem számít a pénz a szerelemben.
Nem tudnék csak azért együtt lenni egy pasival, mert dúsgazdag. És nem hiszem, hogy attól lennék még szerelmesebb egy hapsiba, mert sok pénze van.
Csajok! Ti hogy vélekedtek Hipp eszméjéről?
Szerintem a legtöbb nőnél nem számít a pénz a szerelemben.
Nem tudnék csak azért együtt lenni egy pasival, mert dúsgazdag. És nem hiszem, hogy attól lennék még szerelmesebb egy hapsiba, mert sok pénze van.
Csajok! Ti hogy vélekedtek Hipp eszméjéről?

Nem érdekel...
Felesleges vitázni...
Ennyi.. sztem...
Kár ezen vitázni...
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 06. 07. csütörtök 14:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 07. csütörtök 14:22
Felesleges vitázni...
Ennyi.. sztem...
Kár ezen vitázni...

mi wan? bizonyítékot akarsz?
menjm má át a dühöngőbe!
sztem Téged is érdekel ami ott zajlik!
menjm má át a dühöngőbe!
sztem Téged is érdekel ami ott zajlik!
mi wan? bizonyítékot akarsz?
menjm má át a dühöngőbe!
sztem Téged is érdekel ami ott zajlik! (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 06. 07. csütörtök 14:17), amit ide kattintva olvashatsz)
menjm má át a dühöngőbe!
sztem Téged is érdekel ami ott zajlik! (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 06. 07. csütörtök 14:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Áááá csak a szája nagy
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 07. csütörtök 14:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 07. csütörtök 14:13

(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 07. csütörtök 14:13), amit ide kattintva olvashatsz)

Szia Moncy!
Surda ártatlan, jó gyerek, csak ha punáról van szó akkor viszont beindul..

Szia, Moncy!
Már Téged is nagyon vártunk!
Kukucska!!!!!!!
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 06. 07. csütörtök 14:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Már Téged is nagyon vártunk!

Kukucska!!!!!!!

Szia Moncy!

Kukucs