Gennyzsákszem nappalija (nyitott, bárki bejöhet)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

A nappali egy medvebőrről szól, ahol egyesek dugnak, egyesek beszélgetnek, egyesek sütit esznek, egyesek alkoholt isznak, egyesek elmesélik örömüket, egyesek elmondják bánatukat, egyesek kérdéseket tesznek fel, egyesek válaszolnak, és egyesek csak úgy véletlenül betévednek...és egyesek felfedezik életük leszbi oldalát :)

Az eddigi hozzászólások

... 2153 2154 2155 2156 2157 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#5668   2007. 06. 07. csütörtök 20:59
X Törölt felhasználó (21812) Admin
Hát, velem ezt a szitut bebuktad, mert lesz*rom, ha valakinek menő kocsija van és drága órája, sőt valamilyen szinten még előítéletes is vagyok vele, mert ha ilyen gazdag, akkor tuti nem tud normális életet élni (nem biztos, hogy maga miatt, hanem a körülményei miatt). Sosem érdekelt, hogy a pasinak milyen vagyoni háttere van. Csak olyan pasiba tudtam beleszeretni, akivel jót lehetett beszélgetni.

Ja, és mellesleg én baromira nem kellenék egy ilyen menő pasinak, mert csak egy középkorú, középkategóriás nőnek látna. Hehehe
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 07. csütörtök 11:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (94621)
2007. 06. 07. csütörtök 11:50
Azért kiváncsi lennék az alábbi sztoriban hogyan viselkednél.
Hivatalos vagy egy partyra, nem ismersz mindenkit. Egyedülálló vagy, magyarul szingli. Több jóvágású, dumás pasas van a társaságban, és akkor megérkezik egy másik aranyifjú, jaguár autóval, rolex óra, stb. Szintén jóvágású, dől a duma belőle, ő a központ. Te is rá fogsz hajtani, és minden női praktikát be fogsz vetni, hogy téged csípjen fel. Miután ez sikerül, hazavisz, látod a "kastélyát", mire felértek a hálószobába, te már téped le magadról a ruhát, annyira "szerelmes" leszel. Lehet ellentmondani, de biztosra veszem 100 nőből 90 így tenne. Én nem is szólóm meg őket, mert ez az élet, csak az igzsággal szemben nem érdemes berzenkedni, nem nekem kell bevallanod, önmagadnak. Természetesen a sztori egy véglet, de piciben is így műxik. A legtöbb nő számító, és ez nem baj, csak sokszor elszámítják magukat. Mielőtt megkérdeznéd, kiegyensúlyozott házasságban élek, nincs ilyen gondom, de láttam egy-két dolgot magamkörül.
Lehet vitatkozni velem.
#5667   2007. 06. 07. csütörtök 19:44
X Törölt felhasználó (94621)
Gondoltam rá, de itt ahol most lakom nagyon jól érzem magam, ráadásul most ültettem fákat, majd bolond lennék.

(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 06. 07. csütörtök 19:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 07. csütörtök 19:00
nem kéne másik városba költöznöd? hátha ott jobb a statisztika. smile mondjuk 50-50, esetleg 20-80%. smile
felháborodásról szó sincs, há nem látod, végig mosolygok?
#5666   2007. 06. 07. csütörtök 19:04
édespille édespille Admin
és lécci hagyjátok mán abba a forma egyes izét, rettentő unalmas, már bő egy hete csak erről beszélgettek, vitatkoztok. lécci, lécci, lécci, lécci. összetett-kéz-kérlelő-édes-mosoly.
#5665   2007. 06. 07. csütörtök 19:00
nem kéne másik városba költöznöd? hátha ott jobb a statisztika. smile mondjuk 50-50, esetleg 20-80%. smile
felháborodásról szó sincs, há nem látod, végig mosolygok?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 07. csütörtök 15:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 07. csütörtök 15:01
Kedves Pille!
Nem kell ennyire felháborodnod, tudod a jelenlevők mindig kivételek. Nem is azt írtam, hanem ezt:
"Lehet ellentmondani, de biztosra veszem 100 nőből 90 így tenne"
és ezt:
"A legtöbb nő számító"
Egyáltalán nem célom a női nemet bántani, én csak a nem kevés tapasztalatomat próbáltam megosztani veletek, és bátorkodtam azt írni, hogy lehet velem vitatkozni. Tudod Pille, én ha meg akarom védeni a női nemet, akkor azt írtam volna, hogy nincs, nincs ilyenfajta nő nem létezik, ezt te találtad ki. És akkor magamra maradok a rossz tapasztalataimmal. Mégeccer hangsúlyozom, a környezetem, az élettapasztalatom mondatja ezt, és továbbra is fenntartom, legföljebb megköveztek..
#5664   2007. 06. 07. csütörtök 15:35
X Törölt felhasználó (24620)
Nnah, tegnap vízipipáztunk haverokkal.
Épp szerelem össze a készséget, mielőtt bezárnám a vízkamrát, még ránézek haverokra:
Valamit akartok belerakni? Hogy mit? Hát valami ízt, gyümölcsöt, piát, gyümölcslevet...
Aztán hazaszaladtam még valami cuccért, mire visszajövök, mondják, hogy tettek egy kis pájinkát a vízbe... nézem... plusz egy beosztásnál volt a vízszint...
Modnom, mégis mennyit raktatok bele?
Hááát, nagyjából úgy fél decit.
Belegondoltatok, hogy ez igencsak közvetlenül megy a véráramba? Na higítsunk egy kicsit rajta...
Szóval szilvaízű volt a vízipipa nyes
Azt mondták, hogy ők már éreznek valamit, én semmi furát nem éreztem. Igaz, ők pezsgőztek mellé erősen. nyes
#5663   2007. 06. 07. csütörtök 15:23
zelli zelli
Sajnos én is a tapasztalatról beszélek, mint Hipp is tette. Vagy én vagyok rossz helyen a világban, hogy ilyen emberek közt élek! kerdes
Imádok csábítani!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 06. 07. csütörtök 15:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 07. csütörtök 15:19
azért remélem ez is csak preudikáció!

nem szeretem az általánosításokat és az előítéleteket!

szeretem azt hinni, h ezek nem helyesek! se ffiak/nők esetében; sem politikai; se faji; se ... esetben nem helyesek!!!

mint ahogy a Surmóher rajongók is lehetnek jó emberek! erre kiváló példa: Moncy és Gyurka bátyó!
#5662   2007. 06. 07. csütörtök 15:22
surdapapa surdapapa
azért sajnálom, h nem vagyok a fizikai közelségetekbe! ennyi jó nőt, ez mind mind csábítás: Charlotte; Szilva; Pille; Moncy; Kátya; Te /és még nagyon sokan/

bár lehet, h ez inkább szerencse! eplus2
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 06. 07. csütörtök 15:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 07. csütörtök 15:18
Pápá, Te kis GG-csődör, ahogy korábban olvastam! wave
#5661   2007. 06. 07. csütörtök 15:19
surdapapa surdapapa
azért remélem ez is csak preudikáció!

nem szeretem az általánosításokat és az előítéleteket!

szeretem azt hinni, h ezek nem helyesek! se ffiak/nők esetében; sem politikai; se faji; se ... esetben nem helyesek!!!

mint ahogy a Surmóher rajongók is lehetnek jó emberek! erre kiváló példa: Moncy és Gyurka bátyó!
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 06. 07. csütörtök 15:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 07. csütörtök 15:13
A Velem hasonló életkorú nők még az érzelmeket tartották fontosnak, és tartják ma is. A mai huszasok közül sokan az általad vázolt módon gondolkodnak.
Belegondolok, hogy ha gazdag pasihoz mentem volna férjhez, már lenne gyerekem. De nem! Kétszer is csórihoz mentem. A fizetésünkből ketten is alig éltünk meg, nemhogy még gyereket is vállaljunk!
Nem mondtam még le a babyről, de sürget az idő!
A mai csajok nagy része a könnyebb és rövidebb utat választja. Gazdag pasi, karrier, gyerek, érzelem ritkán. Civilizációs ártalom, elidegenedés, stb! shakehead
#5660   2007. 06. 07. csütörtök 15:18
zelli zelli
Pápá, Te kis GG-csődör, ahogy korábban olvastam! wave
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 06. 07. csütörtök 15:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 07. csütörtök 15:16
nékem meg jöhet a pap csöcsös-bögyös takaros menyecske jánya! eplus2

én nem azért fikázom, mert a Ti kedvencetek, hanem mert ezt érzem a Kerpeni iránt!
sőt mi több Senna halála óta első sörban azért néztem az F1et, h Ő szívjon!!!
de befejeztem!

úgyis mennem kell!
kár, h nincs egy csókos bocsáratkérő szmájli, mert azt akartam Neked betenni!

Szasztok! wave

hipp!
remélem nincs igazad!
legalábbis az arányokban nincs igazad! hiszem, h a nők döntő része nem ilyen!!!
#5659   2007. 06. 07. csütörtök 15:16
surdapapa surdapapa
nékem meg jöhet a pap csöcsös-bögyös takaros menyecske jánya! eplus2

én nem azért fikázom, mert a Ti kedvencetek, hanem mert ezt érzem a Kerpeni iránt!
sőt mi több Senna halála óta első sörban azért néztem az F1et, h Ő szívjon!!!
de befejeztem!

úgyis mennem kell!
kár, h nincs egy csókos bocsáratkérő szmájli, mert azt akartam Neked betenni!

Szasztok! wave

hipp!
remélem nincs igazad!
legalábbis az arányokban nincs igazad! hiszem, h a nők döntő része nem ilyen!!!
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 06. 07. csütörtök 14:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 07. csütörtök 14:29
Nem érdekel...
Felesleges vitázni...
Kinek a pap, kinek a papné...

Mindenkinek megvan a maga sztárja, kedvence legyen az bármilyen sport, politika, közélet, zene, stb...
Ennyi.. sztem...
Kár ezen vitázni...
Senki kedvencét nem gecizem le...
wink
#5658   2007. 06. 07. csütörtök 15:13
zelli zelli
A Velem hasonló életkorú nők még az érzelmeket tartották fontosnak, és tartják ma is. A mai huszasok közül sokan az általad vázolt módon gondolkodnak.
Belegondolok, hogy ha gazdag pasihoz mentem volna férjhez, már lenne gyerekem. De nem! Kétszer is csórihoz mentem. A fizetésünkből ketten is alig éltünk meg, nemhogy még gyereket is vállaljunk!
Nem mondtam még le a babyről, de sürget az idő!
A mai csajok nagy része a könnyebb és rövidebb utat választja. Gazdag pasi, karrier, gyerek, érzelem ritkán. Civilizációs ártalom, elidegenedés, stb! shakehead
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 07. csütörtök 15:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 07. csütörtök 15:01
Kedves Pille!
Nem kell ennyire felháborodnod, tudod a jelenlevők mindig kivételek. Nem is azt írtam, hanem ezt:
és ezt:
"A legtöbb nő számító"
Egyáltalán nem célom a női nemet bántani, én csak a nem kevés tapasztalatomat próbáltam megosztani veletek, és bátorkodtam azt írni, hogy lehet velem vitatkozni. Tudod Pille, én ha meg akarom védeni a női nemet, akkor azt írtam volna, hogy nincs, nincs ilyenfajta nő nem létezik, ezt te találtad ki. És akkor magamra maradok a rossz tapasztalataimmal. Mégeccer hangsúlyozom, a környezetem, az élettapasztalatom mondatja ezt, és továbbra is fenntartom, legföljebb megköveztek..
#5657   2007. 06. 07. csütörtök 15:01
Kedves Pille!
és ezt:
"A legtöbb nő számító"
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 06. 07. csütörtök 14:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 07. csütörtök 14:48
na, ezt már szó nélkül nem állom meg! smile kikérem a nők nevében ezt az általánositást! nem vagyunk számitóak! bee1 bee1 bee1
saját életemből röpke példa: imádtuk egymást - ő szegény volt. nem szerettük egymást - gazdag lett. ismét szerettük egymást - megint szegény. szakitás újfent - gazdagság. a harmadik kapcsolatunkkor szintén szegény volt.
rolleyes nem, nem vagyok teli lével. smile csak a pénztől elszáll a férfi agya - már akinek. az én szerelmemnek elszállt annakidején. smile
#5656   2007. 06. 07. csütörtök 14:48
na, ezt már szó nélkül nem állom meg! smile kikérem a nők nevében ezt az általánositást! nem vagyunk számitóak! bee1 bee1 bee1
saját életemből röpke példa: imádtuk egymást - ő szegény volt. nem szerettük egymást - gazdag lett. ismét szerettük egymást - megint szegény. szakitás újfent - gazdagság. a harmadik kapcsolatunkkor szintén szegény volt.
rolleyes nem, nem vagyok teli lével. smile csak a pénztől elszáll a férfi agya - már akinek. az én szerelmemnek elszállt annakidején. smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 07. csütörtök 11:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 07. csütörtök 11:50
Azért kiváncsi lennék az alábbi sztoriban hogyan viselkednél.
Hivatalos vagy egy partyra, nem ismersz mindenkit. Egyedülálló vagy, magyarul szingli. Több jóvágású, dumás pasas van a társaságban, és akkor megérkezik egy másik aranyifjú, jaguár autóval, rolex óra, stb. Szintén jóvágású, dől a duma belőle, ő a központ. Te is rá fogsz hajtani, és minden női praktikát be fogsz vetni, hogy téged csípjen fel. Miután ez sikerül, hazavisz, látod a "kastélyát", mire felértek a hálószobába, te már téped le magadról a ruhát, annyira "szerelmes" leszel. Lehet ellentmondani, de biztosra veszem 100 nőből 90 így tenne. Én nem is szólóm meg őket, mert ez az élet, csak az igzsággal szemben nem érdemes berzenkedni, nem nekem kell bevallanod, önmagadnak. Természetesen a sztori egy véglet, de piciben is így műxik. A legtöbb nő számító, és ez nem baj, csak sokszor elszámítják magukat. Mielőtt megkérdeznéd, kiegyensúlyozott házasságban élek, nincs ilyen gondom, de láttam egy-két dolgot magamkörül.
Lehet vitatkozni velem.
#5655   2007. 06. 07. csütörtök 14:35
X Törölt felhasználó (24620)
Azért azt sem szeressük, ha érezhető különbség van a kettőnk családja közt... se felfele, se lefele.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 07. csütörtök 08:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812) Admin
2007. 06. 07. csütörtök 08:17
Hopp, ezzel nem értek egyet!

Szerintem a legtöbb nőnél nem számít a pénz a szerelemben.
Nem tudnék csak azért együtt lenni egy pasival, mert dúsgazdag. És nem hiszem, hogy attól lennék még szerelmesebb egy hapsiba, mert sok pénze van.

Csajok! Ti hogy vélekedtek Hipp eszméjéről?

kerdes kerdes
#5654   2007. 06. 07. csütörtök 14:29
Moncy Moncy
Nem érdekel...
Felesleges vitázni...
Kinek a pap, kinek a papné...

Mindenkinek megvan a maga sztárja, kedvence legyen az bármilyen sport, politika, közélet, zene, stb...
Ennyi.. sztem...
Kár ezen vitázni...
Senki kedvencét nem gecizem le...
wink
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 06. 07. csütörtök 14:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 07. csütörtök 14:22
mi wan? bizonyítékot akarsz?

menjm má át a dühöngőbe!
sztem Téged is érdekel ami ott zajlik!
#5653   2007. 06. 07. csütörtök 14:22
surdapapa surdapapa
mi wan? bizonyítékot akarsz?

menjm má át a dühöngőbe!
sztem Téged is érdekel ami ott zajlik!
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 06. 07. csütörtök 14:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 07. csütörtök 14:17
Áááá csak a szája nagy nyes wink
#5652   2007. 06. 07. csütörtök 14:17
Moncy Moncy
Áááá csak a szája nagy nyes wink
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 07. csütörtök 14:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 07. csütörtök 14:13
Szia Moncy!
Surda ártatlan, jó gyerek, csak ha punáról van szó akkor viszont beindul..

#5651   2007. 06. 07. csütörtök 14:13
zelli zelli
Szia, Moncy!
Már Téged is nagyon vártunk! wink
Kukucska!!!!!!! vigyor2
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 06. 07. csütörtök 14:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 07. csütörtök 14:10
Kukucs wave
#5650   2007. 06. 07. csütörtök 14:13
Szia Moncy!
Surda ártatlan, jó gyerek, csak ha punáról van szó akkor viszont beindul..

#5649   2007. 06. 07. csütörtök 14:10
Moncy Moncy
Kukucs wave

... 2153 2154 2155 2156 2157 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: GG-ufsz GG-ufsz
Nyitás ideje: 2007. 03. 30. péntek
Üzenetek: 48748db
Utolsó üzenet: tegnap 20:43

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!