A makkocskára meg szalmakalapot tennék, nehogy leégjen a bucikája!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 05. 29. kedd 10:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 29. kedd 10:11

Ez tetszene neki,hol lehet beszerezni???
A napszeműweg király,jót röhögtem....
Howa tüntek a csajok???

Howa tüntek a csajok???
Ne félj itt vannak, a háttérben kuncognak. És a párod szerkóját látva, rohannak beszerezni!
Ezt meg szereld fel magadra, mert ha a párod nézed, a munka meg nem fog menni, mindig máson jár az eszed....
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 05. 29. kedd 10:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 29. kedd 10:11

Ezt meg szereld fel magadra, mert ha a párod nézed, a munka meg nem fog menni, mindig máson jár az eszed....

Howa tüntek a csajok???

Howa tüntek a csajok???
Howa tüntek a csajok??? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 29. kedd 10:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 29. kedd 10:05

Howa tüntek a csajok??? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 29. kedd 10:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (94621)

A párodnak meg vegyél egy nyári szerkót, jól fog benne kinézni a birtokon, öltöztet...

Téwedni emberi dolog csak jót akart.....
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2007. 05. 29. kedd 10:02), amit ide kattintva olvashatsz)

Magadnak pedig egy napszemüveget, a káros sugárzás ellen. /én már vettem/
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 05. 29. kedd 09:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 29. kedd 09:57
!
Hát igen ez lemaradt mert a párom wette a sert és talált wmi ócsó fehér dobozos sört amit alig bírtunk meginni....

Hát igen ez lemaradt mert a párom wette a sert és talált wmi ócsó fehér dobozos sört amit alig bírtunk meginni....

A párodnak meg vegyél egy nyári szerkót, jól fog benne kinézni a birtokon, öltöztet...
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 05. 29. kedd 09:57), amit ide kattintva olvashatsz)
!

előisk=kocsma

Nőkre ilyesmit bízni előiskolázás nélkül hiba
!

(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 29. kedd 09:52), amit ide kattintva olvashatsz)

Gyuri! Abból a forrásból ne igyál! Ráadásul vas íze van, pfúj! Itt van neked ajándékba egy hordozható forrás, ezt vidd magaddal.

Gyuri! Abból a forrásból ne igyál! Ráadásul vas íze van, pfúj! Itt van neked ajándékba egy hordozható forrás, ezt vidd magaddal.
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 05. 29. kedd 09:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 29. kedd 09:48

Annyira feltöltödtem,hogy azt hittem ma hétfő wan..
Wiccen kíwül,nagyon szeretünk lejárni,wan nm messze 1 hegyi forrás az ottani öregasszonyok azt isszák,
szerintem elég wasas íze wan de fogyasztható.
Wiccen kíwül,nagyon szeretünk lejárni,wan nm messze 1 hegyi forrás az ottani öregasszonyok azt isszák,
szerintem elég wasas íze wan de fogyasztható.
Hát hajnalban nm sokan mászkálnák a nyócker eldugott utcáiban....
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 05. 29. kedd 09:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 29. kedd 09:38

úgy gondoltam, hogy a városban azért talán nagyobb az esély, hogy jár arra valaki, meghallják, ha kiabálsz, stb...nem vitatom, hogy hibáztak a rendőrök, de szerintem a csajjal sincs rendben valami
Annyira feltöltödtem,hogy azt hittem ma hétfő wan..
szerintem elég wasas íze wan de fogyasztható. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 29. kedd 09:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 29. kedd 09:38
szerintem elég wasas íze wan de fogyasztható. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 29. kedd 09:38), amit ide kattintva olvashatsz)

Gyuri! Ez nagyon szép helyen van. Gondolom szerettek odajárni, nem csodálom. Itt fel lehet töltődni, a hétvégén!
Jóregg...(ásítás)...elt !
úgy gondoltam, hogy a városban azért talán nagyobb az esély, hogy jár arra valaki, meghallják, ha kiabálsz, stb...nem vitatom, hogy hibáztak a rendőrök, de szerintem a csajjal sincs rendben valami
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 29. kedd 09:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 29. kedd 09:34
Törölt felhasználó (21812)
Admin

Szerinted a városban még soha nem követtek el erőszakot?
Én nem olvasok bulvárlapokat, az indexet követem, és egyelőre arra várok, hogy a dns-vizsgálatnak mi lesz az eredménye.
Az már biztos, hogy a rendőrök többször hazudtak az ügyben, és ez már eleve gyanús...
De majd meglátjuk.
Én nem olvasok bulvárlapokat, az indexet követem, és egyelőre arra várok, hogy a dns-vizsgálatnak mi lesz az eredménye.
Az már biztos, hogy a rendőrök többször hazudtak az ügyben, és ez már eleve gyanús...
De majd meglátjuk.
Gyuri! Ez nagyon szép helyen van. Gondolom szerettek odajárni, nem csodálom. Itt fel lehet töltődni, a hétvégén!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 05. 29. kedd 09:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Ez egy olyan téma amit el itélek már mind az eröszak minden formáját,de mig nincs meg a teljes igazsság be bizonyitva addig csak találgatunk.És én nem szeretek találgatni
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 29. kedd 09:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin

De majd meglátjuk.
De majd meglátjuk.
Szerintem igaz amit a lány állít és még mennyi ocsmány dologról nm tudunk.....

Admin

De majd meglátjuk.
De majd meglátjuk.
De majd meglátjuk. (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 05. 29. kedd 09:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 29. kedd 09:29
De majd meglátjuk. (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 05. 29. kedd 09:29), amit ide kattintva olvashatsz)

már sokszor gondoltam rá, hogy meg kéne vitatnunk ezt a dolgot, csak háááát elég kényes téma...de nekem azért nem túl kerek az a történet...szóval valami bűzlik benne...mert ha még valahol a városon kívül történt volna, de bent a city közepén...
az a baj, hogy a bulvárlapok nem túl megbízható források, és nem tudhatjuk a pontos igazságot...
az a baj, hogy a bulvárlapok nem túl megbízható források, és nem tudhatjuk a pontos igazságot...

Egy falatnyi Tarról..... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 29. kedd 09:13), amit ide kattintva olvashatsz)

A Balaton északi oldalán voltunk, megnéztünk egy régi várat, ebédeltünk, sétáltunk, nosztalgiáztunk. Kellemes idő volt, szép volt./kilátás a várból/

Valóban nem szép dolog. A Polidili fórumon én már többször kifejtettem a nézetemet erről a dologról. /én is elítélem mélységesen/ Minden helyen harcolni kell ellene, és mivel a GG is egy fórum, ha nem is a legszebb formában, de ez is az elitélés, véleménynyílvánítás egy formája, és igenis beszélni kell róla.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 29. kedd 09:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 29. kedd 09:22
Admin

Valahogy nem tudok nevetni, ha nemi erőszakon viccelődnek...