igeeeeeeeennnnn engem ott ragadtál meeeeeeeegggggggg!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 22. kedd 08:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 22. kedd 08:39
Törölt felhasználó (21812)
Admin

Jó reggelt!
A pasikhoz a hasukon keresztül vezet az út....
De akkor én hogy fogtam magamnak egyet?
Talán megfelel a hasuk alatti résznél is megragadni őket...

a vezeklés módja hölgyeknél:
az ágyadban kell tölteniük egy egész éccakát!
az ágyadban kell tölteniük egy egész éccakát!

Na igen! Ewwel lehet a legjobban kiakasztani engem amikor megbeszélünk wmit aztán úgy csinálunk mintha megsem beszéltük wolna!Wagy az ELFELEJTETTEM wálasz még a "kedwencem"!
De általában ezek a dolgok még megsem jelennek a lilaköd elején mert Ti is ügyeltek rá,hogy ez ne látszodjon!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 05. 22. kedd 08:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 22. kedd 08:52

De általában ezek a dolgok még megsem jelennek a lilaköd elején mert Ti is ügyeltek rá,hogy ez ne látszodjon!

nah...jöjjenek a közhelyek...amikor megismerkedsz vele, akkor minden lila ködben úszik
minden szép és minden jó...nem veszed, vagy nem akarod észrevenni azt, ami nem tetszik benne, nem keresed a hibáit, pedig ott vannak a szemed előtt...aztán egyszercsak eloszlik a köd és ott van ő teljes valójában, minden hibájával...és akkor vagy kitartasz mellette vagy nem
...szerintem az az igazi, amikor már az elején elfogadod a hibákat is(pl, hogy nem figyel mindig arra, amit mondasz)

A legreősebb kompromisszum az wolt,hogy a wasárnapokat nm munkáwal töltöm(eggyiket sem)!!!
Ez tényleg nehéz wolt mert a hitelek súlya úgy hatott rám,hogy mennem KELL pénzt hajkurászni és egy idő után észre sem weszed de soha nm wagy otthon!
Wolt olyan időszakom,hogy augusztus wégétől karácsonyig 2 szombatot és 4 wasárnapot nm dolgoztam! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 22. kedd 08:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 22. kedd 08:43
Ez tényleg nehéz wolt mert a hitelek súlya úgy hatott rám,hogy mennem KELL pénzt hajkurászni és egy idő után észre sem weszed de soha nm wagy otthon!
Wolt olyan időszakom,hogy augusztus wégétől karácsonyig 2 szombatot és 4 wasárnapot nm dolgoztam! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 22. kedd 08:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin

Egy kapcsolatban készek vagytok kompromisszumokra, alkalmazkodásra vagy elvárjátok, hogy a másik olyannak fogadjon el titeket, amilyenek vagytok?
Mi volt a legerősebb kompromisszum, amibe belementetek?

nah...jöjjenek a közhelyek...amikor megismerkedsz vele, akkor minden lila ködben úszik
minden szép és minden jó...nem veszed, vagy nem akarod észrevenni azt, ami nem tetszik benne, nem keresed a hibáit, pedig ott vannak a szemed előtt...aztán egyszercsak eloszlik a köd és ott van ő teljes valójában, minden hibájával...és akkor vagy kitartasz mellette vagy nem
...szerintem az az igazi, amikor már az elején elfogadod a hibákat is(pl, hogy nem figyel mindig arra, amit mondasz)
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 05. 22. kedd 08:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 22. kedd 08:47

Én szerintem úgy kell elfogadni a másikat,ahogy wan,
wégül is azért szerettem bele!
Ha már együtt élek wele akkor tolerálni kell egymás "dilijeit is"!
Ez awwal is járhat,hogy egymás jawára wáltozunk is kicsit....

Egy szál pendejbe menek dolgozóba... állítólag ma 34 fok lesz
De legalább az irodában hűvös lenne... de neeeeem ááááá uuuutálom a meleget...
Havat akaroooooook
Na menek... jó étvágyat a reggelihez
Charlotte: kész kisregényt tudnék írni... majd délutánig gondolkodom h. ne 3000 karakter legyen

De legalább az irodában hűvös lenne... de neeeeem ááááá uuuutálom a meleget...
Havat akaroooooook

Na menek... jó étvágyat a reggelihez

Charlotte: kész kisregényt tudnék írni... majd délutánig gondolkodom h. ne 3000 karakter legyen

a gyerekeimről nem mondanék le
és asszem nagyon megalázó helyzetekbe sem kerülnék miatta
a másikra pedig: kész vagyok kompromisszumra minden szempontból, igyekszem alkalmazkodni...a legerősebb kompromisszum eddig az volt, amikor hajlandó voltam lemondani a macis pelenkázóbetétről egy kacsás javára
de valójában az a legerősebb, amikor uram kívánságára kikapcsolom a gépet, és nem ggzek
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 22. kedd 08:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 22. kedd 08:42

a másikra pedig: kész vagyok kompromisszumra minden szempontból, igyekszem alkalmazkodni...a legerősebb kompromisszum eddig az volt, amikor hajlandó voltam lemondani a macis pelenkázóbetétről egy kacsás javára

de valójában az a legerősebb, amikor uram kívánságára kikapcsolom a gépet, és nem ggzek

Admin

Volt Meat Loafnak az a száma, hogy "I would do anything for love" (bármit megtennék a szerelemért), és akkor jött az a sor, hogy "but I won't do that" (de _azt_ nem teszem meg).
Ti mit NEM tennétek meg még a szerelemért sem?

Én szerintem úgy kell elfogadni a másikat,ahogy wan,
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 22. kedd 08:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 22. kedd 08:43

Admin

Egy kapcsolatban készek vagytok kompromisszumokra, alkalmazkodásra vagy elvárjátok, hogy a másik olyannak fogadjon el titeket, amilyenek vagytok?

Sziasztok jányok!
Moncy nm háborgunk csak hiányoltunk!
Charlotte nm tud főzni???
(nm hinném)
A hasunk alatt is +ragadhattok de reggeli után az is sokkal jobban esik....

Moncy nm háborgunk csak hiányoltunk!

Charlotte nm tud főzni???

(nm hinném)
A hasunk alatt is +ragadhattok de reggeli után az is sokkal jobban esik....

Volt Meat Loafnak az a száma, hogy "I would do anything for love" (bármit megtennék a szerelemért), és akkor jött az a sor, hogy "but I won't do that" (de _azt_ nem teszem meg).

Jó reggelt!

Hééé hát Én nem kaphatom az ágyba a reggelit?
Na ne bacca meg...Háborognak... Mééééghogy nem a gyomruk a második fontos dolog
Itt a reggeli na:

Na ne bacca meg...Háborognak... Mééééghogy nem a gyomruk a második fontos dolog

Itt a reggeli na:

Jó reggelt mindenkinek!
Télleg Moncy,hun a reggeli?Na,menek csinálok magamnak kw-t!
Sokáig fönt wótam ma,begyógyultak aszemeim!
Hypp-i,ez a kutya ma is tetszik.....
Télleg Moncy,hun a reggeli?Na,menek csinálok magamnak kw-t!
Sokáig fönt wótam ma,begyógyultak aszemeim!

Hypp-i,ez a kutya ma is tetszik.....

Te nőszemély! Hol a reggeli

Hát engem bazi bandzsán és meredten néz a kutyi!
Nm is tehet másként....

Nm is tehet másként....

Jó éjt gyerekek!

Szilva para lehet hogy nektek van igazatok
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 05. 21. hétfő 21:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 21. hétfő 21:03

kivéve azt a bizonyos két órás vonatra várakozást valami sonkás nevű pasival

nem csalhatta,hiszen saját bevallása szerint nem férjezett
(Ez egy válasz Sonkás üzenetére (2007. 05. 21. hétfő 20:57), amit ide kattintva olvashatsz)

kivéve azt a bizonyos két órás vonatra várakozást valami sonkás nevű pasival
(Ez egy válasz Sonkás üzenetére (2007. 05. 21. hétfő 20:57), amit ide kattintva olvashatsz)