Szia, Gazosgyuri!
Még nem találtuk meg egymást, majd ma valószínűleg! Ő már lejött a GG-ről, és ismeri a telefonszámom! Már ittam 2. kávét, kezdek ember lenni........
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 05. 21. hétfő 08:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 21. hétfő 08:10
Még nem találtuk meg egymást, majd ma valószínűleg! Ő már lejött a GG-ről, és ismeri a telefonszámom! Már ittam 2. kávét, kezdek ember lenni........

Wégül a nagy kerülgetésbe +találtátok 1mást?
Szerintem ma már többen leszünk nappaliban....
Megyek is csinálok kw-t....

Wégül a nagy kerülgetésbe +találtátok 1mást?
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 05. 21. hétfő 08:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 21. hétfő 08:00

Szia,gazosgyuri!
Nem telt jól, mert egy csúnya bácsi megígérte pénteken, hogy keres MSN-en, és 5x is elkerültük egymást! Itt a nappaliban is kevesen voltatok tegnap. Én is akarok még kávét!!
Nem telt jól, mert egy csúnya bácsi megígérte pénteken, hogy keres MSN-en, és 5x is elkerültük egymást! Itt a nappaliban is kevesen voltatok tegnap. Én is akarok még kávét!!

Szia,gazosgyuri!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 05. 21. hétfő 07:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 21. hétfő 07:52

Szia Zelli!
Én már 1 kw-n túl waok de mán wágyom a 2. után!
Neked jól telt a hétwégéd?

Neked jól telt a hétwégéd?
Szia Zelli!
Neked jól telt a hétwégéd? (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 05. 21. hétfő 07:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 21. hétfő 07:48

Neked jól telt a hétwégéd? (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 05. 21. hétfő 07:48), amit ide kattintva olvashatsz)

Utálom a hétfőt én is, mint Garfield. Kicsi vagyok, álmos vagyok. Kávét akarok!!!!!!!!!!!
Amúgy mindenkinek Jó reggelt!
Moncy! Mi is ez a kaja? A lényeg, hogy sok kávé legyen hozzá!!!!!!!!!!

Moncy! Mi is ez a kaja? A lényeg, hogy sok kávé legyen hozzá!!!!!!!!!!
Utálom a hétfőt én is, mint Garfield. Kicsi vagyok, álmos vagyok. Kávét akarok!!!!!!!!!!!
Amúgy mindenkinek Jó reggelt!
Moncy! Mi is ez a kaja? A lényeg, hogy sok kávé legyen hozzá!!!!!!!!!! (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 05. 21. hétfő 07:16), amit ide kattintva olvashatsz)

Moncy! Mi is ez a kaja? A lényeg, hogy sok kávé legyen hozzá!!!!!!!!!! (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 05. 21. hétfő 07:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Elég jól telt a hétwégénk!
Főleg a wasárnap lett sűrű...
Későn kelés a szombat miatt,mozi a jányommal + a párommal,sütőgetés!
Aztán mikor wégre fel tudtam jönni a G.G.-re fórumozni,kajabál a párom,hogy nincs melegwíz....
Becsokizott a cirkó,én + jawíthattam...
Röwiden ennyi!
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 05. 21. hétfő 07:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 21. hétfő 07:24
Főleg a wasárnap lett sűrű...
Későn kelés a szombat miatt,mozi a jányommal + a párommal,sütőgetés!
Aztán mikor wégre fel tudtam jönni a G.G.-re fórumozni,kajabál a párom,hogy nincs melegwíz....

Becsokizott a cirkó,én + jawíthattam...
Röwiden ennyi!

A szokásos... semmi extra...
Csak duplán...
Úgy h. most elég nyúzott, nyűgős és fáradt vagyok...
Lassan pedig emberi formát kellene magamra húzni mert kezdődik a hét...
És Neked hogy telt?
Csak duplán...

És Neked hogy telt?
A szokásos... semmi extra...
Csak duplán...
És Neked hogy telt? (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 05. 21. hétfő 07:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Csak duplán...

És Neked hogy telt? (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 05. 21. hétfő 07:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Hmm,finom kaja!(együnk!)
Hogy telt a hétwégéd? (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 05. 21. hétfő 07:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 21. hétfő 07:17

Hogy telt a hétwégéd? (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 05. 21. hétfő 07:17), amit ide kattintva olvashatsz)

Jóóó reggelt!
Hermetikusan lezártam a házat így nem hallottam a rigóm hajnali ébresztőjét
Itt a kaja:

Itt a kaja:

Jóóó reggelt!
Itt a kaja:

Itt a kaja:

Jó reggelt mindenkinek!
Mizu?
Még mindig utálom a hétfőt....
Mizu?
Még mindig utálom a hétfőt....

na! csak nyugi! anyának megtartalak!
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 05. 20. vasárnap 14:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 20. vasárnap 14:30

Katicika előkerült...
Apa is...
Bejött a képbe egy rokon is...
Apa!
Gyanús a családfád
Apa is...
Bejött a képbe egy rokon is...
Apa!
Gyanús a családfád

előkerültél, elveszett durcis fórumozótársuk?
baromira v. kurvára hiányoztál!
már majd a Dunába öltem magamat miattad...
...vagy téged...
...magam miatt?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 20. vasárnap 14:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 20. vasárnap 14:13
baromira v. kurvára hiányoztál!
már majd a Dunába öltem magamat miattad...

Törölt felhasználó (7767)

Hahó, kis csíkos!
Ja, bocs, nem az oroszlánok, hanem a tigrisek a csíkosak!
No, meg a vadmalacok...

Willy! véleményt a megfelelő helyre!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 20. vasárnap 21:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 20. vasárnap 21:10

Törölt felhasználó (24620)

nem tudom, én már unom, hogy nyáltól csöpögő (köpnöm kell phü!) agyoncsócsált idézetek, meg nagyon mélyérzelmű képek tarkítják azt a topicot...
Jó estét!
Megjöttünk. Nagyon jó volt csak fárasztó.
Egy szépen felújított, tornácos parasztházban laktunk.
Kiscsaj rettentően élvezte az egészet. Meg azt, hogy futkározhat a kertben és sok ott a virág.
Megjöttünk. Nagyon jó volt csak fárasztó.
Egy szépen felújított, tornácos parasztházban laktunk.
Kiscsaj rettentően élvezte az egészet. Meg azt, hogy futkározhat a kertben és sok ott a virág.

deakkoris...
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 05. 20. vasárnap 21:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 20. vasárnap 21:22

ha nem akarsz a nyáltenger közepén lubickolni, ne nyisd ki az ajtaját.

Szasz Willy!
Nm wolt gagyi a rajzfilm jókat lehet rajta newetni, 1szer ki lehet bírni!Ja,és szerintem a mostohát Mmeprune-ről mintázták!
Én így képzeltem el Prune-t!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 20. vasárnap 12:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 20. vasárnap 12:28
Nm wolt gagyi a rajzfilm jókat lehet rajta newetni, 1szer ki lehet bírni!Ja,és szerintem a mostohát Mmeprune-ről mintázták!

Én így képzeltem el Prune-t!

Az oldalon ahol vagyok le lehetett volna tölteni, de miko belenéztem a mintafilmbe rájöttem, hogy valami sz_r kis shrek-koppintás lehet... a képi világa is elég gagyi...
De semmiképp sem rajzfilm.
De semmiképp sem rajzfilm.
ha nem akarsz a nyáltenger közepén lubickolni, ne nyisd ki az ajtaját.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 20. vasárnap 21:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 20. vasárnap 21:10

nem tudom, én már unom, hogy nyáltól csöpögő (köpnöm kell phü!) agyoncsócsált idézetek, meg nagyon mélyérzelmű képek tarkítják azt a topicot...
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 05. 20. vasárnap 21:01), amit ide kattintva olvashatsz)

Istennő vagy! EZ kell most nekem a szerelem topicba!!!

Istennő vagy! EZ kell most nekem a szerelem topicba!!!
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 05. 20. vasárnap 20:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 20. vasárnap 20:34