Tom!Hol a szobád?
Lenne pár képem bele...
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 05. 14. hétfő 21:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 14. hétfő 21:02
Lenne pár képem bele...

nem vagyok idős, csak túl korán kezdtem a nemi életet, és szartam a védekezésre...spricc és spricc, mindent bele alapon keféltem és eszetlenül...lol...

Mire gondolsz???
A péniszgyűrűimmel mit csinálnál?
A péniszgyűrűimmel mit csinálnál?

valami személyesebb nincs?
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 05. 14. hétfő 21:33), amit ide kattintva olvashatsz)

Álkudjunk má +,heh!Wan még 1 spéci budim!

valami jobb a bringáért cserébe?
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 05. 14. hétfő 21:31), amit ide kattintva olvashatsz)

Wan 1 fagyis autóm is.....

Addig kölcsönadom a lap topom és ott használod ahol akarod!!!

és addig én unatkozzak???

van valamid helyette?
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 05. 14. hétfő 21:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 14. hétfő 21:12

van valamid helyette?

Ha más honnan nm hát a Lúdas Matyiból tudom,hogy a talján a zolasz....
De kezdem kapisgálni,nm waok én annyira hülye mint, ahogy láccom!
Biciklit kölcsön adod?

Biciklit kölcsön adod?

Ha más honnan nm hát a Lúdas Matyiból tudom,hogy a talján a zolasz....
Biciklit kölcsön adod?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 05. 14. hétfő 21:06), amit ide kattintva olvashatsz)

Biciklit kölcsön adod?

Nm semmi...
Spricc és spricc?!
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 05. 14. hétfő 21:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 14. hétfő 21:02
Spricc és spricc?!

nem vagyok idős, csak túl korán kezdtem a nemi életet, és szartam a védekezésre...spricc és spricc, mindent bele alapon keféltem és eszetlenül...lol...

talján=itáliai=olasz
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 05. 14. hétfő 20:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 14. hétfő 20:53

De ennyire???
Elárulód a talján,azmiaz??
Mán naon furdal a kiwáncsiság....

(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 05. 14. hétfő 19:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 14. hétfő 19:54

No ezt én sem gondoltam,hogy Tom ennyi idős!
Lassan csókolommal köszönhetek majd mindenkinek!

De ennyire???
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 05. 14. hétfő 20:38), amit ide kattintva olvashatsz)

Áh... ne hidd.. csak korán kezdte
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 05. 14. hétfő 19:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 14. hétfő 19:54

(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 05. 14. hétfő 16:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 14. hétfő 16:24

Na, szerencsét van, kis "informatikus zsenim"!
(bocs a atyai elszólásaim miatt, de a legnagyobb fiam 23 lesz szeptemberben, a hülye apja meg egyre fiatalodik, nála visszafelé kezdett forogni az idő vaskerekei
)
(bocs a atyai elszólásaim miatt, de a legnagyobb fiam 23 lesz szeptemberben, a hülye apja meg egyre fiatalodik, nála visszafelé kezdett forogni az idő vaskerekei

Fúúú de bazi jóóó bicajod wan!!
Sokat cangázol???
Néha kölcsönkérhetném a páromnak?
Szétkapna ha ezt olwasná!!! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 05. 14. hétfő 14:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 14. hétfő 14:08
Sokat cangázol???

Néha kölcsönkérhetném a páromnak?

Szétkapna ha ezt olwasná!!! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 05. 14. hétfő 14:08), amit ide kattintva olvashatsz)

ezek most teli üvegek vagy üresek???
és a motor meg női motor
annyira, mint ez a bicikli:
és a motor meg női motor

no, ezt biza nem gondoltam volna, hogy ily' korban vagy.
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 05. 14. hétfő 16:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 14. hétfő 16:24

)

)
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 14. hétfő 15:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 14. hétfő 15:55

Törölt felhasználó (24620)

Wilika most fog OKJ-vizsgázni, egy kétéves, érettségi utáni képzést befejezve.
Infoérettségit csak azért vállalt be, mert kell a BMF-hez.
Egyébként 17-én leszek 20
18-án meg info írásbeli... meg bátyám szülinapja
18-án meg info írásbeli... meg bátyám szülinapja
Wilika most fog OKJ-vizsgázni, egy kétéves, érettségi utáni képzést befejezve.
18-án meg info írásbeli... meg bátyám szülinapja (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 05. 14. hétfő 15:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 14. hétfő 15:51
18-án meg info írásbeli... meg bátyám szülinapja (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 05. 14. hétfő 15:51), amit ide kattintva olvashatsz)

willy vazzzeg!
ha most kiderül, hogy érettségi előtt még nem töltötted be a 18-at, akkor nagykorúságodik kibaszlak innen, mint macsekot szarni az udvarra!
(ha viszont elmúltál, akkor hsz-met vedd tárgytalannak és tépd össze, mint egy pénzbefizetéses csekket, amit már rendeztek!
)
ha most kiderül, hogy érettségi előtt még nem töltötted be a 18-at, akkor nagykorúságodik kibaszlak innen, mint macsekot szarni az udvarra!

(ha viszont elmúltál, akkor hsz-met vedd tárgytalannak és tépd össze, mint egy pénzbefizetéses csekket, amit már rendeztek!

pokrócot vigyél a popsid alá, mert kimentek a kanos pasik is a természetbe lányokra vadászni...lol...
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 05. 14. hétfő 15:36), amit ide kattintva olvashatsz)