rá sem néznék...
nem tudna nyalni...
(Ez egy válasz Sonkás üzenetére (2007. 05. 09. szerda 09:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 09. szerda 09:22

Mai kérdésem ,mit csinálnátok ha az őserdő közepen találkoznátok vele??

Szolfézs... bazzz...
kib_szott kettőskereszetk, és előjegyzésekmiatt, mennyit bőgtem... de rohadtul megutáltam...
A Néptánc is simán gyárt k_urvát a lányodból.
Énis azt hittem, hogy az valami magasztos, miegymás...
De nálunk a néptáncosokról olyan történeteket hallottam... bázzz (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 05. 09. szerda 15:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 09. szerda 15:43
kib_szott kettőskereszetk, és előjegyzésekmiatt, mennyit bőgtem... de rohadtul megutáltam...
A Néptánc is simán gyárt k_urvát a lányodból.
Énis azt hittem, hogy az valami magasztos, miegymás...
De nálunk a néptáncosokról olyan történeteket hallottam... bázzz (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 05. 09. szerda 15:43), amit ide kattintva olvashatsz)

most hallottam egy mesében...a polgármester beszédet tart: hölgyeim és uraim! azért vagyok itt, hogy beszédet mondjak, de maguk úgysem figyelnének és én sem tudok mondani semmit, ezért...
(valami ilyesmi volt)hát ez szerintem csúcs
charlotte kérdésére a válasz saját magamra vonatkozóan:
hegedűlni én is nagyon szeretnék (nemcsak wilika)de sajna nem tudok...ha befejezem a sulit elmegyek kórusba énekelni
sportban az úszás
nyelvben az angol, mert az hasznosítható a legjobban...ha lenne időm, kedvem, energiám, akkor olaszul tanulnék (és továbbfejleszteném elfeledett orosz tudásomat, ahogyan surda is említette)
gyerekemre vonatkozóan:
nyelv angol, ismert okok miatt, aztán döntsön ő (németet tanul
)
sport: úszás kötelezően heti 2x évek óta, és kung fu-zik kisebb-nagyobb kihagyásokkal
zene: az istennek nem bírom rávenni, hogy tanuljon zenét a büdös kölke...és mindez a szolfézs miatt van
járt szolfézsra, de zavarta az órát, és ezért kiküldték...még a végén nekem kellett papírt írnom, hogy nem kell járnia...röhej
ha lányom lenne az úszást akkor is csináltatnám vele, viszont zene helyett járhatna néptáncra...nem ugra-bugra tingli-tangli műnő gyártó hip-hopra

hegedűlni én is nagyon szeretnék (nemcsak wilika)de sajna nem tudok...ha befejezem a sulit elmegyek kórusba énekelni

sportban az úszás
nyelvben az angol, mert az hasznosítható a legjobban...ha lenne időm, kedvem, energiám, akkor olaszul tanulnék (és továbbfejleszteném elfeledett orosz tudásomat, ahogyan surda is említette)
gyerekemre vonatkozóan:

sport: úszás kötelezően heti 2x évek óta, és kung fu-zik kisebb-nagyobb kihagyásokkal
zene: az istennek nem bírom rávenni, hogy tanuljon zenét a büdös kölke...és mindez a szolfézs miatt van
járt szolfézsra, de zavarta az órát, és ezért kiküldték...még a végén nekem kellett papírt írnom, hogy nem kell járnia...röhej
ha lányom lenne az úszást akkor is csináltatnám vele, viszont zene helyett járhatna néptáncra...nem ugra-bugra tingli-tangli műnő gyártó hip-hopra

Jujj, jujjjj, jól meg tetszett ijeszteni, akkor inkább küldök egy zenekart az éneklésed kiséretéhez!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 05. 09. szerda 15:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 09. szerda 15:59

csak nehogy én húzzam el a nótádat
úgy emlékszem van gyakorlatom a tiltásodban

A macska (a jó macska), meg már messziről megérzi a punci illatát...
és megy lefetyelni (mint a tejecskét)..
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 05. 09. szerda 15:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 09. szerda 15:58

óvintézkedésként hoztam egy boszit...a boszik érzik a macskák nyelvét
ööö...izéééé...értik
ööö...izéééé...értik

csak nehogy én húzzam el a nótádat
úgy emlékszem van gyakorlatom a tiltásodban
(Ez egy válasz simon01 üzenetére (2007. 05. 09. szerda 15:52), amit ide kattintva olvashatsz)

óvintézkedésként hoztam egy boszit...a boszik érzik a macskák nyelvét
ööö...izéééé...értik
(Ez egy válasz simon01 üzenetére (2007. 05. 09. szerda 15:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 09. szerda 15:48
ööö...izéééé...értik

Jó napot Nappalisok!
Legyen szép délutánotok, és még aktívabban fórumozzatok, mert rátok küldök egy fekete macskát!
Legyen szép délutánotok, és még aktívabban fórumozzatok, mert rátok küldök egy fekete macskát!

elhúzhatom a nótádat...a fülecskédbe "zenélgetve"?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 05. 09. szerda 15:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 09. szerda 15:43

most hallottam egy mesében...a polgármester beszédet tart: hölgyeim és uraim! azért vagyok itt, hogy beszédet mondjak, de maguk úgysem figyelnének és én sem tudok mondani semmit, ezért...
sportban az úszás
gyerekemre vonatkozóan:
)

sportban az úszás
gyerekemre vonatkozóan:

Jó napot Nappalisok!

sportban az úszás
gyerekemre vonatkozóan:
)

sportban az úszás
gyerekemre vonatkozóan:

Tokaji aszú sört!
na jó mentem!
további jó szórakázást! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 09. szerda 14:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 09. szerda 14:40

na jó mentem!
további jó szórakázást! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 09. szerda 14:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)

Tokajban sör? O_O
Rafting... jah, de az má nagyon necces...
Rafting... jah, de az má nagyon necces...
Kerültem ilyen helyzetbe egy pár éve, egy barátnőmet a pasija verte át, az hogy konkrétan megcsalta-e az nem derült ki, de lényegében ott baszta át a fejét ahol csak tudta, de nagyon bátor volt a srác, a kocsiban mellettem ülve simán hazudta azt, hogy dolgozik és nem tudnak találkozni. Ezek mellette csajozgatott is, de szerintem azokból (ismerve a gyereket) nem volt semmi, csak olyan, de jó lenne
. pontig jutott el. Sokáig én sem mondtam el neki, nem szeretem kavarni a szart, aztán egyszer csak szakítottak. Kiborult a bili, elég sok mindent mesélt, pl. hogy 3 év együttlét után még mindig szűz (ekkor elbizonytalanodtam a srác heteroságát illetően, ma sem vagyok biztos benne, azóta nem kérdeztem rá a lánytól, hogy mi a helyzet, nem vagyok biztos benne, hogy elmondaná az igazat. Ez a szűz dolog is egy jó történet, majd egyszer leírom, charlotte tuti kíváncsi rá
). Na szóval volt köztük ezek után kb. 3 hónap mosolyszünet aztán újra összejöttek, ennek már vagy 5 éve azóta is együtt vannak. Nem igazán értettem/értem a lányt, szép, intelligens, okos, miért nem keres olyat, aki nem nézi hülyének, nem tudom, hogy elmondta-e a srácnak amit neki elmondtam, de azért egy ideg kicsit hülyén éreztem magam.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 17. kedd 23:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 17. kedd 23:16

Törölt felhasználó (21812)
Admin

Huh, bealudtam a kisded altatásakor és olyan kómás vagyok, hogy alig bírtam átolvasni, mit írtatok össze.
Bár már elmondták ketten is előttem, de szeretném javasolni, hogy a jövőben mindenki legalább 3000 karakterre kibővítve részletezze egysorosait és akkor egyben pályamunkák is lesznek
Egy szó mint száz, ez tényleg nem cset, dumcsizásra ott a chat és a mes.
És beírok egy ELGONDOLKODTATÓ KÉRDÉST, hogy "értelmet adjak a topicnak" (by Wilika).
Amikor hosszú együttjárás után elhagytam az egyik pasimat, többen mondták, hogy jól tettem, mert az a pasi engem sokszor megcsalt. Azt is mondták, hogy ez köztudott dolog volt, mindenki tudott róla engem kivéve. Én meg nem értettem, hogy miért nem szóltak erről nekem akkor.
Voltatok már hasonló szituban? Úgy értem, hogy tudtátok valakiről, hogy megcsalják, de nem szóltatok neki. Vagy éppen ellenkezőleg, elmondtátok neki. És mi lett a végkifejlet?
És ha nem voltatok ilyen helyzetben, szólnátok a barátnőtöknek/barátotoknak, hogy mi zajlik a háta mögött? Mennyire kell biztosnak lennetek a dologban, hogy szóljatok? Ha saját szemetekkel látjátok vagy elég ha mindenki erről pletykál?
Ha nektek nyitja fel így a szemeteket ismerősötök, elhiszitek, amit mond és rögtön kirúgjátok a partnereteket vagy előbb megpróbáltok bizonyságot szerezni, rákérdeztek, nyomoztok?
Ha kiderül, hogy a párotok hűtlen volt, megbocsátjátok neki, ha
- csak csókolózott,
- lefeküdt ugyan valakivel, de nem szerelmes az illetőbe,
- részegen csinálta, stb.
Szóval vannak enyhítő körülmények? Mi az, amit már nem bocsátotok meg semmiképpen?
Jézusom, mennyi kérdés!
Bár már elmondták ketten is előttem, de szeretném javasolni, hogy a jövőben mindenki legalább 3000 karakterre kibővítve részletezze egysorosait és akkor egyben pályamunkák is lesznek

Egy szó mint száz, ez tényleg nem cset, dumcsizásra ott a chat és a mes.
És beírok egy ELGONDOLKODTATÓ KÉRDÉST, hogy "értelmet adjak a topicnak" (by Wilika).
Amikor hosszú együttjárás után elhagytam az egyik pasimat, többen mondták, hogy jól tettem, mert az a pasi engem sokszor megcsalt. Azt is mondták, hogy ez köztudott dolog volt, mindenki tudott róla engem kivéve. Én meg nem értettem, hogy miért nem szóltak erről nekem akkor.
Voltatok már hasonló szituban? Úgy értem, hogy tudtátok valakiről, hogy megcsalják, de nem szóltatok neki. Vagy éppen ellenkezőleg, elmondtátok neki. És mi lett a végkifejlet?
És ha nem voltatok ilyen helyzetben, szólnátok a barátnőtöknek/barátotoknak, hogy mi zajlik a háta mögött? Mennyire kell biztosnak lennetek a dologban, hogy szóljatok? Ha saját szemetekkel látjátok vagy elég ha mindenki erről pletykál?
Ha nektek nyitja fel így a szemeteket ismerősötök, elhiszitek, amit mond és rögtön kirúgjátok a partnereteket vagy előbb megpróbáltok bizonyságot szerezni, rákérdeztek, nyomoztok?
Ha kiderül, hogy a párotok hűtlen volt, megbocsátjátok neki, ha
- csak csókolózott,
- lefeküdt ugyan valakivel, de nem szerelmes az illetőbe,
- részegen csinálta, stb.
Szóval vannak enyhítő körülmények? Mi az, amit már nem bocsátotok meg semmiképpen?
Jézusom, mennyi kérdés!

Tokajban sör? O_O
Rafting... jah, de az má nagyon necces... (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 05. 09. szerda 14:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 09. szerda 14:35
Rafting... jah, de az má nagyon necces... (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 05. 09. szerda 14:35), amit ide kattintva olvashatsz)

jó kis vizitúrára gondolsz?
jó is vót az a Tokaj-Tokaj állótúra! ghatod mennyi sör fogyott akkor!
a kajakkal lehet ám raftingolni is!

a kajakkal lehet ám raftingolni is!
Az igazság az, hogy a karatéban tetszett az a tanítás, hogy nem támadsz meg senkit, és nem kötsz bele senkibe, csak magadat védet, és ha kell, akkor másokat, hogy ne légy agresszív, őrizd meg hidegvéred.
Sokat segített nekem... meg másból is sokat tanultam az utóbbi fél évben...
Egyébként rémlik olyan, hogy én régen kiskoromban elkeveredtem valahogy, valami folytán, valailyen küzdősport edzésére, de csak a beültem a falon lógó matractartó-szíjba és elborzadva néztem, ahogy dobálják egymást. (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 05. 09. szerda 14:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 09. szerda 14:19
Sokat segített nekem... meg másból is sokat tanultam az utóbbi fél évben...
Egyébként rémlik olyan, hogy én régen kiskoromban elkeveredtem valahogy, valami folytán, valailyen küzdősport edzésére, de csak a beültem a falon lógó matractartó-szíjba és elborzadva néztem, ahogy dobálják egymást. (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 05. 09. szerda 14:19), amit ide kattintva olvashatsz)

hijába no az eszével nem tudott vóna győzni!
de én a való életre gondoltam, h télleg lehet benne igazságod, h nemhogy levezetik az agressziójukat a küzdősportosok, hanem visszaélve vele kívánják megoldani a problémás dolgaikat.
persze sztem itt is rengeteget száámít az inteligencia, mert az igazán inteligens közöttük nem így tesz!
de én a való életre gondoltam, h télleg lehet benne igazságod, h nemhogy levezetik az agressziójukat a küzdősportosok, hanem visszaélve vele kívánják megoldani a problémás dolgaikat.
persze sztem itt is rengeteget száámít az inteligencia, mert az igazán inteligens közöttük nem így tesz!
jó kis vizitúrára gondolsz?
a kajakkal lehet ám raftingolni is! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 09. szerda 14:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 09. szerda 14:19

a kajakkal lehet ám raftingolni is! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 09. szerda 14:19), amit ide kattintva olvashatsz)

összekevered a kettőt...
Az erdőben sétálgatni is szeretek, de nincsenek futólábaim, mert nem futok, hanem sétálgatok.
Kajakban is lehet menni mint a meszes, és szépen csordogálni a folyón fel-alá. (persze ott is kell húzni, csak más a cél)
Ugye a versenykajakban az ember csak húz mint az állat... ugyanaz az eset, mint a futás... fusson az akinek megy a busza. Itt is; száguldozzon kajakkal az, aki cápát lát a Dunában...
Vagy krokodilt
Az erdőben sétálgatni is szeretek, de nincsenek futólábaim, mert nem futok, hanem sétálgatok.
Kajakban is lehet menni mint a meszes, és szépen csordogálni a folyón fel-alá. (persze ott is kell húzni, csak más a cél)
Ugye a versenykajakban az ember csak húz mint az állat... ugyanaz az eset, mint a futás... fusson az akinek megy a busza. Itt is; száguldozzon kajakkal az, aki cápát lát a Dunában...

na jó egy lovaglásra még megtanítalak!
nekem kimaradtak nézett sport válaszomból a technikai sportok: formula jedno; rally; motorsport (hajrá Talma!) stb. (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 05. 09. szerda 14:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 09. szerda 14:12

nekem kimaradtak nézett sport válaszomból a technikai sportok: formula jedno; rally; motorsport (hajrá Talma!) stb. (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 05. 09. szerda 14:12), amit ide kattintva olvashatsz)

*ZZZZZZVÍÍÍÍÍÍRRRMMMMMM.....
ZZZZZZZZVÍÍÍÍÍRÜÜÜÜÜMMM.....
VRÁÁÁÁÁOOOOMMM-VROM-VROMMM...* ahogy wili írta...
(Hát Én ezt a sportot naggggyon ceressem!)
Anno zsenge koromban kéziztem, ping-pongoztam, meg vittek mindenféle úszóversenyekre, persze nincs egy nyamvadt díjjam sem...
Maradt szabadidős sportnak a kerékpár, az úszás, a tánc, és a séta...
Ejtőernyőzést kipróbálnám, de hát a létra első fokán tériszonyom van...
A síeléssel is úgy voltam h. túl csúszik, inkább szánkó...
Evezni meg evezzen a f... om, inkább megyek motoros csónakon
Lovon egyszer ültem úgy 2 másodpercig, amíg a másik felén földet nem értem...
ZZZZZZZZVÍÍÍÍÍRÜÜÜÜÜMMM.....
VRÁÁÁÁÁOOOOMMM-VROM-VROMMM...* ahogy wili írta...
(Hát Én ezt a sportot naggggyon ceressem!)
Anno zsenge koromban kéziztem, ping-pongoztam, meg vittek mindenféle úszóversenyekre, persze nincs egy nyamvadt díjjam sem...
Maradt szabadidős sportnak a kerékpár, az úszás, a tánc, és a séta...
Ejtőernyőzést kipróbálnám, de hát a létra első fokán tériszonyom van...
A síeléssel is úgy voltam h. túl csúszik, inkább szánkó...
Evezni meg evezzen a f... om, inkább megyek motoros csónakon

Lovon egyszer ültem úgy 2 másodpercig, amíg a másik felén földet nem értem...
hijába no az eszével nem tudott vóna győzni!
persze sztem itt is rengeteget száámít az inteligencia, mert az igazán inteligens közöttük nem így tesz! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 09. szerda 14:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 09. szerda 14:16
persze sztem itt is rengeteget száámít az inteligencia, mert az igazán inteligens közöttük nem így tesz! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 09. szerda 14:16), amit ide kattintva olvashatsz)

rég volt már, de volt egy srác...
Valami hülyeséggel kezdte, hogy idősebbb nőt akar, kb annyi lehetett mint én, vagy talán fiatalabb is. Persze megszólták, hogy van már 100 olyan topic, menjen oda... aztán kezdődött a flame-elés, és minden támadásra elmondta, hogy második lett világbajnokágon, meg hogy milyen erős és bárkit legyak...
Valami hülyeséggel kezdte, hogy idősebbb nőt akar, kb annyi lehetett mint én, vagy talán fiatalabb is. Persze megszólták, hogy van már 100 olyan topic, menjen oda... aztán kezdődött a flame-elés, és minden támadásra elmondta, hogy második lett világbajnokágon, meg hogy milyen erős és bárkit legyak...
összekevered a kettőt...
Vagy krokodilt
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 05. 09. szerda 14:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 09. szerda 14:13

Te Villonyos!
erről csak az jut eszembe: mily kajakos felsőtest!
ja és a karate Téged is agresszívvá tett!
komolyra fordítva: én nem emlékszem ki is volt a küzdősportos, de télleg lehet benne igazad!

komolyra fordítva: én nem emlékszem ki is volt a küzdősportos, de télleg lehet benne igazad!
rég volt már, de volt egy srác...
Valami hülyeséggel kezdte, hogy idősebbb nőt akar, kb annyi lehetett mint én, vagy talán fiatalabb is. Persze megszólták, hogy van már 100 olyan topic, menjen oda... aztán kezdődött a flame-elés, és minden támadásra elmondta, hogy második lett világbajnokágon, meg hogy milyen erős és bárkit legyak... (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 05. 09. szerda 14:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 09. szerda 14:13
Valami hülyeséggel kezdte, hogy idősebbb nőt akar, kb annyi lehetett mint én, vagy talán fiatalabb is. Persze megszólták, hogy van már 100 olyan topic, menjen oda... aztán kezdődött a flame-elés, és minden támadásra elmondta, hogy második lett világbajnokágon, meg hogy milyen erős és bárkit legyak... (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 05. 09. szerda 14:13), amit ide kattintva olvashatsz)

Te Villonyos!

Te Villonyos!
komolyra fordítva: én nem emlékszem ki is volt a küzdősportos, de télleg lehet benne igazad! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 09. szerda 01:47), amit ide kattintva olvashatsz)

komolyra fordítva: én nem emlékszem ki is volt a küzdősportos, de télleg lehet benne igazad! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 09. szerda 01:47), amit ide kattintva olvashatsz)