Itt nem szokás ám igérgetni. Itt a nők egyetlen szavára az összes pasi ugrik és teljesíti minden óhajunkat.
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 05. 12. szombat 22:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 12. szombat 22:02

Tsókolom a kezit!
Én nm emlékszem,hogy ígértem wóna wmit is!
Még,hogy hangemberek??!!

Még,hogy hangemberek??!!

Tsókolom a kezit!
Még,hogy hangemberek??!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 12. szombat 21:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 12. szombat 21:52

Még,hogy hangemberek??!!

Törölt felhasználó (21812)
Admin

Te Prune, ne számíts semmi jóra! Még a 30000-es hsz-hez sem küldött Willyn kívül senki képet. Ezek a pasik HANGEMBEREK!

Te Prune, ne számíts semmi jóra! Még a 30000-es hsz-hez sem küldött Willyn kívül senki képet. Ezek a pasik HANGEMBEREK!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 05. 12. szombat 21:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 12. szombat 21:09

nos...asszem belefoghatunk a business-be
szóval nappalis fiúknak felhívás: keressük az első magyar playgirl magazin lapszámába szánt fotókat...aki nem küld magáról valami finom kis képet, azt sajnos meg fogom büntetni

szóval nappalis fiúknak felhívás: keressük az első magyar playgirl magazin lapszámába szánt fotókat...aki nem küld magáról valami finom kis képet, azt sajnos meg fogom büntetni

Ez attól függ, mi lesz a büntetés!?
Naon kiwáncsi waok!
A kiabálásra sejtettem,hogy ez lesz a wálaszod!
A nappalizós fiúk + elkészítenék a nappalisgirl
szexmagazint?Spapi a főszerkesztő lenne!Hm?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 05. 12. szombat 21:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 12. szombat 21:09

Naon kiwáncsi waok!

A kiabálásra sejtettem,hogy ez lesz a wálaszod!
A nappalizós fiúk + elkészítenék a nappalisgirl
szexmagazint?Spapi a főszerkesztő lenne!Hm?

(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 12. szombat 10:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 12. szombat 10:12

Admin

Te, Prune, a Playgirlnek nincs még magyar kiadása? Megcsináljuk? Három törzsolvasója biztos lenne

dehogyisnem
van két irdatlan rossz pulyám...meg egy uram is...szinte egész nap kiabálok velük
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 05. 12. szombat 20:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 12. szombat 20:51

Szaréé, biztos nem!
Csak mert jól esett,azzé kajabáltam!
Nemtom?Lehet?
Magácska nm szokott kajabálni csakúgy?

Nemtom?Lehet?
Magácska nm szokott kajabálni csakúgy?
Arról nm is beszélwe,csak meghallotta wki a kajabálásom!
Szegény Sonkást nm hallotta senki mert csöndben
ücsörgött!!

Szegény Sonkást nm hallotta senki mert csöndben
ücsörgött!!

Szaréé, biztos nem!
Nemtom?Lehet?
Magácska nm szokott kajabálni csakúgy? (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 05. 12. szombat 20:42), amit ide kattintva olvashatsz)

Nemtom?Lehet?
Magácska nm szokott kajabálni csakúgy? (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 05. 12. szombat 20:42), amit ide kattintva olvashatsz)
mi a szarért kiabálsz??
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 05. 12. szombat 20:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 12. szombat 20:39

Höhö!
Itt tényleg nagy a csönd! Kajabálok 1et!
7-től edáig aludtam,ez jól esett...
Kajabálok még 1et!

Kajabálok még 1et!

Höhö!
Kajabálok még 1et!

Kajabálok még 1et!

jó napot itt ülök egy magamba sehol senki???

Halkan súgom!
+néztem az edzést,nagyon jó wolt bár nem a kedwencem a pilóta!Szerintem érdekes lesz a werseny....
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 05. 12. szombat 08:50), amit ide kattintva olvashatsz)

+néztem az edzést,nagyon jó wolt bár nem a kedwencem a pilóta!Szerintem érdekes lesz a werseny....

Huh!Ez nagyon tetszet!
Tanulság: A nők általában nem fejezik be amit elkezdenek!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 12. szombat 10:21), amit ide kattintva olvashatsz)

Tanulság: A nők általában nem fejezik be amit elkezdenek!

irj privit, kérlek. de magyarul.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 12. szombat 14:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 12. szombat 14:08

Törölt felhasználó (24620)

ahogy elnéztem az mp321.hu-t erre találták ki, de lehet, hogy egy ingyenes tárhelyet is érdemes lenne nyitni, ha nem riadsz vissza az FTP-zéstől (semmi különös nincs benne)
ahogy elnéztem az mp321.hu-t erre találták ki, de lehet, hogy egy ingyenes tárhelyet is érdemes lenne nyitni, ha nem riadsz vissza az FTP-zéstől (semmi különös nincs benne)
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 05. 12. szombat 13:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 12. szombat 13:56

willy, kedves. milyen oldalra lehet zenét feltölteni? osztanék meg veletek egy-két gyönyörűséget, de... oly tudatlan vagyok...
willy, kedves. milyen oldalra lehet zenét feltölteni? osztanék meg veletek egy-két gyönyörűséget, de... oly tudatlan vagyok...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 12. szombat 10:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Ezzel a kuty-muttyal viszont nem bírok betelni...

"Funny Boners"
Nem akarom tudni miért vicces... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 12. szombat 10:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 12. szombat 10:12
Nem akarom tudni miért vicces... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 12. szombat 10:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin

Te, Prune, a Playgirlnek nincs még magyar kiadása? Megcsináljuk? Három törzsolvasója biztos lenne