Gennyzsákszem nappalija (nyitott, bárki bejöhet)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

A nappali egy medvebőrről szól, ahol egyesek dugnak, egyesek beszélgetnek, egyesek sütit esznek, egyesek alkoholt isznak, egyesek elmesélik örömüket, egyesek elmondják bánatukat, egyesek kérdéseket tesznek fel, egyesek válaszolnak, és egyesek csak úgy véletlenül betévednek...és egyesek felfedezik életük leszbi oldalát :)

Az eddigi hozzászólások

... 2279 2280 2281 2282 2283 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#3144   2007. 05. 09. szerda 16:19
édespille édespille Admin
rá sem néznék... schmoll2 schmoll2 schmoll2 nem tudna nyalni... vigyor
(Ez egy válasz Sonkás üzenetére (2007. 05. 09. szerda 09:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 09. szerda 09:22
Mai kérdésem ,mit csinálnátok ha az őserdő közepen találkoznátok vele??

#3143   2007. 05. 09. szerda 16:16
X Törölt felhasználó (24620)
Szolfézs... bazzz...
kib_szott kettőskereszetk, és előjegyzésekmiatt, mennyit bőgtem... de rohadtul megutáltam...

A Néptánc is simán gyárt k_urvát a lányodból.
Énis azt hittem, hogy az valami magasztos, miegymás...
De nálunk a néptáncosokról olyan történeteket hallottam... bázzz
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 05. 09. szerda 15:43), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2007. 05. 09. szerda 15:43
most hallottam egy mesében...a polgármester beszédet tart: hölgyeim és uraim! azért vagyok itt, hogy beszédet mondjak, de maguk úgysem figyelnének és én sem tudok mondani semmit, ezért...
(valami ilyesmi volt)hát ez szerintem csúcs hehe hehe hehe

charlotte kérdésére a válasz saját magamra vonatkozóan:
hegedűlni én is nagyon szeretnék (nemcsak wilika)de sajna nem tudok...ha befejezem a sulit elmegyek kórusba énekelni smile
sportban az úszás
nyelvben az angol, mert az hasznosítható a legjobban...ha lenne időm, kedvem, energiám, akkor olaszul tanulnék (és továbbfejleszteném elfeledett orosz tudásomat, ahogyan surda is említette)

gyerekemre vonatkozóan:
nyelv angol, ismert okok miatt, aztán döntsön ő (németet tanul hehe )
sport: úszás kötelezően heti 2x évek óta, és kung fu-zik kisebb-nagyobb kihagyásokkal
zene: az istennek nem bírom rávenni, hogy tanuljon zenét a büdös kölke...és mindez a szolfézs miatt van
járt szolfézsra, de zavarta az órát, és ezért kiküldték...még a végén nekem kellett papírt írnom, hogy nem kell járnia...röhej

ha lányom lenne az úszást akkor is csináltatnám vele, viszont zene helyett járhatna néptáncra...nem ugra-bugra tingli-tangli műnő gyártó hip-hopra
#3142   2007. 05. 09. szerda 16:15
édespille édespille Admin
vigyor klasszak a színes csibék. smile remélem, surdi engem is invitál majd a felfújható kocsmájába. smile smile smile
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 05. 08. kedd 21:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 08. kedd 21:36

#3141   2007. 05. 09. szerda 16:05
simon01 simon01
Jujj, jujjjj, jól meg tetszett ijeszteni, akkor inkább küldök egy zenekart az éneklésed kiséretéhez! smile
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 05. 09. szerda 15:59), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2007. 05. 09. szerda 15:59
csak nehogy én húzzam el a nótádat smile úgy emlékszem van gyakorlatom a tiltásodban hehe
#3140   2007. 05. 09. szerda 16:00
simon01 simon01
A macska (a jó macska), meg már messziről megérzi a punci illatát... eplus2 és megy lefetyelni (mint a tejecskét).. crazya finom
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 05. 09. szerda 15:58), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2007. 05. 09. szerda 15:58
óvintézkedésként hoztam egy boszit...a boszik érzik a macskák nyelvét
ööö...izéééé...értik

#3139   2007. 05. 09. szerda 15:59
MmePrune MmePrune VIP Admin
csak nehogy én húzzam el a nótádat smile úgy emlékszem van gyakorlatom a tiltásodban hehe
(Ez egy válasz simon01 üzenetére (2007. 05. 09. szerda 15:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 09. szerda 15:52
elhúzhatom a nótádat...a fülecskédbe "zenélgetve"? eplus2
#3138   2007. 05. 09. szerda 15:58
óvintézkedésként hoztam egy boszit...a boszik érzik a macskák nyelvét
ööö...izéééé...értik

(Ez egy válasz simon01 üzenetére (2007. 05. 09. szerda 15:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 09. szerda 15:48
Jó napot Nappalisok!
Legyen szép délutánotok, és még aktívabban fórumozzatok, mert rátok küldök egy fekete macskát! wink nyes wave
#3137   2007. 05. 09. szerda 15:52
simon01 simon01
elhúzhatom a nótádat...a fülecskédbe "zenélgetve"? eplus2
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 05. 09. szerda 15:43), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2007. 05. 09. szerda 15:43
most hallottam egy mesében...a polgármester beszédet tart: hölgyeim és uraim! azért vagyok itt, hogy beszédet mondjak, de maguk úgysem figyelnének és én sem tudok mondani semmit, ezért...

hegedűlni én is nagyon szeretnék (nemcsak wilika)de sajna nem tudok...ha befejezem a sulit elmegyek kórusba énekelni smile
sportban az úszás
nyelvben az angol, mert az hasznosítható a legjobban...ha lenne időm, kedvem, energiám, akkor olaszul tanulnék (és továbbfejleszteném elfeledett orosz tudásomat, ahogyan surda is említette)

gyerekemre vonatkozóan:
sport: úszás kötelezően heti 2x évek óta, és kung fu-zik kisebb-nagyobb kihagyásokkal
zene: az istennek nem bírom rávenni, hogy tanuljon zenét a büdös kölke...és mindez a szolfézs miatt van
járt szolfézsra, de zavarta az órát, és ezért kiküldték...még a végén nekem kellett papírt írnom, hogy nem kell járnia...röhej

ha lányom lenne az úszást akkor is csináltatnám vele, viszont zene helyett járhatna néptáncra...nem ugra-bugra tingli-tangli műnő gyártó hip-hopra
#3136   2007. 05. 09. szerda 15:48
simon01 simon01
Jó napot Nappalisok!
Legyen szép délutánotok, és még aktívabban fórumozzatok, mert rátok küldök egy fekete macskát! wink nyes wave
#3135   2007. 05. 09. szerda 15:43

sportban az úszás

gyerekemre vonatkozóan:

#3134   2007. 05. 09. szerda 15:32
surdapapa surdapapa
Tokaji aszú sört! hehe

na jó mentem!

további jó szórakázást!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 09. szerda 14:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)
2007. 05. 09. szerda 14:40
Tokajban sör? O_O

Rafting... jah, de az má nagyon necces...
#3133   2007. 05. 09. szerda 14:59
eros007 eros007
Kerültem ilyen helyzetbe egy pár éve, egy barátnőmet a pasija verte át, az hogy konkrétan megcsalta-e az nem derült ki, de lényegében ott baszta át a fejét ahol csak tudta, de nagyon bátor volt a srác, a kocsiban mellettem ülve simán hazudta azt, hogy dolgozik és nem tudnak találkozni. Ezek mellette csajozgatott is, de szerintem azokból (ismerve a gyereket) nem volt semmi, csak olyan, de jó lenne…. pontig jutott el. Sokáig én sem mondtam el neki, nem szeretem kavarni a szart, aztán egyszer csak szakítottak. Kiborult a bili, elég sok mindent mesélt, pl. hogy 3 év együttlét után még mindig szűz (ekkor elbizonytalanodtam a srác heteroságát illetően, ma sem vagyok biztos benne, azóta nem kérdeztem rá a lánytól, hogy mi a helyzet, nem vagyok biztos benne, hogy elmondaná az igazat. Ez a szűz dolog is egy jó történet, majd egyszer leírom, charlotte tuti kíváncsi rá nyes ). Na szóval volt köztük ezek után kb. 3 hónap mosolyszünet aztán újra összejöttek, ennek már vagy 5 éve azóta is együtt vannak. Nem igazán értettem/értem a lányt, szép, intelligens, okos, miért nem keres olyat, aki nem nézi hülyének, nem tudom, hogy elmondta-e a srácnak amit neki elmondtam, de azért egy ideg kicsit hülyén éreztem magam.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 17. kedd 23:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812) Admin
2007. 04. 17. kedd 23:16
Huh, bealudtam a kisded altatásakor és olyan kómás vagyok, hogy alig bírtam átolvasni, mit írtatok össze.

Bár már elmondták ketten is előttem, de szeretném javasolni, hogy a jövőben mindenki legalább 3000 karakterre kibővítve részletezze egysorosait és akkor egyben pályamunkák is lesznek smile
Egy szó mint száz, ez tényleg nem cset, dumcsizásra ott a chat és a mes.

És beírok egy ELGONDOLKODTATÓ KÉRDÉST, hogy "értelmet adjak a topicnak" (by Wilika).

Amikor hosszú együttjárás után elhagytam az egyik pasimat, többen mondták, hogy jól tettem, mert az a pasi engem sokszor megcsalt. Azt is mondták, hogy ez köztudott dolog volt, mindenki tudott róla engem kivéve. Én meg nem értettem, hogy miért nem szóltak erről nekem akkor.

Voltatok már hasonló szituban? Úgy értem, hogy tudtátok valakiről, hogy megcsalják, de nem szóltatok neki. Vagy éppen ellenkezőleg, elmondtátok neki. És mi lett a végkifejlet?
És ha nem voltatok ilyen helyzetben, szólnátok a barátnőtöknek/barátotoknak, hogy mi zajlik a háta mögött? Mennyire kell biztosnak lennetek a dologban, hogy szóljatok? Ha saját szemetekkel látjátok vagy elég ha mindenki erről pletykál?
Ha nektek nyitja fel így a szemeteket ismerősötök, elhiszitek, amit mond és rögtön kirúgjátok a partnereteket vagy előbb megpróbáltok bizonyságot szerezni, rákérdeztek, nyomoztok?

Ha kiderül, hogy a párotok hűtlen volt, megbocsátjátok neki, ha
- csak csókolózott,
- lefeküdt ugyan valakivel, de nem szerelmes az illetőbe,
- részegen csinálta, stb.
Szóval vannak enyhítő körülmények? Mi az, amit már nem bocsátotok meg semmiképpen?

Jézusom, mennyi kérdés!
smile
#3132   2007. 05. 09. szerda 14:40
Tokajban sör? O_O

Rafting... jah, de az má nagyon necces...
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 05. 09. szerda 14:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 09. szerda 14:35
jó kis vizitúrára gondolsz?

jó is vót az a Tokaj-Tokaj állótúra! ghatod mennyi sör fogyott akkor! eplus2

a kajakkal lehet ám raftingolni is!
#3131   2007. 05. 09. szerda 14:40
Az igazság az, hogy a karatéban tetszett az a tanítás, hogy nem támadsz meg senkit, és nem kötsz bele senkibe, csak magadat védet, és ha kell, akkor másokat, hogy ne légy agresszív, őrizd meg hidegvéred.

Sokat segített nekem... meg másból is sokat tanultam az utóbbi fél évben...

Egyébként rémlik olyan, hogy én régen kiskoromban elkeveredtem valahogy, valami folytán, valailyen küzdősport edzésére, de csak a beültem a falon lógó matractartó-szíjba és elborzadva néztem, ahogy dobálják egymást.
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 05. 09. szerda 14:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 09. szerda 14:19
hijába no az eszével nem tudott vóna győzni!

de én a való életre gondoltam, h télleg lehet benne igazságod, h nemhogy levezetik az agressziójukat a küzdősportosok, hanem visszaélve vele kívánják megoldani a problémás dolgaikat.

persze sztem itt is rengeteget száámít az inteligencia, mert az igazán inteligens közöttük nem így tesz!
#3130   2007. 05. 09. szerda 14:35
surdapapa surdapapa
jó kis vizitúrára gondolsz?

jó is vót az a Tokaj-Tokaj állótúra! ghatod mennyi sör fogyott akkor! eplus2

a kajakkal lehet ám raftingolni is!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 09. szerda 14:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 09. szerda 14:19
összekevered a kettőt...
Az erdőben sétálgatni is szeretek, de nincsenek futólábaim, mert nem futok, hanem sétálgatok.
Kajakban is lehet menni mint a meszes, és szépen csordogálni a folyón fel-alá. (persze ott is kell húzni, csak más a cél)
Ugye a versenykajakban az ember csak húz mint az állat... ugyanaz az eset, mint a futás... fusson az akinek megy a busza. Itt is; száguldozzon kajakkal az, aki cápát lát a Dunában... nyes Vagy krokodilt nyes
#3129   2007. 05. 09. szerda 14:33
surdapapa surdapapa
na jó egy lovaglásra még megtanítalak! eplus2

nekem kimaradtak nézett sport válaszomból a technikai sportok: formula jedno; rally; motorsport (hajrá Talma!) stb.
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 05. 09. szerda 14:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 09. szerda 14:12
*ZZZZZZVÍÍÍÍÍÍRRRMMMMMM.....
ZZZZZZZZVÍÍÍÍÍRÜÜÜÜÜMMM.....
VRÁÁÁÁÁOOOOMMM-VROM-VROMMM...* ahogy wili írta...

(Hát Én ezt a sportot naggggyon ceressem!)

Anno zsenge koromban kéziztem, ping-pongoztam, meg vittek mindenféle úszóversenyekre, persze nincs egy nyamvadt díjjam sem...

Maradt szabadidős sportnak a kerékpár, az úszás, a tánc, és a séta...

Ejtőernyőzést kipróbálnám, de hát a létra első fokán tériszonyom van...
A síeléssel is úgy voltam h. túl csúszik, inkább szánkó...

Evezni meg evezzen a f... om, inkább megyek motoros csónakon wink

Lovon egyszer ültem úgy 2 másodpercig, amíg a másik felén földet nem értem...
#3128   2007. 05. 09. szerda 14:19
surdapapa surdapapa
hijába no az eszével nem tudott vóna győzni!

de én a való életre gondoltam, h télleg lehet benne igazságod, h nemhogy levezetik az agressziójukat a küzdősportosok, hanem visszaélve vele kívánják megoldani a problémás dolgaikat.

persze sztem itt is rengeteget száámít az inteligencia, mert az igazán inteligens közöttük nem így tesz!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 09. szerda 14:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 09. szerda 14:16
rég volt már, de volt egy srác...
Valami hülyeséggel kezdte, hogy idősebbb nőt akar, kb annyi lehetett mint én, vagy talán fiatalabb is. Persze megszólták, hogy van már 100 olyan topic, menjen oda... aztán kezdődött a flame-elés, és minden támadásra elmondta, hogy második lett világbajnokágon, meg hogy milyen erős és bárkit legyak...
#3127   2007. 05. 09. szerda 14:19
összekevered a kettőt...
Az erdőben sétálgatni is szeretek, de nincsenek futólábaim, mert nem futok, hanem sétálgatok.
Kajakban is lehet menni mint a meszes, és szépen csordogálni a folyón fel-alá. (persze ott is kell húzni, csak más a cél)
Ugye a versenykajakban az ember csak húz mint az állat... ugyanaz az eset, mint a futás... fusson az akinek megy a busza. Itt is; száguldozzon kajakkal az, aki cápát lát a Dunában... nyes Vagy krokodilt nyes
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 05. 09. szerda 14:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 09. szerda 14:13
Te Villonyos!

erről csak az jut eszembe: mily kajakos felsőtest!
ja és a karate Téged is agresszívvá tett! eplus2 eplus2 eplus2
komolyra fordítva: én nem emlékszem ki is volt a küzdősportos, de télleg lehet benne igazad!
#3126   2007. 05. 09. szerda 14:16
rég volt már, de volt egy srác...
Valami hülyeséggel kezdte, hogy idősebbb nőt akar, kb annyi lehetett mint én, vagy talán fiatalabb is. Persze megszólták, hogy van már 100 olyan topic, menjen oda... aztán kezdődött a flame-elés, és minden támadásra elmondta, hogy második lett világbajnokágon, meg hogy milyen erős és bárkit legyak...
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 05. 09. szerda 14:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 09. szerda 14:13
Te Villonyos!

komolyra fordítva: én nem emlékszem ki is volt a küzdősportos, de télleg lehet benne igazad!
#3125   2007. 05. 09. szerda 14:13
surdapapa surdapapa
Te Villonyos!

(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 09. szerda 01:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 09. szerda 01:47
náhhh, sz_r sz_r sz_r sz_r!!!!!
Maradok a CS2-nél... pedig a 3-a olyanokat tud... :( hüpp...

Mindenesetre a régivel is elszüttyögtem:
(kárdezték, hogy mi leszek, ha nagy leszek... mondom; "ployhisztor!" nyes )

Emmeg olyan Beeblebrox-os nyes

... 2279 2280 2281 2282 2283 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: GG-ufsz GG-ufsz
Nyitás ideje: 2007. 03. 30. péntek
Üzenetek: 48744db
Utolsó üzenet: tegnap 05:18

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!