balról jobbra:
Pille Charlotte Moncy és Szilva!
úgy 65-70 év múlva. (Ez egy válasz Sonkás üzenetére (2007. 05. 07. hétfő 09:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Pille Charlotte Moncy és Szilva!
úgy 65-70 év múlva. (Ez egy válasz Sonkás üzenetére (2007. 05. 07. hétfő 09:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Hi Kedves!
mi ez a nagy rohanás?
merre kószált Kend a 7végin? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 07. hétfő 09:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 07. hétfő 09:37
mi ez a nagy rohanás?
merre kószált Kend a 7végin? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 07. hétfő 09:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Admin

Jó reggelt! Egyelőre csak ennyi, mert mennem kell virágokat színezni

érdekesség:
az anyák-napját kitaláló amerikai nő a későbbiekben az ünnep elüzletiesedése miatt keresetet nyújtott be, h szüntessék meg az anyák-napját!
Kívánom mindannyiótoknak, hogy sokáig szívból mondják Nektek: "Édesanya/Édesanyám!"
És mindannyiótoknak (így utólag) kívánom, h első sorban a gyermekeitektől kapjátok tiszta szívből az anyáknapi ajándékot. Legyen az virág, bonbon, de leginkább egy saját kezűleg készített ajándék.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 05. 06. vasárnap 08:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 06. vasárnap 08:29
az anyák-napját kitaláló amerikai nő a későbbiekben az ünnep elüzletiesedése miatt keresetet nyújtott be, h szüntessék meg az anyák-napját!
Kívánom mindannyiótoknak, hogy sokáig szívból mondják Nektek: "Édesanya/Édesanyám!"
És mindannyiótoknak (így utólag) kívánom, h első sorban a gyermekeitektől kapjátok tiszta szívből az anyáknapi ajándékot. Legyen az virág, bonbon, de leginkább egy saját kezűleg készített ajándék.

jóregg
"Az anyák napja nemsokára fennállásának századik évfordulóját ünnepli, a jelenlegi ünneplés azonban kevés ponton találkozik az eredeti célkitűzéssel. Az Egyesült Államokban kialakult ünnep tulajdonképpen a polgárháborúban (1861-1865) szolgálatot teljesítő asszonyok tiszteletére jött létre.
Magyarországon először 1925-ben rendezték meg, a véletlen folytán március 8-án, a mai nőnapon. Érdekesség, hogy a két világháború között létezett a sokgyermekes anyák ünnepe is, amelyet augusztus 20-án tartottak.
Az anyák napja valódi globális ünnep, vagyis vallási felekezeteken, kulturális gyökereken túllépő szokás. Furcsasága, hogy számos volt kommunista országban ismeretlen, vagy csak a rendszerváltás után vert gyökeret, mint a Valentin-nap.
Anyák napja legelterjedtebb dátuma: május második vasárnapja
Magyar ünnepnap: május első vasárnapja "
utálom a csöpögős anyáknapi idézeteket
de ezeket most berakom
"Az Isten nem lehet ott mindenhol, ezért teremtette az anyát."
"A mennyország az anyák lábainál kezdődik."
nagyon jó dolog anyának lenni
amíg kicsik a gyerekek, és keveset tudnak, értenek a világból, addig varázslónak hiszik az anyát, mert nagy, és bölcs és mindent tud...tudja, ha a gyerek füllent, és persze ő meg nem érti, hogy honnan...ez kicsit olyan, mintha visszaélnénk a naivságukkal, de szerintem csak féltő gondoskodás, az életük szebbé tétele

"Az anyák napja nemsokára fennállásának századik évfordulóját ünnepli, a jelenlegi ünneplés azonban kevés ponton találkozik az eredeti célkitűzéssel. Az Egyesült Államokban kialakult ünnep tulajdonképpen a polgárháborúban (1861-1865) szolgálatot teljesítő asszonyok tiszteletére jött létre.
Magyarországon először 1925-ben rendezték meg, a véletlen folytán március 8-án, a mai nőnapon. Érdekesség, hogy a két világháború között létezett a sokgyermekes anyák ünnepe is, amelyet augusztus 20-án tartottak.
Az anyák napja valódi globális ünnep, vagyis vallási felekezeteken, kulturális gyökereken túllépő szokás. Furcsasága, hogy számos volt kommunista országban ismeretlen, vagy csak a rendszerváltás után vert gyökeret, mint a Valentin-nap.
Anyák napja legelterjedtebb dátuma: május második vasárnapja
Magyar ünnepnap: május első vasárnapja "
utálom a csöpögős anyáknapi idézeteket

de ezeket most berakom

"Az Isten nem lehet ott mindenhol, ezért teremtette az anyát."
"A mennyország az anyák lábainál kezdődik."
nagyon jó dolog anyának lenni

Gyönyörűek a kiscicák!
ajaj, és itt jönnek a komplexusok! lehet, azért néztek fiatalkának, mert nem vagyok eléggé bögyös. -azta rohadt! egy ilyen kérdésből hogyan jutottál erre a következtetésre?
sztem oly selymes a bőröd, h 16nak néztek!
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 05. 04. péntek 18:06), amit ide kattintva olvashatsz)

ajaj, és itt jönnek a komplexusok! lehet, azért néztek fiatalkának, mert nem vagyok eléggé bögyös. -azta rohadt! egy ilyen kérdésből hogyan jutottál erre a következtetésre?

sztem oly selymes a bőröd, h 16nak néztek!

Elég jol álcázák
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 07. hétfő 10:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 07. hétfő 10:00

Törölt felhasználó (24620)

Deeehooogy, ezek nem chatelnek, ezek CS-znek!

Deeehooogy, ezek nem chatelnek, ezek CS-znek!
(Ez egy válasz Sonkás üzenetére (2007. 05. 07. hétfő 09:52), amit ide kattintva olvashatsz)

Nem én lötem csak ide raktam be a neten találtam
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 05. 07. hétfő 09:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 07. hétfő 09:29

én kérek a belőle töltött füstöltkolbászból!
Gratula!
de én nem tudnám megtenni!

Gratula!

de én nem tudnám megtenni!
Még ilyen korba sem tudják abba hagyni a chatelést

Jó reggelt! Egyelőre csak ennyi, mert mennem kell virágokat színezni

én kérek a belőle töltött füstöltkolbászból!
Gratula!
de én nem tudnám megtenni! (Ez egy válasz Sonkás üzenetére (2007. 05. 07. hétfő 09:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 07. hétfő 09:27

Gratula!

de én nem tudnám megtenni! (Ez egy válasz Sonkás üzenetére (2007. 05. 07. hétfő 09:27), amit ide kattintva olvashatsz)

Eszt a vaddisznót lőtem hajnalba,kellene egy jó szakács ki elkésziti ebédre

Eszt a vaddisznót lőtem hajnalba,kellene egy jó szakács ki elkésziti ebédre

Jó reggelt!
Gyorsan megkapjátok az indító reggelit és már itt se nem vagyok
Gyorsan megkapjátok az indító reggelit és már itt se nem vagyok

ehh, azt a filmet, még mindig nem láttam... :(
majd egyszer. (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 05. 06. vasárnap 23:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 06. vasárnap 23:31
majd egyszer. (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 05. 06. vasárnap 23:31), amit ide kattintva olvashatsz)

"baszott egy körzet ez"
tudja valaki -erdomesteren kívül-, hogy honnan idéztem?

"baszott egy körzet ez"

Jó estét! Megjöttem.
Kóvályog a fejem a sok autózástól, úgyhogy nagyjából ennyi mára.
És még kérdésem sincs...
Jó éjt, szép álmokat!
Kóvályog a fejem a sok autózástól, úgyhogy nagyjából ennyi mára.
És még kérdésem sincs...

Jó éjt, szép álmokat!
Minden anyukának boldog anyák napját kivánok és sok sok örömet csemetéjükbe

van olyan is, hogy apák napja, ha jól emlékszem akkor június 3. vasárnapja, csak nálunk nem honosodott meg
egyébként magamra veszek minden jó kívánságot, és mindenkinek köszönöm
(Ez egy válasz simon01 üzenetére (2007. 05. 06. vasárnap 09:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 06. vasárnap 09:56

egyébként magamra veszek minden jó kívánságot, és mindenkinek köszönöm

(Ez egy válasz simon01 üzenetére (2007. 05. 06. vasárnap 09:56), amit ide kattintva olvashatsz)

Kis gyekek ki gond, nagyobb gyerek nagyobb gond.
Mindettől függetlenül minden tiszteletem azon Anyáknak, akik egy életen keresztül gondoskodnak a gyermekeikről, szeretik, gondozzák, óvják, taníttatják és jóban rosszban osztoznak örömükben és bánatukban a gyermekeikkel.
Azért soha ne feledkezzünk meg Anyák napján a hasonló tulajdonságokkal rendelkező Édesapákról sem!
Nagyon szép és örömteli napot kívánok a nappalis ANYÁKNAK!
Mindettől függetlenül minden tiszteletem azon Anyáknak, akik egy életen keresztül gondoskodnak a gyermekeikről, szeretik, gondozzák, óvják, taníttatják és jóban rosszban osztoznak örömükben és bánatukban a gyermekeikkel.
Azért soha ne feledkezzünk meg Anyák napján a hasonló tulajdonságokkal rendelkező Édesapákról sem!

Kis gyekek ki gond, nagyobb gyerek nagyobb gond.

Sok szeretettel az ÉDESANYÁKNAK!