Reggelt! Egész este az állaton agyaltam de mindig csak a Lúdas Matyi libája ugrott be!Minden hátsó gondolat nélkül!
Többször fel is riadtam így most nagyon morcos wagyok még a reggeli csoki puddingom se szabadította fel a boldogság hormonjaim....
Sziasztok,délelött még erre nézek!

jólvanna, csak a barnamaci szóról nekem az emésztésem jutott az eszembe...
nna, ki is megyek, mert már karcol
nna, ki is megyek, mert már karcol

barnamaci...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 03. csütörtök 22:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 03. csütörtök 22:22

Törölt felhasználó (21812)
Admin

Miért, nem ismersz más állatot, csak ezt a kettőt?
Azért kértem, hogy ezt a kettőt mellőzzük, mert egészen egyértelmű, hogy ebből a szempontból két elhatárolható tábort képviselünk és nem akartam újra végigolvasni a kutya-macska vitát...
Naaaaaaaaaaaa, válassz másik állatot! Egy barna maci?

Azért kértem, hogy ezt a kettőt mellőzzük, mert egészen egyértelmű, hogy ebből a szempontból két elhatárolható tábort képviselünk és nem akartam újra végigolvasni a kutya-macska vitát...

Én szeretnék, de sajnos csak speciális bababarát buliba tudok menni. Ha ilyen lesz, ott leszek (vagyis leszünk).
Miért, nem ismersz más állatot, csak ezt a kettőt?

ínhüvelygulladást ennyi klikkeléstől?
látszik, hogy nem egyedülálló vagy.
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 05. 03. csütörtök 15:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 03. csütörtök 15:17
látszik, hogy nem egyedülálló vagy.

És nincs hozzá olyan ikon mint a word-ben? Ínhüvely gyulladást kapok ennyi klikkelgetéstől....
Közben rájöttem.. ha felsőindexbe jelölöm a szignifikációt akkor a szórás meg zéróosztó lesz.. eh..

Közben rájöttem.. ha felsőindexbe jelölöm a szignifikációt akkor a szórás meg zéróosztó lesz.. eh..

Kenguru, mert két farka van?
csiga, mert lassan megy el és mindig csúszik? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 03. csütörtök 21:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 03. csütörtök 21:49

csiga, mert lassan megy el és mindig csúszik? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 03. csütörtök 21:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin

Na, egy újabb hülyeség:
Válasszunk TOTEMÁLLATOT a nappalinak. Ki milyen szent állatot nevezne ki és miért? (egyetlen kérésem van, macska vagy kutya ne legyen!)
Holnap délután elutazunk 3 napra, úgyhogy egy ideig nyugton lesztek a hülyeségeimtől. De aztán!!!
Válasszunk TOTEMÁLLATOT a nappalinak. Ki milyen szent állatot nevezne ki és miért? (egyetlen kérésem van, macska vagy kutya ne legyen!)

Holnap délután elutazunk 3 napra, úgyhogy egy ideig nyugton lesztek a hülyeségeimtől. De aztán!!!

Na, egy újabb hülyeség:

És a pasik hogy örülnének, ha másom is rád ragadna. Ehh, bocsánat
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 05. 03. csütörtök 21:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 03. csütörtök 21:33

basszus, charlotte, rámragadt a hehezésed!
túl sokat vagyunk együtt!

basszus, charlotte, rámragadt a hehezésed!
túl sokat vagyunk együtt!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 03. csütörtök 21:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 03. csütörtök 21:12

Admin

Hehe, most olvasom az angol nyelvű cikket. Pille, ezek a KIKÖTÖZÉST is művelték
Na, azért az érdekelne, hogy hogyan jött rá a faszi, hogy transzvesztiták is voltak köztük...

Na, azért az érdekelne, hogy hogyan jött rá a faszi, hogy transzvesztiták is voltak köztük...
hehe, tisztára bolond téma...
mindenesetre maradjunk annyiban, orgazmus volt, van és lesz. érjük ezt el akár hús-vér meredező himvesszővel, akár fröccsöntött segédeszközökkel.
még jó, hogy feltalálták a fröccsöntést, a szilikont ésatöbbit! gondoljátok el, pataksodrásban kéne formázni a rideg köveket!

még jó, hogy feltalálták a fröccsöntést, a szilikont ésatöbbit! gondoljátok el, pataksodrásban kéne formázni a rideg köveket!

Hehe, most olvasom az angol nyelvű cikket. Pille, ezek a KIKÖTÖZÉST is művelték
Na, azért az érdekelne, hogy hogyan jött rá a faszi, hogy transzvesztiták is voltak köztük... (Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 05. 03. csütörtök 20:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 03. csütörtök 20:43

Na, azért az érdekelne, hogy hogyan jött rá a faszi, hogy transzvesztiták is voltak köztük... (Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 05. 03. csütörtök 20:43), amit ide kattintva olvashatsz)

felmerül a kérdés: élvezték a szexet? vagy csupán fajfenntartás céljából közösültek? mert ha élvezték, dugdoshattak is akár csodásabbnál csodásabb pattintott bizgentyűket... ha nem élvezték, kizárt dolognak tartom a bizgentyűk dugdosását.
ezt a követ inkább a patak sodrása csiszolgatta ily nemes-fényesre... nem?

Az a huncut patak... ^_^
Persze hogy élvezték, hiszen már gondolkodtak mint mi.
Persze lehet, hogy ilyenkor még nem vált szét teljesen az ösztöntől, tehát ennek az érzésnek a keresés szolgálta a faj fennmaradását.
Egyébként... lehet, hogy ez a fogamzásgátlás első formája? Meglátták az összefüggést az unga-bunga, a rókázós ősasszony, valamint a kis idő elteltével kipattanó őskölyök között az összefüggést és úgy gondolták, hogy a kőtől talán nem esik teherbe?
Persze meglehet, hogy azután is teherbe esett a nő, ezért a követ szent tárgyként tisztelték.
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 05. 03. csütörtök 20:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 03. csütörtök 20:43
Persze hogy élvezték, hiszen már gondolkodtak mint mi.
Persze lehet, hogy ilyenkor még nem vált szét teljesen az ösztöntől, tehát ennek az érzésnek a keresés szolgálta a faj fennmaradását.
Egyébként... lehet, hogy ez a fogamzásgátlás első formája? Meglátták az összefüggést az unga-bunga, a rókázós ősasszony, valamint a kis idő elteltével kipattanó őskölyök között az összefüggést és úgy gondolták, hogy a kőtől talán nem esik teherbe?
Persze meglehet, hogy azután is teherbe esett a nő, ezért a követ szent tárgyként tisztelték.

felmerül a kérdés: élvezték a szexet? vagy csupán fajfenntartás céljából közösültek? mert ha élvezték, dugdoshattak is akár csodásabbnál csodásabb pattintott bizgentyűket... ha nem élvezték, kizárt dolognak tartom a bizgentyűk dugdosását.

(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 03. csütörtök 20:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 03. csütörtök 20:39

Törölt felhasználó (24620)

Hát itt lenne.

Bár magam sem hiszem, hogy arra használták. Bár, miért is ne? Lehet, hogy kíváncsiak voltak, meg volt valami gyermeteg igényük, hogy dugdossanak mindenfélét az asszonyba és még ezer ok kitalálható...

Bár magam sem hiszem, hogy arra használták. Bár, miért is ne? Lehet, hogy kíváncsiak voltak, meg volt valami gyermeteg igényük, hogy dugdossanak mindenfélét az asszonyba és még ezer ok kitalálható...
Hát itt lenne.

Bár magam sem hiszem, hogy arra használták. Bár, miért is ne? Lehet, hogy kíváncsiak voltak, meg volt valami gyermeteg igényük, hogy dugdossanak mindenfélét az asszonyba és még ezer ok kitalálható... (Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 05. 03. csütörtök 19:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 03. csütörtök 19:42

Bár magam sem hiszem, hogy arra használták. Bár, miért is ne? Lehet, hogy kíváncsiak voltak, meg volt valami gyermeteg igényük, hogy dugdossanak mindenfélét az asszonyba és még ezer ok kitalálható... (Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 05. 03. csütörtök 19:42), amit ide kattintva olvashatsz)

és milyen kőkorszaki kövületekkel bizonyitja feltételezését? gruppenszexre utaló csonthalmok? fallosz alakú pattintott kövecskék? marhaság!
biztos vagyok benne, az ősemberek ahányszor megpillantottak egy leesett bogyóért mélyre hajló ősnőci popót, már illesztették is be a szerszámot. no, nem a pattintottat!
biztos vagyok benne, az ősemberek ahányszor megpillantottak egy leesett bogyóért mélyre hajló ősnőci popót, már illesztették is be a szerszámot. no, nem a pattintottat!

nnah, barkácsoltam kicsit

A mellybimbóm, most sem látszik, bocs Prune...

A mellybimbóm, most sem látszik, bocs Prune...
és milyen kőkorszaki kövületekkel bizonyitja feltételezését? gruppenszexre utaló csonthalmok? fallosz alakú pattintott kövecskék? marhaság!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 03. csütörtök 14:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 03. csütörtök 14:40

Admin

Azt hittétek, hogy a swinger, a gruppen és a dildó mai találmány? Hát nem!
"A kőkorszaki ember izgalmas szexuális életet élt. Őseink nem csak a nagy fenekekre buktak, hanem a szvingerre, a csoport szexre, és a kőből készült szexjátékokra is. Ráadásul éltek közöttük transzvesztiták is. Timothy Taylor új tanulmányában eloszlatja azt a tévhitet, hogy a csak reprodukció céljából létesített kapcsolat lenne a legtermészetközelibb."
"A kőkorszaki ember izgalmas szexuális életet élt. Őseink nem csak a nagy fenekekre buktak, hanem a szvingerre, a csoport szexre, és a kőből készült szexjátékokra is. Ráadásul éltek közöttük transzvesztiták is. Timothy Taylor új tanulmányában eloszlatja azt a tévhitet, hogy a csak reprodukció céljából létesített kapcsolat lenne a legtermészetközelibb."
Te melyik vagy????
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 05. 03. csütörtök 15:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 03. csütörtök 15:42

azért hisztis, mert folyamatosan fél a lebukástól
ingerült, ideges, zaklatott, miközben hihetetlenül boldog
de ez pasira is igaz

azért hisztis, mert folyamatosan fél a lebukástól
ingerült, ideges, zaklatott, miközben hihetetlenül boldog
de ez pasira is igaz
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 03. csütörtök 15:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 03. csütörtök 15:04

Admin

Ez így nem logikus. Ha egy nőnek szeretője van, akkor elvileg mámoros szexuális életet él, a tiltott gyümölcs stb. effektus miatt. Tehát boldog és az arca is kisimult. Hogy lehetne hisztis?
Én pont egy ilyen munkás szálon kezdtzem a pálya futásom
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 03. csütörtök 08:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 03. csütörtök 08:44

Admin

Eszembe jutott egy elég depressziós kérdés, azt nem merem feltenni, mert így is elég támadást kapok a hülye kérdéseim miatt.
Viszont van egy kevésbé depressziós
Láttam valamelyik nap egy munkásszállás hirdetést, és arról eszembe jutott, hogy azért vannak olyan helyek, ahol nem szívesen laknék.
Mi volt a legmostohább körülmény, ahol valaha laknotok kellett?
Viszont van egy kevésbé depressziós

Láttam valamelyik nap egy munkásszállás hirdetést, és arról eszembe jutott, hogy azért vannak olyan helyek, ahol nem szívesen laknék.
Mi volt a legmostohább körülmény, ahol valaha laknotok kellett?