Ismerős...szintén..
No de minnyá jön a kari,pikkpakk itt lesz,lesz egy kis pihi.
Mit szeretnél kapni?

No de minnyá jön a kari,pikkpakk itt lesz,lesz egy kis pihi.
Mit szeretnél kapni?

Szia Mackó! Nem sok.. Meló, meló.. Idő semmire nincs
Pusszantás Vöri!!
De ezer éve nem láttalak..mizu?

De ezer éve nem láttalak..mizu?

Helló mindenkinek

Jó reggelt,nagy marha gratula Öcsy
Bárcsak én is ott tartanék már...

Bárcsak én is ott tartanék már...

Ja majdnem elfelejtettem, tegnap levizsgáztam
Mostantól van szabadszombatom újra!

Mostantól van szabadszombatom újra!
Jó reggelt! Kávé csipet fénnyel, íly sötét időkben.
Sokféleképpen megfogalmazható, de a lényeg, hogy ilyenkor a hosszú éjszakák és a rövid nappalok is hatással vannak ránk. A magunkal foglalkozás, év végi lerendezés ideje. Most még külső tényezők is durván meghazározzák lehetőségeinket.
Mondjuk egy kutya háznál igazi kincs manapság
Szép napot!
Sokféleképpen megfogalmazható, de a lényeg, hogy ilyenkor a hosszú éjszakák és a rövid nappalok is hatással vannak ránk. A magunkal foglalkozás, év végi lerendezés ideje. Most még külső tényezők is durván meghazározzák lehetőségeinket.
Mondjuk egy kutya háznál igazi kincs manapság

Szép napot!
Valahogy probalj meg másra koncentràlni, filmet nèzni, olvasni ,írjál valakinek ,csak ne fordulj magadba ...én is sokat filozok ,de nem szabad...
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 11. 16. hétfő 20:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 11. 16. hétfő 20:03
Törölt felhasználó (4389762)

Jo hozzaallas. Valahogy at kell veszelnunk. En neha tok depis vagyok. Nem tudom mi tor ram olyankor. Olyankor erotlennek erzem magam. Kutyu jol van?
Jo hozzaallas. Valahogy at kell veszelnunk. En neha tok depis vagyok. Nem tudom mi tor ram olyankor. Olyankor erotlennek erzem magam. Kutyu jol van?
(Ez egy válasz Deadpool42 üzenetére (2020. 11. 16. hétfő 17:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 11. 16. hétfő 17:33

Vagyogatok,de most ez a korlàtozás rendesen lekorlàtozott
se vendéglátás ,se edzés tartàs nincsen
De nem csüggedek legalább olvasok meg angolt tanulok

Vagyogatok,de most ez a korlàtozás rendesen lekorlàtozott
se vendéglátás ,se edzés tartàs nincsen
De nem csüggedek legalább olvasok meg angolt tanulok
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 11. 16. hétfő 17:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 11. 16. hétfő 17:24

Törölt felhasználó (4389762)

Szia Dead!
Hat hogy vagy ezekben a furcsa maszkos idokben?
Hat hogy vagy ezekben a furcsa maszkos idokben?
Szia Dead!
Hat hogy vagy ezekben a furcsa maszkos idokben? (Ez egy válasz Deadpool42 üzenetére (2020. 11. 16. hétfő 15:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Hat hogy vagy ezekben a furcsa maszkos idokben? (Ez egy válasz Deadpool42 üzenetére (2020. 11. 16. hétfő 15:05), amit ide kattintva olvashatsz)
De régen jártam erre gondoltam bekukkantok

Inkabb most palinkat kerek. Vegyigyumi...

Jo reggelt Fiuk!
Ezen a masik oldalon barangolva belefutottam jo par alletkerti lakoba. Ohh. Itt mar ismerem a bolondokat, ott uj bolondokra leltem....
Ezen a masik oldalon barangolva belefutottam jo par alletkerti lakoba. Ohh. Itt mar ismerem a bolondokat, ott uj bolondokra leltem....

Jó reggelt! Ez a hétvége elég visszavonulósra sikerült. Csak a kávéért jött mindenki biztos, ezért főztem frisset az új hét tiszteletére.
Szép napot!
Szép napot!
Nagyon máshol van mindenki...
Remélem nincs betegség senkinél.
Hoztam lázmérőt,biztos ami biztos
Remélem nincs betegség senkinél.
Hoztam lázmérőt,biztos ami biztos

Jó reggelt,jó reggelt
Éljenek a barátságok meg az extrák,az összebújás is
Egész kellemes a kislány a mai vidiben,még a mosolya is bejövős

Éljenek a barátságok meg az extrák,az összebújás is

Egész kellemes a kislány a mai vidiben,még a mosolya is bejövős

Jó reggelt! Készítettem egy barátkozós összebújós kávét.
After ezek szerint fordítva is működik, extrák barátsággal
Még korán van és sötét. Kéne világosodni. Mint a napi videó is mutatja
After ezek szerint fordítva is működik, extrák barátsággal

Még korán van és sötét. Kéne világosodni. Mint a napi videó is mutatja

Jo reggelt!
Akkor anyuval iszom majd, meg a legjobb baratnommel. Ferfit csak havert ismerek, akit sokra tartok. Erdekes, mert szexkapcsolatbol lett jo baratom. Megallapitottuk, hogy nem passzolunk, o erre en arra, de utana is sokat dumaltunk, igy lett baratsag...Kulonos az elet. Jo lenne marlatni vegre egy nekem valo jellemes, egyedulallo fickot, akivel a perverzioink is hasonloak.
Akkor anyuval iszom majd, meg a legjobb baratnommel. Ferfit csak havert ismerek, akit sokra tartok. Erdekes, mert szexkapcsolatbol lett jo baratom. Megallapitottuk, hogy nem passzolunk, o erre en arra, de utana is sokat dumaltunk, igy lett baratsag...Kulonos az elet. Jo lenne marlatni vegre egy nekem valo jellemes, egyedulallo fickot, akivel a perverzioink is hasonloak.