Nekem a hosszúhajú, fülbevalós rocker pasimat kifogásolta az anyukám ("de hiszen hosszabb a haja, mint a tiéééééééd!")
És még 7 évig nézhették, ahogy egyre hosszabb lett a haja és megjelentek rajta a tetoválások is...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 22. vasárnap 12:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 22. vasárnap 12:58
És még 7 évig nézhették, ahogy egyre hosszabb lett a haja és megjelentek rajta a tetoválások is...

Törölt felhasználó (21812)
Admin

Nektek volt már olyan, hogy a környezetetek (akár szülők, akár barátok) nagyon ellenzett egy kapcsolatot? Ha igen, mit kifogásoltak? És mi lett a dologból?

igen
a 21 évvel idősebb uramat kifogásolta az anyukám
és lett belőle 14 év együttélés, meg két gyerek
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 22. vasárnap 12:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 22. vasárnap 12:58

Admin

Nektek volt már olyan, hogy a környezetetek (akár szülők, akár barátok) nagyon ellenzett egy kapcsolatot? Ha igen, mit kifogásoltak? És mi lett a dologból?

...én most komolyan elgondolkodtam

Admin

És a jegylyukasztó helyén óvszerautomata

És a jegylyukasztó helyén óvszerautomata
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 22. vasárnap 12:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 22. vasárnap 12:45

a villamos alkalmas lenne búvóhelynek
minden kettes ülés egy-egy fülke lenne, valami sejtelmes, de mégiscsak takaró függönnyel elválasztva...így a hangok áthallatszanának, és ingerkeltőek lennének
a kocsi egyik végén lenne a bondage-os rész, ahol a kapaszkodókhoz lehetne kötözni a partnert
az ablakokon erotikus jelenetek képei lennének
csendes halk zene, kéjes sóhajok, nyögések, sikolyok...feromonos parfüm illata a levegőben

a villamos alkalmas lenne búvóhelynek
minden kettes ülés egy-egy fülke lenne, valami sejtelmes, de mégiscsak takaró függönnyel elválasztva...így a hangok áthallatszanának, és ingerkeltőek lennének
a kocsi egyik végén lenne a bondage-os rész, ahol a kapaszkodókhoz lehetne kötözni a partnert
az ablakokon erotikus jelenetek képei lennének
csendes halk zene, kéjes sóhajok, nyögések, sikolyok...feromonos parfüm illata a levegőben
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 22. vasárnap 08:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 22. vasárnap 08:06

"Imádják a magyarok a kiszuperált öreg villamosokat. Ezt bizonyítja, hogy az összes UV motor-, illetve pótkocsi elkelt két hét alatt a BKV április 18-ig tartó licitjén. A villamosok a Combinók forgalomba helyezése miatt váltak feleslegessé.
Magánszemélyek, civil szervezetek, alapítványok és kisebb cégek is tettek árajánlatot.Van, aki sörözőnek, van, aki nyugdíjasotthonnak szeretné berendezni. Van olyan vevő is, aki csak a kerti törpéjét cseréli ki a régóta vágyott "vilire"."

vehetnénk egy villamost a nappali mellé
ti mihez kezdenétek egy villamossal?
Magánszemélyek, civil szervezetek, alapítványok és kisebb cégek is tettek árajánlatot.Van, aki sörözőnek, van, aki nyugdíjasotthonnak szeretné berendezni. Van olyan vevő is, aki csak a kerti törpéjét cseréli ki a régóta vágyott "vilire"."

De még mennyire...
Bál... annyit ültem míg kihúzták a tombolát...
És ráadásul csak egy welcome italt öntöttem magamba...
Míg meztelenkedtem (lábilag)lenyúlták a topánkámat is...
Esküszöm sok buliban voltam életemben... De eddig ez viszi a pálmát.
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 22. vasárnap 12:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Bál... annyit ültem míg kihúzták a tombolát...
És ráadásul csak egy welcome italt öntöttem magamba...
Míg meztelenkedtem (lábilag)lenyúlták a topánkámat is...
Esküszöm sok buliban voltam életemben... De eddig ez viszi a pálmát.

pille pille pille pille...szebb a világ róóózsaszíínben ...
Te pille... annyit voltál emlegetve
Lányok... ha ott lettetek volna...
Simán kirúgtúk a ház oldalát...
Ha lesz nyomdafestéket eltűrő fotó majd mellékelek...

Admin

Tegnap elkezdett sorozatom mai része:
PÓZOK, amelyeket még nem próbáltam:

pille pille pille pille...szebb a világ róóózsaszíínben ...

Jó regg... Asszem visszabújok... És ma maradon leszek... nem tudnám a gázt nyomni

És még mondja valaki, hogy írásban nem lehet a hangsúlyokat érzékelni...
(Ez egy válasz eros007 üzenetére (2007. 04. 21. szombat 23:37), amit ide kattintva olvashatsz)

Erről a figuráról leírást kérnék, így név alapján nem tudom beazonosítani.
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 04. 22. vasárnap 01:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Jó reggelt.
Egy villamossal?
Átalakíttatnám űrhajószimulátornak
Jaj, egyszer ültem egy ilyen szimulátorban amerikában. Marhára élveztem, pedig már jócskán felnőtt voltam. Azt hittem nagyon gagyi lesz, ráz meg villognak majd a fények, de sokkal jobb volt
Egy villamossal?
Átalakíttatnám űrhajószimulátornak

Jaj, egyszer ültem egy ilyen szimulátorban amerikában. Marhára élveztem, pedig már jócskán felnőtt voltam. Azt hittem nagyon gagyi lesz, ráz meg villognak majd a fények, de sokkal jobb volt

"Imádják a magyarok a kiszuperált öreg villamosokat. Ezt bizonyítja, hogy az összes UV motor-, illetve pótkocsi elkelt két hét alatt a BKV április 18-ig tartó licitjén. A villamosok a Combinók forgalomba helyezése miatt váltak feleslegessé.

vehetnénk egy villamost a nappali mellé
ti mihez kezdenétek egy villamossal?

1937 Április 22. (70 éve történt)
Megszületett Neptun városában, New Jersey államban Jack Nicholson Oscar-díjjas amerikai színész. Ismertebb filmjei: Schmidt története - Golden-Globe díj (legjobb drámai színész 2003); Lesz ez még így se! - Oscar-díj (legjobb férfi főszereplő 1998); Egy becsületbeli ügy - Oscar-díj (legjobb mellékszereplő 1993); Batman; Az Eastwick-i boszorkányok; Becéző szavak - Oscar-díj (Legjobb férfi mellékszereplő 1984); Ragyogás; Száll a kakukk a fészkére - Oscar-díj (legjobb férfi főszereplő 1976),
Golden Globe díj (legjobb férfi alakítás 1976); Kínai negyed Golden Globe díj (legjobb férfi alakítás 1975); Szelíd motorosok.
nem túl szép pasi, de azért eléggé férfias
Megszületett Neptun városában, New Jersey államban Jack Nicholson Oscar-díjjas amerikai színész. Ismertebb filmjei: Schmidt története - Golden-Globe díj (legjobb drámai színész 2003); Lesz ez még így se! - Oscar-díj (legjobb férfi főszereplő 1998); Egy becsületbeli ügy - Oscar-díj (legjobb mellékszereplő 1993); Batman; Az Eastwick-i boszorkányok; Becéző szavak - Oscar-díj (Legjobb férfi mellékszereplő 1984); Ragyogás; Száll a kakukk a fészkére - Oscar-díj (legjobb férfi főszereplő 1976),
Golden Globe díj (legjobb férfi alakítás 1976); Kínai negyed Golden Globe díj (legjobb férfi alakítás 1975); Szelíd motorosok.
nem túl szép pasi, de azért eléggé férfias

Elmész? Óóra Inndul!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 21. szombat 23:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 21. szombat 23:01

Admin

Elmentem.... aludni.
Jó éjt!
Jó éjt!
És a csukjás figurát ismeritek?
Joccakát!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 21. szombat 22:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 21. szombat 22:51

Admin

Gondolom.... itt a "még"-en van a hangsúly
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 21. szombat 22:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 21. szombat 22:51

Admin

Elmentem.... aludni.
Jó éjt!
Jó éjt!