Jó reggelt! Már gyereknek sem nyertem sosem a csendkirályt, simán beszélek magamban és nem tudtok kizökkenteni
Stresszmentes káve, habjaiba TitokCsajszi sziluett, hogy enyhítsük ezt a képtelen helyzetet
Szép napot
Stresszmentes káve, habjaiba TitokCsajszi sziluett, hogy enyhítsük ezt a képtelen helyzetet
Szép napot
Jó reggelt,szép napot srácok! Az idő jó,kár,hogy dolgozni kell. Lennének egyéb ötleteim is! Főleg ahogy a kávéban nézegetem ezt a szexi sziluettet! Öcsyke,te mennyi mindenhez értesz!
Jó reggelt!! :( vége a hétvégének...ma már melo 1000-el :( kv jól esett estére készitek be frisset..
Jó reggelt! Ma is felkelt a nap és szerencsére én is. Ha már így alakult intéztem friss kávét. Szép női idomokat a csajszik hozzák
Jó estét... reggelre a kv bekészítve.. sajnos ilyenkor napközben sem látok szép női idomokat a qva eső miatt :( igy éjjel viszont csodásképeket láthatok itt
Hátizsák a vállra, kávé frissítve, irány a csúcs
Sziasztok! Egy szurkolói kávét bedobok,öcsyke. Nézz a lábad elé is,ne mindíg csak a szép tájak,dombok kössék le a figyelmed! Én ma laza sportnapot tartok,mert holnap viszont meló. Szép napot!
Szép estét Mindenkinek! Végre péntek és végre hétvége...holna lehet meglátgatom a forró köveket... de bizonytalan vagyok..... nagyon... kv frissitve ... Csajok merre csavarogtok ??
Sziasztok! Csak bekukkra van időm,rohanok is tovább! Nagyon jó hétvégét kívánok,és persze szép időt!
Kissé zsúfoltak a napjaim,de nemsokára itt a várva várt szabi.
Ha huzamosabb időre eltünök akkor az munka sajnos,illetve nem sajnos,mert jó hogy van!
Jeges kávé,forró kávé,limonádé,jég és fagyi bekészítve,mindenki szolgálja ki magát nyugodtan,minden mi szem-szájnak ingere!
Puszka
Kissé zsúfoltak a napjaim,de nemsokára itt a várva várt szabi.
Ha huzamosabb időre eltünök akkor az munka sajnos,illetve nem sajnos,mert jó hogy van!
Jeges kávé,forró kávé,limonádé,jég és fagyi bekészítve,mindenki szolgálja ki magát nyugodtan,minden mi szem-szájnak ingere!Puszka
csak bekukk én is
kv frissitve
Titkos csaj ennyi fínomsággal készültél.... egy fotó egyszerübb lenne
( csak a szem ingerlésére gomdolok
) Kellemes estét mindenkinek.....
kv frissitve
Titkos csaj ennyi fínomsággal készültél.... egy fotó egyszerübb lenne
( csak a szem ingerlésére gomdolok
) Kellemes estét mindenkinek.....
Jó reggelt! Kellemesen fárasztó hétvége volt, megérdemeljük a hétfőt
Ha igaz akkor nem fogunk fázni a héten, de így van ez rendjén. Én mondjuk tegnap hógolyóztam a Dachstein-en
TitkosCsajszi csak tedd a dolgodat, legyenek a hétköznapok is szépek ne csak a szabi utáni sóvárgás. Merre mentek, ha nem titkos?
Ha tényleg jóidő lesz akkor a héten mocival járok dolgozni, a cuccokat meg hozza a kolléga
Szép napot
Ha igaz akkor nem fogunk fázni a héten, de így van ez rendjén. Én mondjuk tegnap hógolyóztam a Dachstein-en
TitkosCsajszi csak tedd a dolgodat, legyenek a hétköznapok is szépek ne csak a szabi utáni sóvárgás. Merre mentek, ha nem titkos?
Ha tényleg jóidő lesz akkor a héten mocival járok dolgozni, a cuccokat meg hozza a kolléga
Szép napot
Jó reggelt!! Qva hétfő elmarad ma is
kv frissitve
kv frissitve
Hali, kis változás. Ma hazafelé elborultam. Én jól. De a motor már nem olyan áramvonalas mint reggel. Lesz egy kis műanyag hegesztés
Így holnap kocsizom én is
Bakker,öcsyke! Ha a bőrcuccodat akartad antikolni,akkor azt kevésbé veszélyesen is lehet ám! Örülök,hogy nincs bajod. A mocit sajnálom,most biztos nem annyira szép. Easy Rider,öcsyke!
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2024. 06. 17. hétfő 19:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 17. hétfő 19:12
Hali, kis változás. Ma hazafelé elborultam. Én jól. De a motor már nem olyan áramvonalas mint reggel. Lesz egy kis műanyag hegesztés
Akkor EasyRider kávét mindenkinek! Itt a nyár, most kell izzadni és miniruhás csajszikat csodálni, ne lazsáljatok!
Szép napot
Szép napot
Öcsyke mi történt ?? gyorsabb voltál mimt amilyen hosszú volt a fékút ?? Friiskv bekészítve..... 31 fok nem is meleg....
Limonádé jegelve....
Limonádé jegelve....
huha de gyorsan elment ez a nap is... Találkoztam magammal a nappaliban.....kv ujra töltve.... (a sört meg ittam )
miniruhás csajszikról jut eszembe a minap egy ruhaüzletben/piacon elkapott mondás "olyan anyag jó ami nem hagy izzadsáfoltot..." Asszem aktuális.
Jó reggelt! Ne lazsáljatok, ha hosszú napot akartok ma itt a lehetőség
És ne reménykedjetek, az éjszaka nagyon rövid, úgyhogy azt is okosan kihasználni ám
Géza miket gondolsz, semmi száguldozás, meg fékút, elég egy enyhe szlalom a kavicsos aszfalton
A műanyag meg nem szereti ha ráteszem a 200kg-ot
Seráfütty, ahogy a művelt medve mondaná, a sör legyen hideg, a babám meg tüzes
Szép napot, a strandolók gondoljanak ránk
És ne reménykedjetek, az éjszaka nagyon rövid, úgyhogy azt is okosan kihasználni ám
Géza miket gondolsz, semmi száguldozás, meg fékút, elég egy enyhe szlalom a kavicsos aszfalton
A műanyag meg nem szereti ha ráteszem a 200kg-ot
Seráfütty, ahogy a művelt medve mondaná, a sör legyen hideg, a babám meg tüzes
Szép napot, a strandolók gondoljanak ránk
hétvége a aNyakamon
végre Öcsyke akkora kanyarokban vigyázz jobban a vasra
meg magadra is!!!csajoknak pá!!! pasiknak : az erő legyen veletek ! a csajotok meg vellem....
bár ez most ebben a 32 fokban húzos lenne
kv sör fröccs limonádé bekészítve kellemes hétvégét mindenkinek !!!

GG-ufsz

reakcio
Tawny Roberts