Teringettét...majd lesz másik biztosan,attól még lehet szupi 7 végéd..
Jó'van,másik mese is jó lesz,csak ne legyen benne Hétszünyű Kapanyányi Monyók,mert attól félek

Jó'van,másik mese is jó lesz,csak ne legyen benne Hétszünyű Kapanyányi Monyók,mert attól félek

A tutibuli ugrott....
Lefújták. A naponta változó szabályozás éppen elérte a rendezvényt... :(
Majd mesélek mást
Nektek és Mindenkinek szuper hétvégét! (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 10. 22. csütörtök 15:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 10. 22. csütörtök 15:07
Lefújták. A naponta változó szabályozás éppen elérte a rendezvényt... :(
Majd mesélek mást

Nektek és Mindenkinek szuper hétvégét! (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 10. 22. csütörtök 15:07), amit ide kattintva olvashatsz)

Szia Katja
Biztosan mindenki készül a hosszúhétvégére lélekben
Én kávézni azért beugrom mindig
Nekem is jó hétvége ígérkezik,Nektek is csuda jó bulit,és remek hétvégét
Majd mesélj

Szia Katja
Majd mesélj

Halihó
Szétszaladt a ménes?
Már nem is főzök kávét, hagyok Mimozát behűtve
Készüljetek a hosszú hétvégére
After, neked szuper randit! ♥︎
Maci, köszi ♥︎
Szétszaladt a ménes?
Már nem is főzök kávét, hagyok Mimozát behűtve

Készüljetek a hosszú hétvégére

After, neked szuper randit! ♥︎
Maci, köszi ♥︎
Szia KedvesKatja
Naggyon boldog ezüstöst
Pezsgőbontóstüzijátékosszmájli,csokor virággal.Az ünneplős készletbe tálaltam a kávét

Naggyon boldog ezüstöst

Pezsgőbontóstüzijátékosszmájli,csokor virággal.Az ünneplős készletbe tálaltam a kávét

Pálinkás jóreggelt/napot
Ma ezüst napra ébredtünk, ünnep van ♥︎♥︎
Asszem, hiszek a házasságban

Ma ezüst napra ébredtünk, ünnep van ♥︎♥︎
Asszem, hiszek a házasságban

Jó reggelt és egyebek

Nah..bekukucska,okosítóban szenvedtem,meg a sensei is,hogy tudományt verjen a fejembe
Hát ez jól hangzik After!
Megértem hogy izgulsz,de szerintem nem kell,biztosan bejössz majd neki,jófej,csinos csajszi vagy,kellemes társaság,és még sorolhatnám
Ő is levágja majd ezeket
Hmm..erotikus fantázia is..
Nagggyon szorítok!
Akkor ha jól értem,izgi hétvégéd lesz

Hát ez jól hangzik After!

Megértem hogy izgulsz,de szerintem nem kell,biztosan bejössz majd neki,jófej,csinos csajszi vagy,kellemes társaság,és még sorolhatnám

Hmm..erotikus fantázia is..

Akkor ha jól értem,izgi hétvégéd lesz

Hat. Nem akarom elkiabalni, de egy igazan erdekes es izgalmas ffi keresett meg nemregiben. Beszelgetunk es hamarosan talalkozunk is. Mar nagyon varom. Bizakodo vagyok, ha a kemia is mukodni fog, akkor akar hosszabb tavon is jol kijohetunk majd. Remelem tetszem majd neki....Izgulok. O nagyon tetszik nekem. A hangja szinte bizsergeti a fulem mindig. Mar erotikus fantazialasaim is voltak rola. Nagyon megmozgatja a kepzeletem.
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 10. 20. kedd 14:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 10. 20. kedd 14:41

Khm..szoktam...
Irda szabira ment sajna,KedvesKatja ha jól rémlik most hétvégét említett 2 napos bulira, remélem hogy remekül sikerül nekik
Neked lesz hétvégi program?
Én még nem tudom

Irda szabira ment sajna,KedvesKatja ha jól rémlik most hétvégét említett 2 napos bulira, remélem hogy remekül sikerül nekik

Én még nem tudom

Khm..szoktam...
Én még nem tudom

Én még nem tudom

Koszi, hogy gondoltal ram.
A csajok eltuntek. Biztos a furdoszobaban szepitkeznek.
Vajon Katjaek huncutkodtak a hetvegen? (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 10. 20. kedd 13:05), amit ide kattintva olvashatsz)

A csajok eltuntek. Biztos a furdoszobaban szepitkeznek.
Vajon Katjaek huncutkodtak a hetvegen? (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 10. 20. kedd 13:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia csajszi
Tess:#melóbanszusszkávé

Tess:#melóbanszusszkávé

Sziasztok nappalisok!

Szeva Géza!!!
Ez különleges nap

Ez különleges nap

Sziasztok!!
Beköszönős üdv

Jó reggelt! Jól belehúztatok a hétbe, azért levegőt vegyetek! És kávét! Persze tudom én, hogy rövidebb a hét, de nem kell megszakadni

Jó reggelit!
Már szürcsölöm is. Kösziiiii
Már szürcsölöm is. Kösziiiii

Jó regget! Jó kis bundáskenyeres vasárnap után kicsit erősseb kávét kíván a szervezetem így hétfő reggel. A jobb oldali csészékben is ilyen extra pillatámasztó van