jó reggelt, sok himes tojást a fiúknak, sok locsolót a lányoknak.
itt volt már a gombászós barátom... sehol sem kapott bűzös orosz kölnit!
életem első húsvétja, mikor nem bűzölgök!
itt volt már a gombászós barátom... sehol sem kapott bűzös orosz kölnit!

nem is mondtam tegnap, hogy vettem surda városában 3 erotikus könyvet
a minden 399 ft-könyvesstandon...majd bemásolok belőle egy-két gondolatot

jóregg
láttátok már az új szavazást? a helyszínekre vonatkozóan...én a pajtát jelöltem be
nekem nagyon bejön a frissen vágott fű, meg a széna illata, és az se baj, ha egészséges ló, vagy tehén szaggal párosul...tiszta istálló illatra gondolok, nem trágyaszagra
fehér madeirás vászoninges fejőlány, meg a lovászfiú
szerintem roppant erotikus...a szoknya felhajtva, a frissen fejt meleg tej habosan csorog a lány combjai között...

láttátok már az új szavazást? a helyszínekre vonatkozóan...én a pajtát jelöltem be

beférek melléd?
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 09. hétfő 00:38), amit ide kattintva olvashatsz)

na, én magamra húztam a magamra húznivalót. szép álmokat!
gyerekek! felmentem a csetre, s összetalálkoztam zsüllel! de nem az a zsül volt, ki kardját a nappaliban villogtatta... hogy van ez?
node mindegy is!
reggel lehet, hogy sokáig alszom... kikészitem most a himes tojásokat, aki meglocsolja alvó pille talpát, tudjon választani.
ciasztok!
node mindegy is!
reggel lehet, hogy sokáig alszom... kikészitem most a himes tojásokat, aki meglocsolja alvó pille talpát, tudjon választani.

Jó éjt, lányok-fiúk!
ezt a háesz-módositást szüntetni kéne! az előbb katicika még nem ezt irta...
kezeid kötve...
nincs több felkiáltójel!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 08. vasárnap 23:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 08. vasárnap 23:34

Törölt felhasználó (69371)

(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 08. vasárnap 23:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 08. vasárnap 23:33

megvan, megvan hp!
én a hülye picsa röviditésére használom, ezért nem esett le elsőre.
egyébként engem is irritál a sok felkiáltójel! vagy direkt használtad hp-val szemben?
egyébként engem is irritál a sok felkiáltójel! vagy direkt használtad hp-val szemben?
megöntöznék egy-két lyukat! de szerintem családom nő nemüit megöntözöm egy kis rózsavízzel!
na gúd nájt emberek! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 08. vasárnap 23:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 08. vasárnap 23:30
na gúd nájt emberek! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 08. vasárnap 23:30), amit ide kattintva olvashatsz)

mi van kicsi fiú? pihizni akarsz?
na jól van, csak tréfálkoztam
mész holnap locsolni?

megvan, megvan hp!
egyébként engem is irritál a sok felkiáltójel! vagy direkt használtad hp-val szemben? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 08. vasárnap 23:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 08. vasárnap 23:31
egyébként engem is irritál a sok felkiáltójel! vagy direkt használtad hp-val szemben? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 08. vasárnap 23:31), amit ide kattintva olvashatsz)

tudod homepictures volt mindig kiakadva, ezek miatt: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
de már nincs így felesleges használnom őket!
nem azért nem használom, csak vicceltem. valóban elfelejtettem! óhh, hogy a kiskutya cafrangos picsáját!
nem azért nem használom, csak vicceltem. valóban elfelejtettem! óhh, hogy a kiskutya cafrangos picsáját!
Úgy értette, hogy fölösleges, ha nincs kit hergelni vele
)) hp=homepictures...
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 08. vasárnap 23:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 08. vasárnap 23:29

eztet én most nem értem... :( vagy túl késő van, vagy túl sok volt a pohár sör...

tudod homepictures volt mindig kiakadva, ezek miatt: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nem azért nem használom, csak vicceltem. valóban elfelejtettem! óhh, hogy a kiskutya cafrangos picsáját! (Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 08. vasárnap 23:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 08. vasárnap 23:29
nem azért nem használom, csak vicceltem. valóban elfelejtettem! óhh, hogy a kiskutya cafrangos picsáját! (Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 08. vasárnap 23:29), amit ide kattintva olvashatsz)

eztet én most nem értem... :( vagy túl késő van, vagy túl sok volt a pohár sör...

mi van kicsi fiú? pihizni akarsz?
na jól van, csak tréfálkoztam
mész holnap locsolni?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 08. vasárnap 23:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 08. vasárnap 23:27

most már nincs itt hp, így felesleges
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 08. vasárnap 23:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 08. vasárnap 23:27

te tükör nélkül lettél megkukkolva minap.
a parfümöt elolvastad? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 08. vasárnap 23:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 08. vasárnap 23:22

a parfümöt elolvastad? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 08. vasárnap 23:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)

Vigyázz: még lekaparja a tükör hátfestékét, oszt meg leszel k....kukkolva!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 08. vasárnap 23:26), amit ide kattintva olvashatsz)

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 08. vasárnap 23:26), amit ide kattintva olvashatsz)
lemaradt a felkiáltójel
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 08. vasárnap 23:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 08. vasárnap 23:18

vagyok, magányosan, de lassan elandalgok dögleni

Vigyázz: még lekaparja a tükör hátfestékét, oszt meg leszel k....kukkolva!
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 08. vasárnap 23:11), amit ide kattintva olvashatsz)