Szép napot mindenkinek! Akkor most nem vagy humoros kedvedben? Sajnálom a picit,és mielőbbi gyógyulást kívánok neki. Az én fiamnak is megfázásos hasmenése van,de ő már 10éves,és ilyenkor már máskép veszi az ember. Akit be akartam mutatni,elhalasztom,majd egy alkalmasabb időben.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 05. csütörtök 08:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 05. csütörtök 08:33
Törölt felhasználó (21812)

Jó reggelt.
Tegnap csomó embernek elújságoltam, hogy a lányom hónapok óta nem volt beteg, erre éjjel belázasodott. Hiába kopogtam le...
Tegnap csomó embernek elújságoltam, hogy a lányom hónapok óta nem volt beteg, erre éjjel belázasodott. Hiába kopogtam le...
Jó reggelt.
Te moncy!
kerese4m az offban a hszed, mert télleg kíváncsi lettem volna a véleményedre, erre semmi ...
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 04. 05. csütörtök 07:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 05. csütörtök 07:39
kerese4m az offban a hszed, mert télleg kíváncsi lettem volna a véleményedre, erre semmi ...

Jó reggelt jó reggelt!
Nincs reggeli... elaludtam...
Má megint... mi a csudáért lettem 7alvó

Szép jó reggelt mindenkinek!

teee!
hát belepirulna! (Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 04. szerda 16:26), amit ide kattintva olvashatsz)
hát belepirulna! (Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 04. szerda 16:26), amit ide kattintva olvashatsz)
akkor figyelj segítek:
jövő csütörtökön fogunk találkozni és tudod, h akkor meg fog történni a dolog. és akkor mostantól számolhatsz visszafelé!
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 04. szerda 15:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 04. szerda 15:18
jövő csütörtökön fogunk találkozni és tudod, h akkor meg fog történni a dolog. és akkor mostantól számolhatsz visszafelé!

visszafelé? hm... a visszafelé számolást nem tudom elképzelni...

Jó reggelt jó reggelt!

Ez virág? Én eddig írtottam... azt hittem gaz
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 04. szerda 16:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 04. szerda 16:34

balkáni medveköröm
pár napja tudtam meg a kertemben viruló növényke nevét. cééép?

balkáni medveköröm

köszönöm Pillém,valóban jók!!!
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 04. szerda 21:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 04. szerda 21:50

már sikerült kijavitsam, de azért köcce a fáradozást. tetszett? hm?
hoztam másikat, el ne aludjatok!

ez ma nem az én napom... talán majd holnap
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 04. szerda 21:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 04. szerda 21:50

zenét hoztam elalvás előtt... dresden dollsZENE
the dresden dolls - half jack
parám, hallgassa, kedves!

Hiányoltad, hogy nem válaszoltam a locsolóversedre. De hát erre nem is kell válaszolni, ez olyan evidens.
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 04. 03. kedd 14:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 03. kedd 14:39

Zölderdőbe jártam
Egy nagy tisztást láttam.
Szeretkeznek Ők ott egy nagyot
Meg is locsolja ott Surdi Charlottot
Egy nagy tisztást láttam.
Szeretkeznek Ők ott egy nagyot
Meg is locsolja ott Surdi Charlottot
1964 Április 4. (43 éve történt)
Dorogon megnyílt az ország első önkiszolgáló ABC-áruháza.
Dorogon megnyílt az ország első önkiszolgáló ABC-áruháza.

No, ma sem alszik a kisded. Úgyhogy csak annyi időre tudok ideülni, amíg legújabb ötletemet megosztom veletek.
JÁTSSZUNK ILLUSZTRÁTORT!
Íme egy idézet a Cseresznyéskertből. Mindenki szúrjon be egy-két képet, amivel ezt a szövegrészt illusztrálná. Remélem ti is jó ötletnek tartjátok. Nekem tetszik
"Hallgatom szavaid, simogatnak, álmaim mögé bújnak, érzem rezgéseid... és szinte észrevétlen ébred testünk... az esőtől ruhánk ránktapad, gőzölög bőrünk melegétől minden perc... halkan súgod fülembe vágyad, hogy kívánsz, itt és most akarsz... szád izzó vasként fonódik feltárulkozó nyakamra... láthatatlan bélyegével pecsételve. Szavaid már elvarázsoltak, megsimogattak, életre hívták szunnyadó vágyam..., s most ajkaid érintése felszította a bennem nyugvó parazsat. Lassan lángolni kezd mindenem... kezem arcodhoz érintem, simogatom, lágyan cirógatom. Arcom hajad borzolja, ujjaimmal táncolnak a szálak. Szád finoman mozdul, siklik pontról, pontra.. új és egyre újabb meglepetést okozva bőrömnek. Nyelved segíti kalandozását, vállaimon csúszik érzékiséged. Halkan nyögöm a semmibe, kívánlak... míg csókolsz, kezed tétován útnak indul... kutatva hajlataim, lágyan furakszik átnedvesedett blúzom alá. Az esőtől tapad minden, selymes ujjaid sziluettje kitekint az anyagon át... bőröd melege felitatja nedvességem, siklik minden mozdulat."
JÁTSSZUNK ILLUSZTRÁTORT!
Íme egy idézet a Cseresznyéskertből. Mindenki szúrjon be egy-két képet, amivel ezt a szövegrészt illusztrálná. Remélem ti is jó ötletnek tartjátok. Nekem tetszik

"Hallgatom szavaid, simogatnak, álmaim mögé bújnak, érzem rezgéseid... és szinte észrevétlen ébred testünk... az esőtől ruhánk ránktapad, gőzölög bőrünk melegétől minden perc... halkan súgod fülembe vágyad, hogy kívánsz, itt és most akarsz... szád izzó vasként fonódik feltárulkozó nyakamra... láthatatlan bélyegével pecsételve. Szavaid már elvarázsoltak, megsimogattak, életre hívták szunnyadó vágyam..., s most ajkaid érintése felszította a bennem nyugvó parazsat. Lassan lángolni kezd mindenem... kezem arcodhoz érintem, simogatom, lágyan cirógatom. Arcom hajad borzolja, ujjaimmal táncolnak a szálak. Szád finoman mozdul, siklik pontról, pontra.. új és egyre újabb meglepetést okozva bőrömnek. Nyelved segíti kalandozását, vállaimon csúszik érzékiséged. Halkan nyögöm a semmibe, kívánlak... míg csókolsz, kezed tétován útnak indul... kutatva hajlataim, lágyan furakszik átnedvesedett blúzom alá. Az esőtől tapad minden, selymes ujjaid sziluettje kitekint az anyagon át... bőröd melege felitatja nedvességem, siklik minden mozdulat."
A tabu az nem azért tabu, mert nem beszélek róla?
A sexben, mint beszédtéma nem nagyon akad, de az élet egyéb területein az ért van, pl. nem szívesen beszélek a gyengeségeimről, bizonyos félelmekről, meg még néhány dologról, ami már tényleg igazán tabu.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 04. szerda 08:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 04. szerda 08:44

A sexben, mint beszédtéma nem nagyon akad, de az élet egyéb területein az ért van, pl. nem szívesen beszélek a gyengeségeimről, bizonyos félelmekről, meg még néhány dologról, ami már tényleg igazán tabu.

(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 04. szerda 08:44), amit ide kattintva olvashatsz)

Erről egy újabb kérdés jutott eszembe. Nektek mi tabu? Mi az a téma, amiről soha nem beszéltek? Akármilyen jellegű, nem csak szex...

Valahogy én sem gondoltam, hogy ezt meg kell osszam velük, de azt hiszem elég egyértelmű volt számukra az időpont.
Elmentünk a leányzóval kettesben egy hétvégére a nyaralónkba. Neki nem én voltam az első, ami talán még jobb is volt így, egy kicsit könnyített a helyzeten, ... azt hiszem .... így kevésbé izgultam.
Úgyhogy végül is tudták is meg nem is
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 03. kedd 22:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 03. kedd 22:56
Elmentünk a leányzóval kettesben egy hétvégére a nyaralónkba. Neki nem én voltam az első, ami talán még jobb is volt így, egy kicsit könnyített a helyzeten, ... azt hiszem .... így kevésbé izgultam.
Úgyhogy végül is tudták is meg nem is

Újabb kérdés jutott eszembe. Ezúttal szexszel kapcsolatos:
Nektek tudtak a szüleitek a szüzességetek elvesztésének idejéről, körülményeiről, a cinkostárs személyéről?
Nektek tudtak a szüleitek a szüzességetek elvesztésének idejéről, körülményeiről, a cinkostárs személyéről?

balkáni medveköröm

aztán mi festene pirosra? (ki ne mondd!)
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2007. 04. 04. szerda 15:35), amit ide kattintva olvashatsz)

Mennem kell. Mindenkinek szép estét.
Sziasztok
Sziasztok