Szia Katja!
Próbáltam belinkelni bye alex emlékszem rád zenéjét, de béna vagyok hozzá. Most nagy kedvencem ez a szám.
Én már pihenek épp és hallgatom az új favorit zenéim.... (Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2020. 10. 14. szerda 16:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 10. 14. szerda 16:49
Próbáltam belinkelni bye alex emlékszem rád zenéjét, de béna vagyok hozzá. Most nagy kedvencem ez a szám.
Én már pihenek épp és hallgatom az új favorit zenéim.... (Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2020. 10. 14. szerda 16:49), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok ♡♡
Látom a kávéról lemaradtam. De sebaj, a kandallóban lobog a tűz, a medvebőrt kiporszívóztam, és hagytam nektek behűtött Mimoza Koktélt
Dobjuk fel ezt a fáradt szerdát
Tetasi, ha erre jársz, küldj egy felvidítós zenét Afternek! ♡
Látom a kávéról lemaradtam. De sebaj, a kandallóban lobog a tűz, a medvebőrt kiporszívóztam, és hagytam nektek behűtött Mimoza Koktélt

Sziasztok ♡♡

Igen,amúgy tényleg bírom a mézet és édesszájú is vagyok
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 10. 14. szerda 11:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 10. 14. szerda 11:41

Törölt felhasználó (4389762)

Szuper. Akkor már készítem is. Teszek bele neked mézet is. Azt szeretik a Mackók.

Hát én kedvelem a "tökös" férfiakat, csak igen kevesen vannak szerintem. Pedig hosszú távon ők az izgalmasak, szexik szerintem.
(Ez egy válasz kodji_reg üzenetére (2020. 10. 14. szerda 12:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 10. 14. szerda 12:16

Sok pasi megijed egy karakán erős, karizmatikus Nőtöl.... Egy igazi pasi csak ilyet akar meghódítani !

Sok pasi megijed egy karakán erős, karizmatikus Nőtöl.... Egy igazi pasi csak ilyet akar meghódítani !
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 10. 09. péntek 17:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 10. 09. péntek 17:57

Csak a türelmem fogy... de nem szeretnék hasonulni a dilisekhez. Én ilyen-olyan okból, de valós élmények megélésére jöttem az oldalra. De tényleg kezd elmenni a kedvem az egésztől. Ennyi hazudozást és lekezelést még életemben nem tapasztaltam eddig. A vicc az, hogy a valós életben azok, akik itt arcoskodnak, azok hozzám sem mernének szólni valszeg....

Szuper. Akkor már készítem is. Teszek bele neked mézet is. Azt szeretik a Mackók.
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 10. 14. szerda 11:23), amit ide kattintva olvashatsz)

Szia csajszi
Én bekukucska,és elfogadom

Én bekukucska,és elfogadom

Sziasztok!
Senki a nappaliban? Akkor kv-t ne is főzzek?
Senki a nappaliban? Akkor kv-t ne is főzzek?

Bekukucska meg jobb napot.
Jó kirándulást Irda,de azért nem ám strandszezonig kirándulsz
Jó kirándulást Irda,de azért nem ám strandszezonig kirándulsz

Mondjuk a pocsolyába lépkedős kirándulásra épp alkalmas az idő is

Jó kirándulást!
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 10. 13. kedd 07:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 10. 13. kedd 07:04

Törölt felhasználó (4382602)

Jó reggelt. Ma én is szabit veszek ki innen. Kiderült a varázserdőben nem lehet csak úgy picit sétálni, úgyhogy elmegyek egy nagyobb kirándulásra. Mégis csak az megbánható az életben amit kihagysz, úgyhogy még ha sok is a pocsolya csak érdemes dúdolva ugrándozva haladni, mint szoknyát féltve lábujjhegyen... Ha nagyon elázik a szoknya és saras lesz a cipő majd leveszem
De jövő nyáron majd azért talizzunk a strandon

Jó reggelt. Ma én is szabit veszek ki innen. Kiderült a varázserdőben nem lehet csak úgy picit sétálni, úgyhogy elmegyek egy nagyobb kirándulásra. Mégis csak az megbánható az életben amit kihagysz, úgyhogy még ha sok is a pocsolya csak érdemes dúdolva ugrándozva haladni, mint szoknyát féltve lábujjhegyen... Ha nagyon elázik a szoknya és saras lesz a cipő majd leveszem
De jövő nyáron majd azért talizzunk a strandon

Az igaz! Neki húzott szeme van,neked meg kellemes,sejtelmes és huncut kékes...
Plusz egyéb külömbségek is,és sokkal nőiesebb is vagy
Mondjuk engem mellbedobással simán meg tudnál fektetni
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 10. 12. hétfő 17:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 10. 12. hétfő 17:25

Plusz egyéb külömbségek is,és sokkal nőiesebb is vagy

Mondjuk engem mellbedobással simán meg tudnál fektetni

Nem vagyok én Jet Li.
))

Nem vagyok én Jet Li.
))
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 10. 12. hétfő 16:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 10. 12. hétfő 16:22

Akkor osztogass nyaklevest vagy seggberúgást ha a kosár elfogy..

Akkor osztogass nyaklevest vagy seggberúgást ha a kosár elfogy..

Hát. Lassan elfogynak a kosaraim. Most rossz szériában vagyok szerintem. Majd változik ez is. Az életben egy fix dolog van, az pedig a változás.
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 10. 12. hétfő 11:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 10. 12. hétfő 11:46

Puszpusz csajszi
Ezek szerint valaki kosarat kapott,te meg hideget-meleget kb..
Lehet hogy csak az időjárás+sf hétfő viseli meg a fickókat mint engem..

Puszpusz csajszi

A férfi igazi jelleme megmutatkozik, amikor elutasítod.

Jó reggelt!
Igazi seggfejhétfő..esik,fúj,hideg van,f.sz kivan stb..
Inkább lennék szabin én is

Igazi seggfejhétfő..esik,fúj,hideg van,f.sz kivan stb..

Inkább lennék szabin én is

Jó reggelit!
Ez egy szép esős nap....egy ismerősöm most biztosan szabin van, mert olyankor folyton esik.
Ez egy szép esős nap....egy ismerősöm most biztosan szabin van, mert olyankor folyton esik.