Nyugi Crazy, bazi hosszú a nap, egy csomó mindenre lesz időd! Csak pihenni nem
Én délelőtt motoroztam, délután már volt egy kis nyuszózás is.
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2025. 06. 21. szombat 07:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 21. szombat 07:43

Remek reggelt!
A hétvégi kávénak még az íze is jobb
Ma több minden is tervben van,de ahogy ébredtem úgy érzem hogy szelektálás lesz belőlük...
A hétvégi kávénak még az íze is jobb

Ma több minden is tervben van,de ahogy ébredtem úgy érzem hogy szelektálás lesz belőlük...

Jó reggelt! Vidám vasárnapra ébredtünk. Minden adott egy jó kávézáshoz. Másra is remek az idő, legyetek kreatívak

Jobb reggelt Mindenkinek
délutáni kv bekészítve !!legyetek résen ha tudtok fiuk !

Napot!
Mindenre azért nem jutott idő és kedv tegnap,inkább főleg a kellemesekre koncentráltam,de semmi gond,ami elmaradt,megvárt ma,szerencsére
Mindenre azért nem jutott idő és kedv tegnap,inkább főleg a kellemesekre koncentráltam,de semmi gond,ami elmaradt,megvárt ma,szerencsére

Nem ám elsumákolni a hétfőt! Ki a hétfőt nem becsüli, a keddet nem érdemli
Vidám hétfőt a kávé mellé

Vidám hétfőt a kávé mellé

qva hétfő ... :( letudva :9 kv frissítve....
Kellemes jónapot!
A fűtést a héten én állom
Boldog kávét mindenkinek!
A fűtést a héten én állom

Boldog kávét mindenkinek!

Crazy haver ne játszál a termosztáttal, nem őszinte a mosolyom. Szerintem Kutyu töke is vizipólózik és ez neki hidd el nem jó
Én ma egy lefóliázott 2 négyzetméteren kályháztam, vagy sétáltam a második és a parkoló közt. Szóval szeretjük a nyarat, de így kicsit odatosz.
Jöhet a jeges kávé

Én ma egy lefóliázott 2 négyzetméteren kályháztam, vagy sétáltam a második és a parkoló közt. Szóval szeretjük a nyarat, de így kicsit odatosz.
Jöhet a jeges kávé

Jó reggelt, vidám szerdát hirdetek

Boldog felezős napot!

Határeset, nekem holnap lesz péntek

Folyadékpótlás!!! naggyon fontos ebben a hőségben!!! Limonádét készítettem... a jég gépet javittatni kéne.... kv frissítve !! Még mindig péntek van számomra

Kellemes jó reggelt,hoztam napfényt meg hétvégét,meg kávét is. Mi kellhet még?

Szép estét...... Kv frisssitve
Kellemes ez a hétvége....

Opsz de hamar hétfő lett
Qva hétfő letudva... kv frissítve

Vidám hétfő. Aki nyaral használja ki, értük szenvedünk és viseljük méltósággal a meleget.
Bár én hétvégén leléptem, illetve fel. 2700m-en nincs ilyen meleg, sétáltam havon is
Vidám hetet
Bár én hétvégén leléptem, illetve fel. 2700m-en nincs ilyen meleg, sétáltam havon is

Vidám hetet

Jó napot! Eemélem ól vagytok és nem sült oda senki sehova
Kv ,limonádé bekészítve!!