Crazy örömmel hallom Te is csatlakoztál az : Idén már nem csinálok semmit csoporthoz
KV frissítve...
KV frissítve...
Jó estét! Ha kávét nem is, de egy üveg Tokajit bedobok a közösbe a jó pihenős hangulathoz
HM Boldogat Mindenkinek !!!!Igaz jézus nem volt koraszülött
de most van időm benézni ide !Reggelre a kv bekészítve!!!
de most van időm benézni ide !Reggelre a kv bekészítve!!!
Jó reggelt, kávé elfogyasztva! Mindenki elbújt a karácsony elől a takarója alá? Én kis családommal megültem a napfordulót a hétvégén, így mostanra egy kellemes pihenős hangulat a meghatározó. Túl a szokásos pergős december első felén ez így jól is esik. Megyek is és beülök a 38 fokos vízbe nézni ahogy kivilágosodik az ég alja.
Jó készülődést és meghitt pillanatokat kívánok nektek szeretteitek körében
Jó készülődést és meghitt pillanatokat kívánok nektek szeretteitek körében
Persze egy jó kávéra a vendégeim vagytok!
Sziasztok!
Kicsit belemerültem az ünnepi készülődésbe
Boldog Karácsonyt! A fa alatt pedig mindenki találja azt,amire vágyik
Kicsit belemerültem az ünnepi készülődésbe
Boldog Karácsonyt! A fa alatt pedig mindenki találja azt,amire vágyik
Napot! Ma végre reánk veti éltető sugarait
Megérdemel egy kávét a pillanat. Ki tart velünk? Csajszik? megkaptátok amit szerettetek-vágytatok?
Megérdemel egy kávét a pillanat. Ki tart velünk? Csajszik? megkaptátok amit szerettetek-vágytatok?
Jó reggelt! Még kitart a leltározás és a süti készlet? Lesz buli szilveszterkor?
Kávé készletek kitartanak év végéig
Kávé készletek kitartanak év végéig
Tartom a frontot, őrzöm a kávé készletet
Ja, telepítettem egy jakuzzit a nappali teraszára, ott ücsörgök reggelente
Beköszön!
Buli csak kettesben lesz asszonykával.Jacuzzi?
Remek ötlet volt!
Buli csak kettesben lesz asszonykával.Jacuzzi?
Remek ötlet volt!
Jó reggelt! Lassan ideje lerakni a a 2025-ös év terheit, tudomásul venni, hogy sok minden nem úgy sikerült, mint ahogy azt elképzeltük. De megéltük és tanultunk belőle/legalábbis azt reméljük/. Kaptunk lehetőséget, hogy jövőre jobban és szebben éljünk és legyünk jó hatással a világra.
Én például szívesen csevegnék itt kötöttségek nélkül hölgyekkel, kicsit kacérkodni velük, udvarolgatni... Csak úgy a móka kedvéért. Talán ennyi belefér, sokoknak nem adatik meg, hogy annyit és úgy szexeljenek amennyit szeretnének.
Na jól belemerültem, megyek beülök a jakuzziba, ott megtaláltok.
Kávé frissen pörkölve várja a beteljesülését
Én például szívesen csevegnék itt kötöttségek nélkül hölgyekkel, kicsit kacérkodni velük, udvarolgatni... Csak úgy a móka kedvéért. Talán ennyi belefér, sokoknak nem adatik meg, hogy annyit és úgy szexeljenek amennyit szeretnének.
Na jól belemerültem, megyek beülök a jakuzziba, ott megtaláltok.
Kávé frissen pörkölve várja a beteljesülését
Jó reggelt! Káve a mai naphoz?
Beköszönős!
Hát...minnyá jövőre van,25-ben sem minden úgy ment,valóban,ahogy terveztük,gondoltuk,no de hát nem történthet minden a terv szerint mindig...amíg csak 1-1 terv nem úgy valósul meg a sokból,addig talán nincs gáz
Én is mókázgatnék meg kacérkodnék,kötöttségek nélkül itt csajszikkal,mint régen,talán majd egyszer,mivel egyszer már volt ilyen,miért ne lehetne megint?
Raktam pezsgőt a kávéfőző mellé holnapra
Hát...minnyá jövőre van,25-ben sem minden úgy ment,valóban,ahogy terveztük,gondoltuk,no de hát nem történthet minden a terv szerint mindig...amíg csak 1-1 terv nem úgy valósul meg a sokból,addig talán nincs gáz
Én is mókázgatnék meg kacérkodnék,kötöttségek nélkül itt csajszikkal,mint régen,talán majd egyszer,mivel egyszer már volt ilyen,miért ne lehetne megint?
Raktam pezsgőt a kávéfőző mellé holnapra
Jó estét
Nekem szerencsére egy eszméletlen 3masban lesz részem hamarosan...Ágy Kispárna Nagypárna.. .. igaz asszem a szilveszteri bál elmarad :( lázzal fettrengek... igy nem az igazi
MIndenkinek Boldogat 26-ban!!!!Ha nem is lesz annyi szex amennyit szeretnénk hozzuk ki belőle a MAXIMUMOT! Kv reggelre bekészítve a tea elfogyott ( meg ittam
)
Nekem szerencsére egy eszméletlen 3masban lesz részem hamarosan...Ágy Kispárna Nagypárna.. .. igaz asszem a szilveszteri bál elmarad :( lázzal fettrengek... igy nem az igazi
MIndenkinek Boldogat 26-ban!!!!Ha nem is lesz annyi szex amennyit szeretnénk hozzuk ki belőle a MAXIMUMOT! Kv reggelre bekészítve a tea elfogyott ( meg ittam
)
Jó reggelt! Remek hangulatot jósolnak estére, ma van a Pápa névnapja is!
Géza elővettem a széfből egy kis hagymateát. Anno 26 éve főzte nekem a kedvesem, mert lebetegedtem. Nagyon finom
én azóta nem merek beteg lenni
Ha gondolod és komolyan tenni akarsz ellene élj vele, de nem mondhatod, hogy nem szóltam
Géza elővettem a széfből egy kis hagymateát. Anno 26 éve főzte nekem a kedvesem, mert lebetegedtem. Nagyon finom
én azóta nem merek beteg lenni
Ha gondolod és komolyan tenni akarsz ellene élj vele, de nem mondhatod, hogy nem szóltam
Még az idén bekukucska még
A hagymateát én is alkalmazom,ha rámjön a rontás,nálam hatásosabb bármilyen gyógyszernél.No igaz,van nála finomabb ital is a világon
Hűtsétek a pezsgőt,minnyá jövőre van
A hagymateát én is alkalmazom,ha rámjön a rontás,nálam hatásosabb bármilyen gyógyszernél.No igaz,van nála finomabb ital is a világon
Hűtsétek a pezsgőt,minnyá jövőre van
Sziasztok srácok! Mindannyiotoknak Boldog Új Évet!!

GG-ufsz