Fejezzétek be a mondatokat!
1) A jó szex...
2) A jó szerető...
3) A jó randevú...
4) A jó erotikus film...
5) Az a jó a fórumozásban, hogy...
1) A jó szex...
2) A jó szerető...
3) A jó randevú...
4) A jó erotikus film...

1) A jó szex megnyugtat,
2) A jó szerető egy főnyeremény
3) A jó randevú, nem randizom
4) A jó erotikus film bevezetés
5) Az a jó a fórumozásban, hogy barátokra találunk
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 31. csütörtök 19:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 31. csütörtök 19:56
2) A jó szerető egy főnyeremény
3) A jó randevú, nem randizom
4) A jó erotikus film bevezetés
5) Az a jó a fórumozásban, hogy barátokra találunk
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 31. csütörtök 19:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Admin

1) A jó szex...
2) A jó szerető...
3) A jó randevú...
4) A jó erotikus film...
1) A jó szex...
2) A jó szerető...
3) A jó randevú...
4) A jó erotikus film...

én folyamatosan plátói szerelemben senyvedek. nem tehetek róla, mazo-hajlam biztos...
képzeljétek, a hétvégén bográcsozni fogunk egy barátnál, s ott lesz a legeslegelső plátói szerelmem is! ott volt az első duran koncerten, s a koncert után hozott nekem duran-plakátot! még mindig fenn van a padláson, úgy vigyázok rá!
emlékszem, úccerettem, de úccerettem! még cukrászdába is meghivott, együtt ettünk képviselőfánkot, oly romantikus volt, jaj!
aztán felszedte az osztálytársnőmet!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 31. csütörtök 19:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 31. csütörtök 19:54
képzeljétek, a hétvégén bográcsozni fogunk egy barátnál, s ott lesz a legeslegelső plátói szerelmem is! ott volt az első duran koncerten, s a koncert után hozott nekem duran-plakátot! még mindig fenn van a padláson, úgy vigyázok rá!
emlékszem, úccerettem, de úccerettem! még cukrászdába is meghivott, együtt ettünk képviselőfánkot, oly romantikus volt, jaj!

aztán felszedte az osztálytársnőmet!

Admin

Kérdés: kinek volt már része plátói szerelemben? Illetve kinek mi jut eszébe a plátói szerelem kifejezésről?

Mindenki képzelje el, hogy van munkahelye. Tegyük fel, hogy az ellenkező nemű főnök a tudtotokra adja, hogy ha szexeltek vele, előléptetés vár rátok komoly fizetésemeléssel. Arról is biztosít titeket, hogy soha nem tudódik ki a románc, hiszen az neki az állásába kerülne.
És tegyük fel, hogy szexuálisan vonzónak tartjátok, sőőőőt fantáziáltatok már arról, hogy lefekszetek vele.
Belementek? Miért? Miért nem?
És tegyük fel, hogy szexuálisan vonzónak tartjátok, sőőőőt fantáziáltatok már arról, hogy lefekszetek vele.

ne is mondd! teljesen kétségbe vagyok esve, mert már csak kb. egy decicske van az isteni fenségességes saját szilvapálinkánkból... (amit prune is magozott, de nem ivott belőle...) s hol van még az ősz???
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 05. 31. csütörtök 19:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Nmrég kaptam igazi körte pálinkát de még nm wolt alkalom rá,hogy iszogassam...
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 05. 31. csütörtök 20:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 31. csütörtök 20:03

ne is mondd! teljesen kétségbe vagyok esve, mert már csak kb. egy decicske van az isteni fenségességes saját szilvapálinkánkból... (amit prune is magozott, de nem ivott belőle...) s hol van még az ősz???
1, A jó szex...utána a lebegés!
2, A jó szerető...nm hiányzik!
3,A jó randewú...wigyorgás órákig!
4, A jó erotikus film...előjáték!
5, Az a jó a fórumozásban,hogy barátokra találsz,emberkéket ismersz meg,newethetsz,moroghatsz,hülyéskedsz! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 31. csütörtök 19:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2, A jó szerető...nm hiányzik!
3,A jó randewú...wigyorgás órákig!
4, A jó erotikus film...előjáték!
5, Az a jó a fórumozásban,hogy barátokra találsz,emberkéket ismersz meg,newethetsz,moroghatsz,hülyéskedsz! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 31. csütörtök 19:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin

1) A jó szex...
2) A jó szerető...
3) A jó randevú...
4) A jó erotikus film...
1) A jó szex...
2) A jó szerető...
3) A jó randevú...
4) A jó erotikus film...

HU, Lyányok! Nagyon jók a kérdések!
Régen az elegancia, ma már a kényelem számít, utcai öltözéknek általában a jól bevált farmer, poló, edzőcipő jön számításba. A páleszből én is kaphatok? A tököt sem vetem meg, persze ha jó kapros.
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 05. 31. csütörtök 19:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 31. csütörtök 19:26
Régen az elegancia, ma már a kényelem számít, utcai öltözéknek általában a jól bevált farmer, poló, edzőcipő jön számításba. A páleszből én is kaphatok? A tököt sem vetem meg, persze ha jó kapros.

Na ha most nincs charlotte felteszem a nap kérdését..
Bár lehet már volt...
Kinek mi a kedvenc ruhadarabja, persze napi utcai viselhetőségre gondolok...
Bár lehet már volt...
Kinek mi a kedvenc ruhadarabja, persze napi utcai viselhetőségre gondolok...

Plátói szerelem!
Szécsi Pál óvódás koromban, de sajnos elment közülünk.(Nagyon szomorú szmájli) (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 31. csütörtök 19:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 31. csütörtök 19:54
Szécsi Pál óvódás koromban, de sajnos elment közülünk.(Nagyon szomorú szmájli) (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 31. csütörtök 19:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin

Kérdés: kinek volt már része plátói szerelemben? Illetve kinek mi jut eszébe a plátói szerelem kifejezésről?

Szerintem a páleszből nm kapunk mert mióta +pengettem Hippnek,eltűnt mint gólya ... a ködben!
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 05. 31. csütörtök 20:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 31. csütörtök 20:20

(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 05. 31. csütörtök 20:20), amit ide kattintva olvashatsz)

HU, Lyányok! Nagyon jók a kérdések!

Ne aggódjatok, még itt vagyok, ezek smileyek már ittak a cseresznyéből, dúl a banzáj:
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 05. 31. csütörtök 20:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 31. csütörtök 20:24

Szerintem a páleszből nm kapunk mert mióta +pengettem Hippnek,eltűnt mint gólya ... a ködben!

biztos épp kortyolgatja a galádja!
ámbár... fél órája még itt volt...
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 05. 31. csütörtök 20:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 31. csütörtök 20:24

Igeeeeen! fizuemelés nélkül is...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 31. csütörtök 20:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 31. csütörtök 20:02

Admin

Mindenki képzelje el, hogy van munkahelye. Tegyük fel, hogy az ellenkező nemű főnök a tudtotokra adja, hogy ha szexeltek vele, előléptetés vár rátok komoly fizetésemeléssel. Arról is biztosít titeket, hogy soha nem tudódik ki a románc, hiszen az neki az állásába kerülne.

Pesze! Fizuemelés nélkül is...
Ott denszelsz Te is a szmájlik közt,Tee irigy!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 31. csütörtök 20:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 31. csütörtök 20:31

Törölt felhasználó (94621)

Igeeeeen! fizuemelés nélkül is...

most épp a sarum, a lobogós lenvászon nadrágom (néha még alsót is veszek alá
), az indiai kurtám és ékszerek.
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 05. 31. csütörtök 19:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 31. csütörtök 19:35

Wan 1 kedwenc kantáros farmerem és egy dili felíratos polóm...wagy a bermudás gatyóim...

1.A jó szex...boldoggá tesz.(még rímel is)
2.A jó szerető...nem kő.
3.A jó randevú...rég volt, de szomorú.(oh)
4.A jó erotikus film...bevezető(ez nem rímel)
5.Az a jó fórumozásban...hogy nem csalódtam sok barátban. Royal vodka van!
2.A jó szerető...nem kő.
3.A jó randevú...rég volt, de szomorú.(oh)
4.A jó erotikus film...bevezető(ez nem rímel)
5.Az a jó fórumozásban...hogy nem csalódtam sok barátban. Royal vodka van!

Admin

1) A jó szex...
2) A jó szerető...
3) A jó randevú...
4) A jó erotikus film...
1) A jó szex...
2) A jó szerető...
3) A jó randevú...
4) A jó erotikus film...

Szerintem is mert akár fél órára is eltűnik a kis zugíwó Hipp!!!
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 05. 31. csütörtök 20:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 31. csütörtök 20:29

biztos épp kortyolgatja a galádja!
ámbár... fél órája még itt volt...

Mivel én nem dugok érdekből, he-he, csak csupán azért mert jóóóóóó!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 05. 31. csütörtök 20:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 31. csütörtök 20:35

Pesze! Fizuemelés nélkül is...

1) A jó szex... aaaz... öööö... izé.. nézd meg a wikipedián!
2) A jó szerető... bizti nem én vagyok.
3) A jó randevú... sajna nem igazán az én műfajom.
4) A jó erotikus film... életszagú.
5) Az a jó a fórumozásban, hogy... elrabolja minden időmet. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 31. csütörtök 19:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin

1) A jó szex...
2) A jó szerető...
3) A jó randevú...
4) A jó erotikus film...
1) A jó szex...
2) A jó szerető...
3) A jó randevú...
4) A jó erotikus film...

Szerintem Wilika te soha nm weszel fel alsó gatyót!
Má azzé se,hogy ne kelljen wacakolnod wele...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 31. csütörtök 20:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 31. csütörtök 20:36

Má azzé se,hogy ne kelljen wacakolnod wele...

Törölt felhasználó (24620)

most épp a sarum, a lobogós lenvászon nadrágom (néha még alsót is veszek alá
), az indiai kurtám és ékszerek.