Sziasztok ♡♡
Én jönnék Maci..
Itt brittebb az idő, mint Angliában
Én jönnék Maci..
Itt brittebb az idő, mint Angliában

Bekukukucska
Tevékeny nap nekem is,meg elfáradtam a pocsolyába ugrálásban tegnap.
A remek idő itt van,akinek hiányzik,szívesen vendégül látom,csajszik nudizhatnak is akár

Tevékeny nap nekem is,meg elfáradtam a pocsolyába ugrálásban tegnap.

A remek idő itt van,akinek hiányzik,szívesen vendégül látom,csajszik nudizhatnak is akár

Jó reggelt mindenkinek
Hol van az a szép idő? Itt sötét van és esik. . . .

Jó reggelt!
Ma is dolgos nap lesz számomra. De ti lazítsatok. Szép idő van, akár kirándulni is lehet.
Ma is dolgos nap lesz számomra. De ti lazítsatok. Szép idő van, akár kirándulni is lehet.

Jelmezben kérte Katja,meg hát mégiscsak nyilvános,próbáltam valami emberi formát...
(Ez egy válasz Rixy üzenetére (2020. 10. 02. péntek 20:58), amit ide kattintva olvashatsz)

Talán ez inkább

Áááá ez nem elég szőrös egy medvéhez. . .
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 10. 02. péntek 20:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 10. 02. péntek 20:09

No,itt van E,ének volt,így a szemléltetés marad:
Az élesre vasalt jelmezt is felrántottam,csak neked,de eltakartam "föcskével",nem akartam villantani

Az élesre vasalt jelmezt is felrántottam,csak neked,de eltakartam "föcskével",nem akartam villantani

Rendben
A jobb, vagy a bal mellbimbódat? Vagy esetleg rögtön a csiklódra gondoltál. . .
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 10. 02. péntek 20:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 10. 02. péntek 20:14

Törölt felhasználó (4389762)

Én már nem vagyok a fiatalság....Kapd be!

Én már nem vagyok a fiatalság....Kapd be!
(Ez egy válasz Rixy üzenetére (2020. 10. 02. péntek 19:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 10. 02. péntek 19:31

Hát igen - igen, én már biztosan öregszem, de inkább egy zsákutca, mint az országút. Azzal a marha nagy forgalmával. . .. plusz láttam én már autópályát is zsákutcává válni. . .

No,itt van E,ének volt,így a szemléltetés marad:

Azért ez a mai fiatalság, nagyon jó hogy kulturálisan érdeklődnek, de hát semi köszi, vagy kapd be a fülem

Hát igen - igen, én már biztosan öregszem, de inkább egy zsákutca, mint az országút. Azzal a marha nagy forgalmával. . .. plusz láttam én már autópályát is zsákutcává válni. . .
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 10. 01. csütörtök 22:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 10. 01. csütörtök 22:47

Törölt felhasználó (4389762)

Ja. A logika mestere vagy. Ez igazolódott eddig is.
Inkább kelljen térkép hozzám, mint hogy zsákutca legyek.

Pocsolyába léptem
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 10. 02. péntek 17:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 10. 02. péntek 17:03

Szia csajszi,#visszagézázás
Biztosan azért bújtak el,mert nem akartak takarítani
Szépet és kellemest Neked is,majd rosszalkodom,ugrálok a pocsolyákba meg ilyesmi...

Szépet és kellemest Neked is,majd rosszalkodom,ugrálok a pocsolyákba meg ilyesmi...

Lépj a pocsolyába, Maci!
Lécccciiiii ♡♡♡♡
És énekeld el..... ♡♡♡♡
Tudod, jelmezben
Köszi, pusz
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 10. 02. péntek 17:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 10. 02. péntek 17:03
Lécccciiiii ♡♡♡♡
És énekeld el..... ♡♡♡♡
Tudod, jelmezben

Köszi, pusz

Hahó
Sehol senki?
DJ Tetasi is szabira ment......
Jó, akkor Gézázós
És tiszta a nappali
Szép hétvégét ♡♡♡♡
Legyetek rosszak, mert az jó
Sehol senki?
DJ Tetasi is szabira ment......
Jó, akkor Gézázós

És tiszta a nappali

Szép hétvégét ♡♡♡♡
Legyetek rosszak, mert az jó

Vidámat
Péntek van ám
Nem tudom hogy mi bajom van,de a vizespólós kúra hasznàlna
Persze nem úgy hogy én viselem...

Péntek van ám

Nem tudom hogy mi bajom van,de a vizespólós kúra hasznàlna

Persze nem úgy hogy én viselem...

JóReggelt ♡♡♡
Szeles, ködös időjárásunkat napos, kellemes őszre cserélnénk. Ajánlatokat a "megyfagyok" jeligére várjuk
Szeles, ködös időjárásunkat napos, kellemes őszre cserélnénk. Ajánlatokat a "megyfagyok" jeligére várjuk

Jó reggelt! Térképészek üssék be a nappalit a navigációba, kész a kávé
A medve meg nem akkor kap jutifalatot ha táncol, hanem amikor abbahagyja
Csokicsaj vizespólós terápia is van?

A medve meg nem akkor kap jutifalatot ha táncol, hanem amikor abbahagyja

Csokicsaj vizespólós terápia is van?