Csak bekukk   Reggel korán  kelés  kikészít ! Szerdán a forró kövek elbűvöltek  ismét  nagyon  jól esett
    Reggel korán  kelés  kikészít ! Szerdán a forró kövek elbűvöltek  ismét  nagyon  jól esett   végre lassan 7vége
  végre lassan 7vége     kv frissítve....
   kv frissítve....

Reggel korán  kelés  kikészít ! Szerdán a forró kövek elbűvöltek  ismét  nagyon  jól esett
    Reggel korán  kelés  kikészít ! Szerdán a forró kövek elbűvöltek  ismét  nagyon  jól esett   végre lassan 7vége
  végre lassan 7vége     kv frissítve....
   kv frissítve....

Jó reggelt! Itt a nappali TI-ja  Kávé frissen a később kelőknek is kedvezve. Kipróbáltam, kókusztejjel is finom a kávé. Csemege
  Kávé frissen a később kelőknek is kedvezve. Kipróbáltam, kókusztejjel is finom a kávé. Csemege  

Kispéntek, úgyhogy már erőst körvonalazódik a hétvége. Addig is szép napot és vidám csütörtököt 

Kávé frissen a később kelőknek is kedvezve. Kipróbáltam, kókusztejjel is finom a kávé. Csemege
 Kispéntek, úgyhogy már erőst körvonalazódik a hétvége. Addig is szép napot és vidám csütörtököt

Estét! Nekem jó kis aktív napom volt, csomó mindent elintéztem, lerendeztem. Ja, senki nem kérdezte...  Nem baj, én ilyen természetes inteligencia vagyok, dumálok akkor is, ha nem kérdez senki sem
  Nem baj, én ilyen természetes inteligencia vagyok, dumálok akkor is, ha nem kérdez senki sem  

Gondolom a tervezőm így álmodott meg, mert cseppet sem zavar 

Jó éjt 

Nem baj, én ilyen természetes inteligencia vagyok, dumálok akkor is, ha nem kérdez senki sem
 Gondolom a tervezőm így álmodott meg, mert cseppet sem zavar

Jó éjt

Jó napot! És tényleg! Jövőhét hétfőtől szerdáig Pécsen építünk kályhát. Szóval mi van a medvehagymával?
Kávé így délután kókusztejjel csemegézve tálalva.

Kávé így délután kókusztejjel csemegézve tálalva.
                	Oké, én adom a kemencét hozzá  

Csak nem elkezdődött a medvehagyma szezon a Mecsekben? Sürgősen mennünk kell Orfűre... (Ez egy válasz geza36 üzenetére (2025. 03. 03. hétfő 15:29), amit ide kattintva olvashatsz)

2025. 03. 03. hétfő 15:29

Csak nem elkezdődött a medvehagyma szezon a Mecsekben? Sürgősen mennünk kell Orfűre... (Ez egy válasz geza36 üzenetére (2025. 03. 03. hétfő 15:29), amit ide kattintva olvashatsz)

Ezt   nem tudtam   Qva  hétfő  letudva
    Qva  hétfő  letudva   kv  készlet frissítve !! Medvehygymás  pogácsához a  medvehagymát  biztosítom  !!!
    kv  készlet frissítve !! Medvehygymás  pogácsához a  medvehagymát  biztosítom  !!!   

Qva  hétfő  letudva
    Qva  hétfő  letudva   kv  készlet frissítve !! Medvehygymás  pogácsához a  medvehagymát  biztosítom  !!!
    kv  készlet frissítve !! Medvehygymás  pogácsához a  medvehagymát  biztosítom  !!!   

Napot! Én is élek még szerencsére,alákörmölöm az elmaradt jelenlétiket..unikornis,hmm...találó és kedves elnevezés   Örülök Öcsy hogy ráakadtatok.Géza,én meg sóval tudok beszállni a pogácsához
  Örülök Öcsy hogy ráakadtatok.Géza,én meg sóval tudok beszállni a pogácsához  

Ezt   nem tudtam   Qva  hétfő  letudva
    kv  készlet frissítve !! Medvehygymás  pogácsához a  medvehagymát  biztosítom  !!!   (Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2025. 03. 02. vasárnap 20:13), amit ide kattintva olvashatsz)

(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2025. 03. 02. vasárnap 20:13), amit ide kattintva olvashatsz)

2025. 03. 02. vasárnap 20:13

Qva  hétfő  letudva
    kv  készlet frissítve !! Medvehygymás  pogácsához a  medvehagymát  biztosítom  !!!   (Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2025. 03. 02. vasárnap 20:13), amit ide kattintva olvashatsz)

(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2025. 03. 02. vasárnap 20:13), amit ide kattintva olvashatsz)

Estét!
Unikornisnak hívják a szóló csajszikat akik szebbé teszik a párok életét. Nagyon ritka...
                	    Unikornisnak hívják a szóló csajszikat akik szebbé teszik a párok életét. Nagyon ritka...
                	Jó reggelt! Oké, tudom hétfő, meg meló, meg reggel...  nekem akkor is bejön, kaptam ágyba kávét  Na jó, előtte már fenn voltam és begyújtottam a kályhába, hogy asszonyka a ropogó tűz mellett ébredjen
  Na jó, előtte már fenn voltam és begyújtottam a kályhába, hogy asszonyka a ropogó tűz mellett ébredjen  

Lesz ma egy kis meló is, meg irodai munka, meg jó idő is remélem. Aztán a hangulat a héten egyre fokozódik, hétvégén nőnap!
Szép napot, szép hetet 

Na jó, előtte már fenn voltam és begyújtottam a kályhába, hogy asszonyka a ropogó tűz mellett ébredjen
 Lesz ma egy kis meló is, meg irodai munka, meg jó idő is remélem. Aztán a hangulat a héten egyre fokozódik, hétvégén nőnap!
Szép napot, szép hetet

Estét!

kv friisítve !!  megint magammal taliztam.....
    kv friisítve !!  megint magammal taliztam.....   

a kandallós csajszi... bestia... Csak mondom. Kiderült, hogy unikornis  ??? öcsyke   mire  gondolsz???

Öcsyke   Én   teljesen egyet  értek a gondolataiddal..   lehet a korral  jár  de néha egy jó beszélgetés   is feldobja az ember  hangulatát.....   kv  frissítve   Jó esetben sok  beszédnek  nyögés a vége !!! De nem  kell eröltetni semmit....
     Jó esetben sok  beszédnek  nyögés a vége !!! De nem  kell eröltetni semmit....

Még egy nagy tanulság. Már sokszor volt téma, de még sajnos mindig aktuális. Tényleg elmulasztjuk mi férfiak eleget dicsérni a nőket. Persze tudni kell ezt szépen és helyzethez illően tálalni, de sok nő nem tartja magát se szépnek, se arra méltónak, hogy a férfi vele foglalkozzon, kívánatosnak meg aztán pláne nem.
Változtassunk ezen. Kedves hölgyek, kérlek írjatok ide, ti miként látjátok ezt?
Elmondom, én miként élem ezt meg. Én férfiként tudok jelen lenni. ha szavak nélkül is ezt vissza igazoló pillantásokat kapok egy nőtől, az már hozzátesz a napomhoz. És tudom, az övéhez is hozzátett. És nem kell ahhoz megdugni... Ha igazi nővel találkozom, akkor a figyelmességgel, udvariassággal, finom gesztusokkal tudom az ő nőiességét táplálni. Ez mindkettőnknek kellemes, jó és még mindig nem kellett szexelni hozzá.
Mit gondoltok? Vagy ne fárasszam a nappalit ezekkel a gondolataimmal?

Változtassunk ezen. Kedves hölgyek, kérlek írjatok ide, ti miként látjátok ezt?
Elmondom, én miként élem ezt meg. Én férfiként tudok jelen lenni. ha szavak nélkül is ezt vissza igazoló pillantásokat kapok egy nőtől, az már hozzátesz a napomhoz. És tudom, az övéhez is hozzátett. És nem kell ahhoz megdugni... Ha igazi nővel találkozom, akkor a figyelmességgel, udvariassággal, finom gesztusokkal tudom az ő nőiességét táplálni. Ez mindkettőnknek kellemes, jó és még mindig nem kellett szexelni hozzá.
Mit gondoltok? Vagy ne fárasszam a nappalit ezekkel a gondolataimmal?
                	Jó reggelt! Kávé az ébredőknek, kakaó az édesszájúaknak, a cicáknak meg tejcsi  

Szerintem nagyon sokan, nagyon sok lehetőséget elszalasztanak, hogy feldobják a hétköznapokat. Biztos vagyok benne, hogy itt a nappalit is olvassák egyedülálló vagy házas, de szexben tőbbet kívánó nők akik szét masztizzák magukat. Pedig lenne megoldás nekik is.

Szerintem nagyon sokan, nagyon sok lehetőséget elszalasztanak, hogy feldobják a hétköznapokat. Biztos vagyok benne, hogy itt a nappalit is olvassák egyedülálló vagy házas, de szexben tőbbet kívánó nők akik szét masztizzák magukat. Pedig lenne megoldás nekik is.
                	Jó estét! Dolgos-szorgos hét péntekje is lecseng lassan. 
A mindenfélét olvasás nem nekünk való, szerencsére a nappali tiszta!
Az, hogy haldoklik... annó akik életre hívták már nincsenek vagy nem aktívak. És ugye nők nélkül is lehet élni, de minek? Így ez is inkább egy nyugi sziget a szebb napokat is megélt gg fórumok között. Talán még lesz olyan vidám csajszi aki szívesen vált néhány szót velünk is.
Csak hogy feldobjam a dolgot, bár itt rezzenéstelen a víz felszín, a való életben a kandallós csajszi... bestia... Csak mondom. Kiderült, hogy unikornis 

Szép hétvégét 

A mindenfélét olvasás nem nekünk való, szerencsére a nappali tiszta!
Az, hogy haldoklik... annó akik életre hívták már nincsenek vagy nem aktívak. És ugye nők nélkül is lehet élni, de minek? Így ez is inkább egy nyugi sziget a szebb napokat is megélt gg fórumok között. Talán még lesz olyan vidám csajszi aki szívesen vált néhány szót velünk is.
Csak hogy feldobjam a dolgot, bár itt rezzenéstelen a víz felszín, a való életben a kandallós csajszi... bestia... Csak mondom. Kiderült, hogy unikornis

Szép hétvégét

Jó  reggelt!! Kutyu14cm  ne add fel  ilyen hamar   szelektálj  és csak azt olvasd  ami  érdekel
    szelektálj  és csak azt olvasd  ami  érdekel   kv  frissítve
  kv  frissítve      

szelektálj  és csak azt olvasd  ami  érdekel
    szelektálj  és csak azt olvasd  ami  érdekel   kv  frissítve
  kv  frissítve      

Sziasztok srácok! Haldoklik a nappali,kiábrándító a Gg fórum. Ki nyeli le a sajátját,glory-hole(csak pasik!!),puncinedves tanga imádata,ki veri haverral közösen.....stb. Nekem ezek a dolgok aberrált baromságok. Lehet nem jövök egy darabig. Aztán hátha újra lesznek értelmes,heteró megnyilvánulások. Jók legyetek,vigyázzatok magatokra!

kukucs
  kukucs   ma  még  meló kicsit
    ma  még  meló kicsit   de  jönnek a forró  kövek
  de  jönnek a forró  kövek   kv frissítve
  kv frissítve

kitartást  mindenkinek
     kitartást  mindenkinek   Kv  majd  este  melo  elött :(    bujjatok  össze ha tudtok este  még  hűvös  van
  Kv  majd  este  melo  elött :(    bujjatok  össze ha tudtok este  még  hűvös  van!!

Jó reggelt! A hétfőt nem aludtam át, na jó azért halálra sem dolgoztam magamat. Mint ahogy ma sem fogom. De a hét második felére fel kell gyűrni az ingújjat.
Az idő kicsit emyhébb, talán az agyag sem lesz olyan fagyos.
A tavasz már a kanyarban van, a madarak énekét figyeljétek reggelente. Az a bizonyos tavaszi zsongás.
Szép napot 

Az idő kicsit emyhébb, talán az agyag sem lesz olyan fagyos.
A tavasz már a kanyarban van, a madarak énekét figyeljétek reggelente. Az a bizonyos tavaszi zsongás.
Szép napot

GG-ufsz
 GG-ufsz

Ha-lo001
    	        	Ha-lo001
 Carina
    	        	Carina Sex Clowns 2
 Sex Clowns 2
     Ass to mouth 9
 Ass to mouth 9
     Lesbian College Coeds 13
 Lesbian College Coeds 13