Nekem nincs ilyen tapasztalatom. Ha valahova menni és kelni kell még előbb is megébredek akár pár óra alvás után is. Persze nem is vagyok fitti délután
De nagyon meg tudom érteni azokat akik nehezebben kelnek ilyenkor. Én akkor vagyok kész, ha nagyon fáradt vagyok és nem felhetek le. Pedig egy 20 perc jót tesz olyankor. A seregben az őrséget se bírtam... de ez titkosítva van
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 09. 14. hétfő 07:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 14. hétfő 07:46

De nagyon meg tudom érteni azokat akik nehezebben kelnek ilyenkor. Én akkor vagyok kész, ha nagyon fáradt vagyok és nem felhetek le. Pedig egy 20 perc jót tesz olyankor. A seregben az őrséget se bírtam... de ez titkosítva van

Törölt felhasználó (4389762)

Jo reggelt!
Ket oldali munkaundorom van.
Mirt van az, hogy mindig hetfon tudnek a legtovabb szundikalni? Persze nem lehet...
Mirt van az, hogy mindig hetfon tudnek a legtovabb szundikalni? Persze nem lehet...

Jól jöhet mondjuk... ha gyűlnek a fellegek a fejünk felett! Akkot bontjuk ki a zsákot! Tudod amikor van, akkor kell elrakni a kamrába
Ágyast meg ilyeneket is így szokás
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 09. 14. hétfő 08:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 14. hétfő 08:08

Jó reggelt
Akkor én már nem is hétfőzök...
Kitartás csajszi,egy seggfejhétfő sem tart örökké
Oszt mit csináljunk a széllel Öcsy,ha megfogtuk és vitorlába tekertük??
Te pl?

Te pl?

Jó reggelt
Te pl?

Te pl?

Jo reggelt!

Jó reggelt! Hétfő és kávé. Ez már biztos. Vitorlát bontani, befogjuk a szelet!
Csak sejtéseim vannak....
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 09. 13. vasárnap 22:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 13. vasárnap 22:26

Van rola velemenyem. De szerintem te is tudod mi a helyzet.....

Van rola velemenyem. De szerintem te is tudod mi a helyzet.....
(Ez egy válasz EnjoyTheLife üzenetére (2020. 09. 13. vasárnap 19:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 13. vasárnap 19:13

Amúgy abban a topicban miért megy az a fenenagy farokméregetés?
Amúgy abban a topicban miért megy az a fenenagy farokméregetés?
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 09. 12. szombat 19:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 12. szombat 19:28

Elkoszonok, mert hamarosan tiltanak szerintem. Remelem meg leszek....

Látom pödörgeted az adminok bajszát kicsit... De igazad van. Használhatatlan lassan az a topic. Érdekes, hogy mindig ugyanazok gyúrják egymást...

Ezen annyira röhögtem, hogy majdnem kiömlött a kávém
(Ez egy válasz EnjoyTheLife üzenetére (2020. 09. 12. szombat 23:01), amit ide kattintva olvashatsz)

https://www.youtube.com/watch?v=6Ck14N5Pt6c
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 09. 11. péntek 07:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 11. péntek 07:17
Törölt felhasználó (4382602)

Na akkor még egy kis doh, penésszag de én akkor is szeretem lefújni a bakelitről a port
https://m.youtube.com/watch?v=olGiMU3Odvk
https://m.youtube.com/watch?v=olGiMU3Odvk
Akkor elmegyünk hozzád vendégségbe amíg nem tudsz jönni,fácánosnál balra,még megvan
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 09. 12. szombat 19:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 12. szombat 19:28

Jó nudit,az idő remek hozzá
A popeszra vigyázz,nehogy megint leégjen
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 09. 12. szombat 14:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 12. szombat 14:11

A popeszra vigyázz,nehogy megint leégjen

Törölt felhasználó (4382602)

Boldog napsütéses nudizós nap... Kávék száma 2 és egyszer már úsztam is. Imádom az őszt is
Szép napsütéses szép pihenős napot mindenkinek
Katjaéknak remek nyaralást sok jó lasszót
De mindenkinek kellemes hétvégét mielőtt jön a #seggfejhétfő még itt van ez a két szép nap
Enigma
7 Seconds
Katjaéknak remek nyaralást sok jó lasszót

De mindenkinek kellemes hétvégét mielőtt jön a #seggfejhétfő még itt van ez a két szép nap

Enigma
7 Seconds
Boldog napsütéses nudizós nap... Kávék száma 2 és egyszer már úsztam is. Imádom az őszt is

Csuda napot