Sziasztok! Délegy szokás szerint szuper volt, nagyon későn bírtuk csak rávenni magunkat az indulásra... Szombaton lehet kinézünk ha az idő engedi. Szívem szerint a vasárnapot is kint tölteném, de nem úgy fest az idő. Milyen Gárdony? Sose voltunk még... Ma egyébként miközben popóval az ég felé gazoltam a virágoskertemet újfent rájöttem, hogy a kerti munka terápiás... Jó pénzért lehet hozzám jönni gazolni és stresszt levezetni
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 24. hétfő 16:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 24. hétfő 16:22

Törölt felhasználó (4389762)

Szia Irda!
Na milyen volt Dél1? Én a hétvégén csak napozni tervezek, ha az időjárás is megengedi majd. Minden egyéb program alól kivontam magam. Egyik nap Gárdony, másik nap Dél1 lesz az irány.
Na milyen volt Dél1? Én a hétvégén csak napozni tervezek, ha az időjárás is megengedi majd. Minden egyéb program alól kivontam magam. Egyik nap Gárdony, másik nap Dél1 lesz az irány.

Szia Mackó!
Én vagyok. Csak punnyadok a kanapén a nappaliban. Hát nem látsz engem?
Én vagyok. Csak punnyadok a kanapén a nappaliban. Hát nem látsz engem?

Nagy a csend...ugye nem rosszalkodtok?

Jó reggelt,remek napot!
Katja,köszi a jegest+ágyast,cserébe tettem árnyékot a nyírfa alá,meg faragtam belőle egy balalajkát

Katja,köszi a jegest+ágyast,cserébe tettem árnyékot a nyírfa alá,meg faragtam belőle egy balalajkát

Sziasztok
Mindenkinek szép napot bár # balfaszkedd van de attól még telhet jól ez is és remélem úgy is lesz
Katja nagyon köszönöm a jegeskávét életmentő volt és nagyon jól esett
A Simon & Garfunkelt is csipem de most ezt szeretem jobban
The Sound Of Silence
Mindenkinek szép napot bár # balfaszkedd van de attól még telhet jól ez is és remélem úgy is lesz
Katja nagyon köszönöm a jegeskávét életmentő volt és nagyon jól esett

A Simon & Garfunkelt is csipem de most ezt szeretem jobban
The Sound Of Silence
Jó reggelt!
Ma kicsit korábban keltem, nem akartam hangoskodni a kávéfőzővel 3-kor
Már Miskolcon kortyolom Katja kávéját
Ma kicsit korábban keltem, nem akartam hangoskodni a kávéfőzővel 3-kor

Már Miskolcon kortyolom Katja kávéját

JóReggelt!♡♡
Kávé lefőzve, vaníliafagyi és jég behűtve a jegeskávéhoz
A szabisoknak egy kupica ágyas is, egyszer élünk
Kávé lefőzve, vaníliafagyi és jég behűtve a jegeskávéhoz

A szabisoknak egy kupica ágyas is, egyszer élünk

Az én énekem csak ébresztésre használható,altatót nem tudok..
Ringatásban viszont jó vagyok
Én sem bánom hogy hűvösebbek az éjszakák,nagyon tudok szenvedni a hőségben,meg bújós is vagyok,olyankor nem jó. (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 24. hétfő 20:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 24. hétfő 20:47

Ringatásban viszont jó vagyok

Én sem bánom hogy hűvösebbek az éjszakák,nagyon tudok szenvedni a hőségben,meg bújós is vagyok,olyankor nem jó. (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 24. hétfő 20:47), amit ide kattintva olvashatsz)

Koszi a jo velemenyt macko. Jo, hogy huvosebb van. Talan az alvas is konnyebb lesz mar. Hol a dj-nk?
Koszi a jo velemenyt macko. Jo, hogy huvosebb van. Talan az alvas is konnyebb lesz mar. Hol a dj-nk?
Van egy vicc,mikor az öreg bácsi egy jó punci helyett inkább egy jó fütyköst (működőt) szeretne
Szerencsére attól még rohadt messze vagyunk
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2020. 08. 24. hétfő 17:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 24. hétfő 17:15

Szerencsére attól még rohadt messze vagyunk

Szia CsokiCsaj! Nem azért,hogy a nappali pasifelhozatalát fényezzem,de akármerre kalandozol,sosem futsz bele abba,hogy Öcsy,Crazy,vagy Kutyu fütykös iránt érdeklődne! Mi már csak megmaradunk begyepesedett puncirajongóknak!

Kedves vagy a jegeskávéval,de már elteszem inkább holnapra,nem fog kihülni
A pitét szeressem,almásat meg főleg
Kétszer húsz is vagyok,de csak egyszer válaszolok.
Huszonévesen a korombeli csajok érdekeltek,meg most is.Milf kategória,érett formák,idomok,most jobban lázba hoznak.Persze "fiatalon" is megnéztem a csinos anyukákat,de nem mondhatnám hogy az első helyen voltak. (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 24. hétfő 14:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 24. hétfő 14:54

A pitét szeressem,almásat meg főleg

Kétszer húsz is vagyok,de csak egyszer válaszolok.

Huszonévesen a korombeli csajok érdekeltek,meg most is.Milf kategória,érett formák,idomok,most jobban lázba hoznak.Persze "fiatalon" is megnéztem a csinos anyukákat,de nem mondhatnám hogy az első helyen voltak. (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 24. hétfő 14:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4382602)

Sziasztok! Délutáni könnyed jegeskávék, tejeskávék...kinek mit adhatok? Látom a tortáról lemaradtam...sebaj érik az alma..almáspitét a kávé mellé. Boldog szülinapot GittanoSzüli- napom pon pom Csak stílusosan almával kívánok ezt is. Drága After igen sok munka előásni a sok szó és hamis leírás közül azt az egy-kettő értelmeset. Fiúk körkérdés: Minden huszonéves srác vágyik MILF-re?
Szerintem sablonszöveg,sablonreklám,kevés fantázia,a többi meg arra utal hogy mindegy kivel,mindegy hol...vagy csak ..
No,te pont az ellenkezője,ha nem látják a gyöngyszemet ,kár is írniuk.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 24. hétfő 09:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 24. hétfő 09:21

No,te pont az ellenkezője,ha nem látják a gyöngyszemet ,kár is írniuk.

Ezt a sok fura nepet itt. Mar a tobbedik megkeresest kapom "intelligens es igenyes" ferfiaktol, akik heterok. Aztan ranezek a forum bejegyzeseikre es hopp lass csodat. Biszex es meleg pasikat is keresnek erre-arra es annyira igenyesek, hogy az orszag minden teruleten dugnanak, alkat es megjelenes mindegy alapon stb. Nincs kedvem ilyen emberekkel barmit is kezdeni.
Nah...vakációzom,oszt pont alig jutok el a kedvenc nappalimba

Szia CsokiCsaj! Nem azért,hogy a nappali pasifelhozatalát fényezzem,de akármerre kalandozol,sosem futsz bele abba,hogy Öcsy,Crazy,vagy Kutyu fütykös iránt érdeklődne! Mi már csak megmaradunk begyepesedett puncirajongóknak!

Sziasztok! Van felmentésem,szétdolgoztam magam! Irda,ötvenhárom évesen nem aktuális a véleményem,de huszonévesen,jófej,szexi,szép nőre vágytam. Mostanság megtapasztalom mit tud adni egy Igazi Csodanő Milf!
Szia Irda!
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 24. hétfő 14:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 24. hétfő 14:54

Törölt felhasználó (4382602)

Sziasztok! Délutáni könnyed jegeskávék, tejeskávék...kinek mit adhatok? Látom a tortáról lemaradtam...sebaj érik az alma..almáspitét a kávé mellé. Boldog szülinapot GittanoSzüli- napom pon pom Csak stílusosan almával kívánok ezt is. Drága After igen sok munka előásni a sok szó és hamis leírás közül azt az egy-kettő értelmeset. Fiúk körkérdés: Minden huszonéves srác vágyik MILF-re?
Ezt a sok fura nepet itt. Mar a tobbedik megkeresest kapom "intelligens es igenyes" ferfiaktol, akik heterok. Aztan ranezek a forum bejegyzeseikre es hopp lass csodat. Biszex es meleg pasikat is keresnek erre-arra es annyira igenyesek, hogy az orszag minden teruleten dugnanak, alkat es megjelenes mindegy alapon stb. Nincs kedvem ilyen emberekkel barmit is kezdeni.
Szia csajszi
#ahogyszeretedkv
Sokat ne melózz
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 24. hétfő 08:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 24. hétfő 08:05

#ahogyszeretedkv
Sokat ne melózz

Sziasztok!
Nekem johet egy kv.
Nekem johet egy kv.