Szeva Kutyu!
Egészség legyen és malacorr...
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2020. 08. 21. péntek 09:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 21. péntek 09:09
Egészség legyen és malacorr...

Amíg kitart a malacorr!!
Szeva Crazy,szia Irda,Tetasi! Öcsy is jó kávékat prezentál,de a mai...Irdás és Irdatlan jó!

Sziasztok!
Hat a bringazas remek volt. 4 orat toltottunk el egyutt es igen jol ereztem magam. Pexig "tekeres" nem is volt. Nagyon szep helyeken jartunk.
Most meg mar a nudin suttetem a hasam. Hala az egnek meg alig vannak. Tegnap valami buli volt itt, gondolom a tobbseg meg szundikal.
Hat a bringazas remek volt. 4 orat toltottunk el egyutt es igen jol ereztem magam. Pexig "tekeres" nem is volt. Nagyon szep helyeken jartunk.
Most meg mar a nudin suttetem a hasam. Hala az egnek meg alig vannak. Tegnap valami buli volt itt, gondolom a tobbseg meg szundikal.

Amíg kitart a malacorr!!
Szeva Crazy,szia Irda,Tetasi! Öcsy is jó kávékat prezentál,de a mai...Irdás és Irdatlan jó!
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 08. 21. péntek 08:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 21. péntek 08:51

Az otthoni szobai tűzijátéktól legalább nem megy világgá a szomszéd kutyája sem

Az otthoni szobai tűzijátéktól legalább nem megy világgá a szomszéd kutyája sem

Jó reggelt,csuda napot!
Kösz a kávét
Egy kis itthoni teszveszt meg lazulást tervezek mára.Ti ?
Csokicsajszi,jó volt a bringázás?
Katjának gyorsan hétvégét!

Kösz a kávét

Egy kis itthoni teszveszt meg lazulást tervezek mára.Ti ?
Csokicsajszi,jó volt a bringázás?

Katjának gyorsan hétvégét!

Kávékat ma reggel folyamatosan és frissen készítem. Nekem szükségem lesz rá
de visszahallgatom a zenéiteket és máris vidámabb a nap. Remélem mindenki eljut egy kis szabira azért a hétvégén. Legalább egy kis pancsira.
Mi is a sokkal gazdaságosabb otthoni tűzijátékban hiszünk Zengjenek hát a hálószobák

Szép reggelt mindenkinek aki benéz a nappaliba ha kész a kávé én elkérnék az asztalról egy csészével
Irda Igazad van belesímulni a társadalomba kényelmes és nyugodt viszont pont az olyanokra emlékszünk
vissza kellemes emléket ébresztve aki kicsit is extrém és nem a megszokott utat követi
Bring Me To Life
My Immortal
Irda Igazad van belesímulni a társadalomba kényelmes és nyugodt viszont pont az olyanokra emlékszünk
vissza kellemes emléket ébresztve aki kicsit is extrém és nem a megszokott utat követi
Bring Me To Life
My Immortal
Jó reggelt. Darálom már a kávét, ma valami finom arabica legyen...Volt ám nekem bakancsos, bőrkabátos korszakom. Az acélbetétes még meg is van valahol, a fekete bőrkabátot felváltotta egy csinos piros nőies...Valaki akkor azt mondta nekem nem jó mindig kilógni a sorból. Tény és való sokkal egyszerűbb beállni, de mennyire kevésbé élvezetes

Sziasztok szép estét és éjszakát mindenkinek
Zene nélkül mit érek én
Zene nélkül mit érek én
Ja, motoros tali az nekem is játszott, azok jók voltak.
De nem vot követelmény az acélbetéste megjelenés
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 08. 20. csütörtök 18:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 20. csütörtök 18:39
De nem vot követelmény az acélbetéste megjelenés

Szia Katja,a nyírfa alól
Lazulás,stb kipipálva,legyen benne részed neked is,meg a hangos "tüzijátékban" is
Valahogy nem tudlak elképzelni,Batman kabátban lépegetni
..de tutira hogy jól állhatott
Én még néha nosztalgiázom,bekukucska motoros talira,koncertek,dübörgés,füst,benzingőz stb..épp az előbb hívott a haver,oszt sopánkodtunk hogy elmaradt idén ez is

Lazulás,stb kipipálva,legyen benne részed neked is,meg a hangos "tüzijátékban" is

Én még néha nosztalgiázom,bekukucska motoros talira,koncertek,dübörgés,füst,benzingőz stb..épp az előbb hívott a haver,oszt sopánkodtunk hogy elmaradt idén ez is

Szia Katja,a nyírfa alól
..de tutira hogy jól állhatott
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2020. 08. 20. csütörtök 16:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 20. csütörtök 16:43

Helló Nappali ♡♡♡
Üdv a Nyírfa alól ♡♡
Katja parkoló pályán, már csak a vacsikészítés van hátra.
Én holnap még picit belehúzok, de könnyű napot szerkesztettem hozzá.
Azért ti csak lazuljatok, medencézzetek (itt most csúnyán nézek, de hamar elmúlik
)
Új kenyér, István a király megvolt?
Mi estére tüzijátékot tervezünk, ugyan nem a hagyományos módon, de hangos lesz.
Sosem volt acélbetétes korszakom, csak barátaim. Viszont volt hosszú kabátom, mert az aligruhácskát az jól védte télen.
Viszont egyszer, egy pincebulin -fogalmam sincs hogyan és miért kerültem oda-, tök jól mutatott a Depeche Mode-ra lépegenti benne
Üdv a Nyírfa alól ♡♡
Azért ti csak lazuljatok, medencézzetek (itt most csúnyán nézek, de hamar elmúlik

Sosem volt acélbetétes korszakom, csak barátaim. Viszont volt hosszú kabátom, mert az aligruhácskát az jól védte télen.

Viszont egyszer, egy pincebulin -fogalmam sincs hogyan és miért kerültem oda-, tök jól mutatott a Depeche Mode-ra lépegenti benne

Szia Csajszi
Holnapra azért még kitartást neked és jó szórakozást a tüzijátékhoz ma élvezd nagyon
A tüzijáték mellé egy kis zene
Fields Of Gold (Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2020. 08. 20. csütörtök 16:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 20. csütörtök 16:43
Holnapra azért még kitartást neked és jó szórakozást a tüzijátékhoz ma élvezd nagyon

A tüzijáték mellé egy kis zene
Fields Of Gold (Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2020. 08. 20. csütörtök 16:43), amit ide kattintva olvashatsz)

Helló Nappali ♡♡♡
Üdv a Nyírfa alól ♡♡
)
Üdv a Nyírfa alól ♡♡

Helló Nappali ♡♡♡
Üdv a Nyírfa alól ♡♡
)
Üdv a Nyírfa alól ♡♡

Szia Irda
Erdei kirándulás remek
Neked is volt acélbetétes korszak?
Azt hiszem fiúk hogy be kell szereznünk egy masszőrágyat is..
Csokicsaj,kellemes bringázást

Erdei kirándulás remek

Azt hiszem fiúk hogy be kell szereznünk egy masszőrágyat is..

Csokicsaj,kellemes bringázást

Sziasztok. Ma egy kis kirándulással indítottunk a hűs erdőben. Kicsit érzem is a combjaim, uh csak óvatosan az ajánlatokkal mert ha masszőrágyat látok már mászok is felfelé
. Öcsy nekem a kezdő meg a MakkMarci már megvolt a Turulmadár alatt, de nagyon szeretnék egy 5 vezért is megmászni. Mindjárt főzöm az ebéd utáni kávét, leülök ide közétek és végighallgatom az összes számot...

Szeva Crazy! Nekem After kedvet csinált! "Szobabringáztam" egy jót! Köztes zene- Vörös István és a prognózis -Olyannak szeress!!
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 08. 20. csütörtök 09:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 20. csütörtök 09:46

Csuda napot,fiúk-lányok
Rock,kávé,tojásrántotta,Irda masszír,István király nap...,ez igen

Csuda napot,fiúk-lányok

Bizony h inspirálja és milyen jó jöhet ki belölle
Joan Jett and BlackHearts (Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2020. 08. 20. csütörtök 07:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Joan Jett and BlackHearts (Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2020. 08. 20. csütörtök 07:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Ezért is jó a Rock! Még a csajokat is inspirálja!!
(Ez egy válasz Tetasi üzenetére (2020. 08. 20. csütörtök 06:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 20. csütörtök 06:56

Szia Édesség! Szép napot Neked! Bringázás legyen,ne "tekerés"!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 20. csütörtök 06:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 20. csütörtök 06:53

Törölt felhasználó (4389762)

Sziasztok!
Mar en is eledezem. A kavet koszonom, a tojasrantotta keszul. Ma hazias napom lesz. De delutan bringazas tervezett es annyit elarulhatok, hogy nem egyedul.
)
Mar en is eledezem. A kavet koszonom, a tojasrantotta keszul. Ma hazias napom lesz. De delutan bringazas tervezett es annyit elarulhatok, hogy nem egyedul.