Jo reggelit mindenkinek.
Kave hideg tejjel ez az uj modi nalam. Neha meg jeget is dobok hozza. Viszont keszitettem bundaskenyeret, nektek is jut.
Kave hideg tejjel ez az uj modi nalam. Neha meg jeget is dobok hozza. Viszont keszitettem bundaskenyeret, nektek is jut.

Ez igaz de hát mit lehet tenni az egyetlen ami vigasztal a hétvégéért járó több pénz + egy kicsit az h hétköznap látom a munkába vonuló tömeget én pedig visszafekszem aludni még, de ma nincs meló így csobbanok egyet a kis kerti mennyországomban ilyen kánikulában és benneteket olvasva pihenek ma egész nap
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 08. 02. vasárnap 07:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 02. vasárnap 07:15

Jó reggelt,csuda napot
Jó sokáig dolgoztál Tetasi,vigyázz,némán megárt
Mézes masszázs...biztos tutkó,de nem ragad meg ilyesmi?

Jó reggelt! Szia te férfiszívektördelője. Egy ilyen különleges édesség, hogy kéri a reggeli kávéját?
Szalma a hajamban és már a pompom is ragad a méztől...tetszetős kilátások.A fonóban izzik a hangulat és az elgurult orsókat csókkal ér megváltani
Szalma a hajamban és már a pompom is ragad a méztől...tetszetős kilátások.A fonóban izzik a hangulat és az elgurult orsókat csókkal ér megváltani

Jó reggelt,csuda napot

Jó reggelt! Szuper nyári idő, hétvége, és még az AfterCoffe is színpadon! HuHúúú
Célzott rá Crazy, a kereső medvénk, hogy lesz nagy öröm. És van! Nagyon megédesült a hétvége ezzel. Szóval nagy öröm, hogy ismét vagy/kettőskereszt ölelgetősmegpuszilgatósvigyoripofa/
Tegnap a mézes-masszázst gyakoroltuk a suliban
Tuti cucc, csak mondom. Ezennel felajánlom szolgálataimat a MNPCs részére
Csak illik kivenni a részünket a munkából.

Célzott rá Crazy, a kereső medvénk, hogy lesz nagy öröm. És van! Nagyon megédesült a hétvége ezzel. Szóval nagy öröm, hogy ismét vagy/kettőskereszt ölelgetősmegpuszilgatósvigyoripofa/
Tegnap a mézes-masszázst gyakoroltuk a suliban

Amikor a melóból hazaérve ilyen fantasztikus dolgok kerülnek az emberfia elé
Szia ismét AfterEight és minden lánynak kellemes szép napot, pihenést és persze
rengeteg élvezetet, ez persze vonatkozik a srácokra is egy őrült Medvével az élen
Csipem nagyon ezt a társaságot így minden jót kívánok nekik és mégegyszer élvezetekben gazdag hétvégét mindenkinek
Szia ismét AfterEight és minden lánynak kellemes szép napot, pihenést és persze
rengeteg élvezetet, ez persze vonatkozik a srácokra is egy őrült Medvével az élen
Csipem nagyon ezt a társaságot így minden jót kívánok nekik és mégegyszer élvezetekben gazdag hétvégét mindenkinek

Edes vagy. Tudtam, hogy mezesmacko vagy.
Reggel benevezek egy kavera, de addig nem szabad sajna. Tulzottan feldobodom es hat kivel toltsem az ejszakat igy maganyosan????
Kanada meg varat magara, de lehet benezek egy ottani tarskeresore is. A nyelvet ugyis csacsogom.
))Amit meg nem tudok, azt testbeszeddel potolom.
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 08. 01. szombat 21:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 01. szombat 21:43

Reggel benevezek egy kavera, de addig nem szabad sajna. Tulzottan feldobodom es hat kivel toltsem az ejszakat igy maganyosan????
Kanada meg varat magara, de lehet benezek egy ottani tarskeresore is. A nyelvet ugyis csacsogom.

Sziaaa csokicsajszink!!
)
Örülök hogy visszatértél,hallottam a lépteid mikor érkeztél
Mondtam is a srácoknak hogy érkezett "valaki" akinek örülnek majd
Kávét sütünk neked is reggelre,a bögréd természetesen még van még.
Khmm..nem hoztál véletlenül bundáskenyeret?
Kanadából írsz?

Kanadából írsz?

Sziaaa csokicsajszink!!
)
Kanadából írsz?

Kanadából írsz?

Szep estet nappalisok
)
Ujra itt rontom a levegot es torom ossze a ferfi sziveket....

Ujra itt rontom a levegot es torom ossze a ferfi sziveket....

Kösz a felhomályosítást
Szívesen segítenék az elkészítésében,de gyanítom hogy túzok nem adja szívesen hozzá a tollat...
A fonóban viszont örömmel szórakoztatnálak a monoton munka mellett,tennék szalmát a kontyodba meg mittomén...

Szívesen segítenék az elkészítésében,de gyanítom hogy túzok nem adja szívesen hozzá a tollat...

A fonóban viszont örömmel szórakoztatnálak a monoton munka mellett,tennék szalmát a kontyodba meg mittomén...

Az igen ritka kék túzok madár faroktollának szálaiból fonjuk
lassan készül de addig a fonóban történhet ez meg az...

Bíztam benned
Keveset tudok a pom készítéséről....az megvan hogy nem a gólya hozza,kötni/horgolni kell,vagy levadászni a természetes közegében,oszt kikészíteni a bőrét?

Keveset tudok a pom készítéséről....az megvan hogy nem a gólya hozza,kötni/horgolni kell,vagy levadászni a természetes közegében,oszt kikészíteni a bőrét?

Már elkészítettem az első pomot... Amint kész a második megalakítom az első magyar naturista pompom csapatot. Az MNPCs várja a lelkes újoncokat, edzés minden szombaton

Vízközelben hűsölni a legjobb,jó társaságban meg főleg
Nem szeretünk ásni,készen vesszük a gödröt,de szívesen fogadunk minden szurkolást.
Ha már így felajánlottad,lennél a projekt alatt a pompomcsajszink? Persze ledobhatod a latexet,nem kell hozzá
Pille? Nagyon csendben vagy! Csak nem rosszalkodsz valamit?

Nem szeretünk ásni,készen vesszük a gödröt,de szívesen fogadunk minden szurkolást.
Ha már így felajánlottad,lennél a projekt alatt a pompomcsajszink? Persze ledobhatod a latexet,nem kell hozzá

Pille? Nagyon csendben vagy! Csak nem rosszalkodsz valamit?

Ide latex nem kell ahol én hűsölök. Kellemes a víz, jó társaság
a medenceásásban mint szurkoló közönség szívesen részt veszek

Többi lánykák,mizu?
Felkaptátok a gyöngysort meg a bundás latexet oszt szelitek a habokat?
Felkaptátok a gyöngysort meg a bundás latexet oszt szelitek a habokat?

Nézegess medencés oldalakat,tervezd meg a meckód.
Ha ránk bízod lesz benne kályha,szekrény,közepén meg málnás
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2020. 08. 01. szombat 10:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 01. szombat 10:06
Ha ránk bízod lesz benne kályha,szekrény,közepén meg málnás

Szerintem meglesz a lazulás. Most pörgetjük a másik oldalt, keressük a lehetőséget

Szerintem meglesz a lazulás. Most pörgetjük a másik oldalt, keressük a lehetőséget
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 08. 01. szombat 09:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 01. szombat 09:40

Szia Katja
Szeretem a meglepiket,betalált,köszike
Jó lazulgatást a hétvégére,remek időt is intéztem hozzá

Szia Katja
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2020. 08. 01. szombat 08:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 01. szombat 08:47

JóReggelt ♡♡♡
Cukik vagytok fiúk, köszi a kávét, medencét, ♡
Meglepi úton van
Cukik vagytok fiúk, köszi a kávét, medencét, ♡
Meglepi úton van