Jó reggelt kívánok,szervusztok kispajtások
Mosolygós seggfejhétfőt,lendületes hetet

Mosolygós seggfejhétfőt,lendületes hetet

Jó reggelt! A hétfői kávé se keserűbb a többinél, nehogy elhiggyétek
Jó kis vizsgázós, strandolós hétvége volt

Jó kis vizsgázós, strandolós hétvége volt

Szia
Hát igen ez egy olyan vérbeli lazulós nap volt egész nap csak pihenni kellett jókat enni és akinek megadatott az a szerencse fantasztikusakat szeretkezni de sajna a nap elmúlt és újra itt a hétfő amikor a csunya munka visszavár
de már csak 5-6 nap és újra itt a hétvége addig meg minden nap itt van nekem Gennyzsákszem nappalija és ez a remek társaság
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 07. 05. vasárnap 17:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 05. vasárnap 17:01
Hát igen ez egy olyan vérbeli lazulós nap volt egész nap csak pihenni kellett jókat enni és akinek megadatott az a szerencse fantasztikusakat szeretkezni de sajna a nap elmúlt és újra itt a hétfő amikor a csunya munka visszavár
de már csak 5-6 nap és újra itt a hétvége addig meg minden nap itt van nekem Gennyzsákszem nappalija és ez a remek társaság

Bekukucska
Látom lazulás van
Csapattam egy kis grillezést,most meg hűsölés.
Jó pihit

Látom lazulás van

Jó pihit

Bekukucska
Látom lazulás van
Jó pihit

Látom lazulás van

Jó pihit

Jó reggelt és vidám napot

Jó reggelt! Köszönöm az infót, legalább van valami támpontom ami szűkíti a kört. Egy jó kávéval tudom meghálálni jelképesen!
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 07. 04. szombat 21:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 04. szombat 21:14
Törölt felhasználó (4170242)

Gratulálok! A simi+tudás kombó bejött!
Sajnálom, de az enyémet nem lehet bérelni, ezt csak családi használatra építettem. Évtizedes vágyam volt, és ennek megfelelően raktam bele mindenféle jót, mert ha már vágy... Sellőcském meg amikor csak tud, elkisér. Néha meg a gyerekeim jönnek el pecázni vélem, vagy használják napokig a barátaikkal, barátnőikkel. Tavaly kétszer is meg akarták vásárolni, de nem adtam.
Viszont nagyon sokan foglalkoznak lakóhajó bérbeadással. Érdemes keresgélni, mert vannak mindenféle ár és minőségi kategóriában.
Ha tippet elfogadsz, akkor olyat keressél, ami mobil, laposaljú, napelemmel, akkumulátorral, hűtővel, legalább 5 (de inkább 9-10) lovas motorral szerelt, fel lehet állni benne, legalabb egy kemping wc-vel, radarral és külső-belső világítással is rendelkezik.
Valamint a Tisza tavon nagyon hasznos leszúrók is vannak hozzá.

Sajnálom, de az enyémet nem lehet bérelni, ezt csak családi használatra építettem. Évtizedes vágyam volt, és ennek megfelelően raktam bele mindenféle jót, mert ha már vágy... Sellőcském meg amikor csak tud, elkisér. Néha meg a gyerekeim jönnek el pecázni vélem, vagy használják napokig a barátaikkal, barátnőikkel. Tavaly kétszer is meg akarták vásárolni, de nem adtam.

Viszont nagyon sokan foglalkoznak lakóhajó bérbeadással. Érdemes keresgélni, mert vannak mindenféle ár és minőségi kategóriában.
Ha tippet elfogadsz, akkor olyat keressél, ami mobil, laposaljú, napelemmel, akkumulátorral, hűtővel, legalább 5 (de inkább 9-10) lovas motorral szerelt, fel lehet állni benne, legalabb egy kemping wc-vel, radarral és külső-belső világítással is rendelkezik.
Valamint a Tisza tavon nagyon hasznos leszúrók is vannak hozzá.
Körbenézegettem kívül-belül a nagy hírveréssel megrendelt luxus-kishajókat. Tuti járgányok, 60-80 milliókért már legyenek is jók. Ezekhez képest az enyém is csak egy Sharan a Bentleyek és Rollsok közt.
A heti 600 ezertől 1 millióig terjedő bérleti díj viszont nem a munkából élők pénztárcájának való.
Egy kisebbet, de jól felszeteltet napi 10-30 ezer közt már ki lehet bérelni. (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 07. 04. szombat 19:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 04. szombat 19:17
A heti 600 ezertől 1 millióig terjedő bérleti díj viszont nem a munkából élők pénztárcájának való.
Egy kisebbet, de jól felszeteltet napi 10-30 ezer közt már ki lehet bérelni. (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 07. 04. szombat 19:17), amit ide kattintva olvashatsz)

Ezaz,#gratula
Bár biztos voltam benne
Nézelődtem már hajóügyben én is,csak futtában,lóvé függvényében bármilyen extrást lehet bérelni,Negyvenes erről biztosan többet tudna.

Bár biztos voltam benne

Nézelődtem már hajóügyben én is,csak futtában,lóvé függvényében bármilyen extrást lehet bérelni,Negyvenes erről biztosan többet tudna.
A kedvencünk nekünk is az ágy... no ezért vittem fel a tetőre az egyik ágy matracát. Ezen ne múljék...
Idén kb 55-60 napot voltam vizen. Ha nincs a járványosdi, akkor jó, ha a fele lenne... (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 07. 04. szombat 16:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 04. szombat 16:33

Idén kb 55-60 napot voltam vizen. Ha nincs a járványosdi, akkor jó, ha a fele lenne... (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 07. 04. szombat 16:33), amit ide kattintva olvashatsz)

Nah,igazad lesz,a szeméremdomb símogatás szerencsét hoz, ezentúl sűrűbben alkalmazom
Igazán tökéjre fejlesztetted a lógatást,egy ilyen hétvégét kibírnék én is
Én csak klasszikusba szeretgettem meg a drágámat reggel,szoba,ágy,de van egy tengerpartos poszter a falon,így olyan mintha....
Én Veszprém melletti gyerek vagyok,kismillió horgásztó és a Balaton mellett,és mégis sír a szám

Én csak klasszikusba szeretgettem meg a drágámat reggel,szoba,ágy,de van egy tengerpartos poszter a falon,így olyan mintha....

Én Veszprém melletti gyerek vagyok,kismillió horgásztó és a Balaton mellett,és mégis sír a szám

Gratulálok! A simi+tudás kombó bejött!
Valamint a Tisza tavon nagyon hasznos leszúrók is vannak hozzá. (Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2020. 07. 04. szombat 19:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 04. szombat 19:08

Valamint a Tisza tavon nagyon hasznos leszúrók is vannak hozzá. (Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2020. 07. 04. szombat 19:08), amit ide kattintva olvashatsz)

Van másik ilyen hajó is amit lehet bérelni, vag csak a tiéd ilyen extrás?
Ezaz,#gratula
Bár biztos voltam benne
Nézelődtem már hajóügyben én is,csak futtában,lóvé függvényében bármilyen extrást lehet bérelni,Negyvenes erről biztosan többet tudna. (Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2020. 07. 04. szombat 18:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 04. szombat 18:56

Bár biztos voltam benne

Nézelődtem már hajóügyben én is,csak futtában,lóvé függvényében bármilyen extrást lehet bérelni,Negyvenes erről biztosan többet tudna. (Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2020. 07. 04. szombat 18:56), amit ide kattintva olvashatsz)

Üdv! Siker! Nem tudom van-e köze a dombocska-simikének, de inkább biztosra mentem

Van másik ilyen hajó is amit lehet bérelni, vag csak a tiéd ilyen extrás?
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 07. 04. szombat 15:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 04. szombat 15:45

Köszi a kifliket! Rozéval pont tökéletes volt!
Fantasztikus hangulata van így (is) a szeretkezésnek. Direkt úgy építettem, hogy a tetejére is fel lehessen menni. Körben a természet látványa, illata s hangjai, de alattunk ring a civilizació kis szigete. Ha lesz lehetőségetek ilyesmire, ne hagyjátok ki.
Szabadságot s a pihenést meg ne hanyagoljátok! Kell az!
Fantasztikus hangulata van így (is) a szeretkezésnek. Direkt úgy építettem, hogy a tetejére is fel lehessen menni. Körben a természet látványa, illata s hangjai, de alattunk ring a civilizació kis szigete. Ha lesz lehetőségetek ilyesmire, ne hagyjátok ki.
Szabadságot s a pihenést meg ne hanyagoljátok! Kell az!
Üdv! Siker! Nem tudom van-e köze a dombocska-simikének, de inkább biztosra mentem

Igen,azt vágtam hogy a szokásos ugrott,meg most lenne vmikor,azt hittem szeptemberre toltátok át.Akkor másik helyszín ezekszerint
A gutával vigyázz,de tök megértelek
Nekem két hét múlva lesz a szokásos,már várom,oszt tyűű de kiengedem a medvét a palackból...
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2020. 07. 04. szombat 16:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 04. szombat 16:56

A gutával vigyázz,de tök megértelek

Nekem két hét múlva lesz a szokásos,már várom,oszt tyűű de kiengedem a medvét a palackból...

Nem drágám, a szokásoson éppenpont most lennénk egy hete és még egy hétig. (Szerinted mennyire üt meg a guta?) A szeptemberi inkább vigaszdíj, de már találtunk partyt

Nem drágám, a szokásoson éppenpont most lennénk egy hete és még egy hétig. (Szerinted mennyire üt meg a guta?) A szeptemberi inkább vigaszdíj, de már találtunk partyt
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 07. 04. szombat 16:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 04. szombat 16:41

Pikk-pakk szeptember lesz,sikerül a szokásosra menni?
Kösz a kiflit,szeressem,cserébe elmosogatok

Pikk-pakk szeptember lesz,sikerül a szokásosra menni?
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2020. 07. 04. szombat 14:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 04. szombat 14:28

Sztakrva.....
Egy ilyen hajón hempergést nagyon be tudnék vállalni ♡♡♡♡♡
Egy éve nem voltam szabin, és csak szeptemberben megyünk.
Na mindegy, sütök vaníliáskiflit. Itt nagy a szél, küldök vele mindenkinek ♡♡
Én még csak a helyét csináltam a meckónak,de hamarosan,pár nap oszt csobbanhatok
Igen,remek csapat jött össze,bár sajna eléggé megfogyatkoztunk már.. (Ez egy válasz Tetasi üzenetére (2020. 07. 04. szombat 12:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 04. szombat 12:57

Igen,remek csapat jött össze,bár sajna eléggé megfogyatkoztunk már.. (Ez egy válasz Tetasi üzenetére (2020. 07. 04. szombat 12:57), amit ide kattintva olvashatsz)

Itt baromi meleg van de lehet enyhíteni rajta ezért beleugrottam kis medencémbe
És innen jó olvasgatni ezt a topicot kellemes környezetben kellemes társaság jött itt össze
És innen jó olvasgatni ezt a topicot kellemes környezetben kellemes társaság jött itt össze

Nah,igazad lesz,a szeméremdomb símogatás szerencsét hoz, ezentúl sűrűbben alkalmazom
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 07. 04. szombat 14:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 04. szombat 14:09

Áthajóztunk egy szélvédettebb helyre. Kapás is volt.. de ippeg más, finomabb elfoglaltságom volt... a hajó tetején. Ágymatracot felvittem, elvégre ebben a korban már a kényelemre is adni kell.
Kilométerekre mindenfelé víz és nád. Meg imádott szerelmetes sellőcském gyönyörének hangjai.
Te merre pecázol s kertészkedsz ippeg?

Te merre pecázol s kertészkedsz ippeg?
Így van. Fontos a munkamegosztás. Először én masszírozok s kenegetek, majd a sellőcském.
(Ez egy válasz Tetasi üzenetére (2020. 07. 04. szombat 14:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 04. szombat 14:37

De a sellőcskéért mindent el kell viselni és a jutalom az amikor az élvezetének a hangot ad
Annál szebbet férfi nem hallhat mint amikor ténykedésének hatására imádottja élir annak csúcsát
A hátadat meg kenegeti majd a szerelmetesed ez a kis áldozat simán vállalható
Annál szebbet férfi nem hallhat mint amikor ténykedésének hatására imádottja élir annak csúcsát
A hátadat meg kenegeti majd a szerelmetesed ez a kis áldozat simán vállalható

Köszi a kifliket! Rozéval pont tökéletes volt!
Szabadságot s a pihenést meg ne hanyagoljátok! Kell az! (Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2020. 07. 04. szombat 14:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 04. szombat 14:28
Szabadságot s a pihenést meg ne hanyagoljátok! Kell az! (Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2020. 07. 04. szombat 14:28), amit ide kattintva olvashatsz)

Sztakrva.....
Nektek is jó mulacskázást
(Ez egy válasz Tetasi üzenetére (2020. 07. 04. szombat 12:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 04. szombat 12:57

Itt baromi meleg van de lehet enyhíteni rajta ezért beleugrottam kis medencémbe