Napot!
A munkás dolog nekem nem fontos
Én is szeretem megtervezni a napomat előre,beosztani az időmet stb..aztán persze bosszant ha közbe jön valami,oszt újratervezés többször
A munkás dolog nekem nem fontos

Én is szeretem megtervezni a napomat előre,beosztani az időmet stb..aztán persze bosszant ha közbe jön valami,oszt újratervezés többször

Akkor munkás hetet mindenkinek!
Jó reggelt! Új hét, új lehetőségek. Megindítjuk egy jó kávéval, megtervezzük... Aztán persze máshogy fog alakulni, de ettől szép és változatos.
A böjt nagyon szenvedős tud lenni. Ez van.
A böjt nagyon szenvedős tud lenni. Ez van.
Hát...má' meg megint itt a hétvége vége,oszt jön a seggfejhétfő,nagyon rohan az idő,csak úgy pörögnek a hetek..
Lejárhatna már a böjtidőszak is..

Lejárhatna már a böjtidőszak is..

Csak megerősíteni tudom
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 03. 08. vasárnap 07:54), amit ide kattintva olvashatsz)

Jó reggelt! Küldtem kávét, hogy ne teázzál
Ázott kutya a nappaliban... Nem hangzik jól.

Jó reggelt! Küldtem kávét, hogy ne teázzál
Ázott kutya a nappaliban... Nem hangzik jól.

Kedves csajszik, boldog Nőnapot, köszönjük hogy vagytok

Jó reggelt,csuda napot mindenkinek!
Jó reggelt,sziasztok! Szeva Crazy! Öcsy csak intézett valamit!

Szeva Kutyu!
Sikerült nem megázni?
Sikerült nem megázni?
Szia Crazy! Az az érzésem Te érdekitató vagy!!
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 03. 07. szombat 17:59), amit ide kattintva olvashatsz)

Mostmár mellesleg dobjatok be egy sört is

Na kösz!
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2020. 03. 07. szombat 10:54), amit ide kattintva olvashatsz)

Akkor Teázol ott, Én kávézom itt
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2020. 03. 07. szombat 07:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 03. 07. szombat 07:22

Jó reggelt nappali! Mindjárt Nyíregyen vagyok,itt zuhog! Öcsy,nem tudsz gyorsan jó időt intézni? Meg fogok ázni!

Reggelt!
Itt is remek,tavaszi idő van,nótáznak a madarak,tosznak a macskák (egymással..),süt a nap stb..
A szombati kávé az egyik kedvencem
Itt is remek,tavaszi idő van,nótáznak a madarak,tosznak a macskák (egymással..),süt a nap stb..

A szombati kávé az egyik kedvencem

Jó reggelt nappali! Mindjárt Nyíregyen vagyok,itt zuhog! Öcsy,nem tudsz gyorsan jó időt intézni? Meg fogok ázni!

Jó reggelt! Azért az jól hangzik, hogy szombat reggeli kávé
Az eső elállt, csipporognak a madárkák. Jó kis frasztó hét volt az biztos. Ha lenne kerti dézsa jó meleg vízzel, most abban nézném a napkeltét az biztos.

Az eső elállt, csipporognak a madárkák. Jó kis frasztó hét volt az biztos. Ha lenne kerti dézsa jó meleg vízzel, most abban nézném a napkeltét az biztos.
Jó éjt gyerekek, búcsúzik a Mókus mára....
Bekukucskás