Jó reggelt! Minden reggel ugyanaz a kávé? És mégsem! Két nap sem azonos ugyebár. A nap pedig elég állandónak tűnik, akkor csak mi mozgatjuk a teret máshogy. És így a tavasz közeledtével, nagy változások idején, nekünk is meg kell újulnunk és változnunk.
Azért a kávé marad
Azért a kávé marad

Kép címe: Képzeld milyen jól csinálhatta,ha szobrot is állítottak neki.

Persze hogy király
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 02. 25. kedd 17:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 25. kedd 17:45

Törölt felhasználó (4293832)

király!
király!
Azt tudod hogy alapból "jár" hozzá

Remélem némi ölelés is
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 02. 25. kedd 10:17), amit ide kattintva olvashatsz)

Szia csajszi
Kézcsók,hódolat és egyebek
(Ez egy válasz PIROSTANGA üzenetére (2020. 02. 25. kedd 10:14), amit ide kattintva olvashatsz)

Kézcsók,hódolat és egyebek

Szép napot...
Jó reggelt!
Napot!
Öcsy biztosan bealudt,vagy vett ki egy nap szabit kávéfőzésből
Tangás lányok érdekesebbek mint a kucsmások,ha a kucsma helyén van a tanga,akkor még mókásak is
Öcsy biztosan bealudt,vagy vett ki egy nap szabit kávéfőzésből

Tangás lányok érdekesebbek mint a kucsmások,ha a kucsma helyén van a tanga,akkor még mókásak is

Jó reggelt! Öcsy hiányában,gyenge utánzat,tőlem! De jószívvel főztem!! Szép napot! Ööö,én Nőt inkább tangában,mint kucsmában...

Inkább az Ördög helyett valami Orosz babyt kérünk kucsmával a fején...
(Ez egy válasz PIROSTANGA üzenetére (2020. 02. 24. hétfő 20:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 24. hétfő 20:37

Megnéztem a csajszit újra...nekem nagyon szexi..de hát ízlések...

Megnéztem a csajszit újra...nekem nagyon szexi..de hát ízlések...

Vicces vagy...
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 02. 24. hétfő 16:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 24. hétfő 16:43

Törölt felhasználó (3802852)

De nekünk a Tangi a legszebb!
Igen,egy hús-vér lányka,szexi fehérneművel megspékelve,izgibb mint egy krampuszlány.
Bejönnek a csokilányok,de egy ennyire feketétől lehet hogy félnék,azt gondolnám hogy a Mikulás küldte hogy elseggeljen virgáccsal
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2020. 02. 24. hétfő 15:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 24. hétfő 15:19

Bejönnek a csokilányok,de egy ennyire feketétől lehet hogy félnék,azt gondolnám hogy a Mikulás küldte hogy elseggeljen virgáccsal

Asszem,Crazy-vel egyetértünk abban,hogy egy hús-vér Nő,férfivadítószínű fehérnemüben,izgibb mint egy feketére festett hölgyike!

De nekünk a Tangi a legszebb!
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2020. 02. 24. hétfő 15:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 24. hétfő 15:19

Asszem,Crazy-vel egyetértünk abban,hogy egy hús-vér Nő,férfivadítószínű fehérnemüben,izgibb mint egy feketére festett hölgyike!