Igen Noki,ápolnod neked kell,esetleg! Én max megkeresem az elgurult szemeit...ha az enyémek már meglesznek!
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 01. 22. szerda 14:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 22. szerda 14:17

Törölt felhasználó (4236812)

Azért ki ne kapj

Azért ki ne kapj
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2020. 01. 22. szerda 14:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 22. szerda 14:04

Jó duma... Nem tetszésről szó sem volt, ezt alkalomadtán személyesen be is bizonyítom
Ha ez miatt kikapok a srácoktól, neked kell ápolnod

Jó duma... Nem tetszésről szó sem volt, ezt alkalomadtán személyesen be is bizonyítom
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 01. 22. szerda 13:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 22. szerda 13:15

Öcsy miatt van. Nem tetszett neki, így eldugtam

Jól tetted. Aki jókor volt,jó helyen kigyönyörködhette magát!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 01. 22. szerda 13:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 22. szerda 13:15

(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2020. 01. 22. szerda 12:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 22. szerda 12:49

Noki,bakker nincs varázserőm! Nézegettem a még látható fotódon a posidat,szugeráltam vadul a telót és megfordítottam,hátha ott vagy előlről is. Nem voltál.

Noki,bakker nincs varázserőm! Nézegettem a még látható fotódon a posidat,szugeráltam vadul a telót és megfordítottam,hátha ott vagy előlről is. Nem voltál.

Lányok,srácok!! Tifusz van?? Pár percre dobjátok a munkát és nappalizzatok!
Jó reggelt,melegebbet!
Meg persze gyógysört,kevés melót,nyugit,kávét,esetleg pár kedves szót stb..kinek mit..
Jobbulást Öcsy
Szép napot mindenki

Meg persze gyógysört,kevés melót,nyugit,kávét,esetleg pár kedves szót stb..kinek mit..

Jobbulást Öcsy

Szép napot mindenki

Jó reggelt! Drága Nők köszönöm a jókívánságokat,Tangás,plusszcsók a tortáért! Öcsy kösz a kávét! A nappalitól eleve simulnak a ráncok!!
Jó reggelt! Tegnap buli volt, akkor most vagy egy gyógysör, vagy egy jó kávé kell. Vagy mindkettő
Kutyu neked lefőztem előre, hogy tudjon hűlni. Állítólag a hideg kávé jó ráncok simítására
Persze csak az arcon, ágyék tájon más a recept
Vidám napot!

Kutyu neked lefőztem előre, hogy tudjon hűlni. Állítólag a hideg kávé jó ráncok simítására

Persze csak az arcon, ágyék tájon más a recept

Vidám napot!
Sziasztok nappalisok.
Boldog szulinapot Kutyu♡
Boldog szulinapot Kutyu♡
Én bele is pirultam...
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 01. 21. kedd 12:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 21. kedd 12:07

Törölt felhasználó (3802852)

Húúúúúú, ne is mondd!!!
Elég ha csak rájuk gondolok....
Ugye csajok????
Noki, Tanga, Mentolos udvarolunk ám!!!
Elég ha csak rájuk gondolok....
Ugye csajok????
Noki, Tanga, Mentolos udvarolunk ám!!!
Kedves szavak, de... Attól, hogy Tudok... nem vagyok Sámán és ha Teszem a dolgom nem leszek Hős. Kicsit lökött, az biztos. Már csak azért is, mert én jobban örültem mikor szemeidet láthattam....
Jó éjt mindenkinek! (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 01. 21. kedd 18:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 21. kedd 18:38
Jó éjt mindenkinek! (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 01. 21. kedd 18:38), amit ide kattintva olvashatsz)

Jobb ha senkinek a foga sem fáj
Kutyu az ünnepelt
meg öcsy. Öcsy egy hős

Kutyu az ünnepelt

Már csak néhány vizsga és lesz a nappalinak saját masszőre. Addig bírjátok mán ki valahogy! Persze tudom, nem kell mindenkit nekem megmenteni... De na!
Jóéjtcsá mindenki,majd zárjatok be

Oké,jó éjt,szép álmokat...
(Tudom hogy a derekas témára.. de pont de jól jött ki,és pont megyek
)
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 01. 21. kedd 19:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 21. kedd 19:38

(Tudom hogy a derekas témára.. de pont de jól jött ki,és pont megyek

Menj el. Sokkal jobb utána.
Szerintem méginkább úgy maradna,rá zoomoló módban..
Szerencsére nem vészes,csak néha-néha,gyerek vagyok még az ilyesmihez...
Ha nagyon fájna,már ott feküdnék az tuti

Szerencsére nem vészes,csak néha-néha,gyerek vagyok még az ilyesmihez...

Ha nagyon fájna,már ott feküdnék az tuti

Baszki,akkor tedd le a földre a készülékedett,azzal az ingerlő fotóval,és hajolgass előre,hogy jobban lásd!
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 01. 21. kedd 20:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 21. kedd 20:00

Egs!
Nem én sütöttem,megeheted nyugodtan
Majd nyáron úszkálok,most hideg a Balcsi

Egs!
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2020. 01. 21. kedd 19:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 21. kedd 19:57

Szeva Crazy,kösz a tortát! Masszíroztass és mozogj! Ússzál,tudom a futást utálod!