Még egy fél óra... Nem is tudom, hogy fogom kibírni
Itt nem süt. (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 01. 20. hétfő 11:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 20. hétfő 11:19

Itt nem süt. (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 01. 20. hétfő 11:19), amit ide kattintva olvashatsz)

Nah..kicsi szussz...
Hidegen,havasan induló #seggfejhétfőből, szép, napos,nyugis nap lett.Meló is off mára,csak így tovább..
Tán Öcsy is végzett,nektek is hasonló jókat,toljatok egy kávét,dőljetek hátra pár percre,jót tesz,a hátralévő is kellemesebbé tellk
Hidegen,havasan induló #seggfejhétfőből, szép, napos,nyugis nap lett.Meló is off mára,csak így tovább..

Tán Öcsy is végzett,nektek is hasonló jókat,toljatok egy kávét,dőljetek hátra pár percre,jót tesz,a hátralévő is kellemesebbé tellk

Nah..kicsi szussz...

Jó reggelt!
De hogy volt, mindenki magányosan feküdt le.... (Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2020. 01. 20. hétfő 05:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 20. hétfő 05:39
De hogy volt, mindenki magányosan feküdt le.... (Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2020. 01. 20. hétfő 05:39), amit ide kattintva olvashatsz)

Jó reggelt! A hétfő, mindenki feltöltődve szinte kiugrik az ágyból ugye?
Friss kávé és tea illat a nappaliban. Van itt még valami... Női parfüm illat.... Valaki volt itt zárás után
Friss kávé és tea illat a nappaliban. Van itt még valami... Női parfüm illat.... Valaki volt itt zárás után

Vidámat!

Jó reggelt! A hétfő, mindenki feltöltődve szinte kiugrik az ágyból ugye?

Hello.....bekukkk... de álmos itt mindenki

Akkor jó éjt!
Fontos, az utolsó kapcsolja le a villanyt!!!
Aki reggel előbb ébred, a kávé mellé teát is készítsen!
Na puszi!
Fontos, az utolsó kapcsolja le a villanyt!!!
Aki reggel előbb ébred, a kávé mellé teát is készítsen!
Na puszi!
Megint kanbuli van?
Hellóka!
Én is bezárok csendesen,holnap seggfej hétfő,új hét,új lehetőségek stb.
Csapjunk bele vidáman,azért is,nehogymá..
Egy jó alvást mindenkinek,kellemes ébredést,.
#jóéjtcsá
Csapjunk bele vidáman,azért is,nehogymá..

Egy jó alvást mindenkinek,kellemes ébredést,.
#jóéjtcsá

Jó éjt!

Mindenféle pénzköltő dolgaim voltak. Még jó,hogy én kilencven százalékban munkaruhában vagyok,arra nem kell költeni. Csak női ruhákra,cipőkre,kozmetikumokra..stb. Aztán bútorra,hogy legyen hova tenni!

Drága Barátaim,tudtok ti mindent!
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2020. 01. 19. vasárnap 14:21), amit ide kattintva olvashatsz)

Szeva Kutyu!
Már azt hittem hogy te is beszorultál az ágy alá
Nyakam rá hogy kértél...
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2020. 01. 19. vasárnap 14:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 19. vasárnap 14:17
Már azt hittem hogy te is beszorultál az ágy alá

Nyakam rá hogy kértél...

Sziasztok! Anyóslátogatóban voltam a családdal. Egyszercsak látom a lányom valamit nassol. Kérdezem mi az? - After Eight,kérsz belőle??

Megnyaltad a szád szélét, elpirultál és kértél gondolom
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2020. 01. 19. vasárnap 14:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 19. vasárnap 14:17

Sziasztok! Anyóslátogatóban voltam a családdal. Egyszercsak látom a lányom valamit nassol. Kérdezem mi az? - After Eight,kérsz belőle??

Az ágy alatt a kölökmackó van
beszorult a feje tegnap. Biztos a csajszikat kereste akkor is
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 01. 19. vasárnap 11:51), amit ide kattintva olvashatsz)

Ágy alatt is nézted?
Bár az már régen rossz lenne..
Bár az már régen rossz lenne..

Az ágyban sincsenek...
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 01. 19. vasárnap 09:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 19. vasárnap 09:20

Akkor vigyünk nekik ágyhoz kávé+reggeli kombót,tejszínhabot elkérem a faszitól,kávéhoz persze..
Menjünk együtt,hátha utána befognak házimunkára,így megoszlik..

Menjünk együtt,hátha utána befognak házimunkára,így megoszlik..