Khm. Ezt így neeem állítanááám...
Ha nagyon nagyon kibszottul éhes volnék, esetleg akkor fontolóra venném

Ha nagyon nagyon kibszottul éhes volnék, esetleg akkor fontolóra venném

Utána néztem,indiánok ették, meg a kínaiak még most is,főleg a medvetalp ínyencség...
Hmm... ennivaló vagyok
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 01. 14. kedd 13:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 14. kedd 13:42

Hmm... ennivaló vagyok

Törölt felhasználó (4236812)

Hm. Sosem ettem még medvét. Eszik azt valahol egyáltalán?
A lajhár molyos?? Köszönöm
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2020. 01. 14. kedd 13:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 14. kedd 13:55

Szia! Esetleg egy cuki koalamackó?
A lajhár olyan molyos
Nekem bundám sincs, csak tollaim. Reggelente kávéval terelem el a figyelmet, nehogy kirakjanak
A lajhár olyan molyos

Nekem bundám sincs, csak tollaim. Reggelente kávéval terelem el a figyelmet, nehogy kirakjanak

Üdvözlünk közöttünk!
Háááát, ha pók, akkor a hálódba gabalyodnék szívesen!
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 01. 14. kedd 12:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 14. kedd 12:27
Háááát, ha pók, akkor a hálódba gabalyodnék szívesen!

Törölt felhasználó (4269692)

Ahogy látom van itt minden. Medve,mókus, nyuszi , talán még jó nagy gyíkokat is találni. Én szeretem az áldozataim befogni ezért én ma pók lennék. Vagy esetleg lajhár ,mert imádok lustálkodni. Jó béna bemutatkozó mi?
Szia! Esetleg egy cuki koalamackó?
A lajhár olyan molyos
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 01. 14. kedd 12:27), amit ide kattintva olvashatsz)
A lajhár olyan molyos

Ahogy látom van itt minden. Medve,mókus, nyuszi , talán még jó nagy gyíkokat is találni. Én szeretem az áldozataim befogni ezért én ma pók lennék. Vagy esetleg lajhár ,mert imádok lustálkodni. Jó béna bemutatkozó mi?
Hm. Sosem ettem még medvét. Eszik azt valahol egyáltalán?
Ma inkább nekem támadt kedvem vadászni,lajhárra...
Egye fene,leszek az áldozat...de! A bunda marad rajtam,úgy is lehet használni,megenni sem ér,még a végén elkaptok valami kergekórt..
Nem nyafi! Így tartja a mondás,ilyen bókok után fülig ér a szám
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 01. 14. kedd 12:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 14. kedd 12:38

Egye fene,leszek az áldozat...de! A bunda marad rajtam,úgy is lehet használni,megenni sem ér,még a végén elkaptok valami kergekórt..

Nem nyafi! Így tartja a mondás,ilyen bókok után fülig ér a szám

Hát már a kedd sem jó? Nyafka medve

Hát már a kedd sem jó? Nyafka medve
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 01. 14. kedd 11:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 14. kedd 11:03

Ezek felértek számomra egy bókkal...
Jó a bundám,nem kopott,mint a nappalis,és még hely is van rajt
Minnyá elpirulok....még,még!
Nektek jól alakul a nap?
A kedd néha egy sunyi hétfő..cáfoljatok rá,mosolygás,és pozitívkodás,ahogy Csajszi mondja

Nektek jól alakul a nap?
A kedd néha egy sunyi hétfő..cáfoljatok rá,mosolygás,és pozitívkodás,ahogy Csajszi mondja

Szódával elmegy, ha elég elvetemült vagy
a lajhár ma én vagyok, simán lehetsz a pók. Vadászhatnál medvére, bár szerintem megadja magát

Szia.
Pók? Inkább maradjunk a lajhárnál,az nem csíp,de befekszem a hálódba szívesen,ha nem eszel meg
(Khm..rég láttalak..
)
Mivel kínálhatnak? (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 01. 14. kedd 12:27), amit ide kattintva olvashatsz)

Pók? Inkább maradjunk a lajhárnál,az nem csíp,de befekszem a hálódba szívesen,ha nem eszel meg

(Khm..rég láttalak..

Mivel kínálhatnak? (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 01. 14. kedd 12:27), amit ide kattintva olvashatsz)

Ezek felértek számomra egy bókkal...
Nektek jól alakul a nap?

Nektek jól alakul a nap?

Nyúl az nincs, csak medve
Meg mókus. De annak kicsi a bundája, nem férünk el rajta ennyien

Meg mókus. De annak kicsi a bundája, nem férünk el rajta ennyien

Jó reggelt!
A Medve nem játék, és házi nyúlra nem lövünk! -Vagy mégis? (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 01. 14. kedd 06:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 14. kedd 06:10
A Medve nem játék, és házi nyúlra nem lövünk! -Vagy mégis? (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 01. 14. kedd 06:10), amit ide kattintva olvashatsz)

Jó reggelt
Megint
Akad erre látnivaló öcsy, ha nem is bőven, de akad
Medve, ha nem vadászhatunk rád, hogyan pótoljuk a nappali kissé megkopott medvebőrét?

Medve, ha nem vadászhatunk rád, hogyan pótoljuk a nappali kissé megkopott medvebőrét?

A bundám is kevés, hálózsák, vagy hálótárs kellene!
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2020. 01. 14. kedd 04:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 14. kedd 04:59

Hát idejében kell gondoskodni arról, hogy legyen az odúban mókusbunda, amibe belebújsz
Ilyenkor télen nehéz eset

Nos....ez jó kérdés...de!
Szerintem sokkal előnyösebb ha benne van a medve is a bundájában
Amúgy meg tök jó szőnyegek vannak már,le sem lőni használat előtt
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 01. 14. kedd 06:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 14. kedd 06:10
Szerintem sokkal előnyösebb ha benne van a medve is a bundájában

Amúgy meg tök jó szőnyegek vannak már,le sem lőni használat előtt

Jó reggelt
Megint

Elvileg van bennem gyári kipörgésgátló,de menjünk biztosra,betolom azt a kávét
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2020. 01. 14. kedd 04:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 14. kedd 04:55

Jó reggelt! Egy munka-láz csillapító kávé, nehogy túlpörögjünk? Szerintem jó lesz! Ebben az évben is bő 200 nap lesz munkával töltve, nem kell túlhajtani
Maradjon energia a fontosabb dolgokra! Ilyen például, a Veszprémi Domb és Völgyvidék tanulmányozása

Jó reggelt és mosolygósat!

Jó reggelt
Megint

Hát idejében kell gondoskodni arról, hogy legyen az odúban mókusbunda, amibe belebújsz
Ilyenkor télen nehéz eset
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 01. 13. hétfő 20:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 13. hétfő 20:41

Törölt felhasználó (3802852)

Fázom!
Valakivel össze kellene bújni....
Valakivel össze kellene bújni....