Surdikám ezt nagyon szeretem...
Hogy ti fiúk itt mindig csak a jót és az élvezhető dolgokat kinálgatjátok...
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 07. 13. péntek 10:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 13. péntek 10:53

de van egy 5letem!
ha már horgászásról volt szó másütt!
egy horgászportálon megtaláltam mivel is lehet pillécskét fogni:

ha már horgászásról volt szó másütt!
egy horgászportálon megtaláltam mivel is lehet pillécskét fogni:
bakter!
most kerülsz elő, mikor lassan dógoznom is kéne! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 13. péntek 11:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 13. péntek 11:21
most kerülsz elő, mikor lassan dógoznom is kéne! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 13. péntek 11:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (94621)

Szép napot mindenkinek!
Surda, még hogy Fred bátyád szemétkedik? hát úgy ismered? a jó indulat ami tőlem irányul nem süti ki a szemed?
Na mi van ecsém tegnap végre dolgoztattak? ma meg vigyázz mert azt hallottam aki péntek 13-án dolgozik, az meg fogja utálni a munkát....
Surda, még hogy Fred bátyád szemétkedik? hát úgy ismered? a jó indulat ami tőlem irányul nem süti ki a szemed?
Na mi van ecsém tegnap végre dolgoztattak? ma meg vigyázz mert azt hallottam aki péntek 13-án dolgozik, az meg fogja utálni a munkát....
kínáltam én neked ennél még jobban élvezhetőt is, de nem akartál rákapni!
(Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2007. 07. 13. péntek 11:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 13. péntek 11:24

Surdikám ezt nagyon szeretem...
Hogy ti fiúk itt mindig csak a jót és az élvezhető dolgokat kinálgatjátok...

ezzel nehéz nem egyet érteni...
, de
azért bekaphatod az 1 hetes böjtöddel a micsodámat...
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 07. 13. péntek 10:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 13. péntek 10:04

azért bekaphatod az 1 hetes böjtöddel a micsodámat...

megszegem a fogadalmam -még nem telt le az 1 hét!- erre az egy hsz-edre reagálok!

Surda ne röhögtess, te meg a munka, fáj a szívem érted. Szerintem a munka temetésén te is az első sorban állnál. de meg kell mondanom igazad van, én már eltemettem.
Mondottam szerencsétlen dolog péntek 13-án dolgozni, úgy szervezd a napod. (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 07. 13. péntek 11:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Mondottam szerencsétlen dolog péntek 13-án dolgozni, úgy szervezd a napod. (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 07. 13. péntek 11:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Kösz én is, bővebben majd akkor ha több időm lesz.
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 07. 13. péntek 11:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Én nem is olvastam Pille hsz-ét az elköszönőben eddig, de most látom, hogy tényleg úgy tűnik, ritkán kukkant majd be ide. És ezt érzékeljük is...
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 07. 13. péntek 11:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 13. péntek 11:02

pillécske
Te mit értesz az elköszönő topic 253-as hsz-éből?
rég röppent errefelé!
az Absinthe: lehet olyankor volt amikor én nem voltam és lehet felületesen olvastam vissza ...
de én kátya hsz-eire emléxem az Absintheval kapcsolatban!

Te mit értesz az elköszönő topic 253-as hsz-éből?
rég röppent errefelé!
az Absinthe: lehet olyankor volt amikor én nem voltam és lehet felületesen olvastam vissza ...
de én kátya hsz-eire emléxem az Absintheval kapcsolatban!
ezt olvastam /előjött a díszlexikonom!/:
És ez érzékenyen érint!
mert engem igen!
nekem /elnézést az újabb hölgyektől és elnézést a férfiaktól/ a nappali a HÁROM GRÁCIA-t jelentette nagyon sokáig! /persze szerencse, hogy a hölgykoszorú bővült, és az is szerencse, hogy sok jóbarátra leltem/
tehát a pillécske-Szilva-lotyókám 3ast!
és akkor támaszkodhattam rájuk amikor az életem a legnagyobb szarban volt!!!
és valahogy nekem azért nagyon fájó ez mert tudtam, h ha valami problémám van erre a 3 kiválló hölgyre bármikor számíthatok!
ezért a lábaitok előtt heverek 3 grácia!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 13. péntek 13:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 13. péntek 13:10
És ez érzékenyen érint!
mert engem igen!
nekem /elnézést az újabb hölgyektől és elnézést a férfiaktól/ a nappali a HÁROM GRÁCIA-t jelentette nagyon sokáig! /persze szerencse, hogy a hölgykoszorú bővült, és az is szerencse, hogy sok jóbarátra leltem/
és valahogy nekem azért nagyon fájó ez mert tudtam, h ha valami problémám van erre a 3 kiválló hölgyre bármikor számíthatok!

Törölt felhasználó (21812)
Admin

Én nem is olvastam Pille hsz-ét az elköszönőben eddig, de most látom, hogy tényleg úgy tűnik, ritkán kukkant majd be ide. És ezt érzékeljük is...

mi ez a nagy nyalás? felszedtél valami macát, és most félsz, hogy kiderül, mi?
spermahajder!
erről jut eszembe: mi lehet vaddal? dobok is neki egy privit (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 07. 13. péntek 13:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 13. péntek 13:44

erről jut eszembe: mi lehet vaddal? dobok is neki egy privit (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 07. 13. péntek 13:44), amit ide kattintva olvashatsz)

ezt olvastam /előjött a díszlexikonom!/:
És ez érzékenyen érint!
mert engem igen!
És ez érzékenyen érint!
mert engem igen!

hát benned se lehet csalódni!
mikor az ember a legőszintébben beszél!
ejjjjj! ilyen vagy Te!!!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 07. 13. péntek 13:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 13. péntek 13:49
mikor az ember a legőszintébben beszél!
ejjjjj! ilyen vagy Te!!!

mi ez a nagy nyalás? felszedtél valami macát, és most félsz, hogy kiderül, mi?
spermahajder!
erről jut eszembe: mi lehet vaddal? dobok is neki egy privit

erről jut eszembe: mi lehet vaddal? dobok is neki egy privit
Igen, kináltál, és az is igaz, hogy nem fogadtam el...
Amire nincs szüksége egy embernek, azt minek fogadja el?
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 07. 13. péntek 11:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 13. péntek 11:25

kínáltam én neked ennél még jobban élvezhetőt is, de nem akartál rákapni!

na de ha a 2ből csak 1 van meg?
Bocsesz, de lassan kapcsolok...Mit is akar jelenteni ez a kérdés?
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 07. 13. péntek 14:14), amit ide kattintva olvashatsz)

Surda mit kell megérnem? egy leányzótól kosarat kaptál? mondtam neked péntek 13-án ne ügyködj.
Rosemary te a nappali Casanovájának adtál kosarat, az Isten legyen neked irgalmas, de qrv-ra tetszik, végül is már mosolyogni is van kedvem.
Rosemary te a nappali Casanovájának adtál kosarat, az Isten legyen neked irgalmas, de qrv-ra tetszik, végül is már mosolyogni is van kedvem.

Népdalokat hallgatunk a lányommal.
Minden népdal a dugásról szól....
Bújj Bújj zöldág zöld levelecske.
nyitva van az arany kapu csak bújjatok rajta.
Nyisd ki rózsám kapudat, kapudat.
Hagy kerüjjem.
Váradat , váradat.
Hagy kerüjjem.
Váradat, váradat.
Egy másik példa:
Csipkefa bimbója kihajlott az útra,
Rida, rida, bum-bum-bum, kihajlott az útra.
Arra ment, Jánoska, szakajt egyet róla,
Rida, rida, bum-bum-bum, szakajt egyet róla.
Minden népdal a dugásról szól....
Hagy kerüjjem.
Váradat , váradat.
Hagy kerüjjem.
Váradat, váradat.
Egy másik példa:
Csipkefa bimbója kihajlott az útra,
Rida, rida, bum-bum-bum, kihajlott az útra.
Arra ment, Jánoska, szakajt egyet róla,
Rida, rida, bum-bum-bum, szakajt egyet róla.

Gyerkőcök...Olvastam itt a fórumban mindenfelé, és rátaláltam egy állitólagos hölgyre...A neve azt hiszem Jane091, de nem biztos, tudom, hogy valami 91 is van a nevében...Na ő kicsoda? Olyan furának tűnt a hsz-eiből itélve...
itt a nyelvednek való dolog:
/bár már hasonló ajándékot kaptál tőlem!/

Te vén dög Teeee! /nem nem tevén!/
ha rózsalány engem öregnek talál téged minek látna??? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 13. péntek 14:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 13. péntek 14:17

ha rózsalány engem öregnek talál téged minek látna??? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 13. péntek 14:17), amit ide kattintva olvashatsz)

Surda mit kell megérnem? egy leányzótól kosarat kaptál? mondtam neked péntek 13-án ne ügyködj.

Hí all, ismét itt

Örülök neki hipp...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 13. péntek 14:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 13. péntek 14:17

Na jó Surdi, azért igy nem viselkedünk...Illemtant még tanulnod kell...Ilyet...Hippnek mutatod a feneked? Hagyd abba, mert lesz dá-dá...
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 07. 13. péntek 14:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 13. péntek 14:22

itt a nyelvednek való dolog:

ha rózsalány engem öregnek talál téged minek látna???

ha rózsalány engem öregnek talál téged minek látna???