Igen, van ami nem a hecc és ugratás kategória. Nem is vicces. Ilyen pl az az Eddy Murphy film ahol a nagydarab professzort figuráz...
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 01. 08. szerda 18:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 08. szerda 18:20
Törölt felhasználó (4236812)

Lehet, hogy velem van a gond. Vannak dolgok, amiken nem tudok nevetni. Nem is akarok.
Ha nem vetkőztél még,akkor minek?
Khm..kezdjük az alapoknál...aztán póker,a hülye ruha meg ráér...
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 01. 08. szerda 18:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 08. szerda 18:58

Khm..kezdjük az alapoknál...aztán póker,a hülye ruha meg ráér...

Ahh pont most akartam vetkőzni. De akkor öltözzünk

Ahh pont most akartam vetkőzni. De akkor öltözzünk
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 01. 08. szerda 18:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 08. szerda 18:42

....#pusszantósszmájli..én is téged.
.am jogos..
,de csak ha nagyon nem akarom elcseszni..
Eccer csak kinövöm végre...
Oké,játsszunk öltözős pókert! Hmm?Fiúk?

Nem mondtam meg a magamét kutyu, az botrányos lett volna
Kinyilvánítottam a nem tetszésem. Az más.
Nem vagyok a melegek védőszentje. Csupán nem tartom szép dolognak azt ott pont. Nem tehet róla, hogy meleg, vagy biszex. Mint ahogy arról sem ha mittudomén görbe az orra, púpos, kancsal stb. Butának tartom azt, aki ilyesmin gúnyolódik. De elengedtem, nem az én szintem.
Téged pedig csókollak
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2020. 01. 08. szerda 18:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 08. szerda 18:46

Nem vagyok a melegek védőszentje. Csupán nem tartom szép dolognak azt ott pont. Nem tehet róla, hogy meleg, vagy biszex. Mint ahogy arról sem ha mittudomén görbe az orra, púpos, kancsal stb. Butának tartom azt, aki ilyesmin gúnyolódik. De elengedtem, nem az én szintem.
Téged pedig csókollak

Noki,szép volt ahogy megmondtad a magadét,de ne itt! Itt fölösleges,szerintem. Nem a Te szívonaladon van a sok vicces HÍM! Ha az én véleményemre is kiváncsi vagy- nem zavarnak a melegek,csak ne legyenek túl büszkék a szexuális hovatartozásukra és ne előttem szeressék egymást!
Noki,szép volt ahogy megmondtad a magadét,de ne itt! Itt fölösleges,szerintem. Nem a Te szívonaladon van a sok vicces HÍM! Ha az én véleményemre is kiváncsi vagy- nem zavarnak a melegek,csak ne legyenek túl büszkék a szexuális hovatartozásukra és ne előttem szeressék egymást!
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 01. 08. szerda 18:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 08. szerda 18:24

Jó kérdés. Akkor öltöznöd kell. Neked úgy is gondot okoz, hogy ne csessz el valamit is

....#pusszantósszmájli..én is téged.
.am jogos..
,de csak ha nagyon nem akarom elcseszni..
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 01. 08. szerda 18:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 08. szerda 18:24

Jó kérdés. Akkor öltöznöd kell. Neked úgy is gondot okoz, hogy ne csessz el valamit is

(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 01. 08. szerda 18:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 08. szerda 18:15

Tényleg!
Ha alapból meztelenül ülök le,akkor hogyan tudok kikapni?

Nem is tudod, hogy szép e a szemem bibiiiii
És ha térdelek? Az ér?
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2020. 01. 08. szerda 18:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 08. szerda 18:12

És ha térdelek? Az ér?

Ha nem csukod be a szép szemed, láthatod! Abban az áldott pillanatban amikor ott fekszel előttem szintén meztelenül

Lehet, hogy velem van a gond. Vannak dolgok, amiken nem tudok nevetni. Nem is akarok.
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2020. 01. 08. szerda 18:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 08. szerda 18:06

Ha így van, miért nevetünk rajta? Sok ilyen film van...
Persze nem mindegy, hogy kigúnyol, vagy kifiguráz...
Az sem mindegy, tehet-e róla a kigúnyolt...
Szóval elég árnyalt a megítélése.
Szóval elég árnyalt a megítélése.
Tényleg!
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2020. 01. 08. szerda 18:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 08. szerda 18:00

Mondjuk Én vetkőzöm póker nélkül is. Persze az is jó móka, úgy teszek mintha csak a póker miatt...

Ronda dolognak tartom,most nincs rá jó szavam..amíg viccelődés,ugratás szinten van,addig mókás,de ezt a határt átlépve elítélem.Nem szoktam én sem.
Sakk
Szóval nem próbáltad még
Tőlem bármilyen játék lehet,szórakoztat a részvétel,ha jó a társaság,nem fontos nyernem
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 01. 08. szerda 17:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 08. szerda 17:59
Sakk
Szóval nem próbáltad még

Tőlem bármilyen játék lehet,szórakoztat a részvétel,ha jó a társaság,nem fontos nyernem

Ti mit gondoltok a gúnyolódásról? Kigúnyolni másokat bármi miatt? Legyen az külső, vagy a szexuális beállítottság vagy bármi... az egyik legvisszataszítóbb dolog szerintem.
Ha nem csukod be a szép szemed, láthatod! Abban az áldott pillanatban amikor ott fekszel előttem szintén meztelenül
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 01. 08. szerda 18:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 08. szerda 18:02

Óó....láthatnám is végre?
dugdoshatnék a tangádba pénzt. Van egy doboznyi egy meg két forintosom. Mehet

Oké, ki kell hogy ábrándítsalak! Nincs tanga és te nekem nem dugdosol semmit sehová
Az a szerep az enyém, a tanga meg a tiéd
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 01. 08. szerda 18:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 08. szerda 18:02

Az a szerep az enyém, a tanga meg a tiéd

Ha így van, miért nevetünk rajta? Sok ilyen film van...
Szóval elég árnyalt a megítélése. (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 01. 08. szerda 17:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 08. szerda 17:59
Szóval elég árnyalt a megítélése. (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 01. 08. szerda 17:59), amit ide kattintva olvashatsz)

Ti mit gondoltok a gúnyolódásról? Kigúnyolni másokat bármi miatt? Legyen az külső, vagy a szexuális beállítottság vagy bármi... az egyik legvisszataszítóbb dolog szerintem.
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2020. 01. 08. szerda 18:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 08. szerda 18:00

Mondjuk Én vetkőzöm póker nélkül is. Persze az is jó móka, úgy teszek mintha csak a póker miatt...

Nem tudok sakkozni. Pontosabban nem tudom, hogy tudok e
Az is lehet.
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 01. 08. szerda 17:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 08. szerda 17:58

Szóval nem vagy jó sakkozó?
Pedig biztosan jól menne...tuti hogy jó vagy benne..a póker is megy....
Mondjuk nem annyira pörgős....

Mondjuk nem annyira pörgős....

Szóval nem vagy jó sakkozó?
Mondjuk nem annyira pörgős.... (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 01. 08. szerda 17:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 08. szerda 17:51

Mondjuk nem annyira pörgős.... (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 01. 08. szerda 17:51), amit ide kattintva olvashatsz)

Nem játszom olyat, amiben nem vagyok jó

Nem játszom olyat, amiben nem vagyok jó