Sziasztok,szép napot srácok! Crazy,minek kellett felhívnod a figyelmemet más oldalakra is?? Sírnom kell,hogy mennyi pasinak az a leghőbb vàgya,hogy fütyköst szopjon! Remélem ti velem együtt megmaradtok vaskalapos puncirajongónak!

Vidámat!
Mindkettőből szabad?

Mindkettőből szabad?

Jó reggelt, nyugis vasárnapot! Friss az idő, van kávé-bailey's és rumos tea

Nah,mára lehúzom a rolót,gondolom nem gond...
Jóccakátcsá

Jóccakátcsá

Szeva Mókus!
Ma ilyen pangós...mi a pálya? (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 01. 04. szombat 17:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 04. szombat 17:46
Ma ilyen pangós...mi a pálya? (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 01. 04. szombat 17:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3802852)

Sziasztok
Szia. Hiába... Reggel ittak a kávémból, azóta ülnek a budin
Csak én, meg a kettyós medve néha...
Mi újság a makk/gtárban? (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 01. 04. szombat 17:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 04. szombat 17:46

Csak én, meg a kettyós medve néha...
Mi újság a makk/gtárban? (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 01. 04. szombat 17:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3802852)

Sziasztok
Sziasztok
Sziasztok
Akkor biztosan az fáj a derekamban néha...
Én is tanultam régen ilyesmit,de már lövésem sincs ezekről
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2020. 01. 04. szombat 15:05), amit ide kattintva olvashatsz)

Én is tanultam régen ilyesmit,de már lövésem sincs ezekről

Ma én is így vagyok a tanulmányokkal....

Nem, a szürkeállományt megvédjük. Elvileg van a gerincedben is

Délben leléptem, 14.30

Hát...szürkeállományt is masszíroltok?
Amúgy meddig tartana? (Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2020. 01. 04. szombat 14:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 04. szombat 14:37

Amúgy meddig tartana? (Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2020. 01. 04. szombat 14:37), amit ide kattintva olvashatsz)

Leléptem. Idegrendszer, szürkeállomány, fehérállomány.... Nagyon sok alkatrészünk van

Leléptem. Idegrendszer, szürkeállomány, fehérállomány.... Nagyon sok alkatrészünk van

Dehogy harapok,ma ölelgetős vagyok,de lehet hogy az sem jobb...
Jó sulit
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2020. 01. 04. szombat 06:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 04. szombat 06:23

Jó sulit

Az én magasan fenn szálló sólyom szívem is nehéz, mióta veréb egy bokor mélyén... Még nem dolgoztam fel teljessen.
Csak ne harapj meg senkit

Vidám reggelt, sziasztok

No készülődöm, ma tovább merülök az emberi anatómiában

Az én magasan fenn szálló sólyom szívem is nehéz, mióta veréb egy bokor mélyén... Még nem dolgoztam fel teljessen.
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 01. 03. péntek 20:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 03. péntek 20:59

Kedves gyerekek,jó éjszakát!
Aludjunk jól,ébredjünk vidáman
Sorry,próbálom leplezni,de nekem is vannak rossz napjaim,ne vegye senki magára, hálás köszi....

Sorry,próbálom leplezni,de nekem is vannak rossz napjaim,ne vegye senki magára, hálás köszi....

Jó reggelt, vidám napot! Kávé bekészítve, olyan kicsit lazítós, újévre behangolós. Idén kevesebb munkával fogjuk megteremteni a betevőt és több idő is marad magunkra is
Mert ha mi jól vagyunk, akkor a környezetünknek is jobb!

Jó éjt Crazy,aludd ki!
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 01. 03. péntek 20:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 03. péntek 20:59

Kedves gyerekek,jó éjszakát!