Jó reggelt! VidámHétfő Kávé specialitás napindítónak?
Lehet meg kéne alapítanom a TudGyülekezetet, VidámHétfő beszédekkel.
Lehet meg kéne alapítanom a TudGyülekezetet, VidámHétfő beszédekkel.
Kukuccs
Hát...követem én is a példát szerintem
Jó éjt,jó búékot is,legyek kettyósak,töcsköljetek sokat
Csé mindenki

Jó éjt,jó búékot is,legyek kettyósak,töcsköljetek sokat

Csé mindenki

Jó éjt pussz
De addig csak látunk még nem?
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 12. 29. vasárnap 20:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 12. 29. vasárnap 20:14

De addig csak látunk még nem?

Törölt felhasználó (4236812)

Khm. Jól van. Jó éjt, és majd buék is nektek

Khm. Jól van. Jó éjt, és majd buék is nektek

Ad neki pici extrát,meg ugye himnuszkor illik állni....
Félre olvastam valamit,nem javítok,máshol járt a fejem
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2019. 12. 29. vasárnap 20:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 12. 29. vasárnap 20:00

Félre olvastam valamit,nem javítok,máshol járt a fejem

Nekem is volt már Óévből-Új Évbe szerelmezés,de azért csak jobb ha nem az óra állása határozza meg a vágyat!
Egs!
Akkor a sört betolom egyedül
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2019. 12. 29. vasárnap 19:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Akkor a sört betolom egyedül

Természetesen jobb, persze.
Nekem is volt már Óévből-Új Évbe szerelmezés,de azért csak jobb ha nem az óra állása határozza meg a vágyat!
Visszafogott pezsgőzés zajlik épp!
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 12. 29. vasárnap 19:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Haha! De az már snassz,ha kétszer kell elmenni egy szexért!
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2019. 12. 29. vasárnap 19:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 12. 29. vasárnap 19:51

Nem olyan snassz! Sőt! Sokaknak el kell menni othonról a szexért ugyebár.
Szerintem akkor ne legyünk együttérzők

(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 12. 29. vasárnap 19:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 12. 29. vasárnap 19:37

Terveim szilveszterre: továbbra is ellenállni mindenféle hódításnak. Továbbá szeretnék 8 órát egyben aludni. Illetve snassz dolog, de átszeretkezni magam 2020-ba
Idén itthon

Idén itthon

(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 12. 29. vasárnap 19:37), amit ide kattintva olvashatsz)

Terveim szilveszterre: továbbra is ellenállni mindenféle hódításnak. Továbbá szeretnék 8 órát egyben aludni. Illetve snassz dolog, de átszeretkezni magam 2020-ba
Idén itthon

Idén itthon

Igaz...hiába
Nem csak gyönyörű,okos is ...
Tudod hogy imádlak,úgy sem bírnám ki...
Én már valahogy nem vágyok buliba,mondjuk nem is próbáltak még elcsalni Szilveszter éjjel

Tudod hogy imádlak,úgy sem bírnám ki...

Én már valahogy nem vágyok buliba,mondjuk nem is próbáltak még elcsalni Szilveszter éjjel

Hiába mondom, hogy nem
Deee tavaly is itthon. A bulizást meghagyom másnak már. Mondjuk volt már rá példa, hogy itthonra terveztük, aztán estére mégis rábeszéltek a bulis szilveszterre.

Deee tavaly is itthon. A bulizást meghagyom másnak már. Mondjuk volt már rá példa, hogy itthonra terveztük, aztán estére mégis rábeszéltek a bulis szilveszterre.
Jóvan,de azért próbálkozni lehet ....?
Tudod hogy ....
Adtál egy ötletet,snassz-snassz..de
Mert tavaly nem?

Tudod hogy ....

Mert tavaly nem?

Idén itthon

Idén itthon

Idén itthon
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2019. 12. 29. vasárnap 19:27), amit ide kattintva olvashatsz)

Idén itthon

Ugyan, nem kell magyarázkodni, ott voltam én is. Én voltam a szamár
(majdnem szűzmáriát írtam, csak hát ugye nem mária a nevem hanem béla
)
Teee...titokzatoskodó
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2019. 12. 29. vasárnap 19:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 12. 29. vasárnap 19:26

Teee...titokzatoskodó

Kicsit ciki, hogy magyarázkodnom kell. Legutóbb mikor látható voltam, nekiindult három király
Egy csomó bonyodalom azóta is... Óvatosnak kell lenni

Tervek?
Meghódítani csuda Nokit,levenni a lábáról...
Semmi extra,itthoni összebújós TV,kölyökpezsgő mert ritkán iszom,meg itt kukucska néha,biztosan
Többiek? (Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2019. 12. 29. vasárnap 19:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Meghódítani csuda Nokit,levenni a lábáról...

Semmi extra,itthoni összebújós TV,kölyökpezsgő mert ritkán iszom,meg itt kukucska néha,biztosan

Többiek? (Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2019. 12. 29. vasárnap 19:27), amit ide kattintva olvashatsz)